thebird1 26.11.07, 13:14 Gwiazda znana chyba wyłacznie Dziekańskiemu . Nadal pokutuje w narodzie jak ktoś z zagranicy to gwiazda. Co to znaczy chłodny sposób gry... po "Lodowej"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thebird1 Gra Molvaer, a potem echo IP: *.gorzow.mm.pl 26.11.07, 21:41 czyżby nikt nie brał udziału w tym ważnym koncercie ?.Przeciez ogłoszono jako wazne wydarzenie w dziejach gorzowskiej kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Gra Molvaer, a potem echo IP: *.dial.telus.net 26.11.07, 22:57 Echo..Echo....Echo.....Echo......Echo.... :) PS. ...a to echo gralo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ornaczanska Re: Gra Molvaer, a potem echo IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.07, 07:25 Byłam i gra Molvaera nic nie miała współnego z chłodem Skandynawii, dla porównania polecam Bobo Stensona czy Jana Garbarka. To jest chłód Skandynawii. Mogą być jeszcze kopenhascy freestylowcy. Molvaer zagrał jakiś projekt, bliższy Warszawskim Jesieniom Muzycznym, poszukiwaniom Cage'a. A szkoda, bo chyba rzeczywiście niewielu wie, jakim on jest znakomitym trębaczem. Pamiętam Tomasz Stańko kiedyś poszedł na chwilę podobną ścieżką, ale szybko zawrócił. Chwała panu Dziekańskiemu za nazwisko, ale nie jego wina, że muzyk wybrał akurat taki, czyli najnowszy program. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Gra Molvaer, a potem echo 06.01.08, 14:59 "...Molvaer zagrał jakiś projekt..." ... co to znaczy? Jak się gra "projekt"? Bo nazwa sugeruje jakieś proby grania... Myslałem że facet grał gotwy koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ennika koncert mistyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 20:40 Byłam. Było nieziemsko , oryginalnie i z przesłaniem. Nie wyszłam. Byłam przygotowana. Widziałam fragmenty innego koncertu w Internecie.Jazz nabrał zupełnie nowego wymiaru. Artystę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basista Gra Molvaer, a potem echo IP: *.kam.pl 06.01.08, 14:48 Genialny koncert chwała Panu Dziekańskiemu, że go zaprosił. Odpowiedz Link Zgłoś