Dodaj do ulubionych

Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie??

04.12.06, 18:22
Witam wszystkich! Mam prośbę o rekomendacje jakieś dobrej restauracji w
Gorzowie. Z góry dziękuję za opinie. Pozdrawiam gorzowiaków!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.gorzow.mm.pl 04.12.06, 18:57
      Pasja ul.Chrobrego
      • kkdowning Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? 28.07.07, 22:05
        ja lubie jakies bary z normalnym jedzeniem polecam bra Jacek na obotryckiej
        choc nie jest to restauracja;)
    • Gość: Hmmmm Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 20:40
      Głupie pytanie! Co mam ci odpowiedzieć? Zdefiniuj pojęcie "dobrze zjeść" - co
      lubisz, jakiego jestes wyznania, o jakiej porze dnia czy też nocy chciałbys
      dokonac tego aktu? Czy jestes wegetrianinem, weganem, Żydem, Muzułamninem,
      kanibalem, wampirem. Ile masz kasy?
      "Dobro" to pojecie wzgledne - mozliwe że uciesza sie swinie - bo jesteś Żydem
      ale kurczaki sie popłaczą! Jeżeli twoim marzeniem jest zielenina - to pora na
      nia nieszczególna - mrozonki!!! Wsciekna się krowy - jeżeliś Żyd - ortodoks.
      Itd., temat jest tak obszerny jak i koszerny!
      • Gość: Danny Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 01:18
        >Jeżeli twoim marzeniem jest zielenina - to pora na nia nieszczególna - mrozonki
        Kurde, nie wiedziałem, że pomidorki, sałata i rozdkiewka, które dzisiaj kupiłem
        były rozmrożone.
        • Gość: Bernard U Bartoszka IP: *.ed.shawcable.net 05.12.06, 02:24
          Okay...
          Oddziwrnego nie maja...to prawda...
          Wysikac sie tez trzeba albo przed..albo szybciutko pod drzewko do parku po
          posilku...
          Ale ten posilek...
          Bajka.... i nie trzeba mowic po francuzku...
          Ten barszczyk...Tylko mamuska lepszy gotuje...
          A te krokiety...W morde...bez gryzienia...

I ceny calkiem...do zaakceptowania...
          :)
        • Gość: hmmm Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 13:11
          Chodziło mi o to ze ta pora roku nie sprzyja zieleninie - jest przechowywana w
          chłodniach zerowych albo chemicznie "impregnowana" albo sztucznie "pędzona" w
          szklarniach - nie jest to okres naturalnej wegetacji roslin i w związku z tym
          nie maja swojej pełnej wartości odżywczej - takie "atrapy zieleniny".
          • Gość: koli Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 15:20
            Gość portalu: hmmm napisał(a):

> Chodziło mi o to ze ta pora roku nie sprzyja zieleninie - jest przechowywana w
            > chłodniach zerowych albo chemicznie "impregnowana" albo sztucznie "pędzona" w
            > szklarniach - nie jest to okres naturalnej wegetacji roslin i w związku z tym
            > nie maja swojej pełnej wartości odżywczej - takie "atrapy zieleniny".

Slyszal kiedys o imporcie? Nie na calym swiecie panuje taki sam klimat i pogoda,
            jak u ciebie kolo domu:)
    • Gość: Gruby Tylko w Mc Donalds :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 10:04
      • Gość: srol Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 12:41
        Bernard, naucz sie jezyka polskiego. Pisze sie FRANCUSKU. W Mongolii sie
        chowales? Ps. Dobrze karmią w: Bartoszu, Don Vittorio (ale troche drogo to
        kosztuje), na Deptaku byla kiedys taka sageteria (schodzilo sie schodkami w
        dół, nie wiem, czy jest jeszcze, ale jedzonko bylo pyszne i tanie).
        • Gość: srol Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 12:42
          Ups. Mialo byc spaghetteria. :)
        • Gość: Danny Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 02:30
          Gość portalu: srol napisał(a):
          >Bernard, naucz sie jezyka polskiego. Pisze sie FRANCUSKU.
          >na Deptaku byla kiedys taka sageteria
          Srolu, co to jest sageteria, zwłaszcza w kontekście nauki języka polskiego?
          • Gość: Srol Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 11:11
            Poprawiłem przeież swoją literówkę. "Ups. Mialo byc spaghetteria. :) "
            Jakieś problemy z widzeniem masz?

• Gość: hmmm Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 11:39
              Ale to nadal nie po polsku!!!! "Spaghetteria"
              • Gość: srol Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 14:22
                Bo spaghetti nie jest polskie. Naprawdę masz z tym problem?
                • Gość: hehehe Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 14:14
                  A moze ten poprawniś chciałby jeszcze np. piccę? Bo "pizza" też przecież nie po
                  polsku jest ;)
                  • Gość: Danny Re: placek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 23:52
                    >A moze ten poprawniś chciałby jeszcze np. piccę? Bo "pizza" też przecież nie
                    >po polsku jest ;)
                    Chciałby po prostu: placek
              • Gość: Gosc Re: IP: *.proxy.aol.com 16.01.07, 16:03
                I problemy chyba ma sie ze wzrokiem a nie z widzeniem.
        • Gość: gwiazdzista Re: IP: *.speed.planet.nl 20.01.07, 23:06
          Gość portalu: srol napisał(a):

(ale troche drogo to
          > kosztuje)

Mowi sie, ze jest drogie albo duzo kosztuje...
    • Gość: Eva d'Ark Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 15:00
      Sz. P. soc23

Cytuję : " ... rekomendacje jakieś dobrej restauracji."

Proszę o potwierdzenie, czy ma to być wyłącznie restauracja z kelnerami, czy
      może to być bez obsługi kelnerskiej jadłodajnia, bar lub expresowy bufet ?

Restauracje są raczej drogie i jedzenie jest tam raczej mało świeże, długo
      przetrzymywane w lodówkach, czasami nawet przeterminowane. Z restauracji
      polecam głównie te, gdzie odbywa się wystarczająco duży ruch, i gdzie wydawane
      są obiady abonamentowe. Wtedy można liczyć na to,że dania nie są przetrzymywane
      w restauracji w oczekiwaniu na klienta, bo jest ich stałe bieżące zużytkowanie.

Przyznam, że właśnie dlatego wolę bar naleśnikowy Bartosz na Łokietka, stołówkę
      w dawnym budynku Policji na Obotryckiej, bufet expresowy w Urzędzie Wojewódzkim
      no i może dlatego niedaleko położoną restaurację Słupską na Jagielończyka.
    • Gość: Gosc Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.proxy.aol.com 16.01.07, 16:11
      Mysle, ze dobrze mozna zjesc w Dolce Vita na Welnianym Rynku. www.Dolce-Vita.pl
    • Gość: kucharka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.gorzow.mm.pl 16.01.07, 16:12
      Jeśli jesteś samotny, masz zgrabną dupcię i nie masz 18-25 lat to sama cie
      nakarmię:)
      • Gość: Rektor Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 16:33
        Do Goscia: "I problemy chyba ma sie ze wzrokiem a nie z widzeniem." A Ty masz z
        sobą w ogóle problem, jak WIDZĘ. Nie czepiaj się jak pchła psa.

• Gość: Bernard Szybko i dobrze... U Bartoszka.. IP: *.ed.shawcable.net 17.01.07, 01:09
          :):):)
          Krokieciki, barszcztk...palce lizac..

PS. Siusuac trzeba jednak na ulicy lub w McDonalds..
          he he he
          • info-tw Re: Szybko i dobrze... U Bartoszka.. 17.01.07, 01:29
            Ja w Bartoszu tez lubilam zjesc. Chociasz to zadna ekskluzywna restauracja
            • Gość: Bernard Re: Szybko i dobrze... U Bartoszka.. IP: *.ed.shawcable.net 17.01.07, 05:39
              Hey info-tw,
              Ja mam dosc tzw. "ekskluzywnych restauracji"...
              Nic przeciwko nim...jednak staja sie po pewnym czasie odrobine ....nudne...
              Jestem zdania ze najlepsze jedzenie zawsze w domu, wiec jesli juz "musze" cos
              [rzetracic poza domem...szukam przese wszystkim "treci" a nie "formy"...
              U Barttoszka lubie orginbalnosc....
              Sa po prostu inni...
              Nie ma dnia w Gorzowie bym nie wpadl na cos do nich...
              Naprawde smaczne..
              Ten "na przeciwko" McDonalds to zadna konkurencja...
              Mozna tam wpasc i sie ...odsiusiac....
              he he he
              PS. "U Bartoszka" musi sobie toalete dla klientow zorganizowac..
              Nie Wiem jak i gdzie...ALE MUSI...
              Dosc latania po krzakach...
              • Gość: Eva d'Ark A świeże ostrygi i owoce morza ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 08:22
                A ja mam zapytanie, na które na pewno nie uzyskam odpowiedzi. Nie wierzę w to.

Pytanie brzmi, czy jest w Gorzowie miejsce, gdzie można dostać smaczne i świeże
                ostrygi oraz owoce morza ? Zawsze, gdy jestem w Poznaniu wskakuję do takiego
                lokalu przy Starym Rynku. Ale czy w Gorzowie takie miejsce mogłoby istnieć ?
                • Gość: Eva d'Ark A dania orientalne ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 08:47
                  Gdzie obecnie w Gorzowie podają smaczne, świeże i w miarę oryginalne dania
                  orientalne ? Był taki fajny bar kuchni wietnamskiej koło dawnej Jadwigi, ale
                  nie mam pojęcia, gdzie go przenieśli ? Bardzo też lubię kuchnię chińską.
                  • Gość: Eva d'Ark A inne kuchnie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 08:51
                    Czy są w Gorzowie inne restauracje lub kuchnie orientalne ? Czy jest, gdzieś
                    kuchnia hinduska, albo meksykańska, albo arabska, a może jeszcze jakaś inna ?
                    • calama Re: A inne kuchnie ? 17.01.07, 08:52
                      Meksykanska byla na Lutyckiej. Fajowa.
                      Ale chyba padła..... :(
                      Widać było,ze pasjonaci prowadzili.
                      • Gość: Login_tymczasowy Re: A inne kuchnie ? IP: *.dsl.pipex.com 17.01.07, 08:54
                        Amerykanska jest przy kinie SLonce, McDonalds sie nazywa.
                        • Gość: Eva d'Ark Re: A inne kuchnie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 12:25
                          Gość portalu: Login_tymczasowy napisał(a):

Cytuję : "Amerykanska jest przy kinie SLonce, McDonalds sie nazywa."

O amerykańską nawet nie pytam. Nienawidzę kuchni amerykańskej. Jest zbyt
                          zatłuszczona i niezdrowa. Nienawidzę MacDonaldów i mu podobnych, także
                          wszelkiego typu pizzerii i kiosków z zapiekankami, hamburgerami, hod-dogami i
                          kebabami. To wszystko jest podejrzane, śmierdzące i niezdrowe. Jedyne dla mnie
                          do przyjęcia mogą być bułeczki z pieczarkami koło Biblioteki Wojewódzkiej.

• Gość: Gosc Re: A inne kuchnie ? IP: *.proxy.aol.com 18.01.07, 22:19
                      W Dolce Vita maja owoce morza oraz kuchnie japonska. Zobacz www.dolce-vita.pl
                    • Gość: Steve Re: A inne kuchnie ? IP: *.gorzow.mm.pl 14.05.07, 16:23
                      Do Evy de Rak. Najblizsza kuchnia chińska, arabska, turecka, koszerna żydowska,
                      meksykanska, czeska, słowacka, serbsko - chorwacka, japonska znajduje sie w
                      Berlinie. To jakieś 90 km od Gorzowa. Blizej niż do poznania.
              • maxder Re: Bernard .. U Bartoszka.. 19.01.07, 22:33
                Bernard do "Bartoszka" możesz w kapciach wyskoczyć tak masz blisko gdy jesteś
                u rodzinki :))) Pozdrów ode mnie swego braciszka Tadeusza dla innych informacja
                iż to jest nasz kochany prezydent Jedrzejczak :))) Oj czeka go los podobny do
                Wachowskiego. Bernard wysyłając paczki będzie mógł wykazać się czułością
                miłością i pamięcią do braciszka.
    • redcloud Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? 17.01.07, 15:19
      Orientalnie (java i birma) w Batavia - lokal na parterze Don Vittorio
      howgh
      • Gość: Mała Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 15:17
        Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie? U mojej mamy. :)
        • andrzejusa Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? 19.01.07, 21:42
          czesc Bernard,
          u bartosza jest toaleta!
          chyba ze trzy razy korzystalem.

trzeba zapytac gdzie jest toaleta,
          i wchodzi sie do niej tak:
          przez drzwi na ktorych odstawia sie naczynia,
          potem pani jakas z kuchni prowadzi labiryntem
          do ubikacji.

to taka pojedyncza ubikacja dla wszystkich,
          przede wszystkim dla personelu,
          ale i konsument , jak zapyta , to skarzysta!

ps.
          barszczyk maja najlepszy na swiecie,
          lepszego nigdzie nie pilem,
          nalesniki i krokiety swietne,
          i do tego niesamowita surowka!

poza tym w poludnie mozna przeczytac przy jedzeniu
          wyborcza i lubuska
          i juz sie oszczedza na jednym nalesniku!

pozdrowienia
          • andrzejusa Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? 19.01.07, 21:46
            wybralem sie do frajdy z zonka na ges,
            kiedys tam,
            niby specjalnosc" zakladu",
            ale nie powalajaca,
            z dwojga :noga gesi i piers,
            polecam piers,
            ale to nawet nie jest wicemistrzostwo!

tak ze nie polecam.
            • Gość: nicelus Re: żona, noga, gęś i pierś. IP: *.dip.t-dialin.net 19.01.07, 22:08
              trochę się pogubiłem.
              co polecasz, a czego nie?
              • andrzejusa Re: żona, noga, gęś i pierś. 19.01.07, 22:36
                czesc nicelus,
                nie polecam generalnie,
                ale jakbys juz tam byl i cos z gesi chcial skonsumowc,
                ze to tak okresle,

to bierz piers gesi,
                nic nazwyczajnego , dobra,
                ale jadlem juz lepsza gesine.

pozdrowienia
                • Gość: Danny Re: żona, noga, gęś i pierś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 23:53
                  andrzejusa napisał:
                  >nie polecam generalnie,
                  Jeszcze nie spotkałem się z osobą, która polecałaby Frajdę.
                  • Gość: TT Re: żona, noga, gęś i pierś. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:02
                    O atrakcyjności tej knajpy świadczą pustki w lokalu. A kiedy już jest np. długi
                    weekend, to knajpa ta jest zamknięta. Czemu? Pralnia ;-)?
          • Gość: Danny Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 23:52
            >to taka pojedyncza ubikacja dla wszystkich, przede wszystkim dla personelu,
            Andrzej, jak Sanepid to przeczyta, to Bartosz ma przerąbane. Nie tylko dotkliwa
            kara finansowa, ale i zamknięcie lokalu, dopóki nie przedstawią poprawionego
            projektu sanitarnego.
            W zakładzie gastronomicznym nie może być wspólnej toalety dla pracowników i
            klientów.
            • andrzejusa Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? 20.01.07, 10:08
              czesc Danny,
              racja,
              wedlug przepisow sanitarnych,
              z taka ubikacja (uzyczana na zyczenie),
              bartosz nie powinien istniec.

ale przeciez Danny, od lat wszyscy wiedza ze
              w bartoszu nie ma toalety,
              i bartosz zyje,

ale tez gdyby sanepid ich pogonil,
              to znalezli by tam miejsce i na toalete dla konsumentow.

po prostu zyluja pieniedzy,
              a nie powinni i powinni do poziomu jedzenia
              dostosowac tez toalety,

i przeciez jestesmy w uni europejskiej,
              a nie w polsce socjalistycznej.

po prostu wstyd z tym kiblem!

pozdrowienia
              • Gość: Danny Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 12:18
                >po prostu zyluja pieniedzy,
                >a nie powinni i powinni do poziomu jedzenia
                >dostosowac tez toalety
                Otóż to, a krokieciki nie są tam przecież tanie. Żeby się najeść, to min.
                kilkanaście złociszy trzeba zostawić.
                • andrzejusa Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? 20.01.07, 12:49
                  jedzonko pierwsza klasa,
                  ale ceny , jak sami wiecie, dosc wysokie.

stac ich na nowa toalete na pewno,
                  tylko troche checi,
                  a jak checi nie ma to moze sanepid
                  zmusi do wysilku.

• mrozonka82 Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? 23.07.07, 16:49
                    Witajcie
                    cieszę się, że ogólnie zachwalacie Bartosza- to interes rodzinny- tak się
                    akurat składa, że moich rodziców ;)
                    co do kibelka- od dawien dawna rodzice chcieli zorganizować wc dla klientów,
                    ale jest to niemożliwe, po 1- ze względów technicznych, taka a nie inna
                    architektura powierzchni, pionów etc- pamiętajcie że to stara kamieniac a lokal
                    ma też swoje ograniczenia powierzchniowe
                    a po 2gie nikt tu nie żałuje kasy na jej powstanie, miasto od lat nie chce
                    wynająć większej powierzchni pod lokal, więc tym samym nie można powiększyć ani
                    sali, ani wygospodarować miejsca na kącik dla dzieci, nie wspominając już o
                    toalecie
                    niestety mentalnością komunistyczną zalatuje tu niestety nastawienie miasta,
                    które dzierżawi lokal, a nie w tym wypadku właścicieli interesu ;)
                    tak czy śmak- zapraszam wszystkich na naleśniki i krokiety, jak dla mnie
                    najlepsze jedzonko pod słońcem- wprawdzie trudno posądzić mnie o obiektywizm ;)
                    ale powiem jedno- mieszkam w Stolicy od kilku lat, zwiedziłam kawał świata ale
                    nigdzie nie smakuje mi jedzenie tak bardzo jak w knajpie moich rodziców :)
                    Pozdr
                    Mrożonka82

PS. Za czasów szkolnych często chodziłam do Mezzoforte na makarony, ale nie mam
                    pojęcia jaki poziom prezentują teraz, więc polecam z pewną dozą nieśmiałości ;)
      • Gość: Joanna Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.gorzow.mm.pl 14.05.07, 16:26
        zwłaszcza herbata po malajsku.
        • Gość: howgh! Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.gorzow.mm.pl 14.05.07, 16:30
          A gdze to podają?
    • Gość: jarek Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 18:43
      Batavia i Don Vitorio. Jedzenie rewelacja. Super obsługa. Pozdrowienia dla Marjana;)
    • info-tw Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? 14.05.07, 19:01
      U Olki !!!!!!
      • Gość: olka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.gorzow.mm.pl 14.05.07, 20:21
        Dzięki serdeczne zapraszam od dziś
        • Gość: abc Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.gorzow.mm.pl 15.05.07, 14:32
          "U Olki" to jakiś pub? Jaki adres? jest "U Jacka" i "U Bartosza".
          • Gość: tw Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.proxy.aol.com 15.05.07, 15:08
            No wiesz?! To zaden pub, to bardzo porzadna i znana "restauracja".

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=56513015&s=3
            • Gość: asdfg Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.gorzow.mm.pl 15.05.07, 15:15
              Sam TW nie wiesz i w dodatku bajki plecisz.
              • info-tw Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? 15.05.07, 16:13
                Ja wiem co ja plote
                • Gość: olka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.gorzow.mm.pl 15.05.07, 18:30
                  Witam Tw,mocna jesteś,pozdrawiam
                  • andrzejusa Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? 23.07.07, 22:18
                    mimo wszystko nie polecam don vittorio,
                    na dole niestety nie bylem jeszcze ,
                    ale na pietrze niby wszystko fajnie,
                    ale jedzonko bez zadnego charakteru,
                    naprawde sam lepiej potrafie ugotowac,

za to CENY,
                    te maja charakter,
                    nigdy wiecej za takie pieniadze!!
                    mysle o don vittorio.

pozdrowienia
                    • Gość: olka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.gorzow.mm.pl 23.07.07, 22:40
                      U Olki na zamówienie.
    • Gość: bar mleczny agata Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: 195.47.201.* 26.07.07, 12:09
      Polecam, jedzenie bardzo dobre i bardzo tanie choć lokal obskurny. A tak
      bardziej kulturalnie to Mezzoforte koło kina Słońce najlepsze makarony w
      mieście a i pizza nie najgorsza. A jeśli chodzi o pizzę to Pizzeria Prima
      naprzeciw Castoramy , a z menu najlepsz pizza Prima (chyba ul.Oginskiego)
      • Gość: jadek Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.07, 20:47
        Tureckie kebaby (vel -py) dają dobrze zjeść. Jeden jest na Starym Rynku, drugi
        z tyłu PZU, w danej Kwiaciarni 24h, trzeci jest wciśniety w zaułekna prawo od
        Letniej. Dobrze daje zjeść też Restauracja Pasja oraz Bar "U Bartosza" - z tym,
        że w tym ostatnim wystrój wnętrz jest poszarzały i zbyt ubogi, co odpycha.
        Dobrze daja zjeść bary Jacek oraz Agata. z tym, że jedzenie jest
        standaryzowane, dla mnie mało urozmaicone i nieco bez smaku.
        • Gość: olka Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.07, 20:50
          Zdecyduj się
          • andrzejusa Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? 30.07.07, 22:53
            no to ja sie zdecydowalem olka!
            zamawiam jedzonko u ciebie!!

pozdrowienia dla calej rodzinki!!!!!!
    • Gość: polecamwgorzowie Re: Gdzie można dobrze zjeść w Gorzowie?? IP: *.grakom.pl 12.08.20, 16:12
      Temat już może przestarzały ale mogę podzielić się swoją opinią. Ja polecam Bistro Karmnik na Sikorskiego cyzli w centrum Gorzowa. Świetna pizza, obiady. Dla mnie pizza numer 1 w gorzowie. Można też zamawiać jedzenie online na stronie: www.karmnikbistro.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka