Gość: zegarmistrz Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 24.01.06, 07:55 Wynika z tego, że premier ma dużo czasu wolnego;jeżeli ma czas na balety 100- dniówkowe /i to na wyjezdzie/ oraz gadanie z babciami na Dzień Babci. Ja tyle wolego czasu nie mam! Gdym zostawił swoją firmę zastępcy , a sam balował w Zakopanem i w szkole mojej babci to długo bym nie działał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta-sz Dlatego nie jesteś premierem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:50 I dlatego nie jesteś premierem. Na najwyzszym stanowisku może być tylko osoba, która doskonale potrafi organizować sobie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek31 Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO 24.01.06, 07:59 Oj naiwno młodzieży, wydoroślejesz, to być może zrozumiesz czym sie kierował premier uczestnicząc w studniówce. Dotychczasowe jego wystąpienia publiczne można porównać /z małymi wyjątkami/ do kabaretu mającego na celu zwiększenia swojej i partii do której należy popularności. Ja bym wolał aby w koncu coś rzadzący zrobili, aby za kilka lat nie musilibyście wyjeżdżać z kraju w poszukiwaniu pracy. Wspomnieniami ze studniówki z udziałem premiera w przyszłości Wam ani Waszym dzieciom nie da się żyć. Z zmarnowanych pieniędzy przeznaczonych na becikowe też nie wyżyjecie. Mimo to, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaba Re: cytat z artykułu: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 08:59 To dobre liceum, więc przyjąłem zaproszenie na studniówkę - mówił premier, choć tak naprawdę to jego kancelaria zaproponowała dyrekcji wizytę szefa rządu, a nie dyrekcja kancelarii. - Nie zastanawiałam się ani chwilę. I oto cały PiS! bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były tow. wiecie, rozumiecie IP: *.swn.vectranet.pl / *.swn.vectranet.pl 24.01.06, 09:11 To jest tzw wciskanie kitu.Niech by tylko powiedzieli, ze nie chcą zaprosić Pana Premiera. Tow. Gierka też nie wypadało nie zaprosić , by przyjechał z gospodarską wizytą./ A i obiad mu postawili z puli państwowej i chałupę wybielili/. A jak sobie pogodał : ... na, widzicie, rozumiecie... A premier to i ztańczył / z ustalona wg klucza/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.crowley.pl 24.01.06, 09:20 Wszak SAM SIĘ ZAPROSIŁ. rany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:25 Premier Marcinkiewicz, to jednak jest GOŚCIÓWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Wilk. CZEMU KAZIK OCZY MA RAZ BŁĘKITNE... IP: 195.177.83.* 24.01.06, 13:53 jak bławatki, a raz piwne? Miałby pożyczyć szkła kontaktowe od byłego prezydenta Ala "Stolecmann" Kwaśniewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibel Re: CZEMU KAZIK OCZY MA RAZ BŁĘKITNE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:16 Bo tylko fałszywcy takie posiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cocacola Re: CZEMU KAZIK OCZY MA RAZ BŁĘKITNE... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 00:16 a moze dlatego ze to zdjecie mlotq...a poza tym...gdzie ty masz blawatkowe oczy daltonie:|? zamiast komentowac posty na necie naucz sie podstaw w zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Brawo Panie Premierze.... IP: *.ed.shawcable.net 25.01.06, 01:18 Z klasa i krotko..... Jak na Premiera przystalo..... Gorzow wdzieczny i szko;aa oczywiscie tez... Zapraszamy ponownie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niem3k Re: Brawo Panie Premierze.... IP: *.gorzow.mm.pl 25.01.06, 01:47 <brawo> Panie Bernardzie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Brawo Panie Premierze.... IP: *.ed.shawcable.net 25.01.06, 05:55 Hey niem3k, Uklony, Uklony...... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Brawo Panie Premierze.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 04:06 >Z klasa z III-A ? >i krotko... i chwała mu za to, że więcej nie przeszkadzał uczniom. Wystarczy, że pracownicy administracyjni zostali kilka godzin przetrzymani (bez naliczenia nadgodzin), bo BOR musiał zajrzeć do każdego pomieszczenia, zanim Kazio nawiedził ogólniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.wns.uni.wroc.pl 26.01.06, 11:15 Jezu!Moja buda!!! Ale sie wzruszylam!!! MOja kochana Pani Nowak i pan Czaja w tle!! Kope lat!!POzdrawiam z Wroclawia.Dzieki tej budzie teraz tu studiuje.Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.ed.shawcable.net 28.01.06, 03:24 Hey gosc.. Przestan!!! Oczywiscie ze skonczylas najlepsze liceum na wschod od Red River...ale zeby zaraz az tak... Spokojnie... Zobaczyusz co sie bedzie dzialo jak ja odwiedze... he he he Pozdrawiam serdecznie :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 04:13 >kochana Pani Nowak i pan Czaja Co to za nazwiska? A Szatkowska, a Koralewicz, a Kadela, a Rzeszewska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: 156.17.253.* 31.01.06, 12:28 Panie bernardzie!Wcale nie twierdze ze skonczylam najlepsze lo nie wazne czy na wschod czy tez na zachod od red river:)) po prostu to byl moj spontaniczny wybuch radosci spowodowany wielkim sentymentem do moich szkolnych lat i tyle.To ze teraz jestem studentka to tylko chcialam w ten sposob "podziekowac" mojej budzie( choc moze to nie zbyt zrozumaily sposob),ale oczywiscie bez wlasnego wysilku by sie to nie udalo. Drogi Danny!! Ogolniak skonczylam w 2002 r. i niestety takie nazwiska jak p.Szatkowska niewiele mi mowia,poniewaz takiej pani wowczas w tej szkole nie bylo.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto Re: Premier Marcinkiewicz na studniówce w II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 13:11 Szkoda, że tak krótko Odpowiedz Link Zgłoś