danny_boy 21.03.06, 02:48 >Pierwsze zostanie zbudowane rondo na ul. Piłsudskiego Wydawało mi się, że jeszcze wczoraj przejeżdżałem przez rondo na Piłsudkiego na wysokości Odrodzenia, ale jak napisałem, może mi się tylko wydawało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zxy 10,9 mln zł. za te parę metrów drogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 07:44 to jakaś kosmiczna kwota moż ktoś wie ile metrów twej trasy jest do zrobienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: 10,9 mln zł. za te parę metrów drogi IP: *.gorzow.mm.pl 21.03.06, 08:11 Roboty drogowe i ziemne mają swoją cenę. Niech zaczynają i to szybko aby zdążyć przed kolejną zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: 10,9 mln zł. za te parę metrów drogi 21.03.06, 08:16 W sumie to tą drogę powinni już dawno temu zrobić. Wtedy cały tranzyt do i ze Szczecina mógłby jechać przez Park Kopernika. I tak mogłoby zostać do czasu wybudowania zachodniej obwodnicy. Centrum trochę by odetchnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: 10,9 mln zł. za te parę metrów drogi IP: *.icpnet.pl 21.03.06, 21:08 Wtedy TIRy jezdzilyby po nowej miejskiej drodze a tak caly ciezki ruch przejmie obwodnica a trasa srednocowa bedzie tylko do naszej dyspozycji. Ja widze w tym jsesn. A WY?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: W parku budują drogę IP: *.ed.shawcable.net 21.03.06, 08:25 Hey danny_boy, Znaczy sie ze...wrociles z przyszlosci... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz [...] IP: 67.71.16.* 21.03.06, 13:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Kurt Mazur Re: W parku budują drogę IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.06, 08:37 Jestem smutny, znalem ten park jako stary, spokojny cmentarz w ktorym sowy mieszkaly. Teraz przez park przejdzie szeroka, glosna ulica, drzewa beda usuniete. Moze jeszcze by jakis hotel postawic i plac kampingowy zeby z tego parku nic nie zostalo. Jak nature niszczyc to skutecznie. Moze dla naszych wnuczkow pare zdjec zrobic zeby sie kiedys wierzyli ze tam byl park. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: W parku budują drogę IP: *.gorzow.mm.pl 21.03.06, 09:19 Dr. Kurt Mazur !!! Przestań siać zamęt na forum !!! Ta droga jest Nam wszystkim bardzo potrzebna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: W parku budują drogę 21.03.06, 13:14 racja marecki , droga jest nam wszystkim potrzebna , a parku pozostaje jeszcze jego wieksza czesc! niech hamulcowi spadaja na drzewo ,tak sie mi napisalo. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: W parku budują drogę 21.03.06, 13:27 mnie najbardziej zaciekawil ten fragment artykulu: o 7 mln dotacji do calej inwestycji! dotacja przepadla ,bo w projekcie nie bylo jeszcze pozwolenia na budowe. to ja sie pytam dlaczego? dlaczego w projekcie nie bylo zalatwionego pozwolenia na budowe???!!! i co teraz? miasto dolozy te 7 mln ,czy jak? a kto personalnie jest odpowiedzialny : za zalatwienie pozwolenia na budowe , do tego projektu??? i czy zostal juz wywalony na zbity pysk z pracy? chociaz takich sie powinno zamykac do wiezienia! a ile zarabia lub zarabial ten geniusz z gorzowskiego ratusza? ilu takich jak on/ona idiotow , ktorzy nararzaja gorzow na 7mln zl straty, jeszcze w gorzowskim ratuszu pracuje? czy przygotowujacy projekty o dofinansowanie z uni/ czy skad kolwiek , zarabiaja 700zl na miesiac , czy moze ponad 2000zl? i najwazniejsze pytanie: czy ktos jest za to odpowiedzialny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: W parku budują drogę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 13:43 Obudził sie... orzeł z ptasia grypa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Zawalił Żelazowski IP: *.gorzow.mm.pl 21.03.06, 13:54 Zawalił podobno Żelazowski Naczelnik Wydziału Inwestycji UM. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Zawalił Żelazowski 21.03.06, 14:08 czesc Ragnar , jezeli podobno , to jest problem , ja wiem ze trudno bedzie persone wskazac , bo nikt sie nie bedzie chcial przyznac! ale , chyba jakos te kompetencje sa podzielone? zapamietam nazwisko , bo , 7 mln zl , to masa pieniedzy! ale swoja droga ciekawe? jakos w gazecie o winnych takiego partactwa nie ma ani slowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacerniakowicz Re: Zawalił Żelazowski IP: *.gorzow.mm.pl 22.03.06, 02:21 Cholera, jednak wycięli moje ulubione drzewo przy rondzie "Piłsudskim". Przedtem wycięli (też z opóżnieniem) przepiękne drzewo w centralnej części trasy. A po kiego licha stoi jeszcze parę lichych drzew w środku na zakręcie? Jesttam też jedno super-drzewo. Jeśli je też wytną, sprawa będzie jasna: co lepsze wycinają z zaskoczenia, by nikomu nie przyszło do głowy protestować. Jestem za trasą. Ale za dużo w tej sprawie głupoty i nieudolności. Aaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Zawalił Żelazowski IP: *.ed.shawcable.net 22.03.06, 03:33 Hey spacerniakowicz, To by mnie tez wnerwilo... Mamy te swoje ulubione miejsca i...drzewa ktorym mowimy "czesc"... Jak zabraknie... komus chcialoby sie dowalic... Zycie jest brutalne... Mam nadzieje, ze budowa skonczy sie w/g planu i wkrotce Gorzowianie zasuwac beda nowa trasa dajac odpoczac centrum miasta... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Niedługo będzie Nowy Prezio IP: *.gorzow.mm.pl 22.03.06, 21:03 Prokurator zajmie się kilkoma urzędnikami. Zarzuty już kilku postawił. A czy to napewno koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Andrzejusa, zmien plyte... Nudzisz... IP: *.ed.shawcable.net 22.03.06, 03:29 Odpowiedz Link Zgłoś