blic 03.07.02, 23:39 Mam prośbę, czy jeśli na stronie www Zielonej Góry udało się zamieścić wiadomość o koncercie Arki Noego W GORZOWIE to nie można by umieścić chociaż jej KOPII na stronie gorzowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blic Re: # zapowiedzi 04.07.02, 00:02 klin! napisał(a): > Tym razem pudło. Jest. Chyba jestem ślepy. Ani na tej: wyborcza.gazeta.pl/info/home.jsp?xx=549655&dzial=zig0004 , ani na tej: wyborcza.gazeta.pl/info/home.jsp?dzial=zig00 , nie widzę. Na tej natomiast: wyborcza.gazeta.pl/info/home.jsp?dzial=ziz00 jest jak byk. Powiedz mi, w którą część gorzowskiej strony mam się wpatrywać, bo sam sobie nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: # zapowiedzi 04.07.02, 00:18 blic napisał(a): > klin! napisał(a): > > > Tym razem pudło. Jest. > > Chyba jestem ślepy. > Ani na tej: > <a href="wyborcza.gazeta.pl/info/home.jsp?xx=549655&dzial=zig0004"target > ="_blank">wyborcza.gazeta.pl/info/home.jsp?xx=549655&dzial=zig0004</a> , > ani na tej: > <a href="http://wyborcza.gazeta.pl/info/home.jsp?dzial=zig00"target="_blank">wy > borcza.gazeta.pl/info/home.jsp?dzial=zig00</a> , > nie widzę. > Na tej natomiast: > <a href="http://wyborcza.gazeta.pl/info/home.jsp?dzial=ziz00"target="_blank">wy > borcza.gazeta.pl/info/home.jsp?dzial=ziz00</a> > jest jak byk. > > Powiedz mi, w którą część gorzowskiej strony mam się wpatrywać, bo sam sobie ni > e > poradzę. wystarczy popatrzeć na zielonogórską część wyborczej a znajdziej infa GORZOWSKIE!- mało bo mało- ale są:-))))))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: # zapowiedzi 04.07.02, 00:37 blic napisał(a): > Powiedz mi, w którą część gorzowskiej strony mam się wpatrywać, bo sam sobie > nie poradzę. wyborcza.gazeta.pl/info/home.jsp?dzial=zig0006 Dział Kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: # zapowiedzi 04.07.02, 11:40 klin! napisał(a): > Dział Kultura. Dobrze wiesz, że nie o to chodzi. Odnośnik do działu kultura widzę wyłącznie po założeniu mocniejszych okularów. Tudzież news nie ten sam. Baczność! Nie sprzeczać się! :P Odpowiedz Link Zgłoś