butters77 23.12.05, 10:34 Pieeeeerwszaaa...!:) (nie mogłam się powstrzymać;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drugiiii Re: Kim jest Robert Bagiński IP: 195.94.206.* 23.12.05, 12:34 a zawsze chcialem byc pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Kim jest Robert Bagiński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:38 trzeciiiiiiiiiiiiiii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Kim jest Robert Bagiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 02:13 Szósty! Hurra! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty O co tu chodzi? 23.12.05, 19:54 Wyborcza, rzecznikiem Bagietki? Czyzby pismaki coś zwęszyli?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legwan Bagiński... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:16 ... no nasza gazetka poświęciła całą szpaltę panu B. - a o nim nawet nie warto namoczyć pióra ... no cóż taka to gazetka, nie widzą godniejszych problemów - śmiecą we własnym mieście. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Kim jest Robert Bagiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 17:05 Przeciez to trzeba jasno i dobitnie powiedziec ze to jest oszust i cwaniaczek ktory chce znalezdz kolesiow do pomocy zeby znow zablysnać w polityce . Wstyd ze chodzi jeszcze po Gorzowie niech jedzie do Lupowa i tam go wybiora na WOJTA. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kim jest Robert Bagiński... 24.12.05, 17:27 ... to juz na tym forum opisano dokładnie. Więc chciałem założyć wątek "Zrozumieć Bagińskiego..." - jest wigilia i należy się godzić - jednak przeceniłem swoj altruizm - wątek!!! nie!!!... ogarnął mnie wstręt na sama myśl że takie bezlitosne indywiduum liczy na litość... Wystarczy post w wątku juz istniejącym: Apel brzmi: "dajmy szansę Bagińskiemu" - pod jednym i zasadniczym warunkiem - znajdzie sobie pracę po za polityka i sferą publiczna. Jest to warunek sine qua non dalszej rozmowy. Niech idzie pracować w biurze, urzędzie jako goniec czy parkingowy (??? i tu juz mam watpliwość! - czy nie zapierdzieli samochodu?) Tu wynika problem - nie ma dla niego "bezpiecznego" miejsca pracy!!! Bo nawet ubezpieczyć się od niego nie można!!! Tak więc Robert - taczki w łapę i na budowę - Kaczyński buduje 3 000 000 mieszkań - roboty ci nie zabraknie... po pierwszym milionie - możesz zacząć skamleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIMOTII BAGIŃSKI JEST JAK MOCHER IP: *.kwp / 80.50.92.* 24.12.05, 19:03 Gość jest super pamiętam faceta błąkającego się po lokalach dużo mówiącego ,to kolejny przykład naszych rasowych polityków robi pianę aż miło!! Szuka rozgłosu nagłaśniając byle pierde , tak było z agencjami towarzyskimi na które złożył doniesienie do prokuratury tu miał extra plusa u mocherów ale notowania spadły gdy nasz wspaniały dostojny polityk został nagłośniony po sesji fotograficznej w jednej z agencji. Gościu przyznam niezły , to co wyszło teraz z jego oszustwami to kolejny dowód na jego kreatywność - wszędzie się potrafi odnależć. Zapomniałem - pamiętam gdy w czasie gdy złożył doniesienie na agencje to bujał się całymi dniami z pewnym powszechnie znanym panem który jest właścicielem takiej agencji. Bagiński - jesteś super - agentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po co? Re: BAGIŃSKI JEST JAK MOCHER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 19:59 Po co się zajmować takim jegomościem? Nie jest z SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
miks_erka Robert Bagiński... jak tam twoje długi? 24.12.05, 21:56 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3083541.html?as=2&ias=2 Odpowiedz Link Zgłoś
hirro przepraszam ale...-a jak twoje!? 28.12.05, 18:34 miks_erka napisała: > serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3083541.html?as=2&ias=2 przekopiować twoje konto bankowe?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: przepraszam ale...-a jak twoje!? IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.05, 21:11 Takiemu kutasowi tylko ryj skopać , a nie dyskutować o jego idiotycznej gębie.Przecież to ku.. sprzedajna byle tylko ktś zapłacił.Dzisiaj może być z lewicy, jutro z prawicy, pojutrze z centrum. Nie ma to dla niego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tesz Re: Kim jest Robert Bagiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:19 Robercie, trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś