09.03.07, 08:54
Polska telewizje publiczna ogladalem w sumie moze dwie godziny w ciagu
ostatnich kilku lat. Cala wiedze o niej czerpie z internetu.
Wywalili wlasnie Wildsteina.
Jak oceniacie TVP pod jego rzadami?
Obserwuj wątek
    • Gość: TVwidz Re: TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 09:00
      Gorsza. Odeszli: Durczok (chociaż jego akurat nie żałuję) no i Olejnikowa.
      Panorame prowadzi gość, który bardziej kojarzy mi się z Misiem Uszatkiem niż
      redaktorem wiadomości. No i ostatnio nie było meczu Barcelony z Liverpoolem!!!!!
      • redcloud Re: TVP 09.03.07, 09:51
        ogladalnosci leci na ryj, political corect patataj, gdyby nie kasa z abonamentu
        juz dawno byloby po...
        poczytaj:
        wirtualnemedia.pl/document,,2098552,Polsat_dogonil_TVP2_TVP1_ostro_w_dol.html
        howgh
    • klodawka ogólniej 09.03.07, 14:27
      ani Widstein ani Miazek ani,ani nie powinni być Prezesami TVP. Widstein
      powinien być ew zastępca do spraw programowych.
      TVP to potężna korporacja a tymczasem od kilkunastu lat Prezesami TVP zostają
      nie menadżerowie ale dziennikarze lub politycy. Opcja obojętna.
      Przez taką bzdurną polityke ta TVP zdołuje zupełnie ale mam na myśli finase i
      rynek.
      • login_tymczasowy Re: ogólniej 09.03.07, 14:37
        Co do wynikow fiansowych broni sie, ze zatrudnil pierwszego w historii (!!!)
        dyrektora fiansowego TVP i wypracowal zysk dwukrotnie przekraczajacy plan.
        Nie wiem, kto ten plan ustawial, ale Bronek byl szefem 9 miesiecy, wiec pewnie
        nie on...
        Durczok odszedl ponoc wczesniej, przed Wildsteinem, Monika odchodzi i
        przychodzi zewszad.

Ciekawi mnie jednak: czy oceniacie TVP jako instytucje rzadowa?
        Wyjezdzalem z Polski Millera i Kwiatkowskiego. TVP byla po prostu tuba SLD.
        Jaka jest po Wildsteinie?

Prywatnie kolesia lubie; nawet wpadl kiedys do nas do Londka pogwarzyc z
        zeswirowanymi emigrantami...
        • Gość: Kłodawa Re: ogólniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:02
          Moim zdaniem tubą tak wielka jak za eSLD nie jest i nie była za Wildsteina ale
          to niewiele znaczy gdyż w każdej chwili w warunkach "wojennych" może się stać.
        • redcloud Re: ogólniej 09.03.07, 20:08
          tvp - nawet nie wiem jak teraz wyglada czasm wrzuce tvp3 dla lokalnych info. w
          kablowce - mam niecale 60 kanalow. podstawa informacji jest tvn24, czasem
          loockne na polsat - raczej dla porownania - jak zrobili ten sam temat. Wiesz
          nawet 4 pancernych i klossa nadaja teraz na prywatnych kanalach wiec po co mi
          TVP? spostrzezenia mam sprzed ok pol roku apolityczne: wkurzało w TVP grzanie
          reklam podobne jak prywatnych stacjach - te rozumiem bo gonic kasa nalezy, w
          TVP - publicznej stacji zyczylbym sobie reklam jedynie miedzy audycjami, a tu
          caly czas jazda „przed uzyciem zapoznaj sie z ulotka dolaczona do opakowania
          lub skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta” - wiec filmy: HBO, Ale kino i WP
          plus paleta od discavery po planet. Zupelnie da sie zyc bez TVP1,2i3
          howgh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka