Dodaj do ulubionych

czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady miasta

04.06.06, 11:22
Obserwuj wątek
    • gorzowiak1965 Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 04.06.06, 11:24
      Słyszałem ze jest albo ma zostać przewodniczącą to prawda? Co o Wojciechowskiej
      sadzicie? Słyszałem ze to dobra kobieta pomaga bezinteresownie innym nic w
      zamian nie oczekując,…
      • Gość: Bernard Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.ed.shawcable.net 04.06.06, 11:30
        Hey Gorzowiak,
        W/g telewizji nikt nie jest bo nikt nie otzrymal wystarczajacej liczby glosow..
        PiS nie chce uwierzytelniac "rezimu" Jedrzejczaka i ponizac sie nie bedzie
        akceptujac zasady glosowania..
        Dywersanci z PiS robia swoja krecia (czyt. Surmaczowska) robote..
        Miasto sie nie liczy...
        A wyborcy patrza i zapamietuja..
        :)
        PS. Jedrzejczk to dobry Prezydent
    • Gość: Jałoszyński Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 11:29
      Sytuacja w Radzie jest skomplikowana. Nie mogę pisać szczegółów bo to będzie
      wtedy kampania wyborcza.
    • Gość: ja Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: 61.75.43.* 04.06.06, 11:47
      Grazyna Wojciechowska pomaga innym bezinteresownie...
      • Gość: Bernard Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.ed.shawcable.net 04.06.06, 11:56
        Hey ja,
        Pani wojciechowska na pewno jest bardzo mila pania.. Wyglada (TV) na madra
        osobe..
        Pamietaj jednak ze zaden polityk nie pomaga nikomu...
        A jesli juz to robi..., nie robi tego bezinteresownie..
        To jest wlasnie polityka..
        Mam nadzieje ze Rada wybierze wreszcie Przewodniczacego...
        Miasto potrzebuje ladu..
        Mam tez nadzieje ze PiS przestanie sabotazowac prace Rady..
        Boze, byle do wyborow.. Pozbyc sie tego talatanstwa..
        Nic im w Gorzowie nie jest wazne..jedynie szkodzic, przeszkadzac i utrudniac...
        PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent
        • Gość: olka Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca Beniu IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 13:30
          Bernard tym razem jesteś w błędzie,pomaga biednym ludziom,bezrobotnym a jak
          myślisz jaki by miała P.Wojciechowska interes z biednych ludzi pomyśl zanim
          napiszesz każdy sądzie według chyba siebie a bezinteresownie nie można
          pomagać???pozdrawiam
          • Gość: bigiel Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca Beniu IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 13:56
            a na czym ta pomoc mialaby polegac? na obiecankach cacankach?
          • Gość: Bernard Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca Beniu IP: *.ed.shawcable.net 04.06.06, 19:14
            Hey olka,
            Male nieporozumienioe..
            Kiedy pisze, ze politycy nie robia czegos bezinteresownie to nie mysle iz robia
            to dla osobisytych zyskow... Daleki jestem od posadzania kogokolwiek o takie
            rzeczy.. Mysle, ze kazdy polityk ma swoja "agende" oparta na przekonaniach
            ktora to "popycha" realizujac okreslone projekty....
            To nie musi (czasami lub czesto jest) byc negatywne...
            Podam przyklad spoza polityki: Kosciol pomaga biednym i ludziom w potrzebie by
            miedzy innymi poprzez to wzmacniac "obraz" Kosciola ...
            Dzialalnosc ta jest szlachetna lecz jak widzisz ma tez okreslony cel - i nic w
            tym zlego.
        • Gość: guciu123 Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.06, 22:00
          I tu się Bernard mylisz.Wojciechowska POMAGA ludziom bezinteresownie i to od dawna tzn już od czasów gdy uczyła w szkole.Do niej zawsze można było podejść i poprosić o pomoc,nawet jeśli kogoś osobiście nie znała.Miałem przyjemność spotykać ją także wiele lat póżniej-zawsze deklarowała swoją pomoc.Oby nasze miasto miało jak najwięcej takich ludzi.Pozdrawiam-panią Wojciechowską oczywiście również
      • Gość: Blelum Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:29
        Pomaga jak cholera. Dobrze wie gdzie swoje macki położyc i gdzie może swoich
        ludzi wprowadzic a potem gada na sesji że tu ludzie sie powinni liczyć a nie
        interesy. A sama stawia interes ponad ludźmi. Przyjrzyjcie sie bardzie co robi a
        potem ją wychwalajcie. Niezła z niej ...........
    • ydnal Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 04.06.06, 14:31
      Czyzby ktos dostal zadanie w SLD obrobic dupe Wojciechowskiej? Czego oni sie
      jej tak boja?
      • Gość: xyz Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 15:09
        a dlaczego miałby ktoś bronić??
      • Gość: kasia Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 21:10
        a kto sie jej ma bac? bez przesady ona duzo mowi malo robi taka prawda,
        pokrzykiwac to sobie moze i tyle
      • Gość: zzz Re: ydnal dobre pytanie,czego się boją P.Wojcie IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 10:35
    • Gość: PiS Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 18:36
      A co ta rada zrobiła ze taka kara ma ją spotkać
      • Gość: Bernard Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.ed.shawcable.net 04.06.06, 19:19
        Hey PiS,
        Jesli ktokolwiek wie czy ta Pani nadaje sie do pelnienia tej funkcji to wlasnie
        czlonkowie Rady.
        Niech zdecyduja i mam nadzieje wybiora najlepsza osobe.
        Niestety glosowania jak widac odbywaja sie w ramach podzialow partyjnych a to
        nie sprzyja wybraniu najlepszeej osoby...
        • Gość: Ragnar Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 19:52
          Ta pani nie nadaje sie do tej funkcji.
          ani z punktu widzenia estetycznego a intelektualnego.
        • Gość: NN Czy Bernard to Jedrzejczak??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 16:46
          Bernard a moze Ty jestes Panem prezydentem J.???? Ze tak chwalisz :))
          • Gość: Bernard Re: Czy Bernard to Jedrzejczak??? IP: *.ed.shawcable.net 06.06.06, 07:00
            Hey NN,
            Niestety nie jestem..
            Wiesz co, zbyt wielu "bohaterow do nasladowania" w zyciu nie mam, ale chcialbym
            moc pochwalic sie takim dorobkiem jak Jedrzejczak...
            Czcialbym miec jego determinacje i wiare w to co sie robi...
            Chcialbym miec jego sile opierania sie atakom wrogow...
            Ja nie jestem Jedrzejczak...lecz ten facet naprawde mi imponuje...
            Latwo jest byc "dobrym" gdy wszystko jest dobrze"....
            Kiedy wszyscy cie kochaja i wszystko uklada jak w szwajcarskim zegarku...
            Bycie dobrym gdy jest zle...Gdy wielu sie odwraca...i kontynuowac konsekwentnie
            to co sie zaczelo... To imponuje..
            To odwaga , dtermionacja i madrosc...
            Tacy ludzie nie "odchodza" tak po prostu...
            Kiedy tacy ludzie odchodza pamieta sie walke...
            Jak jakis pierwotny wojownik powiedzial: Jak juz odejde to z twoim sercem w
            zebach,...
    • Gość: PiS Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.06, 19:55
      I tak ma być skarbie.
      Nie rozum a polityka i partia decydują o radnych i ich głosowaniach.
      Gdyby mieli głosować wedle swoich głów to nigdy by nic nie uchwalili.
    • Gość: Ragnar Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: 65.110.6.* 04.06.06, 22:50
      Prawda jest taka ze G Wojciechowska nikomu nie pomaga, zwodzi tylko wszystkich
      obietnicami i nic wiecej. Wykorzystuje ludzi obiecujac im pomoc, zachowanie jej
      jest skandaliczne. Ostatnio dala popis swojego zachowania podczas wyboru
      dyrektora szkoly na Ślaskiej.Rodzice byli zbulwersowani postawa
      p.Wojciechowskiej. Przez jej zachowanie skandaliczne widac jej kulture i
      gruboskurnosc
      • Gość: Bernard Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.ed.shawcable.net 05.06.06, 07:29
        Hey Ragnar,
        I to wlkasnie klasyczny powod opluwania ludzi...
        \Ja tej Pani nie znam i chyba okazji miec nie bede...
        Jednak trzesie mnie gdy takie chamskie ataki przypuszczane sa na kogokolwiek...
        Rada doskonale wie kto jest kto i jak moze sie miastu jako Przewodniczacy
        przysluzyc..
        Ty jestes plujacy gnojek ktory wlasciwie dla Pani Wojciechowskiej sympatii
        zaskarbia.. Nikt nie lubi kopania niewinnych...
        Skoro bowiem takie zoro jak ty na nia pluje....to musi byc ona dobra osoba...
        :(
        • Gość: Kasia Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:40
          Ona bardzo by chciała zostać prezydentem Gorzowa i wszystko co robi służy tylko
          temu celowi. Przecież ona jeszcze nikomo nie pomogła, a zaszkodziła wielu. Tym
          razem radni wykazali się zbiorową mądrością i nie dopuścili do kompromitacji
          miasta. Ale ostanio ma pecha. Nic się jej nie udaje, potrafi tylko wrzeszczeć
          bez sensu. Pisując sama do siebie na forum na pewno nie zbliży się do
          upragnionej prezydentury. Niedługo wszyscy o niej zapomną.
          • Gość: olka Re: Kasiu IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 09:18
            Po czym sądzisz że P.Wojciechowska sama sobie odpisuje na forum,zastanów się co
            piszesz. pozdrawiam nie oceniaj ludzi pochopnie.
            • Gość: Kasia Re: Kasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:44
              Nie pierwszy raz sama albo jej klakierzy piszą fałszywe laurki na forum. To co
              się działo w gorzowskim Oxfordzie swiadczy o tym, że ona jest już skończona.
              Znowu się jej nie udało, a to jej przydupasik został na lodzie. Przecież jej
              nawet nie udała się nawet kuracja wyszczuplająca.
              • rodzic321 Re: Kasiu 05.06.06, 11:57
                Kasiu masz racje, co do przydupasika.!
                Pani Wojciechowska obiecuje pomoc a nie potrafi się z niej wywiązać, zapytajmy
                może pana „o mało co dyrektora Oxfordu” jak mu pani Wojciechowska obiecała
                stołek. I cóż się stało podczas wyborów dyrektora?
                Wstyd tylko pozostał, zresztą taka sam jak przy wyborze na przewodnicząca rady.
                Ci, co Pisza superlatywy to aparatczyki pani, Grazynki którzy za wszelka cenę
                chcą zrobić z niej meczenniczke i osobne pomagającą.
                Sposób, w jaki pani wiceprzewodnicząca zachowuje się na obradach rady jest
                skandaliczny, jej słowa do Prezydenta miasta sa nacechowane jadem, ta pani
                pluje jadem nie uznaje sprzeciwu dla niej liczy się tylko jej własne ja i
                własny interes, sposoby, którymi się ona posługuje to szambo a nawet nie szambo
                a dno szamba.
              • Gość: olka Re: Kasiu IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 12:26
                kuracja to całkiem inna sprawa,dlaczego sądzisz że jest skończona??a co miało
                by się stać w Oxfordzie pozdrawiam
      • Gość: olka Re: Ragnar IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 09:23
        Pochopnie podchodzisz do sprawy i z pewnością mało wiesz o pozytywnych cechach
        P.Wojciechowskiej.A że nie pomaga to jest Twoje kolejne kłamstwo chciałbyś mieć
        troszeczkę kultury takiej jaką P.Wojciechowska posiada.A jeżeli chodzi o
        gruboskórność to w tym przypadku nie masz za grosz kultury i spójrz na siebie.
    • Gość: ragnar Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: 65.110.6.* 05.06.06, 09:07
      Witam
      Moim zdaniem Wojciechowska bardzo się zmieniła w ostatnim czasie, widać po niej
      pęd za swoim, już teraz liczy się czubek tylko jej nosa. Co do pomocy dla
      innych to jest jedna wielka bzdura, Wojciechowska wykorzystuje innych i ich
      mami obietnicami. To co ostatnio wyprawia w ZNP przechodzi ludzkie pojęcia,
      ostatni konkurs na dyrektora szkoły na Śląskiej pokazał obłudę i pewność
      siebie pani Wojciechowskiej, Na szczęście w tym konkursie nie udało się jej
      przeforsować tego co chciała i poległa z kretesem. Mam nadzieje ze to już
      koniec tej kariery politycznej opartej na wrzasku i wyzwiskach rzucanych pod
      adresem wszystkich, którzy widząc prawdziwe ja p Wojciechowskiej odcinają się
      od niej.
    • Gość: ragnar Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: 65.110.6.* 05.06.06, 10:02
      Można wiele powiedzieć o tym, co zległo zrobiła Wojciechowska dla Gorzowa a ile
      dobrego dla siebie i swoich ziomków, jej pomoc to fikcja a jej zachowanie w
      stosunku do innych nacechowane jest pretensjami i pozycja jak jej się zdaje
      wyższości. Wyzwiska i krzyki bez sensu to jedyne, co potrafi Wojciechowska. Po
      ostatnich wyborach senatorskich widać ze ludzie się przejrzeli na niej i jej
      pseudo pomocy, a glosowanie w radzie najlepiej pokazuje jak przyjaciele radni
      maja ja głęboko w poważaniu,zdobycie 5 głosów to żenująca sytuacja. Jednym
      słowem buta i arogancja p Wojciechowskiej spowoduje to ze pożegna się z
      mandatem radnej, i znam wiele przypadków ludzi zwracających się do niej o
      pomoc, którym naobiecywała i nic więcej. Spojrzymy prawdzie w oczy
      Wojciechowska wykorzystuje ludzi nie pomaga im a tylko wabi obietnicami.
      • Gość: olka Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 10:29
        Nie wiem co Tobą kieruje taka nienawiść do P.Wojciechowskiej czyżby zazdrość
        czy zawiodłeś się,ale myślę że to Twoja i wyłącznie sprawa może chciałeś za
        dużo i tu jest sęk pozdrawiam
        • Gość: zzz Re: ydnal dobre pytanie czego się boją P.Wojciecho IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 10:37
          • ydnal Re: ydnal dobre pytanie czego się boją P.Wojciech 05.06.06, 10:46
            Odpowiedz prosta. Potwierdzila pozycje w ZNP podczas ostatnich zjazdow. A
            delegaci wycieli Kaminska, idaca na pasku Jedrzejczaka.
            Ma kobita swoje zdanie i je wypowiada. I ma poparcie spoleczne, a to boli
            najbardziej. Trzeba wiec ja upieprzyc.
            • Gość: ragnar Re: ydnal dobre pytanie czego się boją P.Wojciech IP: 65.110.6.* 05.06.06, 12:14
              to bzdura , bac sie? niby kogo? a gdzie te poparcie spoleczne? .widac poparcie
              na glosowaniach o ktorych tu mowa. Ludzie widza ze ona pokrzykuje i zagarnia
              wszystko dla siebie. Zero pomocy innym wszystko oparte na propagandzie.
              • Gość: olka Re: Ragnar IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 12:29
                Z tym zerem poparcia to nie masz racji i dobrze o tym wiesz pozdrawiam
            • Gość: olka Re: ydnal dobre pytanie czego się boją P.Wojciech IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 12:27
              sory ale jakie ma P.Kamińska poparcie społeczne co robi dla społeczeństwa
              pozdrawiam
              • Gość: do olki Re: ydnal dobre pytanie czego się boją P.Wojciech IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.06, 12:53
                sory ale jakie poparcie ma pani Wojciechowska co robi dla spoleczenstwa?
    • Gość: ragnar Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: 65.110.6.* 05.06.06, 13:06
      zero poparcia , wabi obietnicami pomocy bez pokrycia, zwodzi i pokrzykuje
      wyzywajac innych to cale jej poparcie i wychowanie.
      Ustawila Znp pod siebie ale skonczy bardzo szybko
      • ydnal Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Ragnar 05.06.06, 13:22
        Dobrze wiesz co sie dzieje w ZNP, wywalila cie chyba?
        Nie cobym Wojciechowska lubil, ale obiektywnie dostala w ostatnich wyborach do
        Senatu ponad 20 000 glosow. Moze dla Ragnarow to nie jest poparcie spoleczne. W
        ostatnich do Rady tez jakos ponad 1000.
        A czemu SLD jej tak przywala? Bo postawila tame Tadeo. W dodatku haka na nia
        nie znalezli.
        • Gość: Kasia Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Ragnar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:21
          Zastanów się za czyje pieniądze kupiła sobie Ziemię Gorzowską. To taki lokalny
          Berlusconi. Krzykacze zawsze znajdowali poklask wśród wyborców, dopóki nie
          poznali się na ich mizerii. Zainteresowanych zachęcam do przestudiowania
          oswiadczeń majątkowych naszych radnych ( www.bip.gorzow.pl/index.php?
          k=46 )Nie ma jeszcze oświadczen składanych w 2006 roku, ciekawe?. Biedna
          działaczka związkowa, bierze pensję w zwiazkach, w Elektryku oraz dietę radnych
          i za to kpiła sobie TUBĘ, przepraszam gazetę. A za co ona bierze pensję w
          Elktryku, przecież do nauki w-f już się nie nadaje. Za mało filigranowa.
          • ydnal Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Ragnar 05.06.06, 17:04
            Wydaje sie, ze za swoje. Wedlug jej oswiadczenia majatkowego, dostepnego w
            Gazecie Lubuskiej, kosztowalo ja to tylko 50 tys.
            Oswiadczen nie ma, bo nie ma przewodniczacego rady i nie ma kto ich podpisac.
            To tez informacja z prasy.
            Nigdy nie slyszalem, zeby Wojciechowska twierdzila, ze jest biedna. Czesto
            mowila, ze jest niezalezna finansowo i na brak srodkow nie narzeka. Zreszta
            kupila upadajaca gazete, apodobno teraz juz zyskowna. Na ich stronie
            internetowej www.ziemiagorzowska.pl jest info, ze zmienili siedzibe i sa w
            Parku 111. Chyba inwestycja sie oplacila.

P.S. To, ze masz pewnie gola dupe, nie znaczy, ze wszyscy dookola ciebie tez
            musza.
            • Gość: agnes do ydnal IP: *.ipsi.fraunhofer.de 05.06.06, 17:20
              ty widac jestes jej przydupasem ciekawe czy jestes o malo co dyrektor oxfordu
              czy tez wspolnik z Ziemi Gorzowskiej? Powiedzenia masz takie jak p
              Wojciechowska wiec albo to ktorys z jej przydupasow ja broni albo ona sama to
              pisze
              • ydnal Re: do ydnal 05.06.06, 17:24
                Nie jestem jej przydupasem, po prostu nie lubie, jak ktos na forum zalatwia
                osobiste porachunki metodami z dna szamba. Znam Wojciechowska, nie przepadam.
                Ale wiele wpisow tutaj kwalifikuje sie do prokuratora. Sa granice dobrego smaku.
                Jak nazwiesz mnie jeszcze raz przydupasem, to ci udowodnie, ze internet nie
                jest anonimowy.
                • Gość: agnes Re: do ydnal IP: *.ipsi.fraunhofer.de 05.06.06, 18:57
                  przydupas szaleje, udowodnij a ja ci udowodnie ze szklaowanie pani Kaminskiej
                  ktora jak napisalem jest na pasku Jedrzejczaka jest tez przestepstwem .
                  bezczelnosc twoja panie anonimowy nie zna granic, mysli ze mnie tu wystraszy a
                  zglos to do prokuratora prosze bardzo zobaczymy co prokurator powie jak
                  przeanalizuje to co tu zawarte. powodzenia
                  • ydnal Re: do ydnal 05.06.06, 19:45
                    Jak ja jestem przydupas to ty kolopizdzica. Myslisz, ze jak piszesz z
                    niemieckiego serwera, to juz taka swieta? Wal sie na ryj babo.
                  • Gość: xyz Re: do agnes IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 19:36
                    Przeczytaj Swoje posty i skrytykuj sam siebie bezczelność nie ma granic
                    pozdrawiam więcej uśmiechu nic to Ci nie da taka negatywna opinia.
              • Gość: xyz Re: do agnes IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 19:32
                Bądz na tyle odwarzny i idz do P.Wojciechowskiej i powiedz co Cię boli.
                • Gość: Polonista Re: do agnes IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 22:10
                  Odważny pisze się przez "ż",nie wiem kto cię uczył polskiego, ale wiem kto cię
                  uczył wf-u. Pozdrawiam piękną Grażynkę :((
            • Gość: Biegły księgowy Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Ragnar IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 07:53
              Policz Ragnar jak to jest. Odejmij od stanu majątki tej pani za 2005 (było jej
              oświadczenie w Lubuskiej) stan majątku za 2004 rok ( jest na stronie
              www.bip.gorzow.pl), odejmij koszty utrzymania (np 1,5 tyś miesięcznie) to ci
              nijak nie wyjdzie skąd miała 50 tyś. na Ziemię Gorzowską. Zresztą jeśli ona nie
              jest biedna jak piszesz, to na czym się dorobiła tych oszczedności, na pensji
              nauczycielskiej, czy dietach związkowych?? a może na tej "bezinteresownej'
              pomocy??
              • Gość: xyz Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Biegły księgowy IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 19:38
                A czy uważasz że kredytów nie można brać.
                • Gość: Biegły księgowy Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Biegły księgowy IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 22:02
                  Kredyt powyżej 10 tyś. zł też należy wpisać do oświadczenia majątkowego
                  radnego. Ale o kredytach w oświadczeniu majatkowym nic nie ma - fatamorgana??
                  • Gość: olka Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Biegły księgowy IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 08:40
                    Panie księgowy a mniej nie można wziąść kredytu??????pozdrawiam
          • Gość: xyz Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Kasiu IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 19:29
            Jaka zazdrość przemawia przez Ciebie widzę dla Ciebie rozwiązanie zgłoś swoją
            kandydaturę na radną i problem masz z głowy,zobaczymy co Ty zrobisz dla miasta
            masz pole do popisu pozdrawiam
            • Gość: Kasia Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Kasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:56
              Nawet nie znam osobiście tej pani, nie chcę też być radną, ale z
              zainteresowaniem przeczytałam uwagi Biegłego księgowego. Jako wyborca (mam już
              19 lat)chciałabym oczekiwać pewnej rzetelności od radnych i jeśli ktoś ma nawet
              drobne wątpliwości dotyczące oświadczeń majątkowych radnego , natychmiast
              opublikowałabym w internecie wszystkie materiały. Każdy wyborca ma prawo
              wiedzieć za ile i od kogo oraz na jakich warunkach i za czyje pieniądze polityk
              kupił sobie lokalną gazetę. Sama słyszałem w telewizji jak się ona chwaliła, że
              jest właścicielką Ziemii Gorzowskiej. Nie rozumię dlaczego nie ma jeszcze
              oswiadczeń majątkowych radnych za 2005 rok w internecie, jeśli termin ich
              złożenia minął 30 kwietnia - jest to moje świete prawo wyborcy do jawności
              informacji o moich radnych.
              • Gość: olka Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Kasiu IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 08:39
                Dlaczego nie chcesz być radną wątpisz w Swoje umiejętności.Negatywnie
                wypowiadać się to każdy potrafi.Ale kandydować to już nie dlaczego???????
                pozdrawiam
                • Gość: Kasia Re: Musiala ci zdrowo dopieprzyc, Kasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:30
                  Nie wiem o co ci chodzi Olka. Nie każdy musi chcieć być radnym, zresztą mam
                  nadzieję, że od października wyjeżdżam na studia i nie będzie mnie w Gorzowie.
                  Coraz bardziej podejrzewam, że chyba jesteś samą zainteresowaną i przemawia
                  przez ciebie zwykły strach. Tak kręcisz z tymi pieniędzmi na Ziemię Gorzowską,
                  a napisz za ile, komu i na jakich warunkach płaciłaś za tygodnik, zamiast mnie
                  obrażać. Każde zobowiaznie finansowe (kredyt, pozyczka, poreczenie, spłata
                  ratalna) o wartości powyżej 10 tyś. złotych powinno byc umieszczone w
                  oświadczeniu majątkowym i tłumaczenie, że to było mniej jest chyba śmieszne.To
                  ile Pani Grażyna zapłaciła za Ziemię Gorzowską, chyba nie tysiąc złotych, ale
                  to byłby dopiero przekręt.
                  • Gość: olka Re: Kasiu. IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 11:08
                    Kasiu nie zrozum mnie żle poprostu nie lubię jak ktoś nie słusznie oskarża.Ja
                    nie jestem wogóle zainteresowaną być radną tak samo jak Ty.A jak Cię tak bardzo
                    boli i męczy ile Pani Grażyna zapłaciła za Ziemię Gorzowską nie widzę problemu
                    umów się na wizytę i problem masz z głowy.Do obrażania to jestem bardzo daleka
                    pozdrawiam i życzę powodzenia na studiach
                    • Gość: Kasia Re: Kasiu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:43
                      Dziękuję Olka za miły list. W tym roku kończyłam ogólniak na Przemysłowej i
                      parę razy na oficjałkach mogłam oglądać pokazy tej pani. To była po prostu
                      żenada, siara i całkowita kompromitacja. Wszyscy śmiali się w kułak. Dlatego
                      nikogo nie oskarżam bezpodstawnie. Od kandydata na przewodniczącego RM lub
                      prezydenta miasta, czy też senatora RP wymaga się dużo więcej niż od zwykłego
                      obywatela kupującego pietruszkę na zieleniaku. Prawo też to mówi, że osoba
                      publiczna (radny jest osobą publiczną)składa poprawne oświadczenie majątkowe,
                      które później jest publikowane oraz podlega weryfikacji przez urzędy skarbowe.
                      Tak więc to nie jest moją i tej pani prywatną sprawą za czyje pieniądze kupiła
                      Ziemię Gorzowską i nie bedę się z nią umawaiała na spotkanie, ale oczekuję, że
                      odpowiedź na te pytania zostanie udzielona publicznie. Zresztą bałabym się
                      takiego spotkania - sądzę, pani Grażynka na mnie by po prostu nakrzyczała, a
                      nie powiedziała niczego merytorycznego.
                      • ydnal Re: Kasiu. 07.06.06, 13:38
                        www.gorzow.pl/~strona/osw/rad5/23.pdf
                        Naprawde uwazasz, ze nie miala za co kupic udzialow w Ziemi Gorzowskiej?
                        Gola dupe to masz moze Ty, a nie ludzie po kilkudziesieciu latach pracy. Wedlug
                        oswiadczenia opublikowanego w Gazecie Lubuskiej kosztowalo to tylko 50 tys.
                        zlotych.
                        Pytanie czemu SLD tak usilnie probuje zohydzic Wojciechowska? Boja sie?
                        Oswiadczen nie ma na stronie internetowej, bo podobno niejaki Kedzierski nie
                        znalazl czasu przez miesiac, zeby je podpisac - tak zapieprzal ostro w Kaliszu
                        bidulek.
                        O tym wszystkim doskonale wiesz, bo taka z ciebie licealistka jak z koziej dupy
                        trabka.
                        • Gość: Koleżanka Re: Kasiu. IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 22:57
                          Nie pieprz Grażyna, że pracowałaś kilkadziesiąt lat. Chociaż 21 lipca kończysz
                          59 lat, to ciężkiej pracy nigdy nie zaznałaś. wpierw uczyłaś fikołków w
                          elektryku, potem ci się to znudziło i poszłaś do związków. Tak naprawdę to
                          tylko piłaś kawę na Wyszyńskiego i knułaś intrygi, a wieczorem balowałaś. Dla
                          każdego nauczyciela wydać 50 tyś. złotych na udziały w jakimś tygodniku to coś
                          całkowicie nierealnego.
                          • Gość: xyz Re Koleżanko IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.06, 08:16
                            Najwidoczniej widać że to samo robiłaś czyli kiedyś było dobrze teraz się
                            skończyła kawka i co żal pozostał i zazdrość a pnij się samo do góry a nie
                            pyskować tylko co robiła a co teraz robi a udziały za co kupiła itd.Zazdrość i
                            jeszcze raz zazdrość
                      • Gość: olka Re: Kasiu. IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:27
                        Każdy ma swoje zdanie ja bynajmniej nie zmienię ale szanuję Twoje zdanie
                        pozdrawiam myślę że zawiodłaś się na P.Wojciechowskiej ale piszę Ci szczeże że
                        musiałabyś poznać porozmawiać a dopiero oceniać
                        • Gość: Kasia Re: Kasiu. IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 23:02
                          Niestety Olka znam ją od wielu lat i nawet jestem z nią po imieniu. Oczywiście
                          nie jestem głupiutką licealistką, ale moja opinia o niej oparta jest na
                          własnych doświadczeniach i faktach. A fakty są przerażające. Dziękuję ci za
                          życzliwość i za ten kulturalny język, tak rzadki na forach internetowych.
                          Pozdrawiam i znikam.
    • andzia1965 Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 05.06.06, 15:31
      Wojciechowska wyrzuciła Kamińska ze związku bo Kaminska popierała Jedrzejczaka
      a Wojciechowska nie znosi sprzeciwu, ale prawda jest taka ze Wojciechowska
      wykorzystuje ludzi nic nie pomaga. Przykład: Jej stażystka która siedziała tam
      2 lata na stażu , jakim prawem pytam?, ale i to sprawdza dziennikarze. Pomaga
      ona, ale sobie.
      • Gość: olka Re: andzia 1965 IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.06, 19:40
        A czy nie wiesz że młodzi mogą teraz odbywać staż w firmach.
      • Gość: olka Re:andzia a Ty komu pomagasz?bo ja dla domu dzieck IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:20
      • Gość: zzz Re: andzia 1965 IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 22:25
        Witam a dlaczego dopiero teraz piszesz że była zatrudniona stażystka po
        zwolnieniu P.Kamińskiej i P.Sobczak brak odwagi??a jeszcze lepiej byłoby gdybyś
        osobiście powiedziała to P.Wojciechowskiej a najlepiej to weż się za solidną
        pracę.
    • Gość: Gość Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:22
      Nie, jest pełniącą obowiązki przewodniczącego
    • Gość: Pis Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 20:34
      A co będzie jak radni nie wybiorą szefa?
      Wojciechowska dostała 5 głosów, nijaki Żbikowski 10 głosów.
      Czyżby nie było człowieka w tej radzie który dostał by potrzebną liczbę głosów?
      Ta rada jest nieudolna i skompromitowana.
      Nasi ludzie po wyborach będą działać zupełnie inaczej
      • ydnal Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 07.06.06, 21:07
        Tam juz dziala 10 waszych nieudacznikow.
      • Gość: xyz Re: Pis IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:23
        Właśnie widać jaka poprawa jest wywlekanie z przed 20 lat spraw pyskówki a
        społeczeństwo i bezrobocie niech sobie radzi
    • Gość: Pis Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:32
      Szef rady powinien być ze zwycięskiej partii, takie są zasady.
      A naszymi radnymi mordy sobie ydnal nie wycieraj bo nic o tych ludziach nie
      wiesz.
      • Gość: zzz Re: Pis ale widać negatywne postępy IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:34
        • Gość: Pis Re: Pis ale widać negatywne postępy IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:38
          Jakie misiu jakie?
          • Gość: zzz Re: Pis ale widać negatywne postępy IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:44
            Bezrobocie minus a było obiecane że bezrobocie spadnie.
            • Gość: Pis Re: Pis ale widać negatywne postępy IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 21:49
              Chyba ci się coś pomerdało złotko?
              To nie radni Pis rządzą ale tz. centrolewica i Jędrzejczak.
              Nasi są opozycją
              • Gość: zzz Re: Pis ale widać negatywne postępy IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.06, 22:11
                Ok to dlaczego wasza partia nic nie robi żeby pokazać się z dobrej strony i
                wywiązania się z obietnic chociaż w 1 % pozdrawiam sreberko
              • Gość: xyz Re: Pis ale widać negatywne postępy IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.06, 08:58
                Spójrzcie na siebie co wy reprezentujecie a dopiero wystawiać opinię co robicie
                dla społeczeństwa??proszę o podanie jednego przykładu pozytywnego.
      • ydnal Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 07.06.06, 23:13
        Wiem wystarczajaco duzo, niczym sie nie roznia od tych lewusow z tzw.
        centrolewicy. Ten sam ped do koryta. W dupie maja Gorzow i jego mieszkancow.
        Tylko gierki i dopieprzanie Jedrzejczakowi. Pustka w glowkach co niektorych
        poraza. Nawet swoi nazywaja ich nawiedzonymi. Swoja droga ich lider to tez mgr
        od fikolkow.
      • Gość: Obserwator Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:48
        Wczoraj, 6 tygodni po urzędowym terminie na stronach internetowych Biuletynu
        Informacji Publicznej Gorzowa pojawiła się wreszcie zakładka "oświadczenia
        majątkowe składane w 2006 roku". Niestety nie ma tam żadnych oświadczeń,
        zakładka jest pusta. Chyba przyjdzie nam czekać kolene 6 tygodni, aby ktoś
        zeskanował oświadczenia i umieścił je w internecie, a jest to robota co
        najwyżej na kilka godzin dla jednej osoby. Podobno brakuje podpisu pana
        Kędzierskiego - ale on już nie jest przewodniczącym rady miejskiej, wiec po co
        jego podpis. A może ktoś intensywnie poprawia swoje oświadczenie? No cóż
        będziemy czekać, aż skończy się jawne łamanie prawa. A skąd Lubuska miała
        informacje z oświadczeń? Przecież nie były oficjalnie publikowane, a może
        Lubuska dostała tylko taki polukrowany skrót tych oświadczeń aby uśpić czujność
        społeczeństwa. Ale nas nie da się uśpić - doczekamy publikacji i porównamy
        cyferki.:))
        • Gość: smerf Re: obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.06, 11:13
          obserwujesz i nic Ci nie wychodzi i masz problem mam dla Ciebie propozycję umów
          się z P.Wojciechowską i wszystko będziesz wiedział problem będziesz miał z
          głowy powodzenia
          • Gość: pawel Re: obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.06, 12:23
            skasujcie calosc bo az wstyd czytac takie brednie!!!
            • Gość: zyx Re: obserwator IP: *.gorzow.mm.pl 08.06.06, 20:56
              Nawet SdPl jej już nie chce - kandydatem na prezydenta Gorzowa z tej kanapy
              jest bezbarwny Sejwa, a nie filigranowa Grażynka.
              • Gość: spostrzegawczy Re: obserwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:25
                to ze wojciechowska nie startuje na prezydenta miasta to bardzo dobrze. ta
                kobieta wie co jest grane. ona jest otrzebna na dole, dla ludzi a nie na
                salonach. po co jej te wszystkie ceregiele. po co jej uzerac sie z banda
                bezbarwnych gorzowskich "polityków". to sami karierowicze. oświadczenie
                majatkowe jest bardziej przekonywujace niz ozostalych "towarzyszy". ona psze ze
                ma a pozostali cele zycie pracuja i nic nie maja. ciekawe?! a mzoe rozliczymy
                najblizesz rodziny radnych. skad dzieci maja auta drogie domy wystawne zycie?
                skoro wojciechowska jest be to dlaczego na jej dyzurach jest zawsze nadkomplet
                ludzi. dlaczego do p. zbikowskiego nie ustawiaja sie kolejki? no tak mial cos
                okolo 200 glosow z kawalkiem. pis dezorganizuje prace rady miasta bo jak sie
                nietrudno domyslic pan surmacz pociaga z warszawy za sznurk i szykuje sie do
                objecia fotela prezydenta miasta. to dopiero bedzie ciekawie. same przegrane
                procesy. dosc nieudacznikow politycznych w miescie!!!!! czas na mlodych tylo
                ile kosztuje dobre miejsce na listach wyborczch.?
        • Gość: Biegły księgowy Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:13
          No to doczekaliśmy się oświadczeń majątkowych – nareszcie! Ale nigdy nie
          spotkałem jeszcze tak oszczędnej osoby, która tak mało wydaje na jedzenie, może
          dlatego tak spuchła z głodu. Ale do faktów. Należy przeanalizować oświadczenie
          majątkowe za 2004 rok:
          www.gorzow.pl/~strona/osw/rad5/23.pdf i za 2005 rok:
          www.gorzow.pl/~strona/osw/rad6/23.pdf . Dochodzi się do arcyciekawych
          wyników. Zostawmy na boku jej mieszkanie i samochód – tu nic się nie zmieniło.
          Płynny majątek to jest gotówka w ciągu roku 2005 zmienił się (wzrost o 10.000
          zł), Fundusz Pionier (wzrost o 30.895 zł), gotówka w EURO (spadek o 1975 zł),
          udziały w Ziemi Gorzowskiej (wzrost o 25.000 zł) na korzyść radnej o 63.920 zł.
          W tym czasie zarobki netto wynosiły 71.683 zł, czyli na życie zostało jej
          zaledwie 7.763 zł na cały rok. Czyli miesięcznie wydawała na wszystkie swoje
          potrzeby (mieszkanie, energia, jedzenie, stroje, kosmetyki, paliwo itp.)
          niecałe 650 zł. TO NIEMOŻLIWE. Dlatego proszę to publicznie wyjaśnić. Proszę
          nie namawiać mnie na poufne spotkanie w biurze, bo i tak nie przyjdę. Niejasna
          jest transakcja nabycia 50% udziałów Ziemi Gorzowskiej za 25.000 zł. Ciekawe co
          na to mógłby powiedzieć jej wspólnik Jan Walentynowicz? Chyba, że ktoś te
          udziały dostał za darmo albo kupił je za nie swoje pieniądze, albo ma jeszcze
          inne ukryte dochody. ZA DUŻO PYTAŃ. Będę cierpliwie czekał na odpowiedź.
          Pozdrawiam.
          • Gość: zzz Re:Biegły księgowy IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.06, 20:00
            Witam a dlaczego boi się Pan spotkania z P.Wojciechowską wszystko Panu
            wytłumaczy i będzie miał Pan problem z głowy,zaśnie Pan w nocy spokojnie bo jak
            widzę męczy Pana oświadczenie.Bardzo nieładnie Pan pisze jeszcze nikt nie
            spuchł z głodu może po sobie Pan tak sądzi więcej kultury jak widać strasznie
            Pan zazdrości Pani Wojciechowskiej chciałabym żeby Pan chociaż w 1% pomagał
            ludziom tak jak Pani Wojciechowska.
          • ydnal Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 09.06.06, 20:07
            Moze ty facet jestes bieglym ksiegowym, ale na ekonomii to sie nie znasz.
            Napisales: Fundusz Pionier wzrost o 30 000. To z powodu hossy na gieldzie
            nastapil b. duzy wzrost wartosci jednostek. Nie tylko w tym, ale i w innych
            funduszach powierniczych. Nie pieprz glupot chlopie na necie, bo zal czytac.
    • Gość: zzz Re: andzia IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.06, 12:04
      Wyczerpał Ci się temat
      • Gość: spostrzegawczy Re: andzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:38
        Tak trzymac pani Grazyno!!!! A niech sobie mowia co chca a pani wie co robic.
        uratowala pani przy pomocy wspolnika wielka tradycje miasta! ciekawe dlaczego
        zDEN Z "POLITYKOW" gorzowskich nie chcial sie tego podjac. wiem ze poliyka to
        brudna sprawa. moze i nie jest pani do konca ok - mowie o czasmi
        nieuzadsadnionych atakach na ludzi ale przez tye lat pani jest, pomaga i
        angazuje sie w rzeczy nie kalkulujac co za to bede miala. nie raz nie dwa
        zwracalem sie do pani z prosba i zawsze w miare mozliwosci pani pomogla a
        wszyscy inni mowili ze niemozliwe. ktos liczy pani pieniadze i nie moze sie
        nadziwic ze pani zarabia. coz za spoleczenstwo!!!! PiS sie boi pani jak ognia.
        Surmacz walczy jak moze z warszawki. wielki posel o kotrym prawie nic nie
        slychac. ciekawe co zrobi dla gorzowa. rozumiem pania Rafalska to kobieta z
        klasa. nie raz obserwowalem obie panie na sesji i jak trzeba bylo to
        rozmawialyscie ze soba i potrafilyscie sie dadac, a surmacz to maly wojujacy
        milicjant ktoremu nigdy w zyciu nic nie wychodzi. A moze na prezydenta kogos
        mlodego, nie uwiklanego w brudna przestepcza polityke otoczenia panan
        jedrzejczaka. tylko nie to!!! Jedrzejczak nie moze zostac prezydentem bo znow w
        opolu beda sie nabijac z zarzutow i aresztowania prezydenta. dlaczego nikt nie
        dziwi sie z oswiadczenia majatkowego sekretarza miasta. zwykly urzednik ktory
        zarabia ponad 100 tys w roku niezle. nie wspomna ze trzesie calym urzedem i
        tylko od niego zalezy czy ktos ma prace czy nie. znam to dobrze. spelniam
        kwalifikacje ale worost mnie powiedziano ze u sekretarza nie przejdzi.dobra
        koncze i niech Pani nie da sie zwariowac i robi swoje.
        • Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry Prezydent!!! IP: *.ed.shawcable.net 09.06.06, 18:41
    • gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 09.06.06, 20:05
      jeśli ta wojciechowska trzyma z jałoszyńskim to musi mieć problemy z psychiką
      • ydnal Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 09.06.06, 20:10
        W tym ukladzie to co najwyzej Jaloszynski moze trzymac z Wojciechowska :)))
        • gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 09.06.06, 20:29
          skoro tak to ta wojciechowska ma problemy z sobą
          • Gość: olka Re: gorzowski zg nie wysilaj się. IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.06, 20:48
      • Gość: olka Re:gorzowski zg psychikę to ty masz kopniętą IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.06, 20:47
        • gorzowski_zg Re:gorzowski zg psychikę to ty masz kopniętą 09.06.06, 20:50
          jak można utrzymywać jakiekolwiek kontakty z jaloszynskim
          doradzam tej pani wygonić tego ........ na drzewo
          inaczej będzie tracić poparcie
          ale to dobrze bo to my wygramy wybory
          tak wybierze naród
          • Gość: olka Re:gorzowski zg psychikę to ty masz kopniętą IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.06, 20:57
            Witam a jaką masz pewność że ta Pani trzyma z Jałoszyńskim rozmawiać każdy może.
            • gorzowski_zg Re:gorzowski zg psychikę to ty masz kopniętą 09.06.06, 23:26
              NAWET PRZEBYWANIE W OKOLICACH TEGO OSOBNIKA JEST SZKODLIWE
              • Gość: olka Re:gorzowski zg psychikę to ty masz kopniętą IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 08:25
                Dla Ciebie z pewnością tak i to bardzo szkodliwe przebywanie bo Ty jak widać
                już się boisz własnego cienia i tak trzymaj
    • gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 10.06.06, 08:34
      zapamietaj sobie ty bezpółciowcu że ja niczego i nikogo się nie boje
      zamną stoi moja partia i naród
      to my jesteśmy teraz władza
      zacznij się bać jeśli za tobą stoi ta wojciechowska czy ten popa...jaloszynski
      • Gość: olka Re: gorzowski zg IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 08:46
        Witam serdecznie co tak od rana sobie ciśnienie podwyższasz,przecież wiesz że
        władza władzą ale nie przesadzaj.
    • gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 10.06.06, 08:50
      uświadamiam cię kto tu rządzi
      i kto decyduje co, jak i gdzie
      • Gość: olka Re: gorzowski zg IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 08:53
        No i co z tego jak władza nie potrafi zwalczać bezrobocia itp.
        • Gość: olka Re: gorzowski zg IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 08:55
          sory pomagać ludziom w trudnych sytuacjach a dlaczego w UM ludzie stoją
          godzinami w kolejkach do Pani Wojciechowskiej a do pozostałych radnych NIE coś
          chyba musi w tym być.
    • gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 10.06.06, 08:58
      władza nie jest po to aby zwalczać bezrobocie
      władza jest aby kierować i rządzić narodem
      my wiemy jak to robić
      trzeba najpierw wykrzesać w narodzie dumę, wielkość, harakter, siłę, pewność
      siebie
      to jest teraz najwarzniejsze
      • Gość: olka Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 09:01
        Kiedy to nastąpi za 40 lat
    • gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 10.06.06, 09:00
      co ty mi tu wypisujesz o jakiejś radnej która nie ma znaczenia
      ja piszę o kraju o narodzie polskim
      • Gość: olka Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 09:07
        Dla Ciebie nie ma znaczenia,ale dla społeczeństwa oczywiście że ma i to bardzo
        duże znaczenie.Przejdz się do UM w dni które przyjmuje P.Wojciechowska i sam
        zobaczysz,oczywiście również w dni które przyjmuje radny z PiS
    • gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 10.06.06, 09:15
      społeczeństwem można manipulować
      a wręcz ono tego chce
      trochę propagandy i załatwione
      jakie to ma znaczenie czy przychodzą do tej wojciechowskiej czy nie
      do lekarza też przychodzą
      a wielu i tak i tak umiera
      zobacz jakie tłumy przychodzą do kościoła
      • Gość: olka Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 09:21
        ok zgodzę się z Tobą, znam taką co chodzi co niedzielę do kościoła,a ludziom
        krzywdę robi i robiła w firmie także nie piszmy na temat kościoła.
    • gorzowski_zg Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m 10.06.06, 09:24
      pamiętaj jednostka nie ma znaczenia w globalnym świecie
    • Gość: zzz Re: andzia 1965 IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 22:39
      Dlaczego dopiero teraz piszesz że przez okres dwóch lat odbywała staż pracy
      osoba którą P.Wojciechowska zatrudniła.Dopiero teraz jak się pożegnała z
      P.Kamińską i P.Sobczak czy czasami złośliwość nie przemawia przez Ciebie i
      zazdrość.Bądz na tyle odważną osobą i powiedz to P.Wojciechowskiej a nie bzdury
      wypisujesz.
      • ydnal Re: andzia 1965 10.06.06, 22:52
        Nie od dzis wiadomo, ze Kaminska byla czlowiekiem Krzyckiego w ZNP. W koncu ja
        Wojciechowska pogonila. Czas najwyzszy, powinna to zrobic 2 lata temu, po
        protestach srodowiska nauczycieli przeciwko antynauczycielskiej postawie
        Kaminskiej w radzie miasta.
        Dlatego tyle tutaj wpisow SLD-owskich pacholkow. Nie moga zdzierzyc, ze ZNP
        wymknelo sie spod kontroli.
    • Gość: ja a nie ktos inny Re: czy Wojciechowska jest przewodniczaca rady m IP: *.gorzow.mm.pl 10.06.06, 23:25
      Moi Drodzy! Nie podejmujcie polemiki w tym temacie, to jest nagonka oparta na
      bzdurnych wywodach. Pewnie zaczyna się walka o władze przez tych, co wiedzą jak
      trudno im będzie wygrać z Wojciechowską. Proponuje by ci, co popierają
      działania Pani Grażyny nie wpisywali tu już więcej swoich przemyśleń, spowoduje
      to zamkniecie jadaczek tych, co piszą bzdury i spekulują. Wolność słowa jak
      najbardziej, ale my popierający działania Pani Grażyny nie dajmy powodów na to
      żeby na nasz jeden post odszczekań nieprzyjaznych było 10. My swoje wiemy, jaka
      jest Pani Wojciechowska i nam to wystarczy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka