andrzejusa 04.11.06, 17:06 tak to czuje, a te od jedrzejczaka, to jakies rozmamlane kapcie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka Re: ja mysle ze bachalski wygra. IP: *.gorzow.mm.pl 04.11.06, 17:59 Uważasz że będzie dobrze,bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: ja mysle ze bachalski wygra. 04.11.06, 18:27 "Uważasz że będzie dobrze..." ... dobrze - to pojęcie względne - komu? Ja sądze ze bedzie inaczej... P.S. ... a Andrzejusa widze nie jest krowa - zmienia poglady! (może to tylko o jedno sobotnie piwo za dużo? ale zawsze!) choc byk z niego ... raczej wirtulany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: ja mysle ze bachalski wygra. IP: *.gorzow.mm.pl 04.11.06, 18:33 Nie będzie inaczej,tylko gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: ja mysle ze bachalski wygra. IP: *.gorzow.mm.pl 05.11.06, 22:12 za twoje pije?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: ja mysle ze bachalski wygra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 18:30 jedrzejczak tylko, nie chce przezydenta z Poznania (Bachalski przyp autora), nie chce prezydenta ktory jescze niedawno chcial nas wlaczyc do wielkopolski, nie chce prezydenta ktory uczy Polakow angielskiego po to zeby lepiej im bylo znalesc lepsza prace zagrnica, jedrzejczak byl, jest i bedzie dobrym prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty ...bachalski wygra ??? 04.11.06, 18:45 "...jedrzejczak byl, jest i bedzie dobrym prezydentem.." ... ale czego za dużo to i swinia nie chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turass Re: ...bachalski wygra ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:40 Druga tura,a potem zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: ...bachalski wygra ??? IP: *.gorzow.mm.pl 05.11.06, 12:16 i słusznie niech przejmą władze . Nasz naród musi zobaczyć jak będzie politycznie rozwalany Gorzów bo rozwalanie kraju to już za mało.I tak jest gorzej bo państwo oddano w lenno kosciołowi i płacimy pod przykrywka ratowania zabytków itp. Za to Jędrzejczaka nie lubię . Zamiast powiedzieć czarnych nie lubię ale się boję ,że na mszy nakażą pod grożbą grzechu nie głosować na Jędzejczaka . Rozdział Koscioła od Państwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-delegat Re: ...bachalski wygra ??? IP: *.gorzow.mm.pl 05.11.06, 17:15 Andrzejusa nie trac wiary. Przeciez Ty wiesz tak dobrze jak ja, ze Tadeusz wygra te wybory. Ja mam tylko jedna niewiadoma. Czy bedzie to juz w pierwszej turze? Po wczorajszej debacie w swoje szanse nie wierzyl juz nawet Madej. Z calym szacunkiem porzadny facet. Natomiast pycha i zarozumialosc Bachalskiego kolejny raz udowadnia , ze to mierny format. Nieustannie obrazal Jedrzejczaka. Tadeusz jednak zachowal sie godnie i nie urazil nikogo. Nie dal sie sprowokowac. To jest klasa. Jego interlokutorzy otrzymali wczoraj niezla lekcje samorzadnosci. O czyms takim Bachalski nie ma zielonego pojecia. Wiec Andrzejusa do urn i wybrac najlepszego. Ty wiesz i ja wiem , ze to Jedrzejczak. A hipopotamy i inne pisiorkowe dupki do Warty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrrzejczak to dobry Prezydent! IP: *.ed.shawcable.net 05.11.06, 17:20 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry Prezydent IP: *.ed.shawcable.net 05.11.06, 22:02 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ja mysle ze bachalski wygra. IP: *.gorzow.mm.pl 05.11.06, 17:57 O Boże pachnie Gierkiem. Litości!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: ja mysle ze bachalski wygra. IP: *.gorzow.mm.pl 05.11.06, 18:15 Będzie bardzo żle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: ja mysle ze bachalski wygra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:28 aleś ty durnowata! Odpowiedz Link Zgłoś
octawia Re:tylko Jedrzejczk gwarantuje rozwoj 05.11.06, 17:55 Dlaczego my w Zielonej niemamy i bedziemy miec takiego Prezydenta jak Jedrzejczak a pan Bachalski to jedna jedna demagogia juz jego kolegas partyjny p.Wozniak Prezydentem i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re:tylko Jedrzejczk gwarantuje rozwoj 05.11.06, 19:02 oby tak jak z pilka kopana mi wyszlo! tylko jedrzejczak!! ale ta jego kampania i pomagierzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re:tylko Jedrzejczk gwarantuje rozwoj IP: *.ed.shawcable.net 05.11.06, 22:01 Hey andrzejusa, To, ze Gortzowianie wybiora ponownie Jedrzejczaka wie nawet "Kaczor Wielki Ostatni" w Warszawie.. To sprawa nieunikniona i tylko kolejny stan wojenny moze temu przeszkodzic... Kazdy kandydat gorzowskiej opozycji obecnie walczy o wlasne kariery polityczne w Warszawie... Czym bardziej kandydaci PiS czy PO beda pyszczyc i wiecej zamieszania zrobia...tym wieksza szansa ze podobnie jak Surmacz i jego kolezanka za lojalnosc fuchy w stolicy dostana... I tylko o to chodzi... Gorzow to dla PO i PiS przedszkole i piaskownica... Dla PO i PiS Gorzow sie nie lisczy... Ile razy maja udowacdniac tobie??? Dla nich "wielki swiat" sie liczy...nawet jesli wszystko wskazuje na to ze pisowska polska na buzie upada i po wyborach ich nie bedzie.. Badz madrym Gorzowiakiem... Glosuj na Jedrzejczaka... Jest dobrze a bedzie duzo lepiej.. :) PS. Jedrzejczak to dobry Prtezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:tylko Jedrzejczk gwarantuje rozwoj IP: *.gorzow.mm.pl 05.11.06, 22:15 Witam tato,pewnie że Jędrzejczak wygra pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re:tylko Jedrzejczk gwarantuje rozwoj IP: *.ed.shawcable.net 06.11.06, 03:30 Hey aga, Opozycja gorzowska jak zawsze w takim okresie skupia sie na jednym: personalnych atakach na Jedrzejczaka... Oni widza co sie w Gorzowie dzieje... Oni widza ni=we drogi, mosty, ulice, bulwary, pomniki,parki, fontanny.. Oni kochana to widza i jasna cholera ich bierze... Nienawidza Jedrzejczaka z politycznych powodow... Chca w Gorzowie swoja polfaszytowska wladze zaprowadzic....a tu Jedrzejczak popularniejszy niz zwykle... kazdego dnia ze swoja administracja miasto upiekrza i modernizuje... Gdybym ja jedrzejczaka nie lubil i zyczyl mu przegranej to tez bym po scianach chodzil... Z nim wygrac w Gorzowie nie mozna... Czym opozycja bardziej klamie i kreci....gorzowianie porzy swoim Tadku mocniej zwieraja szeregi... Zobaczysz w wyborach... Zadnych pisowskich czy po wskich spadochroniarzy i maniakow!!! - -udzi we wlasnych miastach nie mogacych sie w polityke wkrecic... szukaja "szczescia" w Gorzowie... Gorzowianie nie durnie i widza... Tadeusz wygra. Bedzie dobrze... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś