j24 21.06.03, 22:25 e-Borys, jak się masz ? Ciekaw jestem co czuje rasowy antykomunista, jak premier rodem z SLD (postkomunista) walczy o Boga w preambule do konstytucji europejskiej. Opowiadaj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aborys Re: Pije Kuba do Jakuba 22.06.03, 21:54 j24 napisał: > Opowiadaj! Dzisiaj 3 godziny moczyłem się w wannie. Komunista z niego taki jak z koziej dupy rajzetasza. Dla korzyści walczyłby o wymienienie w preambule bogini Kali albo Thora. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Pije Kuba do Jakuba 22.06.03, 22:56 zasnąłeś w tej wannie czy coś z wiankiem kombinowałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Pije Kuba do Jakuba 23.06.03, 22:09 markoniec napisał: > zasnąłeś w tej wannie czy coś z wiankiem kombinowałeś ? nie z wiankami -a ze strigami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Pije Kuba do Jakuba IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 23:09 markoniec napisał: > zasnąłeś w tej wannie czy coś z wiankiem kombinowałeś ? noc świętojańska to dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Pije Kuba do Jakuba 01.07.03, 22:54 j24 napisał: > e-Borys, jak się masz ? I temat wszedł na wianki w noc świętojańską. Jak zwykle. Czas na jakiś wątek kulinarny. Ostatnio katowałem żonę botwinką własnego patentu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Pije Kuba do Jakuba IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 22:36 j24 napisał: > Ostatnio katowałem żonę botwinką własnego patentu... nie chciała zjeść nowoopatentowanej potrawy? jak siem miewa żona? Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Pije Kuba do Jakuba 03.07.03, 13:34 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > j24 napisał: > > > Ostatnio katowałem żonę botwinką własnego patentu... > > > nie chciała zjeść nowoopatentowanej potrawy? jak siem miewa żona? Aldik tez opatentowal kielbase. Nieopatentowana zesmierdnie na sloncu, ich opatentowana zwyczajnie sie topi, jak brylka lodu. Poslij zone szybko do lekarza, bo jeszcze jej wasy wyrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Pije Kuba do Jakuba IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 21:32 lepian4 napisał: > Poslij zone szybko do lekarza, bo jeszcze jej wasy wyrosna. i będą kupować na promocjach pianki do golenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś