j24 09.06.03, 13:15 Czytam co piszesz i jestem pod wrażeniem. Trafione argumenty, falubazy nie potrafią Ci przestawić zwrotnicy i jeszcze do tego poparł Cię człowiek z Żar. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stefcia R. siła trafionego argumentu IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.03, 17:24 Zielona Góra to miasto-pasożyt to miasteczko nie ma żadnej koncepcji rozwoju to miasteczko roni krokodyle łzy w tym waszym grajdołku spadniecie do rangi przedmieścia Nowej Soli bez urzędów nie istniejecie pazerne, zawistne miasto z południa koniec codziennej, bezproduktywnej szarpaniny z pazernym, zawistnym miastem z południa, słaby gospodarczo, naukowo i kulturalnie, ośrodek jakim jest Zielona Góra To mała próbka argumentów Agis. Zwłaszcza ten ostatni przypadł mi do gustu. Bezrobocie macie wyższe o 4,5 pkt. Szkołę Zawodową, która może konkurować jedynie z Sulechowem, a o filharmonii chyba jeszcze nie słyszeliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefcia R. dodatkowo polecam za Biedaczyskiem... IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.03, 17:36 ... adresik www.stat.gov.pl/serwis/miasta_woj_nr3/index.htm Bardzo ciekawa lektura, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: dodatkowo polecam za Biedaczyskiem... 10.06.03, 09:36 ależ Stefciu, to są dane z 2001 r. Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: dodatkowo polecam za Biedaczyskiem... 10.06.03, 09:52 Gorzów – przestępstwa ogółem 7209, kryminalne 5798, gospodarcze 590, drogowe 570, inne 251, z udziałem nieletnich 390, wykrywalność 66,7% Zielonka – przestępstwa ogółem 8396, kryminalne 6686, gospodarcze 918, drogowe 559, inne 230, z udziałem nieletnich 230, wykrywalność 52,5% Jezu, Stefciu, mieszkasz w bandyckim mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefcia R. Re: dodatkowo polecam za Biedaczyskiem... IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.03, 13:36 Masz rację, to smutne, ale humor mi wraca przy oświacie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: dodatkowo polecam za Biedaczyskiem... 10.06.03, 13:48 Gość portalu: Stefcia R. napisał(a): > Masz rację, to smutne, ale humor mi wraca przy oświacie. > Pzdr część przestepstw jest być może popełniana przez bezrobotnych i sfrustrowanych absolwentów UZ (niskie miejsca w rankingach - jak firma zatrudni socjologa z 62 uczelni, ponadto sprzeczki - kadra vs. rektor vs. władze miasta - też nieciekawy klimat). ale nową specjalnością UZ jest kung - fu fighting studentów z portierami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefcia R. Re: dodatkowo polecam za Biedaczyskiem... IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.03, 14:15 Tak, ale UZi jest przynajmniej w rankingach. Strach pomyśleć co robią, biedni, sfrustrowani absolwenci szkół zawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: dodatkowo polecam za Biedaczyskiem... 10.06.03, 14:20 Gość portalu: Stefcia R. napisał(a): > Tak, ale UZi jest przynajmniej w rankingach. Strach pomyśleć co robią, biedni, > sfrustrowani absolwenci szkół zawodowych. > są szkoleni adekwatnie do potrzeb miasta i dlatego w miarę płynnie (o ile można mówić o płynności w warunkach ogólnopolskiej, zastraszająco wysokiej skali berozbocia) wchodzą na rynek pracy. A tak poważnie, to podobnie jak i w ZG, nic nie robią. Cierpią na nadmiar wolnego czasu i deficyt pieniędzy. Z pewnością nie poprawia to ich kondycji psychicznej. Część z nich zasila szeregi loklanych gangów (hohoh gang w Gorzowie), inni jumają (free lancerzy ;0). Ja tam się zastanawiam co robią absolwenci gorzwskiego IKF (AWF?). Pan(i) od fikołków - oszałamiająca perspektywa na rynku pracy ;D ;O ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefcia R. Re: dodatkowo polecam za Biedaczyskiem... IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.03, 14:51 UZi otwiera nowy, jakże atrakcyjny kierunek "kształtowanie krajobrazu", czy jakoś podobnie. No i jeszcze teologowie. Ziemia Lubuska z niecierpliwością wyczekuje na tych absolwentów. Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: dodatkowo polecam za Biedaczyskiem... 10.06.03, 15:02 Teologów wyślemy do Iraku :) niech nawracają niewiernych Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: dodatkowo polecam za Biedaczyskiem... 10.06.03, 15:10 pontifexmaximus napisał: > Teologów wyślemy do Iraku :) niech nawracają niewiernych POMALUTKU Z TYM WYSYŁAniem.....;-) a moze KSIĘŻYC dla księży? a mars dla pp?;-) hiro-pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: dodatkowo polecam za Biedaczyskiem... 10.06.03, 16:43 Gość portalu: Stefcia R. napisał(a): > UZi otwiera nowy, jakże atrakcyjny kierunek "kształtowanie krajobrazu", czy > jakoś podobnie. Ten zawód może mieć wcale świetlaną przyszłość, biorąc pod uwagę rychłą kolonizację Marsa. Odpowiedz Link Zgłoś