Dodaj do ulubionych

Neostrada+ w Gorzowie

IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 21:57
Witam.

czy ktos zainstalowal juz Neostrade+ u nas w miescie? Moze sie pochwalic jak
to dziala? sam mam SDI i zastanawiam sie, czy w zwiazku z niedawnymi
problemami w innych czesciach kraju, przejsc na nowa usluge.. A korzystanie z
internetu to takze moja praca wiec nie moge sie zgodzic na
jakies 'techniczne' przerwy.

pzdr.
Obserwuj wątek
    • kuba_wr Re: Neostrada+ w Gorzowie 28.04.03, 15:12
      Gość portalu: nicpek napisał(a):

> Witam.
      >
      > czy ktos zainstalowal juz Neostrade+ u nas w miescie? Moze sie pochwalic jak
      > to dziala? sam mam SDI i zastanawiam sie, czy w zwiazku z niedawnymi
      > problemami w innych czesciach kraju, przejsc na nowa usluge.. A korzystanie z
      > internetu to takze moja praca wiec nie moge sie zgodzic na
      > jakies 'techniczne' przerwy.
      >
      > pzdr.

Ja planuję założyć DSL512, choć wpierw będę musiał dokładnie sprawdzić, jaki
      sprzęt TP wrzuciło na Gorzów.
      • Gość: nicpek Re: Neostrada+ w Gorzowie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 23:51
        > Ja planuję założyć DSL512, choć wpierw będę musiał dokładnie sprawdzić, jaki
        > sprzęt TP wrzuciło na Gorzów.
        >

DSL tak, ale na potrzeby domu jest zbyteczny (czytaj: za drogi..). A neostrada
        w stosunku do sdi daje duzo wiecej (predkosc) za stosunkowo duzo mniej (oplaty
        nie wieksze nawet o polowe). A problemow bylo duzo wiec wole sie upewnic..

pzdr.

nicpek
        • kuba_wr Re: Neostrada+ w Gorzowie 29.04.03, 08:43
          > DSL tak, ale na potrzeby domu jest zbyteczny (czytaj: za drogi..). A
          neostrada
          > w stosunku do sdi daje duzo wiecej (predkosc) za stosunkowo duzo mniej
          (oplaty
          > nie wieksze nawet o polowe). A problemow bylo duzo wiec wole sie upewnic..
          >
          > pzdr.
          >
          > nicpek

Jasne. Ale jak planuję połączyć kilka mieszkań, to niestety Noe+ nie wchodzi w
          rachubę z przyczyn prawnych. A niestety mam narazie za mało userów na POLPAK -
          a :(
          • Gość: nicpek Re: Neostrada+ w Gorzowie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 10:22
            > Jasne. Ale jak planuję połączyć kilka mieszkań, to niestety Noe+ nie wchodzi
            w
            > rachubę z przyczyn prawnych. A niestety mam narazie za mało userów na POLPAK -

> a :(
            >

tez chcialem siec, ale jedyny kumpel zainteresowany wzial wlasnie airnet'a na
            testy, a reszta sasiadow jest 'niesieciowa' ;-)
            mieszkam na osiedlu z domkami, wiec w gre wchodzi radiowa siec, a jak
            wspomniales regulamin neo+ nijak sie ma do sieci...

powodzenia

rafal
            • kuba_wr Re: Neostrada+ w Gorzowie 29.04.03, 13:48
              skąd wziął tego airneta? A wogóle kto robi w Gorzowie nety?
              • Gość: nicpek Re: Neostrada+ w Gorzowie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 16:07

> skąd wziął tego airneta? A wogóle kto robi w Gorzowie nety?

www.air.net.pl na slonecznej.
                dziala roznie, ostatnio coraz lepiej, choc chyba nie moga sobie poradzic z
                eOslami i eMulami, bo czasem nie idzie sie wbic. Predkosc 128kbits za 69 zl,
                czasem jako donosi kolega - widzi ze idzie wyraznie szybciej.
                chcesz to sprobuj, mi sie przerwy nie podobaja w dzialaniu, pozostane przy sdi
                ktore mnie nie zawiodlo bez przyczyny. Moze kiedys neo+...

pzdr

rafal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka