hofff 22.02.06, 10:03 Szukam fajnego miejsca na weekend majowy 29.04-3.05.06. dla ok. 12 osób (dorośli). Może być dom, pensjonat czy hotel. Zależy nam na ciekawej okolicy i przyzwoitych warunkach. Gdybyście mogli coś doradzić będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: szukam - weekend majowy IP: *.ed.shawcable.net 22.02.06, 10:14 Hey hofff, Gratuluje problemu... Jak nic sie nie zmieni to ja weekendu do wrzesnia widziec nie bede... Baw sie dobrze...Gdziekolwiek... he he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: szukam - weekend majowy IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 11:24 ciekawa okolica - to zamek w łagowie. przyzwoite warunki - to bukowy dworek w gronowie. po trochu wszystkiego - to pałac magnat w garbiczu. wszystko zajęte? to może tu coś znajdziesz? www.powiatsulecinski.pl/baza.htm Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: szukam - weekend majowy 22.02.06, 12:25 Gość portalu: nicelus napisał(a): > www.powiatsulecinski.pl/baza.htm ZWCH "Stilon" 69-210 Lubniewice (0-95) 755-75-87 Mój ulubiony :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus niedozwolona reklama na forum! IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 12:45 teraz ich tuzin i jeszcze do tego około setki chłopaków z forum przyjedzie:( a ja myślałem, że w ten długi weekend majowy będziemy tylko my sami w stilonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: niedozwolona reklama na forum! 22.02.06, 13:07 Gość portalu: nicelus napisał(a): > ja myślałem, że w ten długi weekend majowy będziemy tylko my sami w stilonie:) > W majowy weekend tam wszystkie miejsca będą zajęte jak juz od wielu lat. Zawsze jest komplet. Warunki tam są średnie, ale ten sentyment ;) Imprezki w saunie... Odpowiedz Link Zgłoś
calama dozwolona reklama na forum! 22.02.06, 13:09 www.dom-nad-jeziorem.pl/ - byłam, sprawdziłam - fajnie tam :)))))) nicelus - odciągam użytkowników forum od Lubniewic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubin Re: dozwolona reklama na forum! IP: *.gorzow.mm.pl 22.02.06, 14:18 Moze do leśniczówki przyłęsko? Całkiem ładnie tam. www.przylesko.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dozwolona reklama na forum! 22.02.06, 14:30 Gość portalu: rubin napisał(a): > Moze do leśniczówki przyłęsko? Całkiem ładnie tam. > www.przylesko.pl/index.php Kiedyś będąc na przejażdżce rowerowej chcieliśmy dowiedzieć się jak tam jest. Wyszedł gburowaty pan, nie chciał udzielić żadnych informacji. Wystarczyłby jeden folder, informacja,że można w internecie wszystko zobaczyć. Po prostu nas pogonił. Po jego reakcji - nikt (z uczestników wycieczki rowerowej) nie skorzysta z cudnej oferty lesniczówki. Ale - jestem za podawaniem linków. też szukam miejsca na fajne weekendowe wypady na okolo 20 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: dozwolona reklama na forum! IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 14:43 > nicelus - odciągam użytkowników forum od Lubniewic ;) bardzo dobrze. tam ich wszystkich wyślij. tam za czaplinek. tam pod gdańsk. tam: mapa.szukacz.pl/?x=333599&y=642122&t=WYBRANY%20PUNKT&z=2 a my sami w stylonie:) wiosna i lubuskie najcieplejszym miejscem w kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dozwolona reklama na forum! 22.02.06, 14:45 Najśmieszniejsze jest to, że ja tam chyba będę na "pierwsze maje". I na święta też :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: dozwolona reklama na forum! IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 15:10 > "pierwsze maje" słyszałem, że fajne są kwietnie ... jak niektóre dziewczęta ... już niezimne, a jeszcze nieletnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: dozwolona reklama na forum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:35 Sztaudynger? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: dozwolona reklama na forum! IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 16:00 chyba tak. ale nie jestem pewien. już nie pamiętam, gdzie to słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: dozwolona reklama na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 16:39 Gość portalu: nicelus napisał(a): > > "pierwsze maje" > > słyszałem, że fajne są kwietnie ... > jak niektóre dziewczęta ... > już niezimne, a jeszcze nieletnie:) nicelus - gustujesz w nieletnich? nieładnie, oj nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: dozwolona reklama na forum! IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 17:48 wszystkie są fajne. nieletnie też się mogą podobać. ty uważasz, że nieletnie są paskudne i później nagle robią się ładne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: dozwolona reklama na forum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 17:58 Gość portalu: nicelus napisał(a): > wszystkie są fajne. nieletnie też się mogą podobać. > > ty uważasz, że nieletnie są paskudne i później nagle robią się ładne? Ja wolę letnie. A najbardziej lubię gorące! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus laski lubuskie IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 18:38 a podobają ci się laski lubuskie? mapa.szukacz.pl/?x=207467&y=519386&t=WYBRANY%20PUNKT&z=1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: laski lubuskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:43 bardzo lubię laski lubuskie Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: dozwolona reklama na forum! 22.02.06, 20:44 Święta są w kwietniu. To na kwietnie też będę w Lubniewicach. :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hofff Re: szukam - weekend majowy 22.02.06, 20:55 lekko zboczyliscie z tematu. jak nie znajde jakiegos fajnego miejsca to mi moi znajomi urwa rozne czesci ciala. dajcie linki do fajnych miejsc w waszych stronach. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama w Barlinku nad jeziorem 22.02.06, 21:01 www.poland-tourism.pl/obiekt.asp?ld=EN&tf=OT&oi=acc/PL32000000000889 Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: w Barlinku nad jeziorem, jest jeszcze jeden 22.02.06, 21:12 Jest tam jeszcze jeden ośrodek - z drugiej strony jeziora. Można tam z przyczepą campingową pojechać. Może ktos pamięta jak to się nazywa? W Barlinku są pyszne lody. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Kęszyca jest fajna :) I blisko do MRU. 22.02.06, 21:08 pascal.onet.pl/hotele/szczegol.asp?id=2023&nr=17&maxnr=43&wojstare=gorzowskie Odpowiedz Link Zgłoś