blic 27.06.02, 22:42 Czemu takie nędzne wątki wybierasz do publikacji na papierze? Jakiś dawno zjełczały wątek o hejnale... No wiesz co... Tyle ciekawszych się tu przewija. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borys-krakow Re: # hej Renata 28.06.02, 11:42 blic napisał(a): Jako kawaler bez zobowiązań, zaproś Renatkę na kolację i przedstaw swoje rację. Kto ma rację ten stawia kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: # hej Renata 28.06.02, 11:53 borys-krakow napisał(a): > Jako kawaler bez zobowiązań, zaproś Renatkę na kolację i przedstaw swoje rację. > Kto ma rację ten stawia kolację. No właśnie, Blic. Mnie też już męczą te Twoje utyskiwania na naszą drogą redakcję. Nastrojowa kolacja (może i Renia bez poważniejszych zobowiązań, dziewczyna jest) i niech te Twoje stosunki z redakcją w końcu się poprawią. No zrób to, Blic. Koledzy proszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: # hej Renata 28.06.02, 12:18 j24 napisał(a): > borys-krakow napisał(a): > > > Jako kawaler bez zobowiązań, zaproś Renatkę na kolację i przedstaw swoje r > ację. > > Kto ma rację ten stawia kolację. > > No właśnie, Blic. Mnie też już męczą te Twoje utyskiwania na naszą drogą redakc > ję. > Nastrojowa kolacja (może i Renia bez poważniejszych zobowiązań, dziewczyna jest > ) > i niech te Twoje stosunki z redakcją w końcu się poprawią. > > No zrób to, Blic. Koledzy proszą :) oj WAM to tylko stosunki i kolacje we dwoje w głowach!:-)nic powagi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: # hej Renata 28.06.02, 12:30 hiro napisał(a): > oj WAM to tylko stosunki i kolacje we dwoje w głowach!:-)nic powagi:-) Powaga jak nadwaga, zdrowiu szkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: # hej Renata 28.06.02, 12:25 klin! napisał(a): > Blic, do ro! Blic - Człowiek Dobrej Roboty. Zdjęcie w gablocie w Szkole i w Gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: # hej Renata 28.06.02, 12:31 borys-krakow napisał(a): > klin! napisał(a): > > > Blic, do ro! > Blic - Człowiek Dobrej Roboty. > Zdjęcie w gablocie w Szkole i w Gazecie. Co, Borys, macie wspólne koleżanki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: # hej Renata 28.06.02, 15:30 borys-krakow napisał(a): > Jako kawaler bez zobowiązań, zaproś Renatkę na kolację Zapomnij. Blic nie jest bez zobowiązań. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: # hej Renata 04.07.02, 11:25 blic napisał(a): > Zapomnij. Blic nie jest bez zobowiązań. Jak można taki sympatyczny wątek jednym blicowej szabelki cięciem ukrócić :((( Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: # hej Renata 04.07.02, 11:47 j24 napisał(a): > blic napisał(a): > > > Zapomnij. Blic nie jest bez zobowiązań. > > Jak można taki sympatyczny wątek jednym blicowej szabelki cięciem ukrócić :((( nic nie skracać !trza delegatowi pomóc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: # hej Renata 04.07.02, 12:01 hiro napisał(a): > trza delegatowi pomóc:-) Zalecane jest odkrochmalenie się od spraw prywatnych ułana szabelkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: # hej Renata 04.07.02, 12:05 blic napisał(a): > hiro napisał(a): > > > trza delegatowi pomóc:-) > > Zalecane jest odkrochmalenie się od spraw prywatnych ułana szabelkowego. kiedyś lekarz zalecał mi leżeć/napisał w zaleceniach/a ja chodziłem na ryby-i żyję pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: # hej Renata 11.07.02, 15:10 # Hej Re...dakcja Nie wiem czy to właściwe miejsce i czas ten co trzeba, ale może by się w końcu redakcja dała namówić i zaprosiła nas na pepsi z lodem. Byśmy sobie omówili wątki i Hircio by obiecał poprawę, Blic by przyszedł z kwiatami. No Redakcjo, redakcja-kraków obiecała, że się zrzuci, Seb będzie wyświetlał przeźrocza, ja referat o marszałku wygłoszę... No kiedy w końcu ulegniesz i nas zaprosisz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: # hej Renata 11.07.02, 16:00 j24 napisał(a): > No Redakcjo, redakcja-kraków obiecała, że się zrzuci, Seb będzie wyświetlał > przeźrocza, ja referat o marszałku wygłoszę... Seb ma jakieś przeźrocza do wyświetlania? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: # hej Renata 11.07.02, 17:54 j24 napisał(a): > No Redakcjo, redakcja-kraków obiecała, że się zrzuci, Redakcja ma coś do zrzucenia??? dawny: Borys-Krakow Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: # hej Renata 18.07.02, 17:35 Sprawa hejnału nie jest zjełczała. Hejnał słychać codziennie z ratusza �pro publico bono�. Srece rosnie, coraz bardziej kochamy nasze miasto. Bedziemy bić się zanie i umierac z piesnią na ustach �prrr, prrrprrr, p[rrr pryyyyy, prrr pryyy - pppprrry prr pryyy....� Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: # hej Renata 24.07.02, 10:54 Blic pojechał na wywczasy. Ciekawe czy Renatka będzie coś publikowała? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: # hej Renata 28.07.02, 15:13 Blic wyjechał, a tu na gorzowskiej stronie Wyborczej NIC. No literalnie nic nie ma. Jakieś propozycje: pojedźcie na koncert orkiestr strażackich do Pierdzielewa. Albo do kina. Nic tam u Was się nie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: # hej Renata 28.07.02, 15:20 aborys napisał: > Nic tam u Was się nie dzieje? Zebyś wiedział. Nawet znajomi dziennikarze siedzą w domu schowani przed słońcem, zamiast gonić za sensacją... Ale spróbuj w Gazecie Lubuskiej "Magazyn", jest zabawny artykuł o RB, kandydacie na prezydenta Gorzowa... Boki zrywać! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: # hej Renata 28.07.02, 15:24 gtk napisał: > Ale spróbuj w Gazecie Lubuskiej "Magazyn", Hmm... Lubuska? www.lubuska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: # hej Renata 28.07.02, 15:29 aborys napisał: > gtk napisał: > > > Ale spróbuj w Gazecie Lubuskiej "Magazyn", > Hmm... > Lubuska? www.lubuska.pl/</a> Pam, pam, pam... Co? Nie, www.gazetalubuska.pl! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: # hej Renata 28.07.02, 15:34 gtk napisał: > Pam, pam, pam... Co? Nie, www.gazetalubuska.pl! Eee... WWW.lubuska lepsza. Nawet lepsza niż Gin Lubuski. Tym bardziej, że GL nie chce się znaleźć. Pewnie też upał. Odpowiedz Link Zgłoś
gostak Re: # hej Renata 29.07.02, 13:57 aborys napisał: > gtk napisał: > > > Ale spróbuj w Gazecie Lubuskiej "Magazyn", > Hmm... > Lubuska? > <a href="http://www.lubuska.pl/"target="_blank">www.lubuska.pl/</a> Tu pieprza, tam nastawiaja zeby pieprzyc... Odpowiedz Link Zgłoś