Gość: Marek P. Re: Jak z tym piwem Marku P. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 17:31 Celtic czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Re: Jak z tym piwem Marku P. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 17:35 irekarkady napisał(a): > Kiedy??? Sobota ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Czekam na SMS-a z godziną IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 17:42 irekarkady napisał(a): > Niech będzie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek P. Z takim gościem jak Irek, wypada wypić piwko.. IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 17:34 ... nawet jakby się miało to zakończyć marskością wątroby :) Odpowiedz Link Zgłoś
irekarkady CAŁA PRZYJEMNOŚĆ PO MOJEJ STRONIE 17.12.01, 17:39 POZDRAWIAM MISTRZA MARKA P. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: CAŁA PRZYJEMNOŚĆ PO MOJEJ STRONIE 18.12.01, 14:08 irekarkady napisał(a): > POZDRAWIAM MISTRZA MARKA P. A ja się dokładam do pozdrówek i także Irka pozdrawiam serdecznie. U. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Z takim gościem jak Irek, wypada wypić piwko.. 18.12.01, 14:06 Gość portalu: Marek P. napisał(a): > ... nawet jakby się miało to zakończyć marskością wątroby :) Reni - na wszelki bądź, lub Rapacholin. ;)) I zdrówka życzę wiele:) U. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena taaaaaaaa widze ze lokalne spotkanie.... 18.12.01, 17:46 Gość portalu: Marek P. napisał(a): > ... nawet jakby się miało to zakończyć morskością wątroby :) a to watroba moze miec inny kolor niz morski? co z watrobami sasiednich miast??? Odpowiedz Link Zgłoś