Dodaj do ulubionych

Ratujmy Ochlę!

IP: *.spam.mim.pl 26.05.01, 11:42
Zgrzeblarki z Zielonej Kury chcą wcielić miejscowość Ochla do swojego
zapyziałego miasteczka! Już asfaltują im drogi (niszcząc piękny bruk) chcą
założyć kanalizację, wyłapać wałęsające się psy, obniżyć cenę biletów MZK..
(szczegóły na ich forum) Projektuję zapodać wyprawę krzyżową w obronie
niepodległości! I przy okazji zbudować w Niewinnym Grodzie cytadelę, obsadzić
ją wojewódzkimi, aby mieli na przyszłość baczenie. szable w dłoń! Za wiarę!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sobieski Re: Wcielmy Ochlę, na kobylakow!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.05.01, 12:31
      Zielonogorzanie i skonfederowane stany bylego gorzowskiego!!! Juz czas skonczyc
      z autokratycznymi rzadami kobylarskich "krolewiat". Dosc ucisku, pohanbienia i
      panoszacego sie bezprawia. Mieszkancy lubuskiego teraz nadeszla chwila, aby od
      slow przejsc do czynow. Laczcie sie w grupy na spotkanie nadchodzacej wolnosci,
      rownosci i zielonogorskiej sprawidliwosci oraz uczciwosci. Ochla to kolejny
      gorzowski pretekst do pogromow kobiet i dzieci oraz umocnienia ich
      wszechwladzy. Borys i Robert to wcielenia cara Aleksandra i Chmielnickiego.
      Jednak nasza wiara, uzbrojona piesc sprawi, ze splynie krwia hegemonow bruk.
      Pozdrawiam
      • Gość: borys O Ojców grób bagnetu poostrz stal!!! (Stal-Pergo) IP: *.tera.com.pl 26.05.01, 12:42
        Gość portalu: Sobieski napisał(a):

> splynie krwia hegemonow bruk.

Przecież bruk zaasfaltowaliście.

To albo jesteśmy królewiętami, albo Chmielnickimi. Się zdecyduj.
        My tylko chcemy wolności dla uciskanych (nawet jeżeli oni tego nie chcą).

• Gość: Sobieski Re: Maszeruja Falubazy, maszeruja.......... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.05.01, 13:12
          My nasz bruk zaasfaltowalimy, pozostal Wasz. Napisalem "wielenia cara
          Aleksandra i Chmielnikiego", czyli macie ich krwawe, autorytarne zapedy i
          cechy. Jestescie takimi hybrydami, w ktorych poloczono co najgorsze z "
          krolewiat" i tych wschodnich katow. Aha, nie idziemy na latwizne. Vaterlan
          ciagnie z zachodu z piechota cudzoziemska, Miguel z szwolezerami, a kolo
          Cigacic wojsko kwarciane z pospolitym ruszeniem . Santok zajety przez
          konfederatow. Brody przez Warte zabezpieczone. " Lud ojczyzne gorzowska
          zdradzil, bo nie byla ona dla niego rajem". Pozdraiwam
          • Gość: Klin Re: Maszeruja Falubazy, maszeruja.......... IP: *.miraco.pl 26.05.01, 13:22
            Niezły widok. Don Miguel na czele szwadronu zgrzeblarek...
            • Gość: Miguel Re: Maszeruja Falubazy, maszeruja.......... IP: *.dialup.uni2.es 26.05.01, 21:46
              O Niewierny! Zrzednie Ci mina, kiedy szwadron opancerzonych zgrzeblarek
              przypusci szturm na stadion klubu sportowego Pergo Lipiany! Do boju! Drzyjcie
              Kobylogorzanie!!!
              • Gość: Sobieski Re: Maszeruja Falubazy, maszeruja.......... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.05.01, 02:23
                A mowilem. Los Wasz przesadzony. Mialem dzis wpanialy sen, ktos karabin wcisnal
                mi i powiedzial idz, synu idz, policzone Kobylakow dni. Aha informuje, ze
                niejaki byly hegemon gorzowski Robert uciekl na forum poznanskie i tam agituje
                za kobylandia.
          • Gość: Jorn Re: Maszeruja Falubazy, maszeruja.......... IP: 217.11.129.* 28.05.01, 10:15
            Gość portalu: Sobieski napisał(a):

> My nasz bruk zaasfaltowalimy, pozostal Wasz. Napisalem "wielenia cara
            > Aleksandra i Chmielnikiego", czyli macie ich krwawe, autorytarne zapedy i
            > cechy. Jestescie takimi hybrydami, w ktorych poloczono co najgorsze z "
            > krolewiat" i tych wschodnich katow. Aha, nie idziemy na latwizne. Vaterlan
            > ciagnie z zachodu z piechota cudzoziemska, Miguel z szwolezerami, a kolo
            > Cigacic wojsko kwarciane z pospolitym ruszeniem . Santok zajety przez
            > konfederatow. Brody przez Warte zabezpieczone. " Lud ojczyzne gorzowska
            > zdradzil, bo nie byla ona dla niego rajem". Pozdraiwam

Ciągnę z odsieczą ze Wschodu!!!!

Jorn Mazowiecki

• Gość: Pretor Re: Maszeruja Falubazy, maszeruja.......... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 11:14
              Polacze sie z Toba Jornie Mazowiecki kolo Gniezna. Moje legiony winnych
              chlopakow juz czekaja.

Pretor Wilelkopolanus
              • Gość: borys Za wolność Waszą i naszą rozkosz IP: 192.168.2.* / *.mps.com.pl 28.05.01, 12:02
                Miguel to kordobański pohaniec.
                Jesteśmy zdeterminowani w naszych zapałach obrony wolności, że wyzwalanie Ochli odpuścimy tylko
                wtedy, gdy pozwolicie nam trochę pogwałcić.
                • Gość: Miguel Borys, oby rod Twoj w hanbie wygasl!!! IP: *.usal.es 31.05.01, 18:19
                  Nedzne pachole! Gdy moj miecz splynie krwia Twoja zniewadze tej zadosc sie
                  stanie! A ze Ci nie stanie, wiec z gwalcenia nici!
                  • Gość: borys Re: Borys, oby rod Twoj w hanbie wygasl!!! IP: 192.168.2.* / *.mps.com.pl 01.06.01, 22:46
                    HA !
                    Za późno!
                    Doczekałem progenitury!
              • Gość: Jorn Re: Maszeruja Falubazy, maszeruja.......... IP: 217.11.129.* 28.05.01, 13:12
                Gość portalu: Pretor napisał(a):

> Polacze sie z Toba Jornie Mazowiecki kolo Gniezna. Moje legiony winnych
                > chlopakow juz czekaja.
                >
                > Pretor Wilelkopolanus

Załatwię Cię manewrem oskrzydlającym przez Leszno i Głogów!

• Gość: Pretor Re: Maszeruja Falubazy, maszeruja.......... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.05.01, 13:32
                  Kogo chcesz oskrzydlac. Ja ciagne z ochotnikmi z Poznania i Wielkpolski. Musimy
                  scigac umykajacego z Poznania Roberta, aby sie nie schronil w Szczeciie. Co do
                  tych gwaltow, borysie to nie, niet. Nie chcemy miec Waszego potomstwa
                  walesajacego sie po uroczym woj. zielongorskim. Wy najemnicy z Malopolski tylko
                  o gwaltach i grabiezch myslicie. Pozdrawiam
                  • Gość: Jorn Re: Maszeruja Falubazy, maszeruja.......... IP: 217.11.129.* 29.05.01, 09:35
                    O kurka wodna! Z tego zadupia na wschodzie nie widać, kto swój, kto obcy! Sorry
                    for friendly fire, łączmy siły i na odsiecz!
                  • Gość: borys Kęsim, kęsim. IP: *.cafe6.kielce.com.pl 29.05.01, 12:48
                    Nie jestem najemnikiem, lecz AMBASADOREM.
                    Nie chcecie uszlachetnić genetycznie Waszej rasy przez domieszkę naszej krwie -
                    Wasz problem. Poznaniaków optującym za Kurą zajdę od tylca.
                    • Gość: mesco Re: Do wszystkich - BARDZO WAZNE IP: *.dip.t-dialin.net 29.05.01, 17:53
                      wiecej sexu, mniej walki!
                      • Gość: borys Re: Do wszystkich - BARDZO WAZNE IP: 212.160.162.* 30.05.01, 14:37
                        Dlategoteż zajdę ich od tylca.
                        • Gość: Benek Re: Do wszystkich - BARDZO WAZNE IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 10:34
                          Przez przypadek znalazłem się na tym forum dyskusyjnym. i myślałem, że to
                          będzie walka o chegemonię w województwie. A tutaj sumpatyczny dialog w wersji
                          niemalże staropolskiej z elementami taktyki wojennej. Manewry oskrzydlające ale
                          tylko słowne. Bardzo mocno jestem zbudowany waszą postawą. Ale jako mieszkaniec
                          Świebodzina wnoszę o uwzglednienie następującego tematu do dyskusji. W celu
                          utzrymania województwa lubuskiego proponuję przenieść stolicę województwa do
                          Świebodzina. A wy sobie przyłącz\ajcie Ochlę , Przytok, Przylep, Stary i Nowy
                          Kisielin, i jeszcze Zawadę. A stolicą niech będzie Świebodzin. W Brazyli np.
                          stolicą nie jest Rio de Janejro tylko mała Brasilia. I klub piłkarski mamy
                          reprezentacyjny. I Wojewode z naszego miasta. Dwie ważne drogi się tu krzyżują.
                          To co jak to widzicie mołojcy. Stoi, że stolica województwa to Swiebodzin.
                          Kobylaki i Falubazy. Może to by was wreszcie pogodziło. Benek
                          • Gość: Jorn Re: Do wszystkich - BARDZO WAZNE IP: 217.11.129.* 31.05.01, 11:36
                            Dla mnie bomba. Ale musicie mieć TRAMWAJE, bo inaczej Gorzów nie przepuści!

Pozdrawiam

Jorn
                            • Gość: Benek Re: Do wszystkich - Świebodzin stolićą woj. Lubuskiego IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 11:43
                              Niekoniecznie tramwaje. Za duża różnica wzniesień między os Widok a Łużyckim.
                              Ale mamy wiele ciekawych atrakcji turystycznych. Wieża Bismarka i podziemne
                              korytarze łączące tą wieżę z Ratuszem miejskim. Na razie jeszcze te korytarze
                              są nie odkopane. Ale na starych mapach niemieckich istnieją. Na taka róznicę
                              wzniesien dobry jest trolejbus bo mało zużywa energi. A ile by było miejsc
                              pracy . Benek.
                              • Gość: borys Re: Do wszystkich - Świebodzin stolićą woj. Lubuskiego IP: 212.160.162.* 31.05.01, 15:11
                                Gość portalu: Benek napisał(a):

> Niekoniecznie tramwaje. (...) Ale mamy (...)podziemne
                                > korytarze łączące tą wieżę z Ratuszem miejskim

To może metro?

A do wieży wsadzimy Zielone Kury, które się poddadzą.
                                Tym, które się poddadzą, zrobimy kęsim.
                          • Gość: Miguel Re: Do wszystkich - BARDZO WAZNE IP: *.usal.es 31.05.01, 18:21
                            Mimo calej mojej sympatii do Swiebodzina (ile to razy w stanie mocno
                            wskazujacym imprezowalem tam z moim przyjacielem z liceum...), to wojewoda
                            tylko pracowal w Swiebodzinie. Jest z Wroclawia, ale od ladnych kilkunastu lat
                            mieszka w Zielonej Gorze, wiec jest rzecz jasna zielonogorzaninem.
                            • Gość: borys Re: Do wszystkich - NIEWAZNE IP: *.bci.net.pl 31.05.01, 21:21
                              Wojewodę zmienia się w kwadrans. Perswazją, lub innymi środkami.
                              • Gość: Miguel Re: Do wszystkich - NIEWAZNE IP: *.usal.es 01.06.01, 16:31
                                Ty nie jest ambasadorem, ale jakims anarchista! A fee!!!
                                • Gość: borys Złota Wolność IP: 192.168.2.* / *.mps.com.pl 01.06.01, 22:50
                                  Nie anarchistą, lecz piewcą Złotej Wolności.
                                  Poza tym szybka wymiana wojewody to casus belli.
                                  • Gość: Miguel ??? IP: *.servicios.retecal.es 02.06.01, 16:25
                                    Twoja znajomosc laciny poraza mnie! Przechodza mi po ploecach ciarki, kiedy
                                    czytam Twoje posty! ;-)
                                    • Gość: borys Re: ????????????????????????????? IP: *.bondi.pl 04.06.01, 11:19
                                      Gość portalu: Miguel napisał(a):

> Twoja znajomosc laciny poraza mnie! Przechodza mi po ploecach ciarki, kiedy
                                      > czytam Twoje posty! ;-)

Się dzieś pierdolłem? Sorry, men.
                                      • Gość: Miguel Re: ????????????????????????????? IP: *.usal.es 04.06.01, 11:44
                                        Nie, no skadze? Jak mogles tak pomyslec? Zaczynasz watpic w siebie? To
                                        niebezpieczne. Jeszcze zaczniesz watpic w Gorzow i co wtedy sie stanie? ;-)
                                        • Gość: borys Re: ????????????????????????????? IP: 195.205.239.* 04.06.01, 14:36
                                          No fucking way, you mf.
                                          Only Gorzówek Brandenburski.
                                          • Gość: Miguel Re: ????????????????????????????? IP: *.usal.es 04.06.01, 18:32
                                            Ty chyba chcesz, zebym zalozyl Twoj Fan - Club! Tak pieknie rzucasz miesem i to
                                            w tylu obcych jezykach!!!
                        • hiro Re: Do wszystkich - BARDZO WAZNE 15.04.02, 19:40
                          Gość portalu: borys napisał(a):

> Dlategoteż zajdę ich od tylca.

hi i jak było?
                          cholera ale numer!
                          pozdro borysa/bajer masz opanowany do perfekcji!:-)/
    • Gość: borys Re: Ratujmy Ochlę! IP: 212.160.162.* 16.07.01, 14:08
      Tak sobie pozwoliłem mu nie spaść. Temu wątku.
      • ok+ Re: Ratujmy Ochlę! 08.01.02, 13:24

> Tak sobie pozwoliłem mu nie spaść. Temu wątku.

... ale ostatnio zaniedbałem i spadł znowu :)

• Gość: WRON2001 OCENZUROWANO IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 11:25

> Zgrzeblarki z Zielonej Kury chcą wcielić miejscowość Ochla do swojego
      > zapyziałego miasteczka! Już asfaltują im drogi (niszcząc piękny bruk) chcą
      > założyć kanalizację, wyłapać wałęsające się psy, obniżyć cenę biletów MZK..
      > (szczegóły na ich forum) Projektuję zapodać wyprawę krzyżową w obronie
      > niepodległości! I przy okazji zbudować w Niewinnym Grodzie cytadelę, obsadzić
      > ją wojewódzkimi, aby mieli na przyszłość baczenie. szable w dłoń! Za wiarę!

• kobyla Re: OCENZUROWANO 02.01.02, 09:38
        Jest wątek na tym Forum,
        Gdzie powracać każdy chce
        • borys-krakow Też mi się podobało 02.01.02, 11:28
          Co mnie uderza po oczach - poza mną i incydentalnie Klinem nikogo z wpisywaczy
          nie ma już na forum.
          Czas na emeryturkę!
          • gnomek Re: Też mi się podobało 02.01.02, 17:11
            borys-krakow napisał(a):

> Co mnie uderza po oczach - poza mną i incydentalnie Klinem nikogo z wpisywaczy
            > nie ma już na forum.

Większość z tych forumowiczów to zgrzeblarki lub symatycy winnego smrodu z innych
            części naszego kraju. Dlatego nie ma ich na gorzowskim forum, bo wpisują się
            pewnie u falubazów.

Ciekawy jest natomiast facio o ksywce mesco. Osobnik ten pojawił się na tym wątku
            gdy tylko padła kwestia „zachodzenia zgrzeblarek od tylca”. Mesco udziela się na
            różnych wątkach wtrącając gdzie tylko może kwestie analne. O męskich półdupkach
            pisał nawet na wątku o samochodach. Na forum warszawskim już przestrzegali przed
            tym pedziem.
            • hiro Re: Też mi się podobało 15.04.02, 19:42
              gnomek napisał(a):

> borys-krakow napisał(a):
              >
              > > Co mnie uderza po oczach - poza mną i incydentalnie Klinem nikogo z wpisyw
              > aczy
              > > nie ma już na forum.
              >
              > Większość z tych forumowiczów to zgrzeblarki lub symatycy winnego smrodu z inny
              > ch
              > części naszego kraju. Dlatego nie ma ich na gorzowskim forum, bo wpisują się
              > pewnie u falubazów.
              >
              > Ciekawy jest natomiast facio o ksywce mesco. Osobnik ten pojawił się na tym wąt
              > ku
              > gdy tylko padła kwestia „zachodzenia zgrzeblarek od tylca”. Mesco u
              > dziela się na
              > różnych wątkach wtrącając gdzie tylko może kwestie analne. O męskich półdupkach
              >
              > pisał nawet na wątku o samochodach. Na forum warszawskim już przestrzegali prze
              > d
              > tym pedziem.
              ale jaja!

• borys-krakow Re: Ratujmy Ochlę! 29.06.02, 18:01
      Wybierzmy się do Zieląki i osadźmy tam na stanowisku prezydenta miasta (chłe,
      chłe, "miasta"!) Mareczka P.
      • hiro Re: Ratujmy Ochlę! 30.06.02, 11:02
        borys-krakow napisał(a):

> Wybierzmy się do Zieląki i osadźmy tam na stanowisku prezydenta miasta (chłe,
        > chłe, "miasta"!) Mareczka P.
        widać ,że nasz gorzowski Borys nabiera wigoru:-)
        pozdro hiro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka