Dodaj do ulubionych

Do czego ludzie sa zdolni !!!

25.11.05, 22:22
fakty.interia.pl/news?inf=689926
Obserwuj wątek
    • Gość: resorak Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! IP: *.ztpnet.pl 25.11.05, 22:28
      Słuchając nasze media wydawałoby sie że tylko u nas ostatnio pełno zdarzeń dot.
      znęcania si e nad dziećmi czy przypadki dzieciobójstwa.Niezaleznie od
      narodowosci człowiek potrafi być potworem.Rozumiem że taki los dotyczy dzieci
      niechcianych lub które nie miały szczęścia i urodziły sie w patologii.Rozumiem
      jak jedno z rodzicow świruje ale oboje??Pewnie zmowa,nacisk psychiczny.Ale jakby
      nie patrzeć.Patologia.
      • beatach1 Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! 25.11.05, 22:40
        Oczywiscie, ze to patologia.
        I co mnie wscieka, ze po takich tragicznych wydazeniach Jungesamt
        dopiero "otwiera oczy" i obiecuje sie dopilnowac rodzicow, i dzieci z tych
        rodzin. Niestety to tylko slomiany zapal. Mydla ludziom oczy.
        Kazdy dupek moze miec dziecko. Nie musi miec na to pozwolenia. Tylko przy
        adopcji trzeba "rozebrac" sie do naga i wywalic wszystko na stol. Bo moze
        jestes pedofilem! Tragedia !!! Krew mnie zalewa.
    • e_werty Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! 25.11.05, 22:40
      Wiem do czego - do wszystkiego. Dlatego takie tematy - jako papkę informacyjna
      wszelkiej masci tabloidów - omijam z daleka - tym niech zajmuja się sądy i
      prokuratorzy - ja sie nie znam.
      Fascynacja takimi wiadomościami jest właśnie cechą współczesnych mediów - im
      gorzej tym lepiej - wyrabiaja w człowieku potrzebe dowartosciwania sie - "taki
      zły/a to juz nie jestem" inni dzieci morduja... a ja tylko na cerowny swietle
      przeszłam/szedlem...
      • beatach1 Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! 25.11.05, 22:42
        I chyba masz racje. Wczoraj wraz z mezem zastanawialismy sie, czy faktycznie
        kiedys tego nie bylo, czy to po prostu media we wspolczesnym swiecie tak
        wszystko naglasniaja?

Bias z Prieny
      • Gość: resorak Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! IP: *.ztpnet.pl 25.11.05, 22:45
        Uderzanie w takie tony czyli eksponowanie dzieci jako ofiary dorosłych to
        wiadomo że znajdzie uznanie i kazdy kupi.One sie nie proszą na świat.Byłem jakis
        czas kuratorem ds nieletnich i...załamałem sie z bezsilności.Patologicznym
        rodzinom /w wiekszości/ nie można pomóc.
        • beatach1 Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! 25.11.05, 22:48
          Patologicznym
          > rodzinom /w wiekszości/ nie można pomóc.

Z pewnoscia.
          Swego czasu udzielamam sie w wielu organizacjach. I dodzlam do tego samego
          wniosku. Przykre, ale prawdziwe.
          Bias z Prieny
        • Gość: agave Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:49
          Ne tylko dzieci są dotknięte. Pomyśl o DDA.
          • beatach1 Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! 25.11.05, 22:50

> Ne tylko dzieci są dotknięte. Pomyśl o DDA.

Zgadza sie. Z tym, ze czlowiek wyczulony jest na temat "dzieci"
            Bias z Prieny
            • Gość: agave Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:23
              bo są najbardziej "bezbronne"
              • beatach1 Re: Do czego ludzie sa zdolni !!! 25.11.05, 23:26
                Podoba mi sie, ze dla DDA cos robia : dda.bhd.pl/
                W koncu to juz czesto dorosli, albo prawie dorosli ludzie. A takie male,
                bezbronne dzieci?. Kto im pomoze?
                Bias z Prieny
                • Gość: agave Niebieska Linia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:29
                  No jest niby Niebieska Linia - www.niebieskalinia.pl
                  • beatach1 Re: Niebieska Linia 25.11.05, 23:30
                    Niesadze, ze trzylatek tam zadzwoni. A sasiedzi czesto albo nie widza, albo nie
                    chca widziec.
                    Bias z Prieny
    • calama Zwyrodnialcy!!!!!!! 25.11.05, 23:15
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka