bialy.zabek 24.11.06, 17:56 podpowiedzcie jakim autobusem miejskim dojechac spod qubusa do panoramy? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: qubus-panorama IP: *.ed.shawcable.net 24.11.06, 19:34 Niebieskim... :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: qubus-panorama 24.11.06, 20:22 bialy.zabek napisał: > podpowiedzcie jakim autobusem miejskim dojechac spod qubusa do panoramy? > dzieki wygląda na to,ze to autobus 104 cubus to przystanek o nazwie AWF, a panorama - PKO www.mzk-gorzow.com.pl/rozklady/0104/w.htm www.mzk-gorzow.com.pl/infopage.php?id=17 Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: qubus-panorama 24.11.06, 20:23 Calama, zaprowadz Zabka za Raczke. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: qubus-panorama 24.11.06, 20:58 login_tymczasowy napisał: > Calama, zaprowadz Zabka za Raczke. W pierwszym odruchu też chciałam ja posłać na drzewo ;) Ale zobacz mapkę gorzowskiego mpk. Mało czytelna. Nazw ulic nie ma. Zresztą ona może nie znać tych nazw. A nazwy przystanków często sa z kosmosu ( przepraszam - z przeszłości). Może jest nieśmiała i niechętnie pyta się ludzi na ulicy? Może lubi wiedzieć wcześniej? Wiem, wszyscy mi mówią, że jestem tolarancyjna do granic możliwości,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: qubus-panorama 24.11.06, 22:39 "...Może jest nieśmiała..." przecież podpisal sie "biały zabek"... to raczej nie ona lecz on... i pewnie dawno podrałowal per pedes... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: qubus-panorama 24.11.06, 22:48 Qbus to nie akademik. Sadze, ze jesli kogos stac na pokoj w qbusie - stac go na taryfe z ul Buczka. A panorama - nawet nie wiem, co to jest!!! Fajna panorama byla ze schodow donikad. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: qubus-panorama 24.11.06, 22:54 calama ci wytłumaczy... :) Po butelce chilijskiego sikacza... :) P.S. A Z Kuba wino w Lamusie to mogłes pic na jakimś wernisazu!!! Bo normalnie to Kubus preferował "sznapsa"... szkoda Go... (znaczy Kuby szkoda - nie sznapsa!) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: qubus-panorama 25.11.06, 15:25 login_tymczasowy napisał: > Qbus to nie akademik. Sadze, ze jesli kogos stac na pokoj w qbusie - stac go na > > taryfe z ul Buczka. hehehehe, sama nie wiem gdzie jest Buczka często mówię, że cos jest obok mieszka, a nigdy w tym hotelu nie spałam :) > A panorama - nawet nie wiem, co to jest!!! Widać, że wiele lat nie było Cię w Gorzowie. > Fajna panorama byla ze schodow donikad. Schody zamknęli, bo sypały się i były niebezpieczne :( Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: qubus-panorama 24.11.06, 23:40 >przecież podpisal sie "biały zabek"... to raczej nie ona lecz on Zupełnie jak Czerwony Kapturek, tam też się później okazało, że to był wilk samiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Mrowka o tym pisze w innym watku... IP: *.ed.shawcable.net 26.11.06, 00:23 Hey calama, Mrowka pisze o arhaicznych nazwach i konsekwencjach z tego wyplywajacych... :) Odpowiedz Link Zgłoś