Gość: ? IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 26.06.02, 22:21 Zbyt dużo słoneczka zażyłeś? Na 27-letniego smrodka patrzeć z takim uwielbieniem. Toż to swołocz i bałwanek. Chyba, żeś nim w jednej i tej samej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Pytajnik nie bądź radykał :) 27.06.02, 11:36 Kampania wyborcza się właśnie rozpoczęła. Kobyła pyta, kandydat odpowiada. Wszystko jest O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla Re: Heheheh 27.06.02, 20:36 O Bagińskim słyszalem że Kaczorowi nie oddał pieniędzy, że potarmosił go Flugel i dlatego pytam o te rzeczy? Nie chcesz z nim dyskutowac i o nic go pytać to nie pytaj. Musisz szanowny Pytajniku aż zakładać nowy wątek, żeby się ździwić że śmiem zadwać pytania? Skąd ty się urwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Heheheh 27.06.02, 20:43 kobyla napisał(a): > O Bagińskim słyszalem że Kaczorowi nie oddał pieniędzy, że potarmosił go Flugel > > i dlatego pytam o te rzeczy? Nie chcesz z nim dyskutowac i o nic go pytać to > nie pytaj. Musisz szanowny Pytajniku aż zakładać nowy wątek, żeby się ździwić > że śmiem zadwać pytania? Skąd ty się urwałeś? to jest ten pytajnik ,który mnie tak wyzywał jak dogadanialiśmy Toruń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Heheheh IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 27.06.02, 22:54 Hiro.. nie wyzywałem heheh Raczej mobilizowałem :))) A jeszcze coś do kobyły. Na czort Ci wiedzieć jak to było z tą ścianą Ciekawszego dla tej żałosnej osoby pytania wymyślić nie potrafisz? Chyba, że doskonale wiesz że ten bałwanek nie potrafi odpowiedzieć na ciut trudniejsze pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Heheheh 27.06.02, 23:22 Gość portalu: ? napisał(a): > Hiro.. nie wyzywałem heheh > Raczej mobilizowałem :))) > A jeszcze coś do kobyły. > Na czort Ci wiedzieć jak to było z tą ścianą > Ciekawszego dla tej żałosnej osoby pytania wymyślić nie potrafisz? > Chyba, że doskonale wiesz że ten bałwanek nie potrafi odpowiedzieć na ciut > trudniejsze pytania. wiem...... Odpowiedz Link Zgłoś