pklark 17.04.06, 20:46 z Ostrowem bo nie wiem????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: falubaz75 Re: JAKI WYNIK??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 21:05 no a jaki może być???? 40:50 dla ostrowa(mimo, że bez P.Karlsona i z Maxem świeżo po operacji usunięcia śruby z nogi..), jacy wy jesteście cieńcy!!, nie wiem czy pójdę na derby, szkoda na was kasy, będzie jak z grudziądzem, znowu nuda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral Falubaz ale nam zagrasz na gulu IP: *.kam.pl 17.04.06, 21:15 ze nie pojdziesz na mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Falubaz ale nam zagrasz na gulu IP: *.chello.pl 17.04.06, 21:29 No ciekawe czy Stal spadnie niżej, o ile będzie jeszcze III liga żużla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: JAKI WYNIK??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 23:09 Gość portalu: falubaz75 napisał(a): >znowu nuda :( Żebyś palanciku chociaż słuchał transmisji, a nie tylko patrzył na wynik, to byś nie chrzanił bredni. Tylko ostatnie dwa biegi były nudne, a 8. bieg to była rewelacja na miarę finału Grand Prix. Będzie lada dzień retransmisja w tv, to sobie kretynku obejrzyj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vacek Re: JAKI WYNIK??????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.04.06, 03:13 Czyzbyśmy w przyszłym sezonie mieli derby FALUBAZ(PSŻ)-STAL ........w 2-iej lidze?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral Re: JAKI WYNIK??????? IP: *.kam.pl 18.04.06, 15:50 Ciekawe jaki wynik bedzie w niedziele w derbach STALI (ZKZ) kontra STALI GORZÓW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Powrot do przeszlosci IP: *.ztpnet.pl 18.04.06, 20:42 Re: I ZNÓW PIĘKNA NIEDZIELA..... :))) Autor: Gość: karolek lat 9i pół IP: *.gorzow.mm.pl Data: 18.07.05, 10:08 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- buhahhahahhahahaha ale wstyd . gdyby moje miasto reprezentował taki "klubik", z takimi ofiarami losu, to ze wstydu uciekł bym chyba w bory tucholskie. buhahhahahahhahahahahhaha." To ile dzis dostala twoja staleczka w dupe?? kiedy przeprowadzka ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Precz... 18.04.06, 20:47 .... do piaskownicy z żużlem... czyli do "żużlownicy"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś