gosia_ma 19.12.05, 10:02 Poszukuję dobrego fotografa na ślub. Może ktoś mógłby mi kogoś poradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danny Re: poszukuję fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 00:32 Jesli w Gorzowie, to Karwatowicz. Foto, wideo z obróbką komputerową (wstawki, nakładki, przejścia). Bloki naprzeciw Urzedu Miesjkiego, gdzieś powinna być reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nwk Re: poszukuję fotografa IP: *.gorzow.mm.pl 21.12.05, 11:16 Witam. Wynająłem na swój ślub pana Karwatowicza. Nie jestem zadowolony, jeśli masz jeszcze czas radzę poszukać innego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: poszukuję fotografa 21.12.05, 14:20 Proponuje - Slawomir Sajkowski Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: poszukuję fotografa 21.12.05, 14:37 Sejwa, Łazarski, Liszka, Kupiec, Kmiecik, Dominik, Nowogórska, Szymanowicz, jezeli cię stac... to startuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: poszukuję fotografa IP: *.ed.shawcable.net 22.12.05, 18:23 Hey Nwk, Fotograf jedynie "utrwala" rzeczywistosc.. Wygladasz jak wygladasz i rady na to nie ma.. Zaloze sie ze technicznie zdjecia byly perfect.. Pozdrawiam PS. Czesto lustra tkuczesz??? he he he Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: poszukuję fotografa 20.12.05, 16:44 "Poszukuję dobrego fotografa..." dobry kosztuje "dobre" pieniądze... Podaj kwote - a znajdą się chetni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: poszukuję fotografa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 18:01 znam swietnego Fotografa Agnieszka Krupieńczyk www.personel.art.pl/fotografia.htm to tyłko mała próbka jej fotek mielismy słub we wrzesniu i jestesmy zachwyceni . Bo po rozeznaniu rynku cena była przystepna a zdjecia z naszego słubu rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: poszukuję fotografa 22.12.05, 19:38 "...mielismy słub we wrzesniu i jestesmy zachwyceni ..." pogadamy za dwa lata... P.S. "...a zdjecia z naszego słubu rewelacja...." to daletgo że z waszego - inne by sie wam tak nie podobały... Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: poszukuję fotografa 23.12.05, 07:33 Jeśli dobrego to Zbyszek Sejwa, kontakt przez Gazetę Lubuską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Różnica między fotografem a fotografikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:26 Mylicie fotografa (śluby, zdjęcia legitymacyjne) z fotografikiem (m.in. Sejwa). Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Różnica między fotografem a fotografikiem 23.12.05, 11:06 "Mylicie fotografa .... z fotografikiem..." dlaczego? ten drugi nie umie robić zdjęć? Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Różnica między fotografem a fotografikiem 23.12.05, 12:43 Gość portalu: Danny napisał(a): > Mylicie fotografa (śluby, zdjęcia legitymacyjne) z fotografikiem (m.in. Sejwa). ale i chyba wiadomo że chodzi o gościa który zrobi profesjonalne zdjęcia na ślubie Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Różnica między fotografem a fotografikiem 23.12.05, 15:00 "...chodzi o gościa który zrobi profesjonalne zdjęcia ..." nie!!! chodzi o gościa który weźmie profesjonalny ślub z ta Pania co szuka fotografa do ślubu... P.S. Jubiler lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Różnica między fotografem a fotografikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 00:23 nie wiem o co Wam właściwie chodzi ale jesli szukacie na poważnie tego fotografika to A Krupieńczyk jest świetna robiła dla min wysokich obcasów... takze jak se tam chcecie pozdrawiam , Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Różnica między fotografem a fotografikiem 29.12.05, 12:02 >robiła dla min wysokich obcasów... A ile wynosi minimum wysokiego obcasa i jaką ma się minę jak się wejdzie obcasem na minę i czy będzie on nadal wysoki? (wczuwam się w Werty'ego :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Różnica między fotografem a fotografikiem 29.12.05, 12:39 "...wczuwam się w Werty'ego ..." i dobrze - może ludzie będą śmiać się z absurdów jakie nieraz wypisują... P.S. Tylko nie za częśto - chleb mi odbierasz.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Różnica między fotografem a fotografikiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 02:10 >Tylko nie za częśto - chleb mi odbierasz.... :) Dostałeś licencję na row-erzystów, to nie marudź :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Różnica między fotografem a fotografikiem 30.12.05, 13:00 Aha! no to masz placet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Róża Re: poszukuję fotografa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.05, 19:58 Witaj.. Znam Doskonalego - Fotografa- Fotografika - ale z Wrocławia - napish - zapytaj - być może przyjedzie - a Fotografia TO JEGO SPECJALNOSC>>!! Polecam!!! >>>Tomasz Piechel |PhotoExistance Workshop | - www.photoexistance.com <<< MIlej NOcy R.K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave www.photoexistance.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 13:44 Wspaniały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_ma Chodzi po prostu o przyzwoite zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 09:33 Nie szukamy jakiegoś wielkiego artysty - nie wiem czy nas stać. Szukamy kogoś kto zrobi przyzwoite zdjęcia pozbawione kiczu. Szczerze mówiąc nie jestem pewna, czy dobry fotografik z prawdziwego zdarzenia chałturzy na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Chodzi po prostu o przyzwoite zdjęcia 30.12.05, 12:58 "...kto zrobi przyzwoite zdjęcia ..." aaaa - to już od was zależy... Takie z nocy poślubnej - to nie wiem czy mogą być przyzwoite? :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty mąż... 30.12.05, 16:05 Mamo, mamo wychodzę za mąż. Znalazłam takiego faceta jak tata. - I czego ty chcesz dziecko ode mnie? Współczucia? - nie - fotografa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: poszukuję fotografa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:58 Poszukuję dobrego fotografa - wielkiego jak chu/j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek99 Re: poszukuję fotografa IP: 62.29.253.* 31.12.05, 12:06 Zapraszam www.alef.poznan.pl Odpowiedz Link Zgłoś