beatach1 25.11.05, 22:22 fakty.interia.pl/news?inf=689926 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: resorak Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! IP: *.ztpnet.pl 25.11.05, 22:28 Słuchając nasze media wydawałoby sie że tylko u nas ostatnio pełno zdarzeń dot. znęcania si e nad dziećmi czy przypadki dzieciobójstwa.Niezaleznie od narodowosci człowiek potrafi być potworem.Rozumiem że taki los dotyczy dzieci niechcianych lub które nie miały szczęścia i urodziły sie w patologii.Rozumiem jak jedno z rodzicow świruje ale oboje??Pewnie zmowa,nacisk psychiczny.Ale jakby nie patrzeć.Patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! 25.11.05, 22:40 Oczywiscie, ze to patologia. I co mnie wscieka, ze po takich tragicznych wydazeniach Jungesamt dopiero "otwiera oczy" i obiecuje sie dopilnowac rodzicow, i dzieci z tych rodzin. Niestety to tylko slomiany zapal. Mydla ludziom oczy. Kazdy dupek moze miec dziecko. Nie musi miec na to pozwolenia. Tylko przy adopcji trzeba "rozebrac" sie do naga i wywalic wszystko na stol. Bo moze jestes pedofilem! Tragedia !!! Krew mnie zalewa. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! 25.11.05, 22:40 Wiem do czego - do wszystkiego. Dlatego takie tematy - jako papkę informacyjna wszelkiej masci tabloidów - omijam z daleka - tym niech zajmuja się sądy i prokuratorzy - ja sie nie znam. Fascynacja takimi wiadomościami jest właśnie cechą współczesnych mediów - im gorzej tym lepiej - wyrabiaja w człowieku potrzebe dowartosciwania sie - "taki zły/a to juz nie jestem" inni dzieci morduja... a ja tylko na cerowny swietle przeszłam/szedlem... Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! 25.11.05, 22:42 I chyba masz racje. Wczoraj wraz z mezem zastanawialismy sie, czy faktycznie kiedys tego nie bylo, czy to po prostu media we wspolczesnym swiecie tak wszystko naglasniaja? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resorak Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! IP: *.ztpnet.pl 25.11.05, 22:45 Uderzanie w takie tony czyli eksponowanie dzieci jako ofiary dorosłych to wiadomo że znajdzie uznanie i kazdy kupi.One sie nie proszą na świat.Byłem jakis czas kuratorem ds nieletnich i...załamałem sie z bezsilności.Patologicznym rodzinom /w wiekszości/ nie można pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! 25.11.05, 22:48 Patologicznym > rodzinom /w wiekszości/ nie można pomóc. Z pewnoscia. Swego czasu udzielamam sie w wielu organizacjach. I dodzlam do tego samego wniosku. Przykre, ale prawdziwe. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:49 Ne tylko dzieci są dotknięte. Pomyśl o DDA. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! 25.11.05, 22:50 > Ne tylko dzieci są dotknięte. Pomyśl o DDA. Zgadza sie. Z tym, ze czlowiek wyczulony jest na temat "dzieci" __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:23 bo są najbardziej "bezbronne" Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! 25.11.05, 23:26 Podoba mi sie, ze dla DDA cos robia : dda.bhd.pl/ W koncu to juz czesto dorosli, albo prawie dorosli ludzie. A takie male, bezbronne dzieci?. Kto im pomoze? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Niebieska Linia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:29 No jest niby Niebieska Linia - www.niebieskalinia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Niebieska Linia 25.11.05, 23:30 Niesadze, ze trzylatek tam zadzwoni. A sasiedzi czesto albo nie widza, albo nie chca widziec. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś