brunet_wieczorowa_pora 01.08.02, 10:19 białej gorączki z nadmiaru gorąca. Czy ktoś może mu zrobić zimne okłady na jego rozpaloną główkę? Oraz podać kolejną dawkę leków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 ... a może ... 02.08.02, 09:22 ... przybijcie piątkę na zgodę ? W końcu my Forumowicze to jedna wielka rodzina :))) (wszyscy trochę nierówno pod sufitem mamy, że się tak tu produkujemy :) Borys, gad jeden w Gorzowie był, a imprezy nie skrzyknął. Byśmy piwo wypili, Hiro przez laptopa włam do banku by zrobił, Borys prawiłby o szkodliwości podpalania marihuany, Seb przeźrocza wyświetlił, ja odczyt o dwóch takich Jędrkach bym przygotował, Ula by założyła bardzo krótką spódniczkę (i stringi), Blic by przyjechał z furą gazet, a Klin w czapce krasnoarmijcy :) Ty Brunet pokazałbyś się wczesną porą, Grzesiek w glanach i czupryną irokeza, a Maksimus prawiłby maksymy :) Facet z kosiarką, w ciemnych okularach i sprzęgającym się przy uchu głośnikiem na odchodnym okazałby się Jotemdwudziestymósmym. Redakcja już na starcie została by zmuszona zająć miejsca w oślej ławce :)))) Blic, Hiro, Brunet - forum stanowczo domaga się Waszej zgody!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brunet_wieczorowa_pora Re: ... a może ... 02.08.02, 11:32 j24 napisał: > ... przybijcie piątkę na zgodę ? Bardzo chętnie. Tylko my z Hirem tak lubimy dla draki się podrażnić. Nie jesteśmy szkodliwi. Zgodnie ze starym porzekadłem: "kto się lubi, ten się czubi". pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: ... a może ... 02.08.02, 11:43 brunet_wieczorowa_pora napisał: > j24 napisał: > > > ... przybijcie piątkę na zgodę ? > > Bardzo chętnie. Tylko my z Hirem tak lubimy dla draki się podrażnić. Nie > jesteśmy szkodliwi. Zgodnie ze starym porzekadłem: "kto się lubi, ten się > czubi". >hiro piszemy z małej ..j .. > pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś