Dodaj do ulubionych

Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:44
niech te kobiete ktos powstrzyma ... czy ktos sluchal jej wypocin np o 7:00
rano ??????????? pomijam "improwizaje" ona nawet prasowki nie potrafi
przeczytac .. wiem ze jest wczesnie ale chyba minela sie z powolaniem
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 17:58
      popieram,nie nadaje się ta kobita do radia
      • Gość: open Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.05, 19:44
        Za takie pieniadze jakie tam płacą to i tak jest świetnie czyta
        • Gość: swingpop Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:02
          Zgadzam się -szkoda słów!!!!!!!!!! Bez wyrazu.Głos charakterystyczny,tylko nie
          w radiu.Pozdrawiam opiniotwórców.
    • Gość: r9550 Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:31
      No ta kobita rzeczywiście jest stworzona do radia. Ten jej "porywający" głos,
      notoryczne pomyłki i dykcja z pegeeru to żenada- nawet jak na "lokalne" radio.
      Jak tak samo pierdzieli w domu, to nie zazdroszczę rodzinie.
    • Gość: werty Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:49
      Ale się przyje bali... zmieńcie stacje.... i po kłopocie...
      • Gość: gość Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:30
        a mi sie podoba . moze sie przyzwyczaiłem ,a jak ktoś ma jakieś
        obiekcjie to niech spada do warszawskiej jedyneczki.Tam zwraca
        sie na dykcję i inne bajery.
        • danny_boy Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń 20.04.13, 16:10
          Gość portalu: gość napisał(a):
          >warszawskiej jedyneczki. Tam zwraca sie na dykcję i inne bajery.
          A ja zwracam jak słucham eski.
    • Gość: sluchacz II Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń IP: *.kam.pl 07.06.05, 21:10
      Tez uwazam ze jest doskonala,mowi wyraznie i szybko,jezeli sie nie podoba to
      spadaj na radio Zachod,tam to dopiero nasluchasz!!!!
    • Gość: Tomek Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.05, 00:12
      Oho, odezwał się pierwszy klakier:D Babka nazywa się Cichoń, to i nic dziwnego,
      że chicho (sic!) mamrocze :D Jej poziom dostosowuje sie do ogólnego badziewia
      Eski.
      • Gość: arni Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń IP: *.7.226.91.jim-satnet.pl 20.04.13, 11:41
        Nikt Ci nie karze słuchać
        • danny_boy Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń 20.04.13, 16:14
          Gość portalu: arni napisał(a):
          > Nikt Ci nie karze słuchać
          Mnie czasami karzą słuchaniem tej stacji w taksówkach, mimo że wybieram inną megakorporację.
          • thebird2 Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń 20.04.13, 17:27
            Radio eska, co to takiego?
            • Gość: emsiziomal "Nikt Ci nie karze słuchać"..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.13, 21:08
              No właśnie. Za karę chyba takich stacji słuchacie. Celowo używam słowa STACJI bo RADIO to Jedynka, Trójka, Czwórka, no i dla koneserów Dwójka.
              W przeciwieństwie do publicznej TV Polskie Radio to RADIO i nie "muzyczny szit".
              Się nie podoba przełączcie sobie na inne gó...no.!
    • makler666 Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń 22.04.13, 19:14
      Ona jeszcze jest ok. Ten co teraz nadaje w RMG to prawdziwy miszcz. I to jeszcze ponoć z Zielonej Góry.
    • Gość: słuchacz Re: Radio "Eska" i Aleksandra Cichoń IP: *.free.aero2.net.pl 11.04.17, 17:32
      Aleksandra zmarła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka