Dodaj do ulubionych

Węzły Komunikacyjne

08.12.05, 13:04
Witajcie Forumowicze!!
Proszę serdecznie o pomoc,
Potrzebuje się dowiedzieć o główne węzły komunikacyjne w wielu miastach Polski
między innymi w Gorzowie Wielkopolskim. Chodzi mi o miejsca w Gorzowie
Wielkoposkim gdzie bywa najwięcej ludzi...
Puby,
Centra Handlowe,
Główne skrzyżowania
Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • e_werty Re: Węzły Komunikacyjne 08.12.05, 13:18
      Dobrze Ben Leaden - już pędze zbierac dane....
      • zapalniczek Re: Węzły Komunikacyjne 08.12.05, 13:46
        nie jestem terrorystą ale dane mi potrzebne sa podobne. ;-P
        mozna mnie sprawdzić nr tel. 042 681 22 79 potrzebuje to do pracy w zwiąku z
        reklamą.
        • budrys77 Re: Węzły Komunikacyjne 08.12.05, 14:28
          jeśli pracujesz w reklamie, to podpowiadam: nie używaj
          przymiotnik "Wielkopolski" w nazwie Gorzowa. Dla Gorzowian jest to zwrot
          oficjalny i brzmi obco. Wszyscy na co dzień mówią poprostu "Gorzów". Gdy ktoś
          używa oficjalnej nazwy miasta, nie wzbudza zaufania jako obcy. Chyba miałeś
          socjotechnikę na zajęciach:)
          A co do "węzłów" to pomyślimy i damy znać.
          • zapalniczek Re: Węzły Komunikacyjne 08.12.05, 15:21
            przepraszam będę pamiętał.
            na informacje będę czekał.
            i dziękuje za przydatne pouczenie ;-D
            pozdrawiam
            • Gość: jak Re: Węzły Komunikacyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:26
              i nie czuj się za bardzo rozczarowany jak ta praca w reklamie nie wypali -
              przed świetami drenują rynek z pomysłów i danych za friko gromazonych dal
              agencji reklamowych... a o zatrudnieniu i dalszej współpracy - zapomnij - no
              chyba ze jestes znajomym królika... To co innego... :)
              • zapalniczek Re: Węzły Komunikacyjne 08.12.05, 15:52
                kim jest królik? bo tego nie załapałem
                • Gość: jak Re: Węzły Komunikacyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 16:16
                  to Szef stada przy korycie...
                  • zapalniczek Re: Węzły Komunikacyjne 08.12.05, 16:36
                    zaciekwiłeś mnie, nie jestem ciekaw kim jesteś bo to nie ważne ale skąd masz
                    takie informacje? ... czy mówidsz ogólnikowo? ;-> nie zmienia to faktu, że co
                    mam zrobić to zrobie bo sie zobowiązałem co z tego bedzie zobaczymy... ;-)
                    • budrys77 Re: Węzły Komunikacyjne 08.12.05, 20:57
                      a co do "węzłów", to przyszły mi do głowy: rondo Piłsudskiego
                      (Górczyńska/Piłsudskiego), tereny przy Panoramie i Tesco na Górczyńskiej,
                      obszar skrzyżownaia Chrobrego/Jagiełły...
                      • budrys77 Re: Węzły Komunikacyjne 08.12.05, 20:59
                        aaa napisz mi na maila budrys77@gazeta.pl jaki ma to być typ reklamy to może
                        więcej doradzę. Cele terrorystyczne odradzam z góry, bo miasto niewielkie;)
                        • zapalniczek Re: Węzły Komunikacyjne 09.12.05, 10:19
                          dziękuje ci wielce jak coś bede pisał
                          • budrys77 Re: Węzły Komunikacyjne 09.12.05, 20:12
                            hmmm, pomyślałem jeszcze o rondzie Santockim (Warszawska/most Lubuski) oraz
                            Roosevelta/Słowiańska:) mapa poglądowa na www.gorzow.pl Miłej pracy życzę.
                            • Gość: mn Re: Węzły Komunikacyjne IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.05, 05:28
                              Cholera, napiszcie jeszcze mu, gdzie w tych węzłach znajdują się kosze na
                              śmieci. Przecież nie zostawi bomby na chodniku.
                              Kojarzą mi się dwie stacje komercyjne TV, które notorycznie pouczają, jak
                              mordować, jak podpalać, jak okradać, jak szprejować itp.
                              Kojarzy mi się też pewien strażak, który zapamiętale opowiadał "obcemu" w
                              pociągu, jakiż to mają wspaniały sprzęt. Co prawda sporo już lat minęło.
                              O, o, muszę kończyć, bo teściowa wstaje. No to wykopcie tego Ben(ka) Ladena.
                • zetkaf Re: Węzły Komunikacyjne 11.12.05, 19:00
                  > kim jest królik? bo tego nie załapałem
                  Jak na "kreatywnego", to mało kreatywny i domyślny jesteś?
          • Gość: olo Re: Węzły Komunikacyjne IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.05, 12:16
            Swojsko też brzmi Landsperk nad Wartą w Nowej Marchii. Jest krócej, nieprawdaż?
            • budrys77 Re: Węzły Komunikacyjne 11.12.05, 18:57
              hihi, o mieście Landsperk a/Warthe nie słyszałem - ale o Landsberg a/Warthe jak
              najbardziej:)
    • zetkaf Re: Węzły Komunikacyjne 11.12.05, 19:06
      > Proszę serdecznie o pomoc,
      > Potrzebuje się dowiedzieć o główne węzły komunikacyjne w wielu miastach Polski
      [...]
      > Główne skrzyżowania
      zobacz sobie mapkę komunikacji miejskiej, i zobacz, gdzie się wszystkie trasy
      krzyżują - i już masz węzły komunikacyjne...
      btw, zajrzyj na galerie UM w Gorzowie - i już będziesz wiedział, na punkcie
      czego Gorzów ma nieuzasadnionego hopla...

> Centra Handlowe,
      No, wyjątkowo skomplikowane - jako iż szukasz w całej Polsce, to polecam strony
      typu Castorama.pl, tesco.pl, geant.pl, carrefour.pl, obi.pl, nomi.pl itp. i już
      masz centra handlowe w całej Polsce ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka