hiro 17.11.02, 17:04 POGADAMY? tylko o czym?:-))))))))) przygotowane mam cytaty twoich txt!!!!!! gdybyś chciała byś złośliwa to moje txt zasypane są kurwami i hujami-taki jest już hiro-FORUM GORZÓW!!!!!!!!!!!!!!!! hiro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: JAK TAM JONA PO MSZY!!!!? 17.11.02, 17:20 www2.gazeta.pl/szukaj/806956,31023.html?tekst=jona&szuk=forum&la=AND&pole=podpis&forum=0&nrFor=+&nrFor2=+&sort=tresc&max =10 Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: JAK TAM JONA PO MSZY!!!!? 17.11.02, 17:29 Czlowiek jest istota myslaca i zawsze bedzie chcial poprawic sobie byt-chyba logiczne. ? Tylko,ze niektorzy sa w tak nedznej sytuacji bytowej,ze chwytaja sie ostatniej deski i korzystaja z posrednictw jakis zlodziejskich biur-afery z jagodami w Szwecji, ? praca na angielskich farmach i najlepiej mi znane sytuacje tu w Belgii-prowadze min biuro au pair tutaj-obecnie mam setki polskich kandydatek np niektore zlodziejskie polskie biura au pair wysylaja dossier hurtowo,a jest ZERO zapotrzebowania na Polki-legalny pobyt Polki kosztuje kilka razy wiecej rodzine jak np Amerykanka,a wiec lepiej oplaca sie Polke na czarno-nie podoba sie to sie ja zmieni. Wiele legalnych polskich biur posrednictwa pracy dawalo mi wielokrotnie propozycje wspolpracy,niektorzy nawet sugerowali ze nie moge o nich zapomniec i proponowali wejsc w lewe interesy-oni nie moga zbierac oplat,ja mialam to robic a potem dzielic sie,a o prawdziwej pracy nie bylo mowy-poprostu mafia i kryminal.A wiec nie wierzcie w jakies tam szczescie,ze ktos wam darmo czy za mala odplata znajdzie prace za granica.Tutaj np w Belgii jest takie bezrobocie jak w Polsce-co 3 w Brukselii jest bez pracy i walcza zeby byly dla nich miejsca-ci co pracuja w stolicy to wiekszosc dojezdza codziennie nawet 150 km.Oczywiscie w statystyce tego nie widac,bo tam nie podaja ile osob korzysta z socjalu,ktory wcale nie jest taki zly,50euro mniej od bezrobotnego i nie duzo mniej od najnizszej placy.Znam bardzo duzo ludzi(min rodzicow ze szkoly polskiej)ktorzy maja legalny pobyt- dzieki niedawnej regularyzacji lub tak jak ja sa z tzw rodzin mieszanych,maja dobre wyksztalcenie i zadnych szans na legalna prace.Oczywiscie sa wyjatki do ktorych rowniez ja naleze,ale takich jest naprawde malo.Ten kto pracuje lub pracowal za granica wie pewnie dobrze o czym mowie.Pozdrowienia z Brukseli Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: JAK TAM JONA PO MSZY!!!!? 17.11.02, 17:36 . Pozdrawiam ze stolicy Europy"--------------------------- > oooooooooooo cho cho......... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: JAK TAM JONA PO MSZY!!!!? 17.11.02, 17:39 Balwanie,chyba zapomniales czytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jona Re: JAK TAM JONA PO MSZY!!!!? IP: *.127-200-80.adsl.skynet.be 17.11.02, 20:19 hiro napisała: > POGADAMY? > tylko o czym?:-))))))))) > przygotowane mam cytaty twoich txt!!!!!! > gdybyś chciała byś złośliwa to moje txt zasypane są kurwami i hujami-taki > jest już hiro-FORUM GORZÓW!!!!!!!!!!!!!!!! > hiro Hiro,dopiero teraz mam chwile czasu na koma i na prace-konspekty do napisania,a wiec jednoczesnie moge byc na forum.Dzieci ogladaja tv i prawie usypiaja,maz siedzi przed swoim pudlem-komem,a wiec relaks.Tak o 18 wrocilam z mszy,ale potem byla kolacja do zrobienia,wyjecie prania,suszenie itd-ale widzac jak bardzo interesuja cie moje wpisy ty nie masz chyba nic na glowie- jestes slomianym wdowcem czy starym kawalerem?Zajmowanie sie w niedzielne popoludnie czyms takim czyli niczym swiadczy ze musisz byc nieszczesliwie samotny,bo ja w weekend nie wiem gdzie rece wsadzic i za co zabrac sie.Przeklenstwa nie przeszkadzaja mi,bo i mnie sie zdarza przez co moja mlodsza corka tez nauczyla sie paru takich kwiatkow i jak jest w towarzystwie polskim to mnie szantazuje.A co do mszy-z biuletynu-byla to 33 niedziela zwykla,ewangelia-Mateuszowa przypowiesc o talentach i dosc ciekawe kazanie,no i liczenie wiernych tak jak dzis w Polsce-bylo 752 osoby-chyba dzieci tez policzyli,ogloszenia byly nudne,bo mowil proboszcz,ktory wlasnie wrocil z wakacji z Polski-straszna maruda.Potem jak zwykle kawa i pogawedka ze znajomymi.Oczywiscie jak zwykle moja kadet byla niegrzeczna i robila cyrki,a starsza zapytala kiedy wreszcie bedzie mogla biegac z koloezankami po podworku a nie chodzic do kosciola.To bylo moje sprawozdanie-mam nadzieje,ze cie zadawalana,chociaz twoja praca-wyszukiwanie moich cytatow i dobor w takim a nie innym kontekscie swiadczy o twoich zdolnosciach SBcko-detektywistycznych.W sumie ciekawa jestem czy sie znamy,bo wczesniej kojarzylam ciebie z pewna osoba,ale juz teraz mysle,ze mylilam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: JAK TAM JONA PO MSZY!!!!? IP: *.riz.pl 18.11.02, 11:55 Nie dosc, ze chamska i nie potrafiaca sie wyslowic to jeszcze przesladuje ja parnoja? Tyle nieszczesc na jedna glowe? Jak bog chce pokarac to najpierw rozum odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jona Re: JAK TAM JONA PO MSZY!!!!? IP: *.121-200-80.adsl.skynet.be 18.11.02, 15:23 Gość portalu: KR$ napisał(a): > Nie dosc, ze chamska i nie potrafiaca sie wyslowic to jeszcze przesladuje ja > parnoja? Tyle nieszczesc na jedna glowe? > > > Jak bog chce pokarac to najpierw rozum odbiera. Spadaj psychiku majaczyc gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś