lebstrefa 09.09.05, 00:10 no właśnie. Oto pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blic Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? 09.09.05, 00:17 Poza Szadnym, Wróblewskim i Bachalskim? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Na kogo głosować z gorzowskiej PO IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.05, 09:29 Krystyna Sibińska poz nr 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.05, 18:33 /ŻADNY/????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Krystyna Sibińska liderem listy PO z Gorzowa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 11:31 Krysia głosujemy na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Krystyna Sibińska liderem listy PO z Gorzowa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 12:13 Chyba żeście poszaleli! Krysia jest beznadziejna pod każdym względem, a może się zastanowicie skąd u niej taka 'kariera' polityczna?!! Pozdrawiam wszystkich, również tych zdesperowanych co chcą stracić swój głos na panią S. z nikąd! PS P. Sibińska swojego czasu pisatowała w-ce dyrektorskie stanowisko w upadłej już dziś spółce budowlanej, ale niestety nigdzie później nie mogła ze swoimi kwalifikacjami i koneksjami znaleść pracy w Gorzówku więc wylądowała jako referentka w Urzędzie Witnicy. Teraz oszałamiająca kariera polityczna, aby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witniczanka Re: Krystyna Sibińska liderem listy PO z Gorzowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:54 jeśli praca na stanopwisku kierownika wydziału w UMiG ma być "marną" karierą, to wszystkim życzę równie marnego życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.05, 17:47 a kto to jest?? nawet nazwisko nic mi nie mówi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.05, 18:32 A czy warto głosować i tak nikt,żadna partia nie naprawi zło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary-wiarus Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 18:48 dla mnie wyznacznikiem dobrego kandydata nie jest miejsce jego urodzenia lecz to co sobą reprezentuje, czego w zyciu dokonal, jakim czlowiekiem jest, i dlatego wsród gorzowskich kandydatów nie widze osoby godnej uwagi, wiekszosc to ludzie bachalskiego, którym na pewno nie warto zaufac, dlatego tez zaglosuje na goscia z ZG - Czesława Fiedorowicza, on przynajmniej potrafi bronic interesów naszego wojewodztwa i nie tworzy granic, barier i podziałow, na senatora stawiam na Władka Komarnickiego - gosc jest wart zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.05, 19:16 Powiem Ci tak szczerze z przykrością ale nikomu już nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? 09.09.05, 22:21 Ojej na Fiedorowicza aż trzeba głosować. To z Gorzowa nie ma na kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:18 Tylko nie na Fedorowicza. To jeden z głównych przeciwników Gorzowa. Jeszcze będąc posłem UW-olem zawsze marginalizował Gorzów i tylko dzięki temu że Wierchowicz był szefem klubu UW nie występował przeciw nam. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? 10.09.05, 00:32 Gorzowski sojusznik Fiedorowicza powinien odwiedzić witrynę sejmową i popatrzeć jak ww. poseł posłował. Jak lobbował, to już raczej w pamięci można poszukać, może trochę w płatnym archiwum Gazety. Na pewno nie zagłosuję na tego pana. Co do Komarnickiego, to też ma mój głos. Pamiętajcie - głosujecie na 3 senatorów i tylko na jednego posła. Trzeba dobrze i rozważnie wybrać kandydata z naszego regionu, który ma szansę i swoją wcześniejszą postawą gwarantuje, że nie zapomni kto go wybrał i po co. O Szadnym ktoś ładnie napisał, że dzięki Tuskowi ma szansę zostać posłem. Może tak ma być ? Kto wie, może się sprawdzi jako poseł ? Pozostałe osoby z Gorzowa na liście PO są kompletnie nieznane - nie marnujcie swoich cennych głosów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary-wiarus Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 16:10 no i popatrzylem, bo jednak jest na co ks.sejm.gov.pl:8009/search97cgi/vtopic ks.sejm.gov.pl:8009/search97cgi/vtopic a lobbowal bardzo skutecznie, miał najwiekszy udzial z lubuskich posłow w utworzeniu naszego województwa, nie schowal głowy w piasek jak to zrobili inni za co został nieomal wyrzucony z partii, a wkoncu to my jestemy stolica tego województwa, pozatym cenie jego działalnosc w stosunkwach polsko-niemieckich www.czeslaw-fiedorowicz.pl www.komarnicki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.ztpnet.pl 10.09.05, 17:54 Fiederowicz jest oki:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? 10.09.05, 18:32 Gość portalu: zg napisał(a): > Fiederowicz jest oki:) > PZDR Fiedorowicz ma mandat w kieszeni.Bez dyskusji. Mieć na liście PO pierwsze miejsce to wystarczy. Przejrzałem tych gorzowskich kandydatów. A Wróblewski się nie nadaje do Sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.kam.pl 11.09.05, 18:14 Jeszcze nie tak dawno na PO bym zagłosował, ale po tym jak Tusk zmarginesował Gorzów na liście nie mam wyjścia i będę głosował na PIS . Wszelkie wynaturzenia na temat dobrodusznego Fedorowicza są jak sądze dziełem tego samego przygł....a z zg!!!! więc proponuję jesli ktos jest za PO to ostal mu sie Szadny jesi PIS to Marcinkiewicz, i Surmacz SLD to DerechKrzycki , Kochanowski na inne partie nie ma co glosowac , nie przekrocza progu wyborczego Mam nadzieje, ze wprowadza okregi jedno-mandatowe!!! i wtedy nie bedzemy sie martwic czy nasi przejdą . Nastepna sprawa jak to mozliwe, ze w Gorzowie najbardziej widoczne sa plakaty kandydata PODYMA (PO) z poludnia dokladniej z Wielunia(Zagania) ? Zapytalem dziewczyne w Tesco( rozdawala ulotki) skad jest ten Podyma ,a ona - z Gorzowa!!! dobre jaja co !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystrooki Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:52 Fiederowicz może i jest oki, ale Fiedorowicz to nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga GŁOSUJMY NA PO-PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:47 Jeśli już wiadomo, że będzie koalicja, to przy podejmowaniu decyzji wyborczej dobrze trzeba się zastanowić. Bo dla mnie -przepraszam - Szadny to nikt, Sibińska ani tyle. Za to Marcinkiewicz i Surmacz w komplecie z Rafalską to po prostu FIRMA. Znamy ich nie od 3 ale 13, 15, a nawet więcej lat. Wiemy co i kiedy robili, kiedy i czego nie robili. Dlatego to FIRMA i głos oddany na nich nie może być zmarnowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
lebstrefa Re: GŁOSUJMY NA PO-PiS? 12.09.05, 21:25 Gość portalu: aga napisał(a): > Jeśli już wiadomo, że będzie koalicja, to przy podejmowaniu decyzji wyborczej > dobrze trzeba się zastanowić. > Bo dla mnie -przepraszam - Szadny to nikt, Sibińska ani tyle. Za to > Marcinkiewicz i Surmacz w komplecie z Rafalską to po prostu FIRMA. > Znamy ich nie od 3 ale 13, 15, a nawet więcej lat. Wiemy co i kiedy robili, > kiedy i czego nie robili. > Dlatego to FIRMA i głos oddany na nich nie może być zmarnowanym. Głosujemy nie po to żeby nie zmarnować głosu ale po to żeby wybrać tych których poglądy nam odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaxxx Re: GŁOSUJMY NA PO-PiS? IP: *.gorzow.mm.pl 13.09.05, 17:20 najlepiej na nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zi Re: GŁOSUJMY NA PO-PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:26 po to kretyni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.ztpnet.pl 20.09.05, 13:48 > Tylko nie na Fedorowicza. To jeden z głównych przeciwników Gorzowa. Jeszcze > będąc posłem UW-olem zawsze marginalizował Gorzów i tylko dzięki temu że > Wierchowicz był szefem klubu UW nie występował przeciw nam. hehe zobacz co napisales i posmiej sie tak jak ja. Jedno zaprzecza dtugiemu. To marginalizowal gw czy przez Wierchowicza nie?????? Ja na niego nie zaglosuje bo jest zbyt lagodny wobec roszczeniowej i awanturniczej dzikiej chordy z polnocy. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anarchista Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:43 Nie głosujcie na nikogo... olejcie wybory... Przyjdzie Wacek i wyrówna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapraszam Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.ztpnet.pl 13.09.05, 20:06 www.ciemnoczolowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.gorzow.mm.pl 13.09.05, 20:36 Choc nie jestem zwolennikiem tzw. pogladow prawicowych to mysle , ze lebstrefa masz racje. Marcinkiewicz i Rafalska to sztandarowe postacie tej oferty politycznej. Uwazam, ze przy tej euforii dla PO w kraju, dzialacze gorzowscy sa ciagna ja w dol. Zbyt wiele miernot, przy tym jeszcze uwiklanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.gorzow.mm.pl 13.09.05, 21:32 Gość portalu: zapraszam zaprosił. Puknij się w ciemne czoło. Z_GORZOWSKIEJ_PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:14 Zgadzam się. W Gorzowie, ale też ZG nie ma osobowości w PO. Co wiemy o dorobku kolejnych person z PO. Jest jeden radny Szadny, i co z tego, jak ciagle nieobecny. A jak zostanie posłem, to PO w ogóle nie bedzie mieć reprezentacji w radzie miasta. Maoze i dobrze, bo w ciągu roku wystarczajaco sie skompromituje w centrali, a to pozwoli ułożyć władzę w mieście, np. niewybranemu PiSowi. Nie ma tego złego czemu PO nie mogłaby pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.ztpnet.pl 13.09.05, 22:55 Tak tak jak sie zrobily roszady w po to gorzowiana sie przestala partia podobac. A kto byl wczesniej?????? Bachalski?? Kandydat nr.1 na liscie Fiederowicz (nie moge ciagle zapamietac nazwiska a znam go z widzenia) walczyl jeszcze gdy byl w UW o lubuskie,mial nawet zostac usuniety z partji a walczyl dla nas. Co jest z nim nie tak ze wam nie podchodzi?? Rozumiem Zych,brachman,Bochen ale on????????// Bo co ...jest z ZG tak??:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.gorzow.mm.pl 19.09.05, 21:34 W Gorzowie z PO nie ma na kogo głosować.Katastrofa.A chciałoby się...na swojaka Niestety głosu nie można marnować na plewy. Ja głosuje tylko na Komarnickiego- rezta wartościowych jest poza Gorzowem. Uchowaj Boże przed Rafalską i resztą czarnych i czerwonych. Fatalne figury-nie można im zufanić.Kompletne zera.Głodne władzy i pieniędzy.Nie będę na nich głosować.Wstyd się do nich przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.05, 09:02 Z PO nie ma na kogo głosować tak jak wspomniała P.Zosia zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? 13.09.05, 22:16 "...Oto pytanie...." co na sniadanie - to jest pytanie... a reszte olej - zaden ci do garnka nie włoży - dobrze jeżeli nie wyjmie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? 14.09.05, 11:53 e_werty napisał: > co na sniadanie - to jest pytanie... To jedno z trudniejszych pytań egzystencjalnych. Lepiej skupmy się na prostszych, takich jak w tytule wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juki Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.idea.pl 15.09.05, 13:30 Zaglosuje w wyborach prezydenckich i parlamentarnych na PO. Mam jednak, jak wielu innych z wyborem gorzowskiego kandydata PO. Liderem PO w Gorzowie jest wprawdzie Szadny (Sibinska o ktorej piszecie jest jedynie figurantem), ale odpychaja mnie od niego jego powiazania z Bachalskim. Wole juz glosowac na kandydatow z poludnia. Problem PO w Gorzowie polega na tym, ze nie ma ludzi (lub sa niewidoczni) nie nalezacych do sitwy Bachalskiego. Dawno juz przystapilbym do PO, ale poki ten pan gra tam skrzypce, to dziekuje. Drodzy dzialacze PO (ktorzy zapewne czytacie te spoty)! Zrobcie w naszym miescie sondaz ile poparcia ma wasza partia, a ile jej posel Bachalski. Albo zadajcie pytanie wprost: czy popierasz zmiany w kierownictwie gorzowskiej PO? Czy nie widzicie, pan JB ciagnie wasze notowania w dol? W Zielonej Gorze w PO jest pare wybitnych postaci i kazdy znajdzie cos dla siebie, nawet jezeli kogos z roznych wzgledow nie lubi. A u nas? Wszystko smierdzi Bachalskim. Zaluje, ze Tusk zgodzil sie na jego kandydature. Do Senatu oddam glos na Rafalska, Milka i moze na Komarnickiego. W zadnym wypadku na Bachalskiego. Pokazmy mu wreszcie czerwona kartke! Niech wraca do Poznania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J1 Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.05, 20:33 O czym TY bredzisz!! O jakich "wybitnościach" z południa piszesz? Bukiewicz ?, chciałem coś przeczytać o niej na jej oficjalnej stronie ,o jej programie- kompletnie nic!!!!same wypociny na poziomie 10-cio latka zresztą od niej odpycha nawet jej wygląd! Fiedorowicz, który przy Wierchowiczu wyglądał jak mały chłopczyś! Iwan, który w ostatnim dniu urzędowania otworzył Delegature UW w ZG, nie mówiąc o pomroczności w sprawie NBP a może mówisz o mężu Bożenki Ronowicz( nacjonalistki rodem z ZG), jestem ciekaw czy już się wytłumaczył z przetargu na auta( dziwny traw nie, właściciel salonu Skodu,jedyny oferant dla urzędu miasta) nie głosuję na PO za chamstwo Tuska i jego zmarginesowanie Gorzowa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kt Re: Na kogo głosować z gorzowskiej PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:30 niestety, nie ma na liscie osobowości czy kogoś z charyzmą, raczej drugi garnitur, natomiast szkoda, ze Komarnicki do Senatu nie startuje z PO bo byłby pewnym liderem i zrobiłby porządek z kolesiostwem Bachalaskiego. Mimo wszystko Komarnicki wydaje sie najsensowniejszym kandydatem do Senatu, ma się czym pochwalić, po kasę się na Wiejską nie wybiera bo już ma majątek, dzieci usamodzielnione i nie bedzie rodzince załatwiał ciepłych posadek czy zatrudniał teściowej Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: GŁOSUJĘ NA KOMARNICKIEGO IP: *.kam.pl 18.09.05, 18:51 Ja też jestem za Komarnickim, choć nie jest on z PO. To najlepszy kandydat z Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re Ich program jest nie do przyjęcia ale cóż...... IP: *.gorzow.mm.pl 19.09.05, 09:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: BIEDACTWA...a mialo byc tak pieknie IP: *.ztpnet.pl 20.09.05, 13:52 "Jacek z Kaziem mieli zabierac sie do zielonogorskich tylkow i oddzyskac nalezne gorzowowi miejsce na arenie miedzynarodowej":) Bieeeedactwa, chcialoby sie na PO ale PO w gw nie istnieje a najwiekszym wyznacznikiem gorzowskiego wyborcy (np marek_p) jest to czy kandydat jest z gw i czy nienawidzi ZG. Ale bedzie pieeeeeeeeeeeknie po wyborach achhhhh:) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś