pretty_ 05.03.03, 13:45 Pomyślałam, że podzielę się z Wami radosną nowiną... 22 lutego rano przyszła na świat moja córeczka... Ma na imię Ania. Pozdrowienia i uściski. Pretty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klin Re: Nowa Forumowiczka! 05.03.03, 14:07 Bardzo radosna wiadomość. Serdeczne gratulacje. Zdaje się, jest to pierwszy odnotowany przypadek przyrostu naturalnego wśród forumowiczów. Ciekawe czy Ania najpierw zacznie mówić, czy stukać w klawiaturę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: Nowa Forumowiczka! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 05.03.03, 14:11 pretty_ napisała: > Pomyślałam, że podzielę się z Wami radosną nowiną... 22 lutego rano przyszła > na świat moja córeczka... Ma na imię Ania. > Pozdrowienia i uściski. > Pretty Pretty, serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! :) To dlatego Cię było mało na forum!!! :) Ania i na dodatek znak zoodiaku ryba - super:) Serdeczności i oby się zdrowo chowała :) Czekamy na pierwsze stuknięcia w klawiaturkę:) Uściski jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_gorzow Re: Nowa Forumowiczka! 05.03.03, 14:38 Gratulacje! Niech rośnie zdrowo ku chwale Rodziców, Ojczyzny i Forum na gazeta.pl Moja pieciolatka ma też na imie Ania - trafny wybór. Myślę,że Pretty w przerwach między karmieniem mogłaby przeslać Redakcji FOTKĘ Ani. Wprawdzie juz gazeta nie prowadzi stroniczki „Witamy na świecie” ale dla 1. noworodka na forum zrobimy wyjątek :) Przydałyby się dane o wadze itp., ew. rodzicielski, kompletnie nieobiektywny opis niemowlęcia. To co? Aha - jakiego nicka bedzie miała Ania? Wszystkiego dobrego. Czekam na odpowiedź pod: dariusz.baranski@gorzow.agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Nowa Forumowiczka! 05.03.03, 15:42 redakcja_gorzow napisał: > Moja pieciolatka ma też na imie Ania - trafny wybór. Nieomal równie dobry jak Maria Izabela, albo Maria Antonina. Congratulations. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Nowa Forumowiczka! 05.03.03, 16:00 serdeczne gratulacje :-))), a u nas posucha, zero przyrostu :-( kogo by tu namówić? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Nowa Forumowiczka! 05.03.03, 16:19 Gratulacje. Od dziś dzień kobiet będziecie obchodzić podwójnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Nowa Forumowiczka! 05.03.03, 16:32 Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Ani.:-))) A ja mam dzisiaj urodziny, nie powiem które:-) Odpowiedz Link Zgłoś
darth4 Re: Nowa Forumowiczka! 05.03.03, 16:32 Gratulacje ! Rośnie siła kobiet w necie :) Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Nowa Forumowiczka! 05.03.03, 19:54 Gratulacje!!! Buziaczki dla Ani i uściski dla jej mamy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Nowa Forumowiczka! 05.03.03, 20:07 bardzo ją będziemy kochać!!!!!!-wszystkie dzieci są nasze! mam nadzieję,że pierwsze słowo :h.......aa........king........ .........prawda mamo?......... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Nowa Forumowiczka! 05.03.03, 23:01 pretty_ napisała: > Pomyślałam, że podzielę się z Wami radosną nowiną... 22 lutego rano przyszła > na świat moja córeczka... Ma na imię Ania. Pretty serdecznie gratuluję, tylko czy ona aby nie zamało będzie na ten rejs, co to sobie go razem obmyśliliśmy :) Gratulacje dla taty najmłodszej naszej forumowiczki! TAK TRZYMAĆ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odra Re: Nowa Forumowiczka! IP: *.teleton.pl / 192.168.0.* 06.03.03, 15:12 Cudownie! Witamy nową członkinię klubu Ań, Anek i Aneczek! Spóźnione, lecz szczere życzenia dla mamy, aby córeczka okazała się aniołkiem (co w przypadku Ań jest naturalne i oczywiste) i dla nowej członkini, aby życie miało smak lodów czekoladowych z bakaliami, aby nosa nie wysuwała z chmur i aby zawsze podróżowała pierwszą klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: Nowa Forumowiczka! 06.03.03, 15:44 A nie pomyślałeś, Marku, że będzie nam potrzebna syrena alarmowa? :)) Wszystkim bardzo dziękuję- w imieniu swoim, Ani i Taty Ani. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Nowa Forumowiczka! 09.03.03, 21:19 pretty_ napisała: > A nie pomyślałeś, Marku, że będzie nam potrzebna syrena alarmowa? :)) > Wszystkim bardzo dziękuję- w imieniu swoim, Ani i Taty Ani. > Pozdrawiam serdecznie! Na czym spędziła Anna pierwsze swoje święto (8.03.) ? Proszę mi tu zdawać relacje na bieżąco. Też miałem mieć Anię, ale udał się Przemek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Nowa Forumowiczka! IP: *.72-136-217.adsl.skynet.be 09.03.03, 21:30 GRATULACJE,niech sie zdrowo chowa Odpowiedz Link Zgłoś