marek_p 16.01.07, 19:21 Login_t pisał, że winny jest styczeń (mieć winnego to połowa sukcesu). Emocje, że trzebaby okienka z forum nie zamykać, a nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luckyluke75 Re: Pretty ;) lekko nie jest 16.01.07, 19:30 Nie ma co narzekac - bedzie lepiej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Pretty ;) lekko nie jest 16.01.07, 19:34 luckyluke75 napisał: > Nie ma co narzekac - bedzie lepiej !!! Dzień dłuższy, idzie ku lepszemu. Loginus nawet w wątku styczniowym pocieszył kobietę i w koc kazał się zawijać. To ewidentny przejaw marszu ku lepszemu! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 16.01.07, 21:46 marek_p napisał: > Dzień dłuższy, idzie ku lepszemu. Loginus nawet w wątku styczniowym pocieszył > kobietę i w koc kazał się zawijać. To ewidentny przejaw marszu ku lepszemu! Niby tak. Ale cięzko maszerować ( nawet ku lepszemu ) będąc zawiniętą w koc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_loginowaty Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.dsl.pipex.com 16.01.07, 21:50 Sprobuj zalozyc ponczo. Calamska odnmiana koca Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 16.01.07, 21:53 Gość portalu: login_loginowaty napisał(a): > Sprobuj zalozyc ponczo. > Calamska odnmiana koca Dzięki za podpowiedz. Nawet mam takowe z wełny lamy. Calamskie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.dsl.pipex.com 16.01.07, 21:58 calama napisała: > Nawet mam takowe z wełny lamy. > Calamskie :P Ca-lama? Lamy ponoc pluja. Jak poradzisz sobie z tym problemem? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 16.01.07, 22:03 > Ca-lama? > Lamy ponoc pluja. > Jak poradzisz sobie z tym problemem? Skoro ja jestem Ca-lama, a lamy plują ... to nie jest mój problem :P Ja nie pluję. Nawet jadem ;) A Ty providera zmieniłeś? Czy przeszedłeś reikarnację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Login_t Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.dsl.pipex.com 16.01.07, 22:10 Kombinuje, cale zycie... Sam nie wiem juz czy provider jest do niczego, czy Wyborcza. Yahoo chodzi, WP nie chetnie, Wyborcza - kaplica. Nie chca mnie zalogowac (PRetty z MArkiem P.) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Pretty ;) lekko nie jest 16.01.07, 22:53 czesc marek_p, mysle , ze spokojnie mozesz okienko forum zamykac, i sie tak nie przejmowac dyskusja, gdzie racje za i przeciw sie pojawiaja. to dobre prawo dyskusji! tak latami patrze i slysze i wierzy sie mi nie chce: ciagle w polsce chamstow ma prawo bytu, i to nie chamstwo prymitywne z pod budki z piwem, nie ! to chamstwo , o ktorym piszemy, ma duzo wiekszy wydzwiek , niz ku-wa czy h-j rzucony na ulicy , czy gdzies w bramie. tolerujesz chamstwo publiczne marek_p, wycinajac watek o takim wlasnie chamstwie! nic i nigdy nie nie moze byc wytlumaczeniem zachowania pani W! a jesli myslisz jakos tam inaczej, to chyba nie powinnes miec problemu z wpisem, moim, gdybym napial ze "kwiatkowski" to h-j, a "malinowska" to ku-wa! przeciez takiego wpisu bys nie wycial! a moze lepiej: wszyscy "kwiatkowscy" i "malinowskie", to h-je i ku-wy! a przeciez to sa slowa pani W!: wszyscy nauczyciele i wszyscy... to barachlo ostatnie, bo sie nie chcieli na pania W. jako na wiceprzewodniczaca rady miejskiej zgodzic! wyluzuj marek-p, i troche logicznego myslenie nie zaszkodzi. nie dla chamstwa , w kazdej , a szczegolnie , w wojciechowskiej formie! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:12 Gość portalu: Login_t napisał(a): > Kombinuje, cale zycie... "Kombinować " dobrze mi się nie kojarzy. Raczej z drobnymi cwaniaczkami. > Nie chca mnie zalogowac (PRetty z MArkiem P.) Wyciągnij wnioski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 23:19 >Gość: login_loginowaty IP: *.dsl.PIPEX.com Gdzie ty masz dostawcę netu, login? W pipszoł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.dsl.pipex.com 16.01.07, 23:48 Gość portalu: Danny napisał(a): > >Gość: login_loginowaty IP: *.dsl.PIPEX.com > Gdzie ty masz dostawcę netu, login? W pipszoł? Pipex to powazna firma, pilkarze Fulham maja Pipiex na koszulkach. Pipe to fajka, Pipex to swiatowy lider w produkcji fajek i nargili. Pipszol to by bylo bardziej Peepex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 00:10 >pilkarze Fulham maja Pipiex na koszulkach. >Pipe to fajka, Pipex to swiatowy lider w produkcji fajek i nargili. Zapomniałem, że sport to zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:18 Gość portalu: login_t napisał(a): > Pipe to fajka jako,ze nie palę pipe to dla mnie po prostu rura ;) a moze skrzywienie zawodowe ;) Rohr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:34 calama napisała: > pipe to dla mnie po prostu rura ;) > a moze skrzywienie zawodowe ;) Calama, matko przenajświętsza,... a co Ty robisz przy tej rurze...? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:36 pretty01 napisała: > calama napisała: > pipe to dla mnie po prostu rura ;) > > a moze skrzywienie zawodowe ;) > Calama, matko przenajświętsza,... a co Ty robisz przy tej rurze...? :))))) hehehehe Niech będzie to moja słodka tajemnica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:51 calama napisała: > > Calama, matko przenajświętsza,... a co Ty robisz przy tej rurze...? :)))) > ) > > hehehehe > Niech będzie to moja słodka tajemnica ;) A masz przynajmniej talent? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:53 pretty01 napisała: > A masz przynajmniej talent? :)) > Jak możesz w to wątpić! Ale niestety - nie tańczę zawodowo :( Spadam spać, coby wstać na 7 do pracy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:55 Dobranoc, miłych snów. Ps. Grandma.. dobre sobie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:57 pretty01 napisała: > Dobranoc, miłych snów. nawzajem > Ps. Grandma.. dobre sobie... :( za 25 lat może być? nic nie mówiłam, ze dziś :P Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 01:01 calama napisała: > za 25 lat może być? > nic nie mówiłam, ze dziś :P Za 25 to ja będę, moja droga, spicema :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.dsl.pipex.com 17.01.07, 00:37 pretty01 napisała: > Calama, matko przenajświętsza,... No, przenajswietsza to ona nie jest... ;) Zaledwie swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:40 Gość portalu: login_t napisał(a): > Zaledwie swieta. łał A Ty z rury jeszcze nie śpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.dsl.pipex.com 17.01.07, 00:46 calama napisała: > A Ty z rury jeszcze nie śpisz? Zbieram sie, bo jutro trzeba ciulac funciaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:47 To miłych snów. Najmilszych. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:15 Nio, nie jest. Od dosyć dawna zresztą. Zmarszczek mi przybyło... :) A co Ci się tam dzisiaj w obejściu leśnym dymiło? Egzorcyzmy jakieś, by ku lepszemu szło? :) Już miałam po straż ogniową dzwonić, ale myślę sobie, a co będę przeznaczeniu naprzeciw wychodzić.. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 00:17 >Zmarszczek mi przybyło... Pretty, bo będziesz musiała login zmienić... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:28 Gość portalu: Danny napisał(a): > Pretty, bo będziesz musiała login zmienić... :) On nie powinien był powstać... :) Nie mogłam długo się zalogować, a w tle po raz milonpierwszy leciał film "Pretty Women" i się stało, ech... Ale któż mi dziś uwierzy... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:30 spoko ;) zrobisz "pretty_grandma" ;) ale mi tam problem - zmarszczki! To magia życia. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:36 calama napisała: > zrobisz "pretty_grandma" ;) No, moja droga, ale bez przesady!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:39 pretty01 napisała: > calama napisała: > zrobisz "pretty_grandma" ;) > No, moja droga, ale bez przesady!!! > :)) hehehe Przecie nie pisalam,ze dzis czy jutro :P Młoda się mnei spytała kiedy będe babcią. To jej odpowiedziałam,ze jak urodzi dzieci. To mi odpowiedziala,zebym duzy dom kupila, bo ona bedzie miec duzo dzieci i codziennie bedzie mnie odwiedzać. To sie spytałam jaka wg niej bedę babcią i usłyszałam,ze wspaniałą. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:47 >To mi odpowiedziala,zebym duzy dom kupila, bo ona bedzie miec duzo dzieci To się księża ucieszą - tyle owieczek do golenia będzie... :) Ale podejrzewam, że jak "młoda" pójdzie na swoje, to szybko jej przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:49 danny_boy napisał: Ale podejrzewam, > że jak "młoda" pójdzie na swoje, to szybko jej przejdzie. jestem dziwnie spokojna :) Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 01:00 >jestem dziwnie spokojna :) No, jak będzie sponsoring babci, to spoko, może być nawet armia calamiątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:37 >leciał film "Pretty Women" i się stało, ech... Ale któż mi dziś uwierzy... Wiesz, gdybym nie widział Cię na żywo, to bym uwierzył w ten tekst z filmem (a poza tym nie cierpię R.Gere'a - wiele lat szczyciłem się tym, że nie widziałem z nim żadnego filmu, niestety potem przyszła jakaś seria, ale jak mogę to unikam. Natomiast cenię J.Roberts za aktorstwo, ale nigdy nie powiem, że to brzydactwo jest ładne) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:49 No i masz... :)) Jedem błąd zniecierpliwienia filmem i muszę nieść swój login... :)) Ja też nie znoszę Gere'a. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 00:59 >Jedem błąd zniecierpliwienia filmem Czemu zniecierpliwienie? Film ogólnie jest fajny (ulubione określenie polonistów) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 01:11 Ogólnie tak :)) ale nie wtedy, gdy leci po raz enty a człowiekowi w ostatnim stadium lenistwa lub choroby (a jedno nie wyklucza drugiego a nawet czasem z niego wynika)nie chce się ruszyć palcem guzika w pilocie coby przełączyć na inny kanał. Chociaż mam nawet swoją ulubioną scenę - jak Pretty Women wraca do sklepu, gdzie nie chciano jej obsłużyć, bo kiepsko wyglądała. Tak sobie teraz myślę, co mi właściwie przeszkadza w tym całym Richardzie Gear. Nie wiem, dlaczego uparto się obsadzać go wiecznie w rolach żigolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Login_tymczasowy Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.dsl.pipex.com 17.01.07, 08:43 Ryski fajne chlopaki sa. Faktycznie, jechal caly czas zygolakiem, ale w filmie Internal affairs gral wyjatkowego gnoja polcjanta. W ogole nie pamietam o czym byl film tylko tego Ryska i to, ze nabralem do niego obrzydzenia. Do tego policjanta, znaczy. Czyli, ze Rysiek dobry byl, jako aktor. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 09:48 Gość portalu: Login_tymczasowy napisał(a): > W ogole nie pamietam o czym byl film tylko tego Ryska i to, ze nabralem do > niego obrzydzenia Miałam podobnie w przypadku Gajosa po obejrzeniu "Ucieczki z kina Wolność". Był fantastyczny, ale przez długi czas nie mogłam na niego patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 01:16 Pora i na mnie, dobranoc Danny, nocny marku. Kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 08:37 Tak, nie jest lekko. Jak się siedzi do 1:00 przy kompie, a od 7:00 pracuje... Spać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyczliwy_tymczasow Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.dsl.pipex.com 17.01.07, 08:39 Poloz sie pod biureczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 08:46 Gość portalu: Zyczliwy_tymczasow napisał(a): > Poloz sie pod biureczkiem. Pomysł przedni. Nie wiem,czy szefowi się spodoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 15:11 No i ile dzisiaj kawusi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 08:47 Miłego dnia Ci życzę Zyczliwy nie-loginie niezalogowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Login_t Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.dsl.pipex.com 17.01.07, 08:52 I nawzajem. I wszystkim forumowym takze. Zeby Wam tak nie wialo, jak mi wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 08:53 Gość portalu: Login_t napisał(a): > Zeby Wam tak nie wialo, jak mi wieje. To nie wysyłaj tego wiatru na wschód. :P Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 08:55 Gość portalu: Login_t napisał(a): > Zeby Wam tak nie wialo, jak mi wieje. Masz wytłumaczenie wiatru: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=54768743&a=55606953hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 15:39 >dobranoc Danny, nocny marku To Marek rozpoczął nocny (wieczorny?) wątek Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 16:18 Ale Marekpe chadza spać z pszczołami a pszczoły, w odróżnieniu np od moli (książkowych) zasypiają o przyzwoitej porze :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 16:24 Alez tu slodko.... Czy to jedyny watek, ktorego nie widac z kanady? ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Pretty ;) lekko nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 20:01 > Alez tu slodko.... Czy to jedyny watek, ktorego nie widac z kanady? ;) No co ty? Jędrzejczak to... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Pretty ;) lekko nie jest 17.01.07, 20:07 redcloud napisał: > Alez tu slodko.... Czy to jedyny watek, ktorego nie widac z kanady? ;) JEsli sie pojawi, to przez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś