Gość: Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 01.04.05, 09:28 Kiedy wreszcie skończy się ta wojtyłomania.Miejmy nadzieję,że już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.04.05, 10:29 Na tym forum tyle złego o tobie napisano, nie dodam co myślę w tej chwili, bo słów brakuje. Nie szanujesz cudzej religii, uszanuj choć powagę wielkiego czlłwieka, który godnie odchodzi z tej ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 01.04.05, 10:42 Hey Aga, Mam nadzieje, ze wiesz na kogo sie zloscisz (i slusznie). Ja autorem watku nie jestem. Sprawdzaj aderes przed nick name. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.04.05, 11:14 Nie ważne, widać jest dwóch takich samych Bernardów, nieudany klon nieudanego oryginału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do wszystkich Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: 82.160.53.* 01.04.05, 11:22 po niemiecku-klapen zu-po rosyjsku-małczać sobaki-po polsku-mordy w kubeł- odchodzi Człowiek któremu wiele zawdzięczacie -nie wiedząc nawet o tym.Dla jasności -wyjaśniam że nie jestem jakimś -wełnianym beretwm,lub innym fanatykiem z pod znaku krzyża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 01.04.05, 11:32 Hey Aga, Love you too... Caluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS2 Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 12:33 Bernard CYNIK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ 01.04.05, 12:34 W mojej firmie na topie jest Program Trzeci Polskiego Radia. Nie mam na to wyboru. Od rana lecą takie piosenki że albo się ciąć albo upić. Dół, dół, dół. Teraz o 12:33 leci Tanita Tikaram - pieprzona dekadentka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Jak sie nie podoba to nie sluchaj,nie ogladaj! IP: *.ztpnet.pl 01.04.05, 17:39 I ty Osama Bernard-en tez!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Jak sie nie podoba to nie sluchaj,nie ogladaj 01.04.05, 22:09 Adminie, jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Jak sie nie podoba to nie sluchaj,nie ogladaj 04.04.05, 10:46 gorzowianka72 napisała: > Adminie, jesteś? Przepraszam , co sugerujesz? Wyciąć mój post? Bo mam własne zdanie. Ps. ESKA jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:31 Musze przyznac że TrUjka stanęła na poziomie... Muza swietna... Komentarze jak zwykle w mediach - głupawe... np. pytanie - "Redaktorze łukawski - jakie nastroje na Placu Św. Piotra?..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr inż.X Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.gorzow.mm.pl 02.04.05, 08:53 Faktycznie,z tą wojtyłomanią telewizja polska przegina.Robią sensację z faktu zejścia z tego świata starego bądź co bądź człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ 02.04.05, 08:55 Do Bernarda - nieudanej podróbki i mgr inż.X - współczuję wam. Odpowiedz Link Zgłoś
grabinia26 Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ 03.04.05, 14:51 Gorzowianko! Zdobadz się prosze na odrobinę tolerancji i zrozumienia! Nie dla każdego śmierc papieża jest tragedią! Dla niektórych to poprostu śmierć starego, schorowanego człowieka, przywódcy katolików i to wszystko. Może i sa pełni szacunku i współczują tym, którzy to tak bardzo przezywają ale chcą normalnie zyć i funkcjonować! Rozumiem program wspominkowy o papieżu na jednym programie ale na Boga po co na wszystkich?? Przeciez nikt, nawet najzagorzalszy katolik nie oglada wszystkich programów jednocześnie! A juz to zamykanie sklepów, kin- to zwyczajny obłęd:( Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ 04.04.05, 11:04 Gość portalu: werty napisał(a): > > np. pytanie - > "Redaktorze łukawski - jakie nastroje na Placu Św. Piotra?..." ale nic nie przebije wczorajszego stwierdzenia w TVN' "...Rzym jest przygotowany na tego typu IMPREZY..." to powiedział p.jacek pałasiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaks Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:51 Czy w tym katolickim niebie jest tak źle ze wszyscy tak sie boją śmierci? Przecież Papież zmierza do samego Boga.... osobiście... wszyscy powinni Mu zazdrościc... a tu słysze płacz i lamenty... moze to z zalu ze reszta nie liczy na niebo? Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ 02.04.05, 11:37 Gość portalu: ajaks napisał(a): > Czy w tym katolickim niebie jest tak źle ze wszyscy tak sie boją śmierci? Ja się nie boje śmierci. Nie tak rozumuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 12:43 Well mister... Chodzi o to ze my jestesmy tu a On juz jest Tam. Z tego powodu mamy prawo odczowac smutek, jednoczesnie wierzac ze On jest teraz w "Katolickim niebie". A jak tam jest? Papiez wg wszystkich meldunkow byl szczesliwy i spokojny. On chyba powinien wiedziec najlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 17:59 to co się wyrabia w telewizjach, zaczyna już przypominać obłęd. Rozumiem żal, rozumiem żałobę, rozumiem doniosłość wydarzenia. Nie mam nic przeciwko temu, że wiadomość o śmierci Jana Pawła II zdominowała serwisy informacyjne, uwazam, że zupełnie na czasie są audycje wspomnieniowe, że nie jest to w telewizji najlepszy czas dla komedii i programów rozrywkowych, ale nie puszczanie żadnych innych wiadomości z kraju i ze świata, zajęcie 100%!!! czasu antenowego przez programy o papieżu, klepanie w kółko macieju tych samych banałów, to już przesada. Dobiło mnie to, że nawet na TVN-meteo, nie można juz się dowiedzieć niczego o prognozach pogody, ponieważ leci tam na okrąglo retransmisja z TVN- 24. Podobnie jest na polsacie sport. Do diabła!!! Życie tocze się nadał. Codziennie na świecie dochodzi do tragedii i radosnych wydarzeń, ale Polacy w niczym nie potrafią znaleźć umiaru i złotego środka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.gorzow.mm.pl 03.04.05, 18:15 Przyłączam sie kika do twoich słów , cały naród na wyścigi prześciga się w wyrażaniu swojego żalu,bólu ,ubolewania i co tam jeszcze,kto więcej ,kto mocniej,kto bardziej, ten bardziej święty,ten bardziej wierzący.Sam jestem wierzący ale ten cyrk powoli mnie już męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wertykalny Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 18:18 Dla mnie to jest szarganie prywatności i osobności smierci kazdego człowieka... humbug robiony wokół tego wydarzenia media nie omieszkały zdyskontowac - ogladalnościa... To kim jest Papiez dla kazdego katolika zamieniono na epatowanie tym kto pokaże cos nowego... dobrze ze nie mam telewizora... i tylko komentarze z radia i sieci do mnie docieraja... słyszałem ze w Watykanie całą noc sprzedawano "suweniry" z Papiezem? no bo juz wiecej sie nie sprzedadzą i trzeba było "upłynnić" cały zapas Papieży... Interes kwitł... To tylko wyimek tych zdażeń... ciekawe kiedy pojaią sie "relikwie" po papieżu... jakies św. paznokcie. albo wlosy... zapakowane w odpowiednia legende sprzedadza sie na pewno... A kiedys Jezus wygonił kupców ze swiatyni... teraz powinien to zrobic z mediami... śmierć jest takze towarem na sprzedaż.... Niedawno media ekscytowały sie smiercią z głodu jakiejś amerykanki ktorej mężowi znudziło sie jej karmienie... egzaltacja była podobna... w Ameryce oczywiści... Polska ma soje zabawki medialne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 18:21 Tak ładnie rozpocząłeś ten post,jeśli ty uważasz ,że to banały ,to ja kończe z toba wymiane zdań.:Codziennie na świecie dochodzi do tragedii i radosnych wydarzeń itd.w tym zdaniu pokazałeś kim ty jesteś.Dla mnie zwierzątkiem z dużymi USZAMI.JUTRO BURZE<ULEWY> SŁOŃCE< WIATRY -siedz w domu i MYŚL!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 18:29 swingpop - odnosze wrażenie że albo sobie jaja robisz albo jesteś Wszechpolski Młodzian w skóre odzian... P.S. co pewnie na jedno wychodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 18:38 Nie czytasz ,brak ci orientacji ,po takim komentarzu,szkoda na amatorow słow. Wstrzeliłaś się chyba z przypadku na stronę.Mam 84 lata ,ale umysł jesze cie prześcignie. Czy ty jesteś ta blondi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 19:12 Swingpop. Jest w tobie cos z fanatyka. Niestety, Polacy okazują się byc dobrym materiałem na fanatyków. Az sie sobie dziwię, że mimo iż jestem wierząca, jakoś nie potrafię się przyłączyć do tej zbiorowej histerii. Jan Paweł II z pewnością był doniosłą postacią, jednak poza Polską dostrzegało się także i to, że był postacią kontrowersyjną. Jego kult w naszym kraju nie wynika jednak z Jego wielkości jako czlowieka, lecz z funkcji którą sprawował. Gdyby nie został papieżem, niewielu czytałoby jego dramaty (kiedys próbowałam przeczytac jeden z nich i stwierdziłam, że to straszne grafomaństwo), nikt nie stawialby Mu pomników i gdyby umarł jako biskup czy nawet kardynał, nie byloby żadnej ogólnonarodowej histerii. Jako wierzaca, wiele razy stwierdzałam, że wiara Polaków jest bardzo płytka, powierzchowna i sprowadza sie do kultu Papieża- Polaka, paru wystawnych obrzędów i nietolerancji. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 19:17 Oczywiście ze większości Polaków imponowało stanowisko Papieża... POLAK rządził Imperium Kościoła... i na tym zasadzal sie główny Podziw dla Wojtyły - Polak Chrystusem Narodów... Polak Potrafii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateistka [...] IP: *.gorzow.mm.pl 03.04.05, 19:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 20:46 Śmierć papieża jest niewątpliwie istotnym wydarzeniem. Żenujaca wydaje się natomiast oprawa, jaką nadano w polskich mediach naturalnej śmierci starszego człowieka. Ogromna większość mediów tworzy wokół niej szopkę w najgorszym stylu rodem z Północnej Korei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka osa Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.infoplus.com.pl 04.04.05, 12:56 A leonardo da vinci też pozostawił po sobie jakieś bazgroły....Zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plisiki Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.gorzow.mm.pl 03.04.05, 21:55 Smutno mi czytając Was. Moja żona jest katoliczką ja ateistą. Nie potraficie zrozumieć, że na Waszych oczach pisana jest Historia. Takich wyjątków w Historii (bardzo długiej historii) jest niewiele. Wystarczy, abyście przeskoczyli po kanałach multimedii i zobaczyli, że nawet HBO, AXN a także VIVA wyłączyły nadawanie swych kanałów. Wszyscy zaznaczyli, że robią to z szacunku dla Papieża Jana Pawła II. Nasza Żałoba Narodowa nie jest związana z religią. Jest związana ze śmiercią Polaka, zasłużonego między innymi w obaleniu komunizmu, człowieka, dzięki któremy Wy tutaj możecie pisać także słowa, która go obrażają. Smutne jest, iż wszystkie pretensje kierujecie do Katolików. Wy powinniście być wdzięczni Papieżowi za Wolność jaką pomógł Nam zdobyć. Wy ateiści Żegnacie Wielkiego Polaka, Katolicy także Wielkiego Papieża. Czy mamy tak wiele autorytetów, tak wielu Polaków, których szanuje Cały Świat?? W dzisiejszych czasach?!?! Opamiętajcie się i...... żegnajcie z pokorą, bo długo będziemy czekać, na równie "Wielkiego Polaka". Obyśmy się kiedyś doczekali. Pogrążony w smutku ateista Polak. ps/ nawet antypapieskie Niemcy poświęcają Papieżowi ogrom czasu antenowego. I co najbardziej zaskakujące w krajach muzułmańskich odbywają się bieżące transmisje z Watykanu. Ta ostatnia wiadomość jest szokująca dla wszystkich, w tym także dla dziennikarzy zachodnich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epa Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.idealan.pl / *.idealan.pl 03.04.05, 23:42 Przyłączam się do słów wielu z tego forum, że telewizja zrobiła ze śmierci papieża istny cyrk, czuję dosłownie jak mi się robi pranie z mózgu. Na telwizję nie mogę już patrzeć, niestety polacy zachowują się jak w czasach kultu jednostki, odnoszę wrażenie że papież jest ważniejszy w tej chwili od samego Boga. Papieża wynosimy ponad Boga, już zrobiliśmy go świętym , ale tylko my Polacy, inni tak nie uważają, niestety w polskich mediach prawdy nie usłyszymy. www.racjonalista.pl/kk.php/s,325 Ciekawe przeczytajcie, oceńcie, daje trochę do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.05, 00:09 Ciekawe. Mógłbyś bardziej przybliżyć tę/tego "Racjonalistę"? Jako notoryczny czytacz przyznaję z pokorą, iż dotąd nie znałem tego źródła. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 07:26 To są przeinaczone Fakty na niekorzyść Papieża, wybiórcze i wyrwne z kontektu zdania. Tekst jest tendencyjnie napisany. Cała otoczka sytuacji miała inny wydźwięk, wróć i odszukaj na google opisy Papieski pielgrzymek, nie watykańską ręką pisane, ale np. CNN, BBC itp. Przekonasz się, iż wstrzemięźliwość Papieża w pewnych sytuacjach była najlepszą metodą rozmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hagler [...] IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.05, 20:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epa Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.idealan.pl / *.idealan.pl 04.04.05, 09:59 www.racjonalista.pl/kk.php/d,67 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dred Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.04.05, 10:29 jeszcze tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 10:33 jesteś bernard dla mnie śmieciem parszywm dziadem spie..j z tego forum !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ 04.04.05, 10:43 Gość portalu: JACEK napisał(a): > jesteś bernard dla mnie śmieciem > parszywm dziadem > spie..j z tego forum !!!!!!! Biedny Bernard. Jakiś dupek się pod niego podszywa a inni łapią ten kit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: 195.47.201.* 04.04.05, 11:12 Nie wiem, jakim jesteś człowiekiem, ale z pewnością nie masz sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ 04.04.05, 11:27 Gość portalu: agnes napisał(a): > Nie wiem, jakim jesteś człowiekiem, ale z pewnością nie masz sumienia. JEŚLI TO DO MNIE. mam sumienie i... wyobrażnię jednak trudno pozoztać obojętnym na dziennikarskie lapsusy Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ 04.04.05, 11:57 zapomnijcie o polaku,zapomnijcie o papierzu, pomyślcie o człowieku,który tak wiele zrobił dla świata,dla pokoju. bo każdy nawet najmniejszy sygnał przekazany ludziom dzięki możliwościom, który dany Mu były poprzez tron papieski,na pewno nie pozostał bez jakiegokolwiek oddżwięku.nie mógł to być wpływ bezpośredni i nie musiał... USZANUJMY PAMIĘĆ WIELKIEGO CZŁOWIEKA,BO TAKIM BYŁ i bądźmy dumni, że był to Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 17:38 i bądźmy dumni, że był to Polak "Duma" z jednego Polaka nie przytłumi wstydu za reszte popaprańców.... jedna jaskółka nie czyni wiosny... Odpowiedz Link Zgłoś
dymitr48 [...] 04.04.05, 12:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmilla Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 15:02 a to ze umarl nie jest wystarczajacym powodem zeby o nim mowiono 24/24 imbecylu nieczuly? wstyd mi za takich jak ty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 17:42 a to ze umarl nie jest wystarczajacym powodem zeby o nim mowiono wiesz ile ludzi dziennie umiera? i każdy stanowi wartość nie mniejszą niz Papież.... było nie było człowiek... a tu sie czci Posadę w Watykanie... Jezus przecież mówił ze Ojcem mozemy nazywac tylko Jedynego Boga Ojca... a nazwa Ojciec Św. jest bluźnierstwem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopen [...] IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.05, 20:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ 04.04.05, 15:16 dymitr48 napisał: > Burak!!!!!!!!!! wysiliłeś się? czy to taki spontaniczny komplemencik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 16:16 Wróciłam z biura. Stwierdziłam, że na szczęście większość Gorzowian zachowała trzeźwy umiar i dystans, do całej tej medialnej szopki w koreańskim stylu. Papież nie był dominującym tematem rozmów w naszej firmie. Jeżeli się o nm mówiło to raczej komentując owo 24-godzinne bombardowanie nas papieską propagandą. Medialna szopka u większości moich kolezanek i kolegów wzbudzała raczej irytację. Doszliśmy do wspólnego wniosku, że cały ten cyrk, raczej przeszkadza niz pomaga w poważnym przeżywaniu śmierci Jana-Pawła II. Niestety, po powrocie do domu, znowu to samo. Nic na świecie nie istnieje i nic się nie wydarzyło, poza śmiercią papieża. Fakt, że nawet TVN-meteo zamiast podawać dane o pogodzie, 24 godziny na dobę retransmituje informacje o śmierci papieża, jest dowodem na to, żr paranoja osiągnęła juz stadium kliniczne. Dzis po kupieniu "Wyborczej" i stwierdzeniu, że nie ma w niej ani jednego zdania które nie dotyczyłoby papieża, oddałam ją z powrotem do kiosku. Normalności!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół [...] IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.05, 18:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.05, 19:20 lol lol lol lol lol lol bardzo ciekawy watek niektorzy wypowiadajacy sie w tym temacie niewidzac na swiecie nic oprocz czubka wlasnego nosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hagler [...] IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.05, 19:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.05, 20:04 a abonament telewizyjny płacisz ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopen [...] IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.05, 20:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.05, 20:36 to nieprawda że w tv tylko papież i papież. przecież poza papieżem jest jeszcze papież i papież z przerwami na papieża. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianin Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:52 Gość portalu: karolek lat 9i pół napisał(a): > to nieprawda że w tv tylko papież i papież. > przecież poza papieżem jest jeszcze papież i papież z przerwami na papieża. Karolek. Oprócz papieża sa jeszcze biskupi, prałaci, księża, zakonnicy, zatroskane i zadumane autorytety, fałszywie zasmuceni komenatorzy, wpatrzone tłumy, sada owieczek, chmurni i durni piewcy wielkości, ulubione pejzaże, rzewna muzyka... kurde! To przeciez całkiem bogaty program! Szkoda tylko, że oglądać nie ma czego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.gorzow.mm.pl 04.04.05, 20:58 racja gorzowianin ,program tv jest nader ciekawy i arcyurozmaicony. chyba się odzwyczaje od oglądania. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoślązak Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:51 Bardzo szybko. Wybory lada moment. Czy pozostanie w pamięci coś z przesłań papieża ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 09:50 To nie jest odejście starego schorowanego człowieka. Proszę mi pokazać jakiegoś innego staruszka, którego smierc wywołałaby tyle poruszenia. Przy swojej smierci chciałbym mieć koło siebie chociaż jedną osobę, która będzie mnie trzymać za rękę. Na mój grób chyba też niewiele osób przyjdzie. A dla Pana Bernarda mam propozyzję- niech ogłosi gdzie się da, że któregoś dnia zechce przemawiać jego idol- np. prezydent Jędrzejczak. Zobaczymy, ile osób przyjdzie słuchać tego człowieka. I kto o nim będzie kiedyś pamietał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dux [...] IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 05.04.05, 14:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard [...] IP: *.gorzow.mm.pl 05.04.05, 16:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Hey dux IP: *.gorzow.mm.pl 05.04.05, 17:56 widzę że jest druga Aga trzeba zmienić imię IZA pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Hey dux IP: *.gorzow.mm.pl 05.04.05, 18:01 Bernard nie spodziewałam że jesteś anty nastawiony sytuacji smutnej w jakiej jest cały świat ale pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master [...] IP: *.gorzow.mm.pl 05.04.05, 19:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Dort Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.gorzow.mm.pl 07.04.05, 11:06 Mam nadziejeję, że masz najwyżej 5 lat, w więc prawie żadnej świadomości o tym co napisałeś i nie tylko Ty. I obym miał rację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: W TV TYLKO PAPIEŻ I PAPIEŻ IP: *.gorzow.mm.pl 10.04.05, 16:00 słuszna racja to są BEZBOZNICY na pozór się modlą a w rzeczywistości mają diabła w sobie Odpowiedz Link Zgłoś