Dodaj do ulubionych

Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie???

15.07.06, 20:18
I jeszcze jedno pytanko....poradzcie gdzie w GW jest dobry damski fryzjer i
jeszcze najlepiej zeby nie tylko umial dobrze strzyc ale i znal sie na
obecnej modzie(np dobra degrade).Ostatnimi czasu jakos moja ksiezniczka byla
niezadowolona,a wiec czas na zmiany..........Tylko piszcie please n/t
Obserwuj wątek
    • e_werty Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 15.07.06, 20:23
      "...dobry damski fryzjer i jeszcze najlepiej zeby nie tylko umial dobrze
      strzyc... Ostatnimi czasu jakos moja ksiezniczka byla niezadowolona,a wiec
      czas na zmiany..." - to może jakis instruktor z fitneez clubu?
      • Gość: jona Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.240.81.adsl.skynet.be 15.07.06, 21:06
        Werty pisz n/t
        • e_werty Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 16.07.06, 09:59
          n/t
          • login_tymczasowy Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 16.07.06, 15:15
            e_werty napisał:

> n/t
            :))))
    • Gość: Olivia Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.gorzow.mm.pl 16.07.06, 15:40
      W Gorzowie mamy dwa profesjonalne zakłady fryzjerskie: Marcina Zacharewicza
      oraz Tomka Migdala
      • Gość: jona Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.240.81.adsl.skynet.be 16.07.06, 20:38
        Envin n/t,bo ten gledziarz werty to tylko chce zaistniec na tym forum nawet jak
        nie ma nic do powiedzenia...
        Olivio czy moge prosic o konkrety-adres i ile wczesniej trzeba sie umawiac???
        • Gość: iga Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.Red-81-34-196.dynamicIP.rima-tde.net 16.07.06, 20:44
          a ja chodze do hotelu Mieszko i jest ok.
        • e_werty Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 16.07.06, 22:02
          "...ile wczesniej trzeba sie umawiac???"

UUUU!!!
          Dwa lata...
        • Gość: Olivia Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.gorzow.mm.pl 16.07.06, 22:44
          Zacharewicz tel.:095 7294 660 - z terminami nie powinno być większego problemu,
          bo są wakacje (średnio ok 2 tygodni), ale proszę się zapisać koniecznie do
          Marcina, choć jego cennik różni się od pozostaych pracowników. W salonie
          pracuje się na kosmetykach na Welli (i rzeczywiście są to kosmetyki Welli).
          POLECAM

Do Migdala nie mam kontaktu, ale jego salon znajduje się przy ul. Teatralnej.
          • Gość: jona Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.182-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.07.06, 22:48
            Wielkie dzieki za info-moze skorzystam i co do cen to pewnie i tak nie jest to
            jak w Belgii 50 euro choc np salony dachkin'a lub JL David niby reklamuja ze
            dla uczniow taniej to potem probuja ich naciagnac na to czy na tamto-ale zawsze
            byla moja ca zadowolona-czego nie mozna powiedziec o ostatnich pobytach u
            fryzjera w Gorzowie
            • olivia888 Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 16.07.06, 22:56
              Warto iść. Wizyta to ok. 200-270 zł - kolor + ścięcie na długie włosy.
              • Gość: Danny Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 03:38
                >Warto iść. Wizyta to ok. 200-270 zł
                To tylko 50-70 Euro. Wreszcie poczułem, że jestem w Europie.
            • e_werty Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 16.07.06, 23:03
              he he he... ale ty Jona glupia jestes!!! Twoje corki nie bedą mialy lekko!!!
              • Gość: jona Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.182-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 17.07.06, 00:13
                Spadaj na drzewo,za to zycze twoim dzieciom zeby mialy lepiej niz moje
                corki,ktore nie moga narzekac-maja perfect
                • Gość: Danny Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 03:39
                  >nie moga narzekac-maja perfect
                  Cóż, a nam został jeszcze maanam i bajm
                • e_werty Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 18.07.06, 09:32
                  he he he he he!!! :)
                • Gość: Danny Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 23:58
                  >Dlaczego sie dziwisz,ze nie lubia GW
                  Najpierw było, że nie lubią Polski, teraz GW. Czyżby Gorzów=Polska? No, no,
                  pochlebiacie mi.
    • ukrywam_sie_pod_nickiem Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 17.07.06, 10:37
      łał, to juz sa szczyty ... to w całej Brukseli nie ma dobrego fryzjera dla
      twojej księżniczki? musisz aż jechac do Gorzowa? czy kieruje Tobą czysta
      oszczędność? :)))

p.s.
      nie tak dawno pisałaś, że twoje córki nie cierpia Polski, więc po choinkę
      chcesz jeszcze je unieszczęśliwiać strzyżeniem przez polskiego fryzjera?
      • Gość: jona Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.182-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 17.07.06, 18:21
        Ale ty dobrze studiujesz moje watki-pewnie to werty zmienil nicka.Niezamierzam
        sie przed toba tlumaczyc dlaczego wlasnie chce wyslac moja corke do fryzjera w
        GW (tu w bxl chodzi co poltora miesiaca).Tak za PL nie przepadaja,ale to chyba
        nie twoja sprawa,a one sa za mlode,zeby decydowac o calych wakacjach-byl pobyt
        we Francji i jest we Wloszech,a i dla PL znajdzie sie miejsce,ale to nie temat-
        dalej szukam dobrego fryzjera w GW,bo osobiscie twierdze,ze sa lepsi niz ci w
        BXL gdzie liczy sie moim zdaniem dobry filling z klientem,kawa,gazeta i
        obsluga,a nie dobre strzyzenie
        • ukrywam_sie_pod_nickiem Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 17.07.06, 23:49
          Gość portalu: jona napisał(a):

> Niezamierzam
          > sie przed toba tlumaczyc dlaczego wlasnie chce wyslac moja corke do fryzjera
          w
          > GW (tu w bxl chodzi co poltora miesiaca).

a czy Ty sadzisz, ze my tu w Polsce chodzimy raz na pół roku????
          ...............................................

Tak za PL nie przepadaja,ale to chyba
          > nie twoja sprawa,

pewnie, że nie moja, tylko jak ty chowasz dzieci, ze nie lubia kraju matki?
          wstydza się Polaków? ciekawe czemu? czyzbys była złym przykładem? :))))
          ........................................

> dalej szukam dobrego fryzjera w GW,bo osobiscie twierdze,ze sa lepsi niz ci w
          > BXL gdzie liczy sie moim zdaniem dobry filling z klientem,kawa,gazeta i
          > obsluga,a nie dobre strzyzenie

ale wg twojej księżniczki tak nie jest ;)
          • Gość: jona Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.182-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 18.07.06, 07:34
            Jestes .........,ale odpowiem ci
            Sa tacy co nigdy nie chodza do fryzjera,tacy co raz od swieta czy na pol roku i
            to nie zalezy od miejsca zamieszkania,ale pewnie ty o tym nie wiesz.........
            Jak ja chowam dzieci to tobie nic do tego.A pewnie nie jestem sama w podobnej
            sytuacji.......Dlaczego sie dziwisz,ze nie lubia GW-odp prosta-tu
            kolezanki,znajomi i luksus w porownaniu z GW choc i tam im niczego nie
            brakuje,ale i w GW znajdziesz mlodziez ktora ma odmienne zdanie totalnie rozne
            od rozicow-to normalne,ale ty pewnie jeszcze nie masz dzieci w tym wieku,a
            wiesz lepiej.............
            a wiec jeszcze cos czy dalej bedziesz szukac zametu???????
            • ukrywam_sie_pod_nickiem Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 18.07.06, 11:48
              Gość portalu: jona napisał(a):

> Dlaczego sie dziwisz,ze nie lubia GW-odp prosta-tu
              > kolezanki,znajomi i luksus w porownaniu z GW choc i tam im niczego nie
              > brakuje,ale

a w jakie to luksusy opływają twoje księżniczki, których to nie ma w Polsce i
              Gorzowie? hmmm?

> a wiec jeszcze cos czy dalej bedziesz szukac zametu???????

szukac zametu? coś ci sie pomyliło, chyba z tego luksusu :)))
              • Gość: nicelus Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.06, 02:36
                ukrywam_sie_pod_nickiem napisała:

> a w jakie to luksusy opływają twoje księżniczki, których to nie ma w Polsce i
                > Gorzowie? hmmm?

jakto jakie? mogą sobie pozwolić co półtora miesiąca chodzić do fryzjera i
                nikomu to nie przeszkadza. w gorzowie jest to niemożliwe. koleżanki i koledzy w
                szkole wyzywaliby od kocmołuchów!
        • e_werty Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 18.07.06, 09:34
          Jona - sprawdź czy głupota nie jest dziedziczna! Wcześnie wykryta - da sie
          przypudrowac!!!
        • Gość: lily25 Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.gorzow.mm.pl 18.07.06, 20:39
          Estetica, ale koniecznie umów się do Przemka. Na os. Staszicaobok Kredyt banku.
          • Gość: jona Re: do lily IP: *.183-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 18.07.06, 21:22
            wielkie dzieki,bo to byloby mi najbardziej po drodze.Tylko jeszcze please podaj
            namiary gdzie ten KB,bo osobiscie z niego korzystam,ale zawsze podjezdzalam
            albo na Matejki albo do centrum
            pozdro
            • e_werty Re: do lily 18.07.06, 22:26
              "...podaj namiary gdzie ten KB,osobiscie z niego korzystam,ale zawsze
              podjezdzalam albo na Matejki albo do centrum.."

... no i czyz to nie idiotka???
    • Gość: la..y Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:00
      Marek Surmacz ma dobrego fryzjera
      • Gość: jona Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.183-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 18.07.06, 20:19
        Spadajcie i swoje talenty i patent na glupkow uzywajcie w innym temacie.Wlasnie
        przez takich dupkow jak wy normalnym ludziom odechciewa sie pisac......
        • e_werty Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 18.07.06, 22:24
          "...normalnym ludziom odechciewa sie "
          .. chcialas powiedziec "normalnym idiotką"?
          • Gość: jona Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.183-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 18.07.06, 23:21
            piszesz o sobie,no ale ty nawet poprawnie nie umiesz pisac..........Wyzyj sie
            gdzie indziej,no ale kto by ciebie chcial????????????
            • e_werty Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 19.07.06, 00:10
              Dziubka...!!! rozkoszna jestes w sojej pustocie... (twój mąż jest pewnie duzym
              misiem?...)
              Typowa z ciebie "kobieta" z tabloidow i rozmaitych "Big Brotherow"...

Buźka - dziubasku!!! he he he he he!!!
              • Gość: e-landy Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 15:49
                Wert, ja się z tą twoją wolnością nie zgadzam. Marek Surmacz sięgnąłby twojego
                nosa.
                • Gość: Alicja Polecam Panią Malgosię! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:40
                  Nie drogo, ale z wyczuciem! Trudno się do niej dostać. To jest zakład w piwnicy
                  na Mieszka I, jadąc w kierunku na Piaski po lewej stronie na przeciw sklepu
                  z armaturą lazienkową. Na prawdę warto! Pozdrawiam
                  • e_werty Re: Polecam Panią Malgosię! 19.07.06, 22:01
                    "...Trudno się do niej dostać. To jest zakład w piwnicy..."

... może trzeba ja odkopac?
                    • ukrywam_sie_pod_nickiem Re: Polecam Panią Malgosię! 19.07.06, 22:04
                      e_werty napisał:

> "...Trudno się do niej dostać. To jest zakład w piwnicy..."
                      >
                      > ... może trzeba ja odkopac?
                      >

cóż za poczucie humoru! co za takt i smak! grunt to sie dowartościować, co?
                      • e_werty Re: Polecam Panią Malgosię! 19.07.06, 22:09
                        "...ukrywam_sie_pod_nickiem ..."

trudno drownac finezji i szczerości twego nicka... :)
                        • ukrywam_sie_pod_nickiem Re: Polecam Panią Malgosię! 19.07.06, 22:28
                          e_werty napisał:

> trudno drownac (...)

bardzo trudno ...

• e_werty Re: Polecam Panią Malgosię! 19.07.06, 22:37
                            Szczyt finezji..
                            • ukrywam_sie_pod_nickiem Re: Polecam Panią Malgosię! 20.07.06, 08:47
                              e_werty napisał:

> Szczyt finezji..

i to w najlepszym smaku
      • Gość: Danny Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 00:01
        >Marek Surmacz ma dobrego fryzjera
        Telly Savallas lepszego
        • Gość: postrzygacz Fryzjer to pretekst chodzi o pierdoły na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 03:55
          ???????????????????????????????????????????? tak tak o PIERDOŁY{a
          pieeeeeeeeees? a pies wam mordę lizał}
        • ukrywam_sie_pod_nickiem Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 20.07.06, 08:46
          Gość portalu: Danny napisał(a):

> >Marek Surmacz ma dobrego fryzjera
          > Telly Savallas lepszego

Savallas - miał
    • Gość: pola70 Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.gorzow.mm.pl 20.07.06, 10:27
      Zacharewicz - pani Marzena naptawdę warto!!!
    • adamek5555555555 Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 20.07.06, 14:11
      Serdecznie zapraszamy. Duży komfort ale i zróżniciwana oferta.
      Pozytywne niespodzianki. Wszystko do ustalenia !!
      Opieka nad dziećmi i zwierzętami.
      Korzystne ceny, wielkie promocje i upusty !! Zapraszamy serdecznie.
      25 lat działalnośći !!
      Bardzo proszę o kontakt telefoniczny 0 600 855 601 24h.
      Wiele dobrych i sprawdzonych ofert i rad w przedmiotowej sprawie
      oraz innych propozycji!!!.
      Gwarantowane bezpieczeństwo i gwarancja uczciwości.
      Rekomendacje na miejscu do wglądu. Kultura i solidność !!
      Możliwość dojazdu lub dowozu.
      Wspaniała atmosfera !!!! Stali klienci dodatkowe zniżki i atrakcje !!!
      Nowoczesne techniki,technologie i kosmetyki.
      Wszystko do ustalenia !!
      • Gość: J1 Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.kam.pl 20.07.06, 18:54
        a ja czesto chodze do Laurenta w Panoramie i sobie chwale.
        Najbardziej z zabiegow fryzierskich-tak sie to chyba mowi szczegolnie lubie
        mycie wlosow z masazem. rewelacja
      • login_tymczasowy Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 20.07.06, 18:58
        adamek5555555555 napisał:

> Wspaniała atmosfera !!!! Stali klienci dodatkowe zniżki i atrakcje !!!
        > Nowoczesne techniki,technologie i kosmetyki.
        > Wszystko do ustalenia !!
        A na blow-joba mozna liczyc?
        Na pewno zadzwonie.
    • Gość: birkenhead Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.eranet.pl 04.08.06, 23:10
      Moja żona u wszystkich fryzjerów była królikiem doświadczalnym , włącznie z tym
      Migdalem .Znalazła Pawła (salon chyba nazywa się PABLO koło Lidl-a na
      Manhatanie) i jest zachwycona. Tylko u niego ścina farbuje itd. włosy. Koszt
      całej operacji to góra 70-90 PLN. Ale terminy gościu ma podobno napięte.
      • e_werty Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 04.08.06, 23:44
        "... Ale terminy gościu ma podobno napięte. "

... pogadaj z zoną - co jeszcze ma napiete?

P.S.

"...Moja żona u wszystkich fryzjerów była królikiem doświadczalnym "

... nie wiem co lepsze krolik czy rogacz? I jedno i drugie na odstrzał...
      • Gość: Łysy Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 05.08.06, 00:09
        A u tego Pabla na MAnhattanie koło Lidla, to mi zrobili raz takie trwałe, ze mi
        wyszły włosy nie tylko z głowy ale i łonowe.
        Na szczęscie w Lidlu rzucili peruki.
        • e_werty Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 05.08.06, 00:13
          "...w Lidlu rzucili peruki."

...zwłaszcza łonowe!!!
    • pm81 Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? 10.11.06, 22:46
      Witam. Mozecie podac jakies namiary na T. Migdala? I jeszcze prosze o info jak
      u niego z terminami?Dzieki
      • Gość: Twiggy Re: Gdzie dobry fryzjer w Gorzowie??? IP: *.nordeabank.pl 04.11.13, 15:02
        Wszystkie niezbędne informacje o Salonie Migdal można przeczytać na stronie www, do której link podaje noniżej ;)
        www.migdalsalon.com.pl/index.php/kontakt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka