chunkpunk 15.02.06, 18:34 Witam jade jutro do Gorzowa a przy okazji chcialem spawdzic stan zawieszenia. Czy w Gorzowie sa jakies szarpaki z kumatymi diagnostami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetkaf Re: Szarpak 15.02.06, 18:55 Może bez diagnostów, ale świetnym szarpakiem są gorzowskie drogi, jak nie urwies zawieszenia, to jeszcze duuużo wytrzyma ;) A serio - na Kosynierów zdziwiłem się, jak się okazało, że badanie amortyzatorów (ani żadna trzęsiałka) nie mieści się w standardowym przeglądzie do dowodu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Szarpak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:13 Przejeżdżałem ostatnio przez Wrocław... Boże jakie dziury!!!! Odwołuję wszystko co kiedyś myślałem o dziurach w Gorzowie. Wrocek, wstydź się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Szarpak 15.02.06, 19:00 "...Czy w Gorzowie sa jakies szarpaki ..." ..widziałem kilku na Staszica... szarpali jednego kolesia - jak pogadasz to - kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chunkpunk Re: Szarpak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:10 Dzieki fajnie gadacie a tak na serio moze znacie gdzies jakis warsztat co ma szarpak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarpak Re: Szarpak IP: *.gorzow.mm.pl 15.02.06, 19:41 Każda porządna stacja diagnostyczna ma szarpaki. ul. Walczaka, Podmiejska, Koniawska, Żwirowa, Kos. Gdyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chunkpunk Re: Szarpak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:11 Dzieki w mojej wiosce nikt nie ma i w okolicy dlatego spytalem Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Szarpak 15.02.06, 21:52 O tych na Kosynierow już pisałem, przynajmniej koło Multimediów - naprawdę można się zdziwić, jak mało badań załapuje się do obowiązkowego, corocznego przeglądu. Myślę, że szarpaka rzadko używają, więc i pewnie i żadni z nich diagności... Kiedyś wytrzęsiałka była standardem na przeglądach, obecnie większość stacji diagnostycznych "zapobiegawczo" nie "trzęsie" - bo jeszcze wyjdzie, że coś do naprawy w aucie, a wtedy już klient nie odwiedzi takiej stacji diagnostycznej, bo przecież na przegląd przychodzi się "dla pieczątki", a nie żeby sprawdzić samochód... Odpowiedz Link Zgłoś