login_tymczasowy 09.03.07, 08:54 Polska telewizje publiczna ogladalem w sumie moze dwie godziny w ciagu ostatnich kilku lat. Cala wiedze o niej czerpie z internetu. Wywalili wlasnie Wildsteina. Jak oceniacie TVP pod jego rzadami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TVwidz Re: TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 09:00 Gorsza. Odeszli: Durczok (chociaż jego akurat nie żałuję) no i Olejnikowa. Panorame prowadzi gość, który bardziej kojarzy mi się z Misiem Uszatkiem niż redaktorem wiadomości. No i ostatnio nie było meczu Barcelony z Liverpoolem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: TVP 09.03.07, 09:51 ogladalnosci leci na ryj, political corect patataj, gdyby nie kasa z abonamentu juz dawno byloby po... poczytaj: wirtualnemedia.pl/document,,2098552,Polsat_dogonil_TVP2_TVP1_ostro_w_dol.html howgh Odpowiedz Link Zgłoś
klodawka ogólniej 09.03.07, 14:27 ani Widstein ani Miazek ani,ani nie powinni być Prezesami TVP. Widstein powinien być ew zastępca do spraw programowych. TVP to potężna korporacja a tymczasem od kilkunastu lat Prezesami TVP zostają nie menadżerowie ale dziennikarze lub politycy. Opcja obojętna. Przez taką bzdurną polityke ta TVP zdołuje zupełnie ale mam na myśli finase i rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: ogólniej 09.03.07, 14:37 Co do wynikow fiansowych broni sie, ze zatrudnil pierwszego w historii (!!!) dyrektora fiansowego TVP i wypracowal zysk dwukrotnie przekraczajacy plan. Nie wiem, kto ten plan ustawial, ale Bronek byl szefem 9 miesiecy, wiec pewnie nie on... Durczok odszedl ponoc wczesniej, przed Wildsteinem, Monika odchodzi i przychodzi zewszad. Ciekawi mnie jednak: czy oceniacie TVP jako instytucje rzadowa? Wyjezdzalem z Polski Millera i Kwiatkowskiego. TVP byla po prostu tuba SLD. Jaka jest po Wildsteinie? Prywatnie kolesia lubie; nawet wpadl kiedys do nas do Londka pogwarzyc z zeswirowanymi emigrantami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: ogólniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 15:02 Moim zdaniem tubą tak wielka jak za eSLD nie jest i nie była za Wildsteina ale to niewiele znaczy gdyż w każdej chwili w warunkach "wojennych" może się stać. Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: ogólniej 09.03.07, 20:08 tvp - nawet nie wiem jak teraz wyglada czasm wrzuce tvp3 dla lokalnych info. w kablowce - mam niecale 60 kanalow. podstawa informacji jest tvn24, czasem loockne na polsat - raczej dla porownania - jak zrobili ten sam temat. Wiesz nawet 4 pancernych i klossa nadaja teraz na prywatnych kanalach wiec po co mi TVP? spostrzezenia mam sprzed ok pol roku apolityczne: wkurzało w TVP grzanie reklam podobne jak prywatnych stacjach - te rozumiem bo gonic kasa nalezy, w TVP - publicznej stacji zyczylbym sobie reklam jedynie miedzy audycjami, a tu caly czas jazda „przed uzyciem zapoznaj sie z ulotka dolaczona do opakowania lub skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta” - wiec filmy: HBO, Ale kino i WP plus paleta od discavery po planet. Zupelnie da sie zyc bez TVP1,2i3 howgh Odpowiedz Link Zgłoś