14.07.06, 21:46
Jak co roku tradycyjnie czesc wakacji zamierzam spedzic w PL-oczywiscie w
Gorzowie i nad morzem.Byly juz Miedzyzdroje,Dziwnow i w tym roku miala byc
Pogorzelica,ale moje ksiezniczki namowily mnie do zmiany planow na Dziwnow-
wiem ze tam to troche gorzowowo,bo osrodek UM i inni tez juz tam maja swoje
miejsca...kiedys wlasnie tam spotkalam kolezanki z LO ktorych nie widzialam
latami...Forumowicze wpisujcie sie kto wybiera sie w tym roku do Dziwnowa???
Amoze ktos zna pokoje Ekocamp???
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Dziwnow IP: *.gorzow.mm.pl 14.07.06, 23:12
      ja jade 28.lipca, os. rybackie. dziwnów jest najpiekniejszym mscem na na zach.
      wybrzezu! no i jest bardzo swojski, ze względu na ilość znajomych z gorzowa.
      • Gość: Barman Re: Dziwnow IP: *.gorzow.mm.pl 14.07.06, 23:25
        Ja jade 29 lipca. Pierwszy raz do Dziwnowa, cała okoliczna reszta miejscowości
        już była. Oby pogoda dopisała. Może jakieś długerminowe pewniaki macie ???
        • Gość: Kasia Re: Dziwnow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:56
          Jeżdżę tam co roku. Jest Świetnie. Pogoda będzie jak zawsz wspaniała
        • Gość: Kasia Re: Dziwnow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 23:59
          Jeżdżę tam co roku. Jest świetnie. Pogoda będzie jak zawsze wspaniała
        • Gość: Kasia Re: Dziwnow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:41
          Jeżdżę tam co roku. Jest świetnie. Pogoda będzie jak zawsze wspaniała
      • Gość: jona Re: Dziwnow IP: *.179-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.07.06, 08:44
        Ja tez bede na Os rybackim 16 i ciagle zastanawiam sie czy to przed czy za rzeka
        • budrys77 Re: Dziwnow 15.07.06, 09:58
          Gość portalu: jona napisał(a):
          > Ja tez bede na Os rybackim 16 i ciagle zastanawiam sie czy to przed czy za
          rzeka

Hmmm, osiedle Rybackie to cypel między rzeką a Bałtykiem czyli... "przed"
          rzeką;) No chyba, że jakiś przedsiębiorczy tubylec oszukuje biednych turystów i
          robi ich w konia:)
      • e_werty Re: Dziwnow 15.07.06, 10:08
        "...jest bardzo swojski, ze względu na ilość znajomych z gorzowa"

... to chyba argument przeciw? Na wakacje sie wyjażdża aby zmienić choć na
        chwilę codzienność...
        W takim razie - nie wyjeżdżaj z Gorzowa - samych znajomych spotkasz.... he he
        he...
        No a klimat nadmorski znajdziesz w Grotach Solnych - no i taniej!!!!
        • Gość: ola Re: Dziwnow IP: *.gorzow.mm.pl 15.07.06, 11:35
          ja odpoczywam, nawet jak co jakis czas zobacze znajoma buzię. murów tych
          samych nie ma, morza w gorzowie tez nie ma, a grota solna jest. wkurzasz mnie,
          wiecznie krytykujac, nie majac nic ciekawego do dodania, wiecznie sie
          wymadrzajac, idź w ... (cholerę, buraki, na szczaw... itp.)
          • e_werty Re: Dziwnow 15.07.06, 11:47
            "...nie majac nic ciekawego do dodania..."

... a co tu dodawać? I to "ciekawego"?

Odpoczywaj - po cholerę siedzisz na forum? Ostatecznie płacą ci za prace a nie
            za pieruły na forum...
            • Gość: ola Re: Dziwnow IP: *.gorzow.mm.pl 15.07.06, 12:48
              i tu sie mylisz, ja juz nie musze pracowac. dlatego pewnie mam zyczliwy
              stosunek do swiata. a tobie tego brakuje...
              • e_werty Re: Dziwnow 15.07.06, 14:27
                Gratuluje emerytury...
                • Gość: ola Re: Dziwnow IP: *.gorzow.mm.pl 15.07.06, 15:11
                  emerytury w tak młodym wieku nie dają
                  • Gość: Danny Re: Dziwnow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 03:40
                    Ale rentę, jak się da w łapę to i owszem.
                    • e-kibel Re: Dziwnow 17.07.06, 12:12
                      No chyba taką świnką to chyba nie jest?
                      • e_werty Re: Dziwnow 17.07.06, 13:42
                        "...świnką to chyba nie jest"

... nie jest - swinkom nie daja renty!!!
      • Gość: papa Re: Dziwnow jest ok IP: *.u3d.net / 83.14.162.* 15.07.06, 12:51
        j.w
    • Gość: Barman Re: Dziwnow IP: *.gorzow.mm.pl 15.07.06, 17:03
      I to jest właśnie forum wyborczej. Zaczęło się o Dziwnowie, skończyło się na
      robieniu małej jazdki. To i tak dobrze ze małej ... bo i temat luźny. Na ogół
      jednak większość stałych forumowiczów tylko czyha by komuś dopiec ...
      • Gość: jona Re: Dziwnow-jedzenie IP: *.240.81.adsl.skynet.be 15.07.06, 20:14
        Chyba na kazdym forum znajda sie pacany...Ja na innym podforum musialam
        poprosic admina zeby uciszyl jednego dupka ktory uwzial sie na moja osobe
        A wiec powrot do tematu-GORZOW gora w DZIWNOWIE-moze macie jakies tipy-gdzie na
        obiadek???Czy lepsze sa te w szkole czy w tym prywatnym LO obok gorzowskiego
        osrodka czy w kasynie-dodam tylko ze moje krolewny sa super ciezkie (starsza je
        tylko super rzeczy z delikatesow,mlodsza-ma w poniedzialek 8 lat i jest od
        kilku miesiecy wegetarianka-nasluchala sie w tv glupot i nie dotchnie zadnego
        miesa,ryb tez nie je,tylko frytki,ale smiech bierze jak w Dziwnowie liczyl
        prawie na sztuki no 100g no i w Belgii sa najlepsze).A wiec gdzie stolujecie
        sie w Dziwnowie???Osobiscie odradzam tego grilla u czarownicy (taki zielony
        budynek na promenadzie)-porcja szaszlyka to dwa kawalki miesa,duzo cebuli i
        troche boczku
        • e_werty Re: Dziwnow-jedzenie 15.07.06, 20:19
          "...ze moje krolewny sa super ciezkie..."

... to niech tyle nie żra!!! Bo nie znajda samca...!!! I sie nie rozmnożą...
          (co moze nie byłoby takie złe - czytając posty (nomen omen!!!) ich matki!!!!
          • Gość: jona Re: Dziwnow-jedzenie IP: *.240.81.adsl.skynet.be 15.07.06, 21:08
            Ewerty spadaj na drzewo i pisz n/t,a to bardzo dziwne,ze jeszcze czytasz moje
            posty-dobra rada-lepiej je omijaj buraku
            • login_tymczasowy Re: Dziwnow-jedzenie 16.07.06, 15:13
              Gość portalu: jona napisał(a):

> Ewerty spadaj na drzewo i pisz n/t
              Odpowiada na Twoje wpisy, wiec jak najbardziej na temat.
              Tez jestes ciezka.
              • Gość: JONA Re: Dziwnow-jedzenie IP: *.240.81.adsl.skynet.be 16.07.06, 20:40
                Odpowiada glupkowato,aby za wszelka cene zaistniec na forum i w kazdym temacie
                nawet jak nie zna odp wrzuca nie na temat swoje 3grosze,czasem to jest
                smieszne,ale nie jak mi chodzi o konkretne info.I przez takich infantylniakow-
                dzieciakow powazni ludzie zniechecaja sie do forum.A wiec gdzie dobrzezjesc w
                DZIWNOWIE????
                • e_werty Re: Dziwnow-jedzenie 16.07.06, 22:09
                  "Odpowiada glupkowato..."
                  to że ty tej odpowiedzi nie kumasz nie swiadczy o ... niczym...

"...A wiec gdzie dobrzezjesc " - co rozumesz przez "dobre jedzenie"? Bo twoje
                  córki - jak wynika z postow - żrą głównie hot-dogi i kebaby...
                  • Gość: antypalacz Re: Dziwnow-jedzenie IP: *.dip.t-dialin.net 16.07.06, 22:12
                    <UŒMIECH>
                    • e-kibel Re: Dziwnow-jedzenie 16.07.06, 22:23
                      Dobrze zjesć tzn do syta.Tak, aby być wypchaną i mieć odruch wymiotny.
                      • Gość: jona Re: Dziwnow-jedzenie IP: *.182-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.07.06, 22:45
                        Dla mnie dobre jedzenie to duzo swiezych jarzyn i owocow-swieze
                        smaczne,dietetyczne jedzonko-wiem,ze niektorzy tak potrafia,ale nad morzem i
                        nie tylko kroluje wlasnie to napchanie sie do syta-kawal kielbachy,jakis
                        hamburger lub hot-dog-affffffffeeeeeeeeeeeee
                        werty zapewniam ciebie,ze moje dzieci tego nie dotchna-mlodsza nie je miesa
                        choc dzis przelknela kotlecik mielony z baraniny,a starsza jak i malzonek jedza
                        wylacznie baranine,jagniecine i ewentualnie filety z kurczaka i pewnie dlatego
                        na jedzenie bio wydaje krocie
                        • e_werty Re: Dziwnow-jedzenie 16.07.06, 23:06
                          "...na jedzenie bio wydaje krocie"

... a ja zlotowki....
                        • Gość: Danny Re: Dziwnow-jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 03:44
                          >nad morzem i nie tylko kroluje wlasnie to napchanie sie do syta-kawal
                          >kielbachy,jakis hamburger lub hot-dog
                          A ja nad morzem (polskim) spotykam z gastronomii przede wszystkim smażalnie ryb
                      • Gość: e-kibel Re: Dziwnow-jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 23:21
                        Jona, pij dużo wody, odstaw ziemniaki i jasne pieczywo.
                        Bedzie oki.Mąż będzie miał z Ciebie jeszcze wiele pożytku.
                        Pozdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka