mreck 28.11.02, 14:27 pozdrowienia dla wszystkich pwytrwałych plazowiczów z grobowej krypty wysyła mreck, okiem zielonym łypiąc. specjalne pzdr dla Basi, Anieli pozostałych przyjaciół i tych wszystkich których isnienie moje obraża. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia! Re: TakSięTylkoRozgladam 28.11.02, 14:29 ...i leona i mariolkę pozdrów proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: TakSięTylkoRozgladam 28.11.02, 14:33 nene ich nie pozdrawiaj. nie lubie ich od pierwszego wejrzenia. to zle gliny są. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: TakSięTylkoRozgladam 28.11.02, 14:37 nene, pozdrawiaj ,pozdrawiaj ,to są dzieci tej plaży za sprawą tiresiasa Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: TakSięTylkoRozgladam 28.11.02, 14:43 y-y ani krew z krwii plazy ani kosc z kosci nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: TakSięTylkoRozgladam 28.11.02, 14:31 aha mreck czy to powtorne przyjscie Twoje znakiem jest dla nas maluczkich? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: TakSięTylkoRozgladam 28.11.02, 14:38 aha, istnieje życie pozagrobowe .. wyłącznie, pzdr dla naczelnej jędzy forum. cmok, tylko sie nie wycieraj :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: TakSięTylkoRozgladam 28.11.02, 14:42 yhyh wez mi nie schlebiaj bo sie wstydze ps. odcisne cmoka na chuscie (jak neijaka wermonika przede mna postąpię) i sprzedam na licytacji a uzyskane srodki na cel charytatywny przeznacze a. cel charytatywny Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: TakSięTylkoRozgladam 28.11.02, 14:46 No zobaczcie, a na Haloween Mrecka nie udało się wywołać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: TakSięTylkoRozgladam 28.11.02, 15:20 aha znikl był. znaczy sciemnil się. minął się ze Zmrokiem Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: TakSięTylkoRozgladam 28.11.02, 15:22 o, Mreck, z lotu ptaka cień Twój widzę, nie wyglądasz na orła powiem Ci w zaufaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: TakSięTylkoRozgladam 28.11.02, 15:51 hehehe Mreck udaje sw.Mreckołaja :)))) tylko ten worek masz cos za mały... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: TakSięTylkoRozgladam 28.11.02, 16:41 Sw. Mikołaj nikogo nie udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: TakSięTylkoRozgladam 28.11.02, 17:03 rigel napisał: > hehehe Mreck udaje sw.Mreckołaja :)))) > tylko ten worek masz cos za mały... ;)))))) Czy sugerujesz, że sw.mikolaj to mreck? O rany, a ja już u niego zamówiłem narty. I komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: TakSięTylkoRozgladam IP: proxy / 213.255.126.* 28.11.02, 17:11 czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 07:16 hihi, a gdzież mój wró zaprzysiężony? czy mikołaja strój przywdzieje w tym roku? czay przwalily sie te tabuny hunów i chucułów z wielkimi wymaganiami do bagnistego pasa jeziorka dumnie nazwanego plażą? czy upinowaliście aby ducha forum? jako ojciec założyciel pytam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 10:43 jezeli o mnie chodzi beszczescilam glownie. ale inni pilnowali. Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 12:11 mreck napisał: > hihi, a gdzież mój wró zaprzysiężony? czy mikołaja strój przywdzieje w tym roku? CZy ty tu na długo? Gargamelu. Z mikołajem, już widzę, że ktoś mnie ubiegł. W mordę. > czay przwalily sie te tabuny hunów i chucułów z wielkimi wymaganiami do > bagnistego pasa jeziorka dumnie nazwanego plażą? czy upinowaliście aby ducha > forum? jako ojciec założyciel pytam ;) ty mreeku, założyciel czego. Chyba plażowej latryny. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 12:15 nie ma to jak stare, znoszone ubranie, co ? mole Ci go jeszcze nie zjadły ? Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 12:18 Chriss, a ty ciągle w tym skarbcu siedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 12:21 co tak syczy ? jak widzisz, czasem wychylam nos... pilnujesz szlabanu ? Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 13:34 chris_45 napisał: > pilnujesz szlabanu ? Od kąd spuściłem ci go nagłowę, odsuneli mnie na iiny odcinek. Teraz chodzę z młotkiem po torach. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 13:48 A powiedz mi czy wiesz po co, jak pociąg stoi na stacji, to chodzi taki człowieczek z młotkiem i w coś tam stuka ? Wiesz w co stuka i po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 13:57 Stuka w koła, by wykryć ewentualne usterki. Praca odpowiedzialna i trzeba mieć dobry słuch. Tu pracują tylko absolwenci szkól muzycznych. Zresztą, co się mnie pytasz - sam lepiej wiesz. Kolejarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 14:06 Ewentualne usterki ? Ha ha ha !!! Taki z Ciebie kolejarz ? Jakie usterki mozna wykryć stukając młotkiem w koła ? Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 14:16 Kurcze, nie wiem. Tak między nami. Mam tyle wspólnego z PKP, co słoń ze słońcem. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 14:18 To bardzo dużo. A chcesz wiedzieć jak jest z tym młotkiem ? Żebyś potem mógł imponować dzieciom... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 14:23 Stuka w klocki hamulcowe, żeby odskoczyły od kół... Nie wszystkie po hamowaniu odchodzą od obręczy koła... Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 14:25 Hoho Ty to specjalista jesteś. Pilnuj szlabanu. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 14:28 szlaban jest Twój i przejazd i budka dróżnika Odpowiedz Link Zgłoś
roro_ Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 14:33 Ja juz skończyłem z tym szlabanowaniem. Teraz inne mam hobby. Ktoś jednak musi dbać o przejazd. Ty wydajesz się najodpowiedniejszy. Merytorycznie i zawodowo przygotowany. Oddaję swój szlaban w godne ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 14:37 to musisz być Ty nikt inny się tak nie nadaje ja jestem na to za stary... oczy nie te, słuch też... to odpowiedzialne zajęcie i tylko taki jurny młodzieniec jak Ty może udźwignąć to brzemię odpowiedzialności... no.... do budki... Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: TakSięTylkoRozgladam 29.11.02, 19:52 roro_ w zasadzie wzrock mamsłaby... kiedy doprawileś sobie ogoneck? Odpowiedz Link Zgłoś