beatles7 01.03.06, 18:16 Po pierwsze nie"na Slowiance",tylko w Slowiance.Poziom polskiego w oddziale powiatu Gorzowek akurat adekwatny dla gorzowskiego lotniska na sciernisku w Rozankach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Nautilus na Słowiance już działa 01.03.06, 18:19 Zalecam emerytom i bezrobotnym... Doda nowych sił do zycia bez pracy i na cienkiej zupce... Zanurz się z "Nautiliusem"... Kapitan Nemo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Nautilus na Słowiance już działa IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.06, 18:59 Poczekajmy aż zacznie porządnie funkcjonować wtedy będziemy oceniać. Co można powiedzieć w drugim dniu działalności.? Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Nautilus na Słowiance już działa 01.03.06, 19:36 Hmm, nie jest tak drogo. 1000 zł miesięcznie to około 83 zł. Tak szczerze powiedziawszy, to na sam basen wydaję około 90-100 zł na miesiąc. Nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Nautilus na Słowiance już działa 01.03.06, 19:38 >1000 zł miesięcznie to około 83 zł. no tak, skróty myślowe nie zawsze są najlepszą formą komunikacji:) Miało być oczywiście "1000 zł rocznie, to miesięcznie okolo 83". Narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AI Mylisz się ostro :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:39 No i widzisz, okazuje się, że matematyka dla Nautilusa też nie jest oczywista: 1000 rocznie albo 100 miesięcznie, czyli 200 zł odsetek, mimo, że podpisujesz umowę na rok i jeszcze weksel na 1000 zł.. Żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yakuza Re: Nautilus na Słowiance już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:31 To nie jest siłownia tylko klub fitness, siłownia to np. LEO. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Nautilus na Słowiance już działa 01.03.06, 21:19 wiecie , ja slyszalem , ze najpierw chcieli taki klub w mertopolii zielonogorskiej otworzyc , ale nie bylo godnego obiektu! w metropoli powiedzieli zeby troche poczekali to objekt zbuduja. zainstalowali sie wiec w poznaniu i czekali. 8lat czekali , w metropolii zielonogorskiej nic sie nie budowalo , wiec zdecydowali sie no prowincjonalny gorzowek , ktory odpowiedni objekt ma od kilku lat! i tak konczy sie bajka o metropolii zielonogorskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Nautilus na Słowiance już działa 01.03.06, 21:25 Ale ty duren jesteś... tekst prowokujący i.... bez sensu!!! Pisz takie bzdety na forum Zielonej Góry... a nie wku..aj ludzi na forum gorzowskim... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Nautilus na Słowiance już działa 01.03.06, 21:30 dzieki e_werty , chodzilo mi wlasnie o to , zeby mnie ktos pobudowal bo juz mi inwencji nie stawalo. teraz wiem ze z zebem pisze! dzieki e_werty , naprawde dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farfocel kisielowy Dlaczego wszyscy lizecie sobie dupska w postach IP: 212.85.1.* 01.03.06, 21:42 Czemu nie mowicie o meritum?To takie prowincjonalne to wzajemne podlizywanie sie sobie,aby dostac dropsa w nastepnym poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Dlaczego wszyscy lizecie sobie dupska w posta 01.03.06, 22:06 meritum sprawy jest takie: falubazom pinpong skoczyl i dlatego pisza o powiatowym , prowincjonalnym gorzowku! zal im dupe sciska ze gorzow znowu lepszy , no tak juz jest! gorzow jest lepszy i bedzie jeszcze lepszy! Farfocel , kto tu komu dupe lize? wlasnie wk-rwilem e_wertego , a to juz cos! wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Dlaczego wszyscy lizecie sobie dupska w posta 01.03.06, 22:55 Aj dajcie spokój z tymi kłótniami:) Stówa na miesiąc za fitness/siłownię z trenerem to też niewiele. Nawet idąc 2 razy w tygodniu wychodzi około dychy za wejście. Poza tym nie będą przychodzili testosteronowi badziewiacy i to jest już pozytyw:) Ja jednak pozostanę przy basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Nautilus na Słowiance już działa IP: *.ed.shawcable.net 02.03.06, 12:10 Fajny obiekt i oczywiscie bardzo potrzebny.. Ta cena...1000 zltych wydaje sie byc nieco... No ale co zrobic.. Moze pojawi sie nastepny dla ludzi z normalnymi rozmiarami kieszeni.. W kazdym razie - brawo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Nautilus na Słowiance już działa IP: 62.87.223.* 03.03.06, 11:03 Tylko uważaj,lecąc do tego światowego przybytku,żebyś zębów nie powybijał.Fredry sę kłania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Nautilus na Słowiance już działa IP: *.ed.shawcable.net 04.03.06, 02:49 Hey a, Mam mala (ciagle rozwijam...) sale cwiczen w domu.. Nie interesuja mnie osobisci koszty uzywania publicznych obiektow lecz rozumiem, ze cena moze byc kluczem zamykajacym drzwi dla wielu... Na pewno bedzie wiecej takich obiektow z roznymi cenami.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viatge Ło, Jezu: Nautilus na Słowiance już działa IP: *.gorzow.mm.pl 02.03.06, 03:39 o jaka subtelna reklamówka!!!! a gdzie ostrzeżenie: tekst sponsorowany? i w ogóle co to za news? już pare miesięcy temu było wiadomo,ze Nautilus będzie. I co z tego? że jest fitness club w(na) Słowiance? zapewne jedyny i pierwszy w mieście. też mi sensacja... czekam na kolejne subtelne artykuły o klubach fitness, troche ich jeszcze jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viatge Luuudzie: Nautilus na Słowiance już działa IP: *.gorzow.mm.pl 02.03.06, 03:43 a poza tym: daliście sie wciągnąć w dyskusję o cenach z reklamówki... i wyższości Gorzowa nad ZG. No naprawdę: w ZG na pewno nie ma ani jednego klubu fitness, i w ogóle... a podły Gorzów zgarnął śmietankę... (jestem z Gorzowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nautilus od Kadry Nautilusa IP: *.gorzow.mm.pl 02.03.06, 09:25 Czytam i słysze różne opinie o naszym klubie w Gorzowie. Nie rozumiem tych negatywnych. Taki obiekt w Gorzowie był potrzebny wszystkim. Zdrowy tryb życia jaki oferujemy to bardzo ważny aspekt w dzisiejszych czasach. Szeroka gama usług za 99 PLN miesięcznie to chyba nie az tak dużo myśląc co to nam tak naprawdę da w życiu. Zastanówcie się ile kasy wydajemy na naszą "wspaniałą" służbę zdrowia, a wówczas zrozumiecie, że 99 PLN to inwestycja, niedroga i jednocześnie przynosząca tak wiele dla nas samych. Nautilus Odpowiedz Link Zgłoś
cichykibic Re: od Kadry Nautilusa 02.03.06, 09:47 Ci co negatywnie piszą i wszystkiego się czepiają ( nawet ten co wspomina o Różankach) to zapewne pakierzy, którym zależy wyłącznie na pakowaniu się. Pozdro wszystkim rozsądnie myślącym. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: od Kadry Nautilusa 02.03.06, 19:45 "...przynosząca tak wiele dla nas samych...." ... z pewnoscia... 100 zł od głowy... to wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Dobre lecz drogie, a wiec nie dla wszystkich!!! IP: *.ed.shawcable.net 04.03.06, 03:00 Hey Nautilus, Ja nie kwestionuje potrzeby istnienia takich miejsc... Lecz powtarzanie przez ciebie ze 100 zlotych miesiecznie to nie duzo obraza bardzo wiele osob w miescie.. W jakim Gorzowie ty mieszkasz??? Gorzow to miasto w ktorym wiecej ludzi ma problemy przed wyplata niz nie ma..To sa fakty. Napisz otwarcie, ze to jest fajne miejsce ale drogie a wiec nie dla wszystkich... To jest wlasnie prawda... Z czego chcesz by ludzie w zyciu zrezygnowali by zaplacic 100 zlotych temu klubowi... Madrzy powioedza - zatrzymam stowe i ide pobiegac do parku z rodzina...Pograc w pilke i polazic po gorkach... Traci arogancja nieuwzglednianie sytuacji tak wielu Gorzowian.. Mysl pacanie ... :) PS. Nie profanuj slowa "inwestycja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Jest OK IP: *.axelspringer.pl 02.03.06, 10:09 Hej! Chodze juz od dawna do Nauti w Poznaniu i nie moge nic zlego powiedziec. W prawdzie u nas jest drozej o kulka stowek i miesiecznie kosztuje ta przyjemnosc 139 zl ale i tak warto bo nie ma tu sterydowcow tylko ludzie na poziomie. Pozdrawiam wszystkich z klubu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yakuza Re: Jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 12:31 A jak na mnie to za drogo, chodziłem na siłkę w Słowiance 2 lata, teraz odpuszczam. P.S. myślisz że ludzie na"poziomie" nie biorą sterydów? Po za tym to fitness klub a nie siłownia. Tam spalisz kalorie,zrobisz formę, ale masy (na takim sprzęcie) nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Jest OK IP: *.axelspringer.pl 02.03.06, 16:45 No raczej nie uczeszczaja ze mna karkole ale ludzie fajnie rozwinieci i wysportowani. Zreszta sam sobie zaprzeczyles... bo skoro jak uwazasz tam sie nie robi masy wiec i sterydy nie sa konieczne. A ja widocznie jestem wyjatkiem, ktory sie fajnie rozbudowal. Pozdrawiam wszystkich, ktorym nie chce sie ruszac i dlatego krytykuja otwieranie fitness klubow. Proponuje przerobic je na hipermarkety. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Jest... 02.03.06, 19:42 "...Proponuje przerobic je na hipermarkety..." ... przecież to sa "hipermarkety" - handluja złudzeniami że stary i brzydki może zostac efebem - wystarczy jak zapłaci miesiecznie 100 zł i bedzie machal nogami i rekoma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Jest... IP: *.axelspringer.pl 03.03.06, 09:29 A Ty juz straciles?stracilas zludzenia? Na rcuh nigdy nie jest za pozno pod warunkiem, ze robisz to z milosci do sa mego ruchu a nie sylwetki. Pozdrawiam te kilka procent Polakow, ktore o siebie dba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Nautilus na Słowiance już działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 11:12 to chyba jakiś żart999 gorzów jest zabiedny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: Nautilus na Słowiance już działa IP: *.gorzow.mm.pl 02.03.06, 15:44 No tak Nautilus ruszył ale na jak długo??? Jakoś nie chce mi się wierzyć w powodzenie tego przedsięwzięcia;( Gorzów jest za biedny na takie luksusy. I jeszcze ta deklaracja na rok. Według mnie klapa. Wolę osiedlowe kameralne kluby. Pozdrawiam wszystkich;) Odpowiedz Link Zgłoś
lukas-cycle Re: Nautilus na Słowiance już działa 02.03.06, 17:13 nie jestem zwolennikiem maszyn i innych tego typy urządzeń, dlatego wole skorzystać z siłowni w gracji a z rowera i biegania korzystam cały sezon nawet w silny mróz na powietrzu.. (polecam każdemu kto chce tak jak ja nie chorować już od 15 lat) kto chce iść z duchem nowych trendów niech idzie do natilusa.. co polepszy mu humor..i pogorszy budżet i jak uwierzy to zdrowie... instruktor fitnes Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Nautilus na Słowiance już działa 02.03.06, 17:58 Rety, niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem... Nie trzeba wpłacać tysiąca od razu! A stówa na miesiąc za karnet to nie tak dużo. Chodząc na basen 2, 3 ray w tygodniu płacę średnio 12 zł za każde wejście. A jak słyszę tekst pod tytułem "kogo w Gorzowie będzie stać...", to zawsze odpowiadam: "prywatny interes i prywatne ryzyko!". Najwidoczniej zrobili rozeznanie rynku i stwierdzili, że jest nisza rynkowa. Nie wasz problem wieczne marudy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Nautilus na Słowiance już działa IP: *.gorzow.mm.pl 02.03.06, 22:50 A ja nie wole takich, kubów. I bede chodził tam.100 stówke bez limitu. Jak za darmo kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
pagis Do kadry Nautilusa 02.03.06, 19:18 Widzę, że kadra Nautilusa ma jednak dostęp do internetu. W środę wypełniłam deklarację członkowską na stronie www Nautilusa. Grzecznie czekam na obiecany kontakt. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nautilus Re: Do kadry Nautilusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:09 Zapraszamy do klubu w celu przedstawienia naszej oferty. Wszyscy moga skorzystac z indywidualnej, bezpłatnej i niezobowiązującej sesji z trenerem :) p.s. zawsze będą osoby, które są niezadowolone cokolwiem jest im zaoferowane. Każdy ma prawo wyboru gdzie trenuje. Kazdy znajdzie miejsce dla siebie i o to właśnie chodzi. Niepotrzebna jest niemiła krytyka, lecz akceptacja tego, że inni będą zadowoleni z tego, co oferujemy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Do kadry Nautilusa 03.03.06, 11:36 Pomijając osoby wiecznie niezadowolone. Takie są zawsze :) Chciałabym czasami podejść poćwiczyć. Pracuję, mam małe dziecko. Czasu dla siebie nie mam za dużo. Raz będę mogła pójść, raz nie. I w tym moim wypadku żałuję, ale z nautiliusa nie skorzystam. Szkoda, że nie ma opcji wejść jednorazowych. Na basen chodzę kiedy mogę, mam czas. Czasami trzy razy w tygodniu, czasami wcale. Przyjdzie wiosna,lato - wybieram wtedy ruch na świeżym powietrzu. Po co śmigać na salkę jak można pojeździć na rowerze, popływać kajaczkiem czy wpław? Koleżanka też bardzo chciała chodzić do Nautiliusa i już była zdecydowana. Ale chce też zaciążyć. I szkoda jej wykupywać karnetu na rok, bo prawdopodobnie nie będzie mogła skorzystać. Ile ludzi - tyle przypadków. Obie chodziłybyśmy w przypadku karnetów chociażby miesięcznych. Są roczne - nie dla nas. Pozdrawiam :) Latinoaerobik też mam "miesięcznie". I jestem zadowolona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Do kadry Nautilusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:36 calama napisała: > Latinoaerobik też mam "miesięcznie". I jestem zadowolona. :) Gdzie, gdzie, gdzie??? Może i ja się skuszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Do kadry Nautilusa 04.03.06, 10:12 Wiesz, w pierwszym momencie pomyślałam, że wypadałoby mi tylko podpisać się pod tym, co napisałaś... :)))) Też chętnie bym tam wpadła od czasu do czasu, poćwiczyć i pobyć z fajnymi, być może, ludźmi,ale żeby mieć satysfakcję z rezultatów ćwiczeń, trzeba zachować pewną systematyczność, prawda? W takim razie opcje jednorazowe, czy ja wiem, nie mają chyba sensu. Ale założenie, że będę chodziła tam cały rok, też nie - jak w przypadku Twojej koleżanki. Szkoda, że nie ma karnetów np. kwartalnych - wilk byłby syty i owca cała :)) Kluby fitness, w odróżnieniu od siłowni tak już chyba mają, że nastawione są na długofalowy program pracy z daną osobą, ale przy konieczności z góry decydowania, że będzie się gościem klubu przez cały rok, jest to miejsce dla singli anbo rodziców podrośniętych już dzieci. Napisz coś więcej o tym swoim areobiku, dobrze? Z pozdrowieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calama Re: Do kadry Nautilusa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 10:20 Byłam - trzy razy... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Do kadry Nautilusa 04.03.06, 10:54 Gość portalu: calama napisał(a): > Byłam - trzy razy... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Do kadry Nautilusa 04.03.06, 10:55 Mój stepper ma dwie pary nóg i dwie pary lepkich rączek... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Do kadry Nautilusa 05.03.06, 14:47 Gość portalu: calama napisał(a): > Byłam - trzy razy... Podszywania się pod mój nick nie lubię. Chodzę trzeci rok :P I zawsze jestem zalogowana :P Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Do kadry Nautilusa 05.03.06, 14:46 pretty01 napisała: > Napisz coś więcej o tym swoim areobiku, dobrze? W Szkole Tańca Fun Dance sa prowadzone zajęcia z dance-aerobiku w piątki o 19:45 i latinoaerobiku we wtorki o 18 i 19:45. Na Kosynierów Gdyńskich. Po prostu rewelacja! Jestem zachwycona, a chodzę już 3 rok. Zajęcia trwają półtorej godziny. Dużo tańca, śmiechu, pod koniec troszkę ćwiczeń. Ostatnio kręcili podczas zajęć film do tv lubuskiej. :) Po "tancu z gwiazdami" nastąpiła jakaś moda na taniec i wszelkie formy tanco- podobne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono jak już o rozrywce mowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:40 www.tutaj.be/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.Olympia 2005 A kto jest tam instruktorem. IP: *.gorzow.mm.pl 05.03.06, 10:53 czy Arek Brzeziński dalej zachował etat jako instruktor ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: A kto jest tam instruktorem. IP: *.gorzow.mm.pl 05.03.06, 13:33 Bylem, cwiczylem i jestem zachwycony. Cala moja rodzina rowniez. Wobec tego podpisalismy stosowne cyrografy. Nowoczesny i sprawny sprzet, doskonaly kontakt z instruktorami oraz mila obsluga. To najwieksze zalety. Wada natomiast brak szatni z szafkami. Podobno wkrotce sie to zmieni. Polecam wszystkim, ktorzy wierza w siebie i stawiaja sobie dalekosiezne cele zwiazane ze swoim zdrowiem, kondycja i sylwetka. Takim jak Werty nie polecam. To nie tylko machanie lapami. Cwiczenia palcami po klawiaturze to za malo. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Wiem... 05.03.06, 14:11 "...Cwiczenia palcami po klawiaturze to za malo. " ... wiem - sa łyzwy, rower, bieganie... Ale nie za 100 zl w jakiejs hali... Bo oprócz "machania" liczy się "wdychanie" - a zapach spoconych grubasów raczej srednio mi odpowiada... wolę świeze powietrze - a co do "milej obsługi" za taka kase jaka ma być? No i nie potrzebuje jej wskazówek - nie jestem wyczynowcem - wystarczy mi jazda rowerem na Bloniach nad Wisłą czy tamże marszobieg z grupa przyjaciół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: Wiem... IP: *.gorzow.mm.pl 05.03.06, 14:57 Kazdy ruch sie liczy i dla zdrowia jest wazny. Rano kiedy przychodze powietrze jest swieze a sprzet ma wlasne wentylatory. Najwazniejsza w tym jest jednak ta kasa. Skoro ja dalem to mobilizuje mnie do chodzenia tam. Natomiast z tymi lyzwami i rowerem zgoda, jest super ale pewnie sie zastanawiasz, pojde dzisiaj a moze jutro? Sport to zdrowie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś