Dodaj do ulubionych

Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO

• Gość: zegarmistrz Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 24.01.06, 07:55
      Wynika z tego, że premier ma dużo czasu wolnego;jeżeli ma czas na balety 100-
      dniówkowe /i to na wyjezdzie/ oraz gadanie z babciami na Dzień Babci.
      Ja tyle wolego czasu nie mam!
      Gdym zostawił swoją firmę zastępcy , a sam balował w Zakopanem i w szkole mojej
      babci to długo bym nie działał.
      • Gość: ta-sz Dlatego nie jesteś premierem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:50
        I dlatego nie jesteś premierem. Na najwyzszym stanowisku może być tylko osoba,
        która doskonale potrafi organizować sobie czas.
    • wlodek31 Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO 24.01.06, 07:59
      Oj naiwno młodzieży, wydoroślejesz, to być może zrozumiesz czym sie
      kierował premier uczestnicząc w studniówce. Dotychczasowe jego wystąpienia
      publiczne można porównać /z małymi wyjątkami/ do kabaretu mającego na celu
      zwiększenia swojej i partii do której należy popularności. Ja bym wolał aby w
      koncu coś rzadzący zrobili, aby za kilka lat nie musilibyście wyjeżdżać z kraju
      w poszukiwaniu pracy. Wspomnieniami ze studniówki z udziałem premiera w
      przyszłości Wam ani Waszym dzieciom nie da się żyć. Z zmarnowanych pieniędzy
      przeznaczonych na becikowe też nie wyżyjecie. Mimo to, powodzenia.
      • Gość: kaba Re: cytat z artykułu: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 08:59
        To dobre liceum, więc przyjąłem zaproszenie na studniówkę - mówił premier, choć
        tak naprawdę to jego kancelaria zaproponowała dyrekcji wizytę szefa rządu, a
        nie dyrekcja kancelarii. - Nie zastanawiałam się ani chwilę.

I oto cały PiS!
        bez komentarza
        • Gość: były tow. wiecie, rozumiecie IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 24.01.06, 09:11
          To jest tzw wciskanie kitu.Niech by tylko powiedzieli, ze nie chcą zaprosić
          Pana Premiera.
          Tow. Gierka też nie wypadało nie zaprosić , by przyjechał z gospodarską
          wizytą./ A i obiad mu postawili z puli państwowej i chałupę wybielili/.
          A jak sobie pogodał : ... na, widzicie, rozumiecie...
          A premier to i ztańczył / z ustalona wg klucza/.
    • Gość: mk Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.crowley.pl 24.01.06, 09:20
      Wszak SAM SIĘ ZAPROSIŁ. rany....
      • Gość: maturzysta Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:25
        Premier Marcinkiewicz, to jednak jest GOŚCIÓWA!
    • Gość: Robert Wilk. CZEMU KAZIK OCZY MA RAZ BŁĘKITNE... IP: 195.177.83.* 24.01.06, 13:53
      jak bławatki, a raz piwne?
      Miałby pożyczyć szkła kontaktowe
      od byłego prezydenta Ala "Stolecmann" Kwaśniewskiego?
      • Gość: kibel Re: CZEMU KAZIK OCZY MA RAZ BŁĘKITNE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:16
        Bo tylko fałszywcy takie posiadają.
        • Gość: cocacola Re: CZEMU KAZIK OCZY MA RAZ BŁĘKITNE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 00:16
          a moze dlatego ze to zdjecie mlotq...a poza tym...gdzie ty masz blawatkowe oczy
          daltonie:|? zamiast komentowac posty na necie naucz sie podstaw w zyciu...
          • Gość: Bernard Brawo Panie Premierze.... IP: *.ed.shawcable.net 25.01.06, 01:18
            Z klasa i krotko.....
            Jak na Premiera przystalo.....
            Gorzow wdzieczny i szko;aa oczywiscie tez...
            Zapraszamy ponownie...
            Pozdrawiam
            • Gość: niem3k Re: Brawo Panie Premierze.... IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.06, 01:47
              <brawo> Panie Bernardzie! :)
              • Gość: Bernard Re: Brawo Panie Premierze.... IP: *.ed.shawcable.net 25.01.06, 05:55
                Hey niem3k,
                Uklony, Uklony......
                Pozdrawiam :)
            • Gość: Danny Re: Brawo Panie Premierze.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 04:06
              >Z klasa
              z III-A ?
              >i krotko...
              i chwała mu za to, że więcej nie przeszkadzał uczniom. Wystarczy, że pracownicy
              administracyjni zostali kilka godzin przetrzymani (bez naliczenia nadgodzin),
              bo BOR musiał zajrzeć do każdego pomieszczenia, zanim Kazio nawiedził ogólniak.
    • Gość: gosc Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.wns.uni.wroc.pl 26.01.06, 11:15
      Jezu!Moja buda!!! Ale sie wzruszylam!!! MOja kochana Pani Nowak i pan Czaja w
      tle!! Kope lat!!POzdrawiam z Wroclawia.Dzieki tej budzie teraz tu
      studiuje.Pozdrawiam!!
      • Gość: Bernard Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.ed.shawcable.net 28.01.06, 03:24
        Hey gosc..
        Przestan!!!
        Oczywiscie ze skonczylas najlepsze liceum na wschod od Red River...ale zeby
        zaraz az tak...
        Spokojnie...
        Zobaczyusz co sie bedzie dzialo jak ja odwiedze... he he he
        Pozdrawiam serdecznie
        :) :)
      • Gość: Danny Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 04:13
        >kochana Pani Nowak i pan Czaja
        Co to za nazwiska? A Szatkowska, a Koralewicz, a Kadela, a Rzeszewska?
        • Gość: gosc Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: 156.17.253.* 31.01.06, 12:28
          Panie bernardzie!Wcale nie twierdze ze skonczylam najlepsze lo nie wazne czy na
          wschod czy tez na zachod od red river:)) po prostu to byl moj spontaniczny
          wybuch radosci spowodowany wielkim sentymentem do moich szkolnych lat i tyle.To
          ze teraz jestem studentka to tylko chcialam w ten sposob "podziekowac" mojej
          budzie( choc moze to nie zbyt zrozumaily sposob),ale oczywiscie bez wlasnego
          wysilku by sie to nie udalo.
          Drogi Danny!! Ogolniak skonczylam w 2002 r. i niestety takie nazwiska jak
          p.Szatkowska niewiele mi mowia,poniewaz takiej pani wowczas w tej szkole nie
          bylo.Pozdrawiam
    • Gość: sto Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:11
      Szkoda, że tak krótko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka