helmut.berlin 01.03.07, 21:16 Gratuluje, niezle wyglada. Cos podobnego powinni zbudowac w Slubicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.07, 21:56 powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
skok17 Ładnie wygląda powodzenia . Może ktoś wie co to 02.03.07, 08:08 ten salon prasowy . Mozna będzie poczytać gazety czy jakieś takie? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Ładnie wygląda powodzenia . Może ktoś wie co 02.03.07, 08:27 skok17 napisał: > ten salon prasowy . Mozna będzie poczytać gazety czy jakieś takie? "This is not a library" Apu, The Simpsons Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ładnie wygląda powodzenia . Może ktoś wie co 02.03.07, 10:28 login_tymczasowy napisał: > "This is not a library" > Apu, The Simpsons Chyba forum pomyliłeś. My tu simpsonów nie oglądamy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:10 no,no,no Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa 01.03.07, 22:19 jak na tych, których tak opluwano...bomba(w pozytywnym tego slowa znaczeniu). będzie wreszcie gdzie posiedzieć przy lodach,kawie czy innych napojach, kiedy sie zmęczymy ganianiem po tylu sklepach,bo setka bez konieczności latania po pietrach robi wrażenie. Brawo,brawo i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.ed.shawcable.net 01.03.07, 22:36 BRawo gorzowscy kupcy!!! Powodzenia!!! :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:38 Chcieć, to móc... Brawo!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzow Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.07, 22:59 tak trzymać GORZOW................. fajos? nie... h..os :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Gorzowiacy, odwiedzac hale... IP: *.ed.shawcable.net 02.03.07, 07:02 Najlepsze wsparcie dla madrych kupocow to...kupowanie u nich!!! Lokalne produkty na lokalny rynek... Jestem pewien ze kupcy odwdziecza sie wspaniala jakoscia i dobrymi cenami.. Tak trzymac.. :) PS. Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Gorzowiacy, odwiedzac hale... 02.03.07, 07:16 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Lokalne produkty na lokalny rynek... Lokalna... to będzie marchewka. Reszta z Chin. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa 02.03.07, 07:21 Super, że juz będzie otwarcie. I ten świat pierogów :) Czekam na jeden sklep, który tam będzie. :) Zakupy spożywcze też wolę robić w kilku stoiskach (piekarnia, dobry mięsny, warzywny, nabiał, rybny) niż w supermarkecie. Do tej pory odwiedzam granatowy pawilon na Staszica. Pewnie przerzucę się na halę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.ed.shawcable.net 02.03.07, 08:16 Hey calama, Kupcy na pewno nie chca nic wiecej poza tym by dac im szanse "sie wykazac".. Bardzo fajnie ze to robisz.. Jak bedziesz zadowolona...to na pewno wrocisz.. Udanych zakupow.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa 02.03.07, 08:24 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Bardzo fajnie ze to robisz.. Ale to nie poświęcenie. Lepszy jest chleb z piekarni niż dmuchana bułka z supermarketu. Lepsze wędliny z dobrego stoiska niż zapakowane próżniowo. Lepsza marchewka z naszej ziemii niz idealnie równa i czysta z lidla. I dlatego kupcy mają szansę. Na rynku zakupów nie robiłam, bo spożywka na świeżym powietrzu... jakaś niehigieniczna jest. I nie po drodze. I z parkingiem cięzko. A hala jest pomiędzy moją praca a domem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa 02.03.07, 10:14 calama napisała: > A hala jest pomiędzy moją praca a domem. :) I znow razem, w tym samym fyrtlu ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa 02.03.07, 10:26 redcloud napisał: > I znow razem, w tym samym fyrtlu ;) > howgh > Pomacham Ci jak będe wracac z pracy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa 02.03.07, 10:15 podobno w hali ma byc dobry sklep z rybami... howgh Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa 02.03.07, 10:27 Kucy z hali są, że tak powiem, skazani na sukces:) Dookoła hali powstaje nowe osiedle mieszkaniowe z setkami potencjalnych klientów. Starsza część osiedla to kolejne kilka tysięcy. Jeśli będą potrafili utrzymać ten rynek wysoką jakością usług + dobre ceny - będą konkurencją dla sąsiedniego Tesco. Ja osobiście jestem chory, gdy mam stać godzinę do kasy w Tesco, Auchan czy innym Carrefurze by kupić spożywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.ed.shawcable.net 02.03.07, 18:53 Hey budrys, Cale piekno istniejacego ukladu to "uzupelniania" sie tych rozych miejsc.. To co moze zaoferowac Tesco...Gorzowski Kupiec nie oferuje.. To co mozna znalezc u Gorzowskiego Kupca...nie znajdziesz w Tesco... Podkreslila to madrze calama... Ich wzajemna bliskosc pomaga a nie szkodzi obu biznesom.. Swietne.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 22:10 wiadomość z ostatniej chwili... solarium jakiego Gorzowianie jeszcze nie doświadczyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.ed.shawcable.net 02.03.07, 22:15 Hey xyz, Co, jak, gdzie!!!??? W Gorzowskim Kupcu??? Solarium.. Jak nigdzie??? Juz to widze... Biznes bez dachu!!! Lezaki po 10 zlotych za minute!! Plus VAT!!! Minimum 15 minut! A co, a jak... Sie mi podoba... :):):) PS. Geniusze!!! he he he :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 22:56 a bedą płetwy rekina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.ed.shawcable.net 03.03.07, 00:01 Hey walek, Za zlotowke na minute i pletwy i szczeki zobaczysz... W szklance - goscia na drugim lezaku...) he he he ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepikarz Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 12:57 A czy przewidziano gniazdka na kasy fiskalne? Bo jak pamiętam na "targowisku"przy ul. Nadbrzeżnej kas fiskalnych nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 17:11 kasy są na wyposażeniu każdego boksu handlowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.ed.shawcable.net 03.03.07, 17:18 Hey sklepikarz, Szukales "kas fiskalnych" na straganach???? he he he ale jaja... Te nowe to beda "super-duper" i satelity... :) PS. Zeby tylko ogorki smakowaly jak....ogorki, to bedzie fajnie..he he he Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa 03.03.07, 17:32 Gość portalu: Bernard napisał(a): > PS. Zeby tylko ogorki smakowaly jak....ogorki, to bedzie fajnie..he he he tego za oceanem brakuje,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jak nie gorzowskie to .... nie do jedzenia!!!!!! IP: *.ed.shawcable.net 03.03.07, 21:15 Hey zorro, Powaznie??? Brakuje... Naprawde.. Ogorki, marchewki, jajka i wszystko z "fabryki"... To nie to,,, Kiedys, gdy sasiadka robila rosol na obbiad to,....na kilometr pachnialo... Malpa jedna...he he he A teraz... Wsztstko plastikowe..z fabryki... Supermarkety w Gorzowie czy Edmonton sprzedaja te same "plastikowe" jedzenie.. Dla Gorzowiakow "Gorzowski Kupiec" to szansa na kupienie lokalnych zdrowych produktow od lokalnyc kupcow!!! Marchewki, cebule, selery, ziemniaki...prosto z gorzowskiej ziemi... Jeszcze troche brudne.. Ale jak smakuja!!!! Bede niedlugo w Gorzowie.. Obiecuje jesc jedynie miesa, warzywa, owoce i pieczywa tylko od Gorzowskiego Kupca!!! Jak nie gorzowskie to sie do jedzenia nie nadaje!!!! Brawo Gorzowscy Kupcy!!! :):) PS. Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Jak nie gorzowskie to .... nie do jedzenia!! 04.03.07, 00:14 Benek - tu masz 100% racji:) Ja nie mogę się doczekać, gdy będę mógł kupić pomidory i ogórki wyhodowane na gorzowskich i podgorzowskich działkach! Mówcie co chcecie ale taaaaaakich pomidorow i ogórków NIE MA NIGDZIE w całej galaktyce:):):):) Nie wiem czy to woda, czy ziemia, czy cokolwiek... ale sobie apetytu kurde narobilem hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepikarz Re: Jak nie gorzowskie to .... nie do jedzenia!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:30 Ludzie nie obiecujcie sobie zbyt dużo. W hali 95% to stoiska z art. przemysłowymi. A pomidory z działek można kupić tylko na targowisku na Zawarciu, bezpośrednio od działkowiczów lub też wczesnorannych złodziejaszków którzy w zbieraniu warzyw uprzedzają włścicieli działek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jak nie gorzowskie to .... nie do jedzenia!! IP: *.ed.shawcable.net 04.03.07, 04:29 Hey sklepikarz,... Nikt nie powioedzial ze Gorzowski Kupiec nie bedzie mial konkurencji... Tym lepiej dla klientow!!! Brawo Gorzow!!! Tak trzymac... :) PS.Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: Jak nie gorzowskie to .... nie do jedzenia!! 04.03.07, 11:21 Gość portalu: sklepikarz napisał(a): > Ludzie nie obiecujcie sobie zbyt dużo. W hali 95% to stoiska z art. > przemysłowymi. A pomidory z działek można kupić tylko na targowisku na > Zawarciu, bezpośrednio od działkowiczów lub też wczesnorannych złodziejaszków > którzy w zbieraniu warzyw uprzedzają włścicieli działek. nie prawda! ponoć ok.50 stanowisk na zadaszonym targowisku przy hali szykuja dla dzialkowiczow i innych sprzedawcow warzywek. już nie trzeba będzie, aż na zawarcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jak nie gorzowskie to .... nie do jedzenia!! IP: *.ed.shawcable.net 04.03.07, 04:26 Hey budrys, Zlote slowa... Tu nie chodzi o "tani" lokalny patriotyzm.. Tu chodzi o jakosc poroduktow za ktore Gorzowiacy w koncu placa... Jesli juz musza placic...to placic za najlepsze... Te podlewane konewka w ogrodach i na "gnojowce" rosnace... Nie te bez smaku, plastikowe...ktore bardziej o ksztalt dbaja niz o wartosc... Gorzowskie produkty od Gorzowskich kupcow dla Gorzowiakow!!! I tak trzymac!!! Gorzow przede wszystkim!!! Brawo Gorzowski Kupiec!!! :) PS Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: Jak nie gorzowskie to .... nie do jedzenia!! 04.03.07, 11:18 no brachu! ja już bym sie pakował i na 8 marca na otwarciu się meldował. tak mi sie zrymowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny A Wyborcza dalej z tym dziwolągiem językowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:27 Nie ma słowa "targowiskowa". Jest hala targowa. Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: A Wyborcza dalej z tym dziwolągiem językowym 04.03.07, 11:56 Chyba bym na głowę upadł, żebym miał z Górczyna po pomidory na Zawarcie jeździć hehehe:) Z tego co pamiętam, na osiedlu Ustronie, ul.Kombatantów koło poczty, jest mały ryneczek pod liniami energetycznymi do Prefadomu. W okresie letnim rozkładają tam swoje towary działkowcy z pobliskich działek. Częś z nich odsprzedaje plony właścicielom sklepików. Wiem, bo miałem okazję poznać klku działkowców z Szarych Szeregów(?) osobiście:) Oj, poszłoby się na grilla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Kto za tym stoi? IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.07, 16:43 To niemozliwe aby sobie sami z tym poradzili. Nie takie glowy jak straganiarskie chcialy by tego samego a im jakos tak podejrzanie sie udalo. Ciekawe , kto im dal kase i kto za tym stoi? To niemozliwe aby tak latwo ze straganu do galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Wezwac prokuratora!!! Co za ludzie!!! IP: *.ed.shawcable.net 04.03.07, 17:04 Hey ciekawski.. A ty nie mozesz sie powstrzymac.. Wspaniala inicjatywa lokalnego biznesu. Wyglada na sukces ktorych miasto tak potrzebuje... Ale nie... Musisz rzucac podejzenia ..Musisz gnoj produkowac.. Za dobre i za madre ..by nie probowac zniszczyc!!! Co za pacan :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kto za tym stoi?ciekawski masz problem. IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.07, 17:48 I jak go teraz rozwiążesz,niedzielę masz przechlapaną.Myśl i to intensywnie,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico Re: Kto za tym stoi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 18:11 Gość portalu: ciekawski napisał(a): > To niemozliwe aby sobie sami z tym poradzili. > Nie takie glowy jak straganiarskie chcialy by tego samego a im jakos tak > podejrzanie sie udalo. > Ciekawe , kto im dal kase i kto za tym stoi? Kto za tym stoi? To oczywiste. Układ. Szara sieć. WSI... Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: Kto za tym stoi? 04.03.07, 21:35 Gość portalu: ciekawski napisał(a): > To niemozliwe aby sobie sami z tym poradzili. > Nie takie glowy jak straganiarskie chcialy by tego samego a im jakos tak > podejrzanie sie udalo. fakt,to chyba nie takie głowy były... Odpowiedz Link Zgłoś
zorro11111 Re: Kto za tym stoi? 04.03.07, 22:03 ...tak na prawdę to chyba mądre glowy, skoro: -tworzą nowe miejsca pracy( i nie ważne,że to handel) -utrzymują dotychczasowe a nie biadolą doszukujac sie spisków,afer,sensacji..., bądź tanich biletow lotniczych w necie rozmyślając za którą granica mi wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Kto za tym stoi? 05.03.07, 11:21 Gość portalu: ciekawski napisał(a): > Ciekawe , kto im dal kase i kto za tym stoi? > To niemozliwe aby tak latwo ze straganu do galerii. 46 czy 48 kupcow (niektorzy mieli po kilka straganow) zawiazalo spolke kupiec gorzowski. zrobili zrzute - wyszlo cos ok 1,5 mln zl. czyli jakies 30 tys na glowe. hale za 8 mln postawila z plyty obornickiej firma ktora skredytowala inwestcje albo jest poreczycielem kredytu - nie znam szczgolow. Jak cos kupcom nie wypali hala bedzie tej firmy. Ziemie kupcy dostali za darmo od miasta warunkowo - tylko pod hale. Gdzies miasto i tak musialoby urzadnic targowisko na swoj koszt likiwdujac nadbrzezna. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Re: Kto za tym stoi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 23:30 "redcloud" ,a skąd masz takie dane? Wygląda na to że jesteś bardzo dobrze poinformowany. To co napisałeś to 75% informacji,reszta bardziej wredna wyjdzie po uruchomieniu hali. Problemy z Orbii to pryszcz przy problemach tej hali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks Re: Kto za tym stoi? IP: *.centertel.pl 05.03.07, 23:54 A jest jakies podobienstwo z realizacja tej hali z budową Orbii?Przy Orbii byla jakas niejasna sprawa z umowa o dzierzawe gruntu.Czy tu i tam grunt za darmo dano prywatnej spólce?Jesli tak,to łatwo o sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Zlustruj Tajwanczykow pacanie pisowski! IP: *.ed.shawcable.net 06.03.07, 03:22 Hey redcloud , Jak nie wiesz to po cholere plotki siejesz pacanie pisowski!!! Ich sprawa.. Nie zagladaj ludziom w portfele!!! Powinienes sie cieszyc ze cos sie w miescie udaje.. Na pewno nie bedzie im latwo.. Podjeli duze ryzyko.. Za to nalezy sie i uznanie i wsparcie.. Zrob tam zakupy od czasu do czasu.. Twoje i innych pieniadze pozwola im odniesc sukces... To nie jakis Tajwanczyk czy paczka Japonczykow wybudowala.. To swoi ludzie!!! Gorzowiacy, pacanie!!! Nie zadajesz durnych pytan inwestorow z Azji!!! DLACZEGO???!!! Napisz do nich.. Zlustruj te bande. Zapytaj skad maja pieniadze... Wlasnych opluwacz pacanie zasmiecialy!! Az mnie trzesie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: czytaj pacanie kandyjski, czytaj! 06.03.07, 09:45 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey redcloud , > Jak nie wiesz to po cholere plotki siejesz pacanie pisowski!!! > Ich sprawa.. > Nie zagladaj ludziom w portfele!!! Kupcy sam mowia pacanie. poczytaj wyborcza i lubuska. W lubuskiej mowia jeszcze ze ten kredyt splacac beda przez 10 lat. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: czytaj pacanie kandyjski, czytaj! IP: *.ed.shawcable.net 06.03.07, 09:54 Hey redcloud, Obudzilem cie, co??? He he he he Teraz jestes gotowy podbic swiat!!! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: czytaj pacanie kandyjski, czytaj! 06.03.07, 10:09 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Teraz jestes gotowy podbic swiat!!! > he he he nalac do twojego pustego łba! nie podbijaj bembenka, bo wystarczajco mnie dzis wyprowadzili z rownowagi chlopcy z tesco howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: czytaj pacanie kandyjski, czytaj! IP: *.ed.shawcable.net 06.03.07, 11:31 Hey redcloud , "Winien" ci jestem wyjasnienie... Nie spodobal mi sie tytul "Kto za tym stoi"... Przywalilem pierwszemu z brzegu... he he he Wypadlo na ciebie... Ktos w koncu musi byc winny.. Dlaczego nie ty??? he he he he :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: czytaj pacanie kandyjski, czytaj! 06.03.07, 12:20 redcloud napisał: > nalac do twojego pustego łba! Proponuję wziąć sobie do serca poniższą stopkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kramarz Re: Hala targowiskowa na Górczynie już gotowa IP: *.gorzow.mm.pl 06.03.07, 21:30 Tyle, że w Gorzowie kupcy sami sobie wybudowali halę, a w Słubicach kupcy czekają aż im ktoś cos takiego wybuduje. Śmiech pusty mnie ogarnął jak gdzies wyczytałem, że na odbudowę słubickiego bazaru zebrano wśród właścicieli "miejsc pracy" całe... 4 tysiące złotych. Czyli mniej więcej tyle samo co dali Niemcy. Minimalna rłóżnica: Niemcy tam nie handlowali a te 4 tysiące to były Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Nie kopac Slubic!!! IP: *.ed.shawcable.net 07.03.07, 04:16 Hey kramarz, Nie kop Slubic, Kazdy ma swoje... I mozliwosci i problemy... Powinnismy sie cieszyc ze w Gorzowie kupcy sa odwazni i realizuja swoje plany.. Nie daje to jednak nam prawa patrzec "z gory" na innych... Nagle maluski sukcesik czyni nas arogantami??? Ja zycze powodzenia kupcom w Slubicach.. Mam nadzieje ze wroca wkrotce do robienia biiznesu... Mam nadzieje ze beda dobrze zarabiac i regularnie odwiedzac Gorzow... Bedzie duzo forsy do zostawienia w Askanie i..."Gorzowskim Kupcu"!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kramarz Re: Nie kopac Slubic!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 18:58 Ja nie kopię Słubic, ale pokazuję, że ci którym najbardziej powinno zależeć na odbudowie tak naprawdę czekają aż ktoś im za darmo cos da. A chyba nie tędy droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Nie kopac Slubic!!! IP: *.ed.shawcable.net 07.03.07, 19:17 Hey kramarz, To ze ktos czegos nie robi...nie znaczy ze nie chce... Moze po prostu nie moze... O tym pisalem... Kiedy cieszysz sie z sukcesow sasiada....on bedzie sie z twoich cieszyl... Kiedy cieszysz sie z niepowodzen sasiada ...on bedzie sie z twoich cieszyl... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janga Re: Nie kopac Slubic!!! IP: *.centertel.pl 07.03.07, 23:03 Bernard cenie Twoje opinie,ale ustal skad nowo zawiazana spolka z kapitelem ok,600 tys PLn dostala z oficjalnego banku kredyt na sfinansowanie inwestycjirzedu 8-10 mln zł na obcym,bo komunalnym gruncie?W Polsce zaden bank nie sfinasuje taki niepewny podmiot gospodarczy!Ty switowy czlowiek Bernradzie odpowiedz,czy gdzies na swiecie,tam w Twojej Kanadzie jakis idiota da kredyt takiej spolce,ktora ma zero wiarygodnosci?I odpowiedz mi,bo jestes dobrze zorientowany na jakiej zasdazie miasto bez przetargu daje prywtanej spolce.kosztem podatnikow 1,5ha atrakcyjnego gruntu wartego ok,2,5-3,5 mln PLN?Potwierdza sie prawda,zeby zrobic inters to trzeba "dostac" w prezencie pierwszy milion!Bernard jesli chcesz byc wiarygodny wyjasnij jakim sposobem,za czyje pieniadze,bo zaden bank nie udzielil kredytu,kto jest udzialowcem (KRS jest jawny!!!!)powstala tzw.HALA KUPIECKA!Ja nie wiem,ale chcialbym wiedziec,bo chetnie powtorzylbym w Gorzowie taki sukces,ba kilka takich sukcesow, skoro to TAKIE PROSTE:ZE WYSTARCZY CHCIEC!Chyba,ze jeszcze trzeba pomocy innych,to juz bede mial trudnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzednik Re: Nie kopac Slubic!!! IP: *.gorzow.mm.pl 07.03.07, 23:17 Oj , Janga masz wielki problem. Ciekawy jestes jak zdobyc kredyt na taka inwestycje? Odpowiedz jest prosta. Idz do nich i zapytaj. Nie siej podejrzen bo oni otrzymali ten kredyt. Masz zbyt malo wiedzy na temat tej inwestycji ale jestes mistrzem wsrod polskich "ogrodnikow". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Nie kopac Slubic!!! IP: *.ed.shawcable.net 08.03.07, 04:24 Hey Janga, 'Jestes pisowskim wrogiem Gorzowa.. Zloz doniesienie do prokuratury!!!!! Oskarz nastepnych Gorzowiakow o zlodziejstwo i krorupcje.. Twoi pisowscy przyjaciele cie wspomoga!!! I na milosc Boska zamknij sie!!!!!! Zygac sie chce czytakjac twoje prowokacje!!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylem super hala IP: *.gorzow.mm.pl 08.03.07, 20:54 Mowie wam to jest super. Az wierzyc sie nie chce , ze zrobili to gorzowianie. Swietny wybor towarow, swietne wedliny i wyroby gorzowskich piekarzy. Moze jeszcze tych spozywczakow troche malo ale slyszalem od nich , ze w przyszlym tygodniu otworza dwa nastepne. Jutro otwieraja sklep rybny. Ide tam znowu bo ma byc swiezutenki wedzony wegorz w promocyjnych cenach. Jesli oni beda nadal tak mili dla nas kupujacych to wroze im wielki sukces. Czekam jeszcze na ten zieleniak. Oj bede tam czestym gosciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc hali Re: super hala IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.07, 21:32 Bylem potwierdzam, jest extra. Wierzyc sie nie chce, ze to nasi gorzowscy kupcy. Niektorych poznaje z bazaru a wiele kobitek , dopiero teraz widac, ze to niezle laski a nie opatulone balwany. Szkoda mi troche Panoramy. Jakos tam zrobilo sie pustawo. Zdecydowanie polecam wszystkim kupcom w Polsce ich przyklad a panom Futro i Trusz wycieczke po nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: Nie kopac Slubic!!! IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.07, 22:15 Janga nie pisz bzdur jeżeli nie znasz szczegółów. Jeżeli chodzi o ziemię pod halą to jest kupiona na wieczystą dzierżawę ok. 155zł za 1m kw. Miasto nie dało tej ziemi za darmo. Powierzchnia działki 15550m kw. przelicz sobie to zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: do kogoś o nicku "Janga" 09.03.07, 22:53 nie powinno komentować się idiotyzmów i nie ulegać prowokacjom,ale Bernard nie ustalaj ja napiszę: 1. nie na obcym ani komunalnym lecz na własnym kupionym za 2,8mln 2. "w Polsce żaden bank nie sfinansuje taki niepewny podmiot gospodarczy", ale pewną Spółkę tak, a jest nią Spółka KUPIEC GORZOWSKI 3. ani w Kanadzie ani w Polsce idiotow nie ma są analitycy,którzy oceniają stopień ryzyka. I ocenili. 4.podatnicy kosztów nie ponieśli 5.prezentów nie było 6."Bernard jesli chcesz byc wiarygodny wyjaśnij jakim sposobem,za > czyje pieniadze,bo zaden bank nie udzielił kredytu" -Bernard nie musi być wiarygodny wystarczy, że jest nią Spółka -za pieniądze banku,któremu Prezes Spółki dziękował na otwarciu 7.KRS-33 UDZIAłOWCóW sami kupcy 8.tobie powielenie sukcesu sie nie powiedzie,więc nawet nie próbuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: do kogoś o nicku "Janga" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 23:54 A kto wyjaśni rolę firmy (grupy trzech firm) która budowała HALĘ. Jaki % (procent) powierzchni hali jest jej własnością? Jaka jest umowa między grupą kupców(zarządem), a wykonawcami hali? Kto w umowach dzierzawy jest stroną wynajmująca? Reszta wątpliwości póżniej... Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: do kogoś o nicku "Janga" 10.03.07, 09:06 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > A kto wyjaśni rolę firmy (grupy trzech firm) -w nazewnictwie określa się to jako KONSORCJUM Jaki % (procent) powierzchni hali jest jej własnością? - 0% Jaka jest umowa między grupą kupców(zarządem), a wykonawcami hali? - długa > Kto w umowach dzierzawy jest stroną wynajmująca? - żadna tajemnica w biurze Spółki dostępny jest wzór umowy dzierżawy > Reszta wątpliwości póżniej... -kombinuj,kombinuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: do kogoś o nicku "Janga" IP: *.ed.shawcable.net 10.03.07, 06:05 Czy ty mnie z kims nie pomyliles?? Ja tych bzdur nie pisalem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: do kogoś o nicku "Janga" 10.03.07, 09:15 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Czy ty mnie z kims nie pomyliles?? > Ja tych bzdur nie pisalem... > :) jeśli to do mnie,to w moim wpisie były cytaty kogoś o nicku "Janga" i chodziło mi o jego bzdurki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: do kogoś o nicku "Janga" IP: *.ed.shawcable.net 13.03.07, 01:19 Hey jang, Fajnie jest "listy" adresowac.. Unika sie pomylek... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gor Re: do kogoś o nicku "Janga" IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.07, 06:28 Sporo, oj sporo jeszcze brakuje tej hali do podobnych we Frankfurcie czy Seelow. Na razie przepaść widzę. Z czasem, i przy dobrych chęciach podciągną się. Ale jedną ciekawą rzecz kupiłem! Broszurę Zysnarskiego pt. "Przeprawy z Wartą". Tytuł trochę głupawy, toporne objaśnienia pod fotografiami, a nade wszystko ich słaba jakość - oto pierwsze spostrzeżenia. Lektura jednak fascynująca! Aż do północy! Prosimy o dalsze, zapowiedziane broszury. A kiedy będą "widoki gorzowskie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antygor Re: do kogoś o nicku "Janga" IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.07, 07:49 Oj ,Gor czy ty musisz zaraz porownywac ten obiekt z galeriami w bogatym zachodnim kraju? Moze sprobuj docenic zmiane jakosci ich pracy. Przeciez zrobili to wlasnymi silami. Czy nie widzisz roznicy miedzy tymi budami z rynku a tym co maja teraz? Ja jestem pelen podziwu. W przyszlosci pewien jestem, ze beda wzbogacac swoja hale. Dla nich jest to hala kupiecka a ty odebrales to jako galerie handlowa. Cos w tym jest. Tak trzymac gorzowscy kupcy. Pewnie za pare lat postawicie cos nowego na jeszcze wyzszym poziomie. Gratuluje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiegarnia.daniel Przeprawy z Wartą - znakomity tytuł 10.03.07, 11:41 >"Przeprawy z Wartą". > Tytuł trochę głupawy, Proszę o rozwnięcie powyższego stwierdzenia. Według mnie jest to umiejętnie dobrany homonim, most to dawniej przeprawa, a rozciągnięte w czasie problemy, to przeprawy. Czy mieliśmy to zatytułować "Historia i problemy gorzowskich mostów na Warcie"? Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Przeprawy z Wartą - znakomity tytuł 10.03.07, 12:09 czesci II - „Przyprawy z Warta”... o gorzowskich knajpach ;) pozdr daniel a co jeszcze planujecie wydac z tej serii?? howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Przeprawy z Wartą - znakomity tytuł IP: *.gorzow.mm.pl 11.03.07, 17:11 Przeróbki z Wartą. Pozycja traktująca o nadwarcianskim krawiectwie na przestrzeni dziejów :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Przeprawy z Wartą - znakomity tytuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:07 fajna hala, tanie ciuchy.kupiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Re: Przeprawy z Wartą - znakomity tytuł IP: *.gorzow.mm.pl 13.03.07, 22:19 A co to ma wspólnego z ksiązką? Odpowiedz Link Zgłoś
alejaja33 Re: Nie kopac Slubic!!! 13.03.07, 08:16 Nie zauważyłem aby ktos kopał Słubice. Ja to odebrałem raczej jako wykazanie, że w Gorzowie kupcy nie patrzyli aż im ktos cos da, zaś kramarze handlujący w Słubicach (bo tak naprawdę to jest soporo ludzi z poza samych Słubic) czekają aż im ktos cos da. Sam pamiętam relacje ze spotkań, gdzie jakiś gość (bodajże z Kalisza) pytał czy Urząd w Słubicach ich wspomoże finansowo skoro nie są ze Słubic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Gorzowiacy kupuja u Gorzowiakow....!! IP: *.ed.shawcable.net 13.03.07, 20:49 Kazdego dnia musimy wydac pieniadze... Na to...czy na tamto... Jak juz musimy...to dlaczego nie wydac ich u swoich... Wielkie firmy spoza granic zabieraja miliony dziennego utargu... A gorzowscy kupcy? Sprzedaja takie same albo lepsze produkty i wyroby... Kupowac u Gorzowskiego Kupca!!! Wspierac lokalny biznes!!! :) PS. I jak tu w Gorzowie ma byc zle... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Byłam, widziałam. 12.03.07, 14:08 W mojej ulubionej hali na Staszica jest chyba więcej towaru. Ale spokojnie - trzeba dać czasu troszkę kupcom. Warzywka żadnego jeszcze... Rybny fajny. Zakupy rybne udane, mięsne też - jakieś wędliny ze "zdrowego" sklepu. Widać, że początki. Będzie ok. Sklep z DK jest. :) Jak ruszy pełną parą będzie super. Minus - rozjeżdżałam się na kafelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafff Re: Byłam, widziałam. IP: *.gorzow.mm.pl 13.03.07, 05:18 Otóż to! Kafelki jak na dworcu PKP w Łodzi. Ale kozła kiedyś tam fiknąłem! Ale żeby 20 lat później? I to w naszym Gorzowie? Ktoś chyba wziął kase przy ladzie. Odszkodowania będą - mieć nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off Re: Byłam, widziałam. IP: *.gorzow.mm.pl 14.03.07, 08:35 > Odszkodowania będą - mieć nadzieję... No i co z tego? Chciałbyś trochę many za złamany kręgosłup? A może wymigałeś się od wojska odcinając palec? Co? Ja tam będę jeździł na rolkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Byłam, widziałam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:56 super centrum wczoraj bylem u turka, a dzisiaj na kurczaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Byłam, widziałam. IP: *.ed.shawcable.net 15.03.07, 03:10 Duzo ludzi kupuje??? :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzierzawca Re: Byłam, widziałam. IP: *.gorzow.mm.pl 15.03.07, 21:47 Sprzedaje 300 % wiecej niz w poprzednim miejscu w centrum miasta. Szczyt sie skonczyl i jest normalnie , czyli ok 200 do 400 klientow kreci sie po obiekcie caly czas. Sa godziny,z e jest ich o wiele wiecej. Juz niedlugo w tym miesiacu pojawi sie kilka nowych sklepow. Tak mowia wlasciciele hali. Chyba nie klamia bo widac w kilku miejscach duze przygotowania. Chyba bedzie dobrze bo tzw. sezon wiosenno-letni dopiero przed nami a klienci zostawiaja sporo kasy. Moi sasiedzi tez zacieraja rece z zadowolenia. To dobra lokalizacja i widac, ze sie przyjela. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Byłam, widziałam. 16.03.07, 03:20 >To dobra lokalizacja Lokalizacja dobra, ale reklama marna. 20000 ulotek (skuteczność ulotek to kilka procent) to zdecydowanie za mało, a ulica Witosa przeciętnemu gorzowiakowi nic nie mówi. Na razie trzeba używać haseł typu hala przy Panoramie i Tesco, wtedy trochę więcej ludzi się dowie i może dotrze do tej hali. Inaczej stanie się tylko osiedlową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Byłam, widziałam. IP: *.ed.shawcable.net 16.03.07, 03:55 Hey danny-boy, Nie przeceniaj drukowanej reklamy.. Przede wszystkim liczy sie to co klienci doswiadczaja odwiedzajac Kupca Gorzowskiego.. Najgorsze co sie moze stac to...Kupiec Gorzowski stanie sie "jeszcze jednym miejscem na ktore Gorzowiacy psiocza.. Jakosc towarow i uslug musi byc wyborowa.. Jeszcze lepsza musi byc obsluga.. Ludzie musza sie czuc dobrze robiac tam zakupy... Najmocniejszy magnes to usmiech i mile slowo... Tego tak brakuje w supermarketach.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: Byłam, widziałam. 16.03.07, 21:54 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Najmocniejszy magnes to usmiech i mile slowo... > Tego tak brakuje w supermarketach.. > :) Zapewniam, tego w KUPCU nie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: Byłam, widziałam. 16.03.07, 21:48 danny_boy napisał: > >To dobra lokalizacja > Lokalizacja dobra, ale reklama marna. 20000 ulotek (skuteczność ulotek to kilka > znając liczbę ulotek musisz być dobrze zorientowany czyli wiesz,że oprócz ulotek w tygodniu poprzedzającym otwarcie leciała w Esce intensywna reklama w każdym bloku reklamowym. Kontynuowana jest cały czas.W Tylko Gorzów wykupiona cała ostatnia strona. Ponadto, żeby Ciebie zadowolić od poniedziałku 100 osób będzie dzwonić do każdego z książki telefonicznej...czekaj na telefon :-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Brak reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 03:11 >znając liczbę ulotek musisz być dobrze zorientowany >czyli wiesz,że oprócz ulotek w tygodniu poprzedzającym otwarcie leciała w Esce >intensywna reklama w każdym bloku reklamowym. Tej stacji nie da sie słuchać więcej niż parę minut (jak gdzie indziej lecą reklamy, to czasami przełączę na tą sieczkę). >W Tylko Gorzów wykupiona cała ostatnia strona. Fatalny wybór. Całkowicie polityczny tygodnik, który sprawom Gorzowa poświęca w porywach jedną stronę i 2 do 4 na sport. Reszta to P.O.litykowanie i reklamy. Darmowa, ale nikt z moich znajomych (różne opcje) nawet nie próbuje sięgnąć po to. >Ponadto, żeby Ciebie zadowolić od poniedziałku 100 osób będzie dzwonić do >każdego z książki telefonicznej To jakiś sens może mieć, jeszcze nie wszyscy zrezygnowali z telefonii stacjonarnej (ja się jednak nie doczekam telefonu, bo od ponad pół roku nie mam stacjonarnego). Czy nie myśleliście o kilku billboardach w mieście? Koszt stosunkowo nieduży: 650/miesiąc (można się targować), wydrukowanie 120 zł. Przy 4-5 sztukach można jeszcze cenę zbić. Skuteczność spora. Jadąc Piłsudskiego na wysokości Witosa nie ma też żadnej informacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Najlepszy billboard to zadowolony klient!!! IP: *.ed.shawcable.net 17.03.07, 03:56 Danny, Z calym szacunkiem dla reklamy... Nie przeceniaj jej... Popatrz wokolo ile szmatlawych biznesow kusi swoimi zagrywkami ludzi... Ja wierze, ze popularnosc Gorzowskiego Kupca bedzie wyplywac ze swietnej reputacji a nie tanich chwytow reklamowych... Ja nie tylko chce wejsc tam usmiechniety...Ja chce wyjsc z tamntad takze usmiechniety i z pelnymi torbami... To jest dobre kupiectwo.. Gorzowiacy to potrafia... Jak bede w Gorzowie to sie na zakupy wybiore.. Jak jakas buzie "nieusmiechnieta" zobacze to...bede rozczarowany... Mam dosc na co dzien ekspedjentek i kasjerek ktore zaluja ze sie rano obudzily... U Gorzowskiego Kupca zakupy to przyjemnosc... Jak juz musimy wydawac pieniadze to nie musimy przy tym plakac!!! :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Najlepszy billboard to zadowolony klient!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 00:08 >Ja nie tylko chce wejsc tam usmiechniety.. Wielu by chciało, tylko nie ma pojęcia gdzie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Najlepszy billboard to zadowolony klient!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:56 danny napisal ">Ja nie tylko chce wejsc tam usmiechniety.. Wielu by chciało, tylko nie ma pojęcia gdzie to jest." moja rada zrób coś z tym, jesteś przecież kreatywnym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Byłam, widziałam. IP: *.ed.shawcable.net 16.03.07, 03:50 Hey dzierzawca, Masz racje..."Nowosc" wypierze sie szybko... Kupiec Gorzowki stanie sie "jednym z wielu" miejsc do robienia zakupow.. Jestem pewien ze kupcy beda stawac na glowie by uatrakcyjniac swoje miejsce... Przede wszystkim jakosc.. I produktow i przede wszystkim uslug... Usmiech 24 na dobe... Bedzie dobrze.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: ROWERY... 16.03.07, 21:52 ...ponadto raz w miesiącu losowanych będzie 25 rowerów dla klientów, którzy zrobią zakupy za minimum 30złotych. To chyba niezbyt wygórowana poprzeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: Byłam, widziałam. 16.03.07, 21:35 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Duzo ludzi kupuje??? > :):) kupujących dużo-stop handlowcy zadowoleni-stop pozdrawiam-stop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Byłam, widziałam. IP: *.ed.shawcable.net 16.03.07, 21:42 Hey jang, Dziekuje - stop Zlosliwiec jestes - stop. ::::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Byłam, widziałam. IP: *.ed.shawcable.net 16.03.07, 21:42 Hey jang, Dziekuje - stop Zlosliwiec jestes - stop. ::::) Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: Byłam, widziałam. 16.03.07, 21:57 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey jang, > Dziekuje - stop > Zlosliwiec jestes - stop. > ::::) nie jestem!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Byłam, widziałam. IP: *.ed.shawcable.net 16.03.07, 22:05 Hey jang, Jak ci mowie, ze jestes to znaczy ze jestes... :) PS. "Jak cie widza tak cie pisza"... Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: Byłam, widziałam. 16.03.07, 22:17 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey jang, > Jak ci mowie, ze jestes to znaczy ze jestes... > :) > PS. "Jak cie widza tak cie pisza"... no to masz lepszego satelitę bo ja przez mojego widzę tylko nasz dom a zlośliwy nie jestem,bo nigdy ne byłem spytaj mojej mamuśki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Byłam, widziałam. IP: *.ed.shawcable.net 17.03.07, 03:45 Hey jang, Moja mamusia kocha mnie bardziej!! I lepsze od twojej pieogi robi!!! O kapusniaczku nie wspomne!! :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Byłam, widziałam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 03:14 >kupujących dużo-stop >handlowcy zadowoleni-stop W pierwsze dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Byłam, widziałam. IP: *.ed.shawcable.net 17.03.07, 03:47 Hey Danny, I tak trzymac!!! Jesli kupcy zadbaja o Gorzowiakow....Gorzowiacy zadbaja o kupcow.. Powodzenia. Bedzie dobrze!! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: Byłam, widziałam. 17.03.07, 08:48 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Bedzie dobrze!! > :):):) jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Byłam, widziałam. IP: *.ed.shawcable.net 18.03.07, 04:58 Hey jang, I o to chodzi o to chodzi... Pozytywne myslenie... To podstawa!!! Jakbys byl mlada i piekna i bogata kobieta to juz bym sie z toba zenil... Tak bardzo lubie optymistow...(bogate i mlode)... he he he he ale jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Byłam, widziałam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 06:39 ok,ok szkoda tylko,że muszę się tam rozstawać z ukochanymi pieniążkami:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Byłam, widziałam. IP: *.ed.shawcable.net 22.03.07, 11:03 Hey xyz, Pieniadze sa zle i sa powodem wszelkiego zla... Moja zona zabiera mi wszystkie by mnie od tego zla uchronic... Ta moja zonka tak sie dla mnie poswieca..- cale to zlo na siebie bierze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Byłam, widziałam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:36 bernard przebijam,rzucam pracę nie będzie zło mną rządzić:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: sobotnie zakupy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 15:01 właśnie z nich wrociłem, Kupiec Gorzowski tętni życiem muszą tylko uzupelnic spożywke i wszystko Ok. Obsluga bardzo mila i daje się zaobserwować ,że zależy Im na stworzeniu więzi między klientem a sprzedawcą brawo, brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro Re: sobotnie zakupy... IP: *.gorzow.mm.pl 17.03.07, 19:51 Danny, cieniutko z ta twoja ksiegarnia. Jeszcze duzo pracy przed toba wiec nie narzekaj. Pozdrawiam. Tajemniczy Don Pedro z Krainy Deszczowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiegarnia.daniel Re: sobotnie zakupy... 18.03.07, 21:51 >cieniutko z ta twoja ksiegarnia Czuję się wywołany do tablicy. Nie wiem na czym polega ta cieniutkość (nierozwinięty temat), bo księgarenkę w Kupcu nazwałem wyraźnie "Tania książka". Rozumiem, ze mam postawić tam sofę, wstawić ekspres do kawy oraz co najmniej 10 tys. tytułów, a skoro tak, to też zamknąć księgarnię w Panoramie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: sobotnie zakupy... IP: *.ed.shawcable.net 22.03.07, 11:11 Hey ksiegarnia.daniel , Ja mysle ze to byl taki "przyjacielski prztyczek"... Usmiechnij sie.. Wpadne i moze kupie jedna z tych "tanich" ksiazek...he he he Powodzenia :):) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: sobotnie zakupy... 22.03.07, 12:48 ksiegarnia.daniel napisał: > Czuję się wywołany do tablicy. Danielu! Jestem pod wrazeniem monitoring forum :) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryTA Re: sobotnie zakupy... IP: *.centertel.pl 21.03.07, 21:49 XYZ nie pajacuj,wiem,ze masz tam stoisko,wiec przestań pisać te listy pochwalne,jaka ta hala super!Bez kitu,kicha tam,oferta marniutka,ceny mało atrakcyjne,klientów mimo trwania tzw,efektu otwarcia -jak na lekarstwo.Źle im nie życzę,ale blado widzę ich przyszłość.Trudno będzie utrzymać taki obiekt,przy takiej ofercie i dużej konkurencji na rynku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: sobotnie zakupy... IP: *.ed.shawcable.net 22.03.07, 11:12 Hey ryTA, To juz ich sprawa... Wiedza co robia... A ty...? Nie wiem.. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: sobotnie zakupy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:53 ryTA nie ma sensu polemizować "jaka ta hala super". Jednak jeśli Ktoś określa zamianę obskórnych szczęk na... szczęki2 jako skok cywilizacyjny to... ps. nie pracuję tam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepikarz Re: sobotnie zakupy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 12:29 A co tam u Prezesa po akcji CBA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: sobotnie zakupy... IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.07, 18:17 sklepikarz napisał: > A co tam u Prezesa po akcji CBA? normalka. jak to w gorzowie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: sobotnie zakupy... IP: *.eranet.pl 06.10.07, 00:53 > normalka. jak to w gorzowie Normalka to będzie, jak prezesi będą mieli zarzuty i będą na wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cehacztery ale z tymi płytkami podłogowymi to przesadzili IP: *.gorzow.mm.pl 17.03.07, 22:28 Być może te pseudo-marmurowe lepiej wyglądają ale są śliskie. łażenie po tej hali jest dosyć męczące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: ale z tymi płytkami podłogowymi to przesadzil IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.07, 18:30 może są śliskie aby utrudnić pościg cba??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś