Dodaj do ulubionych

JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 23:55
Dzisiaj wyrok w sprawie ogrodnik miejskiej jest prawomocny - i prawdą jest, że
JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA.
Kto zasiał wiatr ten napewno zbierze burzę.
Obserwuj wątek
    • Gość: nicelus Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.05, 15:10
      nie da się ukryć.
      • Gość: dymanko Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.gorzow.mm.pl 17.03.05, 21:40
        Cicho nie wkurzajcie prezydenta!
        On może spać spokojnie-jak się napije!?
        • Gość: Antyczerwony Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.gorzow.mm.pl 18.03.05, 14:01
          Gość portalu: dymanko napisał(a):
          > Cicho nie wkurzajcie prezydenta!
          > On może spać spokojnie-jak się napije!?
          Na Prezia tez przyjdzie pora.
          Przyjdzie pora, uprawomocni się wyrok i Tadeo poodpoczywa sobie i świat w
          kratkę będzie oglądał przez parę lat.
          • Gość: Scott1 Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.gorzow.mm.pl 18.03.05, 18:11
            Pozdrawiam Was wszystkich. Ja nie wierze w czarny humor.
            • Gość: nicelus Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.05, 13:09
              Scott1 napisał:

> Pozdrawiam Was wszystkich. Ja nie wierze w czarny humor.

to czerwony cyrk, a nie czarny humor ;-)

• Gość: DużyKot Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.gorzow.mm.pl 20.03.05, 09:43
      Brała nie brałą! Ten co Ją podprowadził lada moment zapłaci duże sumy za samowolne użytkowanie swoich szklarni przy drodze betonowej z płyt do Wawrowa.
      Długi zostana na wiele lat. Bo to będzie dla niego niespodzianka. Info dedykuję Temu co tak przypomina sprawę Ogrodniczki. A może sam by poszedł do spowiedzi??? Wszak Niedziela Palmowa dzisiaj!
      • Gość: nicelus Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.05, 12:00
        może zrozumie jak wielki błąd popełnił?

• Gość: Scott1 Re: JEST KORUPCJA W URZĘDZIE MIASTA IP: *.gorzow.mm.pl 20.03.05, 16:43
        Duzy Kocie moze cos wiecej i bedziemy mieli ciekawy watek. Wiem tylko , ze ten
        co bierze i ten co daje/swoje odbierze pozniej/ sa gowno warci. Pozdro dla
        drogowki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka