Gość: rob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 23:55 Dzisiaj wyrok w sprawie ogrodnik miejskiej jest prawomocny - i prawdą jest, że JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA. Kto zasiał wiatr ten napewno zbierze burzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nicelus Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.05, 15:10 nie da się ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymanko Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.gorzow.mm.pl 17.03.05, 21:40 Cicho nie wkurzajcie prezydenta! On może spać spokojnie-jak się napije!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyczerwony Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.gorzow.mm.pl 18.03.05, 14:01 Gość portalu: dymanko napisał(a): > Cicho nie wkurzajcie prezydenta! > On może spać spokojnie-jak się napije!? Na Prezia tez przyjdzie pora. Przyjdzie pora, uprawomocni się wyrok i Tadeo poodpoczywa sobie i świat w kratkę będzie oglądał przez parę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.gorzow.mm.pl 18.03.05, 18:11 Pozdrawiam Was wszystkich. Ja nie wierze w czarny humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.05, 13:09 Scott1 napisał: > Pozdrawiam Was wszystkich. Ja nie wierze w czarny humor. to czerwony cyrk, a nie czarny humor ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DużyKot Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.gorzow.mm.pl 20.03.05, 09:43 Brała nie brałą! Ten co Ją podprowadził lada moment zapłaci duże sumy za samowolne użytkowanie swoich szklarni przy drodze betonowej z płyt do Wawrowa. Długi zostana na wiele lat. Bo to będzie dla niego niespodzianka. Info dedykuję Temu co tak przypomina sprawę Ogrodniczki. A może sam by poszedł do spowiedzi??? Wszak Niedziela Palmowa dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.05, 12:00 może zrozumie jak wielki błąd popełnił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.gorzow.mm.pl 20.03.05, 16:43 Duzy Kocie moze cos wiecej i bedziemy mieli ciekawy watek. Wiem tylko , ze ten co bierze i ten co daje/swoje odbierze pozniej/ sa gowno warci. Pozdro dla drogowki. Odpowiedz Link Zgłoś