thebird1 06.03.07, 22:22 W ochronie najczęściej pracują byli gliniarze mając zawsze chęc poznać wszytkie tajniki i niedopowiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: Podglądacze w hipermarkecie Tesco IP: *.gorzow.mm.pl 06.03.07, 22:45 A gdzie można znaleźć te zdjęcia? Może ja na nich jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Podglądacze w hipermarkecie Tesco 06.03.07, 22:48 ala , na watku "czekajac na cud" moim zreszta i mizernym je znajdziesz, choc nie ja je tam wstawilem. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deloz Podglądacze w hipermarkecie Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:13 Ci "ochroniarze" to w większości albo "studenci" zaoczni lokalnych "uczelni" lub ich absolwenci. Jak widać reprezentują nie tylko wysoki poziom intelektualny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianka Re: Podglądacze w hipermarkecie Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 08:27 Ale ci byli gliniarze to sa kierownikami zmian a nie zwyklymi ochroniarzami,prawda???a poza tym od otwarcia sklepu zostala jedna osoba z monitoringu ktora pracuje dalej wiec zycze powodzenia Policji w szukaniu innych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cz.madzia Re: Podglądacze w hipermarkecie Tesco 07.03.07, 08:40 Może ktoś podać linka to tych zdjęć:-) z góry dzięki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Podglądacze w hipermarkecie Tesco IP: *.gorzow.mm.pl 07.03.07, 09:51 markety i hipermarkety w polsce to swiete krowy. sprzedaja smierdzace mieso,podgladuja ludzi w szatniach,wykorzystuja ludzi niczym niewolnikow....uwlacza to mojej polskiej godnosci. czas juz chyba zrobic z tym porzadek ,mam juz dosyc hamstwa w wykonaniu rozmaitych biedronek,tesco,lidlow i czego tam jeszcze. ukarac i to tak porzadnie ,ale nie tego kmiota od podgladu tylko cala siec,niech to bedzie nauczka na przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: Podglądacze w hipermarkecie Tesco IP: *.centertel.pl 07.03.07, 12:19 prosze podajcie link do tych zdjec na mail iwona1_23@go2.pl z gory dziekoje miedzy 1 a 23 jest _ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guciu123 Re: Podglądacze w hipermarkecie Tesco IP: *.gorzow.mm.pl 07.03.07, 16:49 Ale kto jest odpowiedzialny za to,że kamery sklepowe mogły objąć swym zasięgiem przebieralnie(nie wykonano ich w sposób uniemożliwiający taki proceder) to chyba można ustalić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Podglądacze w hipermarkecie Tesco IP: *.gorzow.mm.pl 07.03.07, 17:43 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=40&news_id=141891&scroll_article_id=141891&layout=1&page=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brock Podglądacze w hipermarkecie Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 20:08 ten co zabawiał się w Wielkiego brata na pewno już tam nie pracuje(2004rok)bo oni zmieniają się jak rękawiczki(słabe zarobki) więc chyba go nie namierzą. ....chyba że to słynny >Łysy< kierownik ochrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Podglądacze w hipermarkecie Tesco IP: *.range86-134.btcentralplus.com 07.03.07, 21:58 cale kierownictwo ochrony w tesco jest nienormalne, pamietam, jak moj przelozony na dzien dobry mowil mi : robi mi sie niedobrze jak cie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Podglądacze w hipermarkecie Tesco 07.03.07, 22:49 teraz to kazdy chce byc na zdjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: Podglądacze w hipermarkecie Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:30 Ludzie dajcie linka gdzie te fotki są.wojtek1175@interia.pl czekam dzięki.Moja dziewczyna jest wkórzona bo niewie czy jej tam też niema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na rekord Re: Podglądacze w hipermarkecie Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:31 na rekord Odpowiedz Link Zgłoś
mirekbia Re: Podglądacze w hipermarkecie Tesco 21.03.07, 20:36 strona ze szkolenia na stacji benzynowej ul Slowanska 70 tesco.republika.pl/index.htm tesco.republika.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś