emsiziomal 09.12.07, 21:49 Ale było warto Pięknie było. rubik jak biały anioł.... Widziałem andriusze z radiomagnetofonem Kasprzak...nagrywał albo transmitował do Kanady. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meloman Re: Zmarzłem przed telebimem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 21:55 emsiziomal napisał: > Widziałem andriusze z radiomagnetofonem Kasprzak...nagrywał albo transmitował > do Kanady. > :) zapewne przez satelitę Ojca Dyrektora... biznes to biznes :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: Zmarzłem przed telebimem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 21:56 www.youtube.com/watch?v=swEDIGSuKw8 Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal Wzruszyłem sie... 09.12.07, 22:01 Łzy ciekną mi po twarzy. Warto było marznąć. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wzruszyłem sie... 09.12.07, 22:04 "...> Łzy ciekną mi po twarzy. Warto było marznąć. ..." ...oszukujesz chyba - albo nie było łez albo nie było mrozu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzruszony Re: Wzruszyłem sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:05 a ja chyba nie uspokoję się do jutra, albo jeszcze dłużej i łzy też mi kapią... jestem taki wzruszony !!! Rubik odmienił moje zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lir A poklaskaliście sobie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:11 Gorzów już rozreklamowany? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: A poklaskaliście sobie? 09.12.07, 22:24 "...Gorzów już rozreklamowany?.." ... pewnie... koło Sukiennic spotkałem pedzącego krakusa krzyczącego "Gdzie jest ten Gorzów??? Przeprowadzam się...!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: A poklaskaliście sobie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 08:30 Teraz kolej na Zieloną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Wzruszyłem sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:11 Szlochałem nie tylko ja. Szlochali mieszkańcy naszego miasta. Szlochał prezydent, skarbnik miejski.... Szlochał andriusza złamali mu antenke w Kasprzaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdenerwowany Re: Wzruszyłem sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:15 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Szlochał andriusza złamali mu antenke w Kasprzaku! Andrzeju, nie załamuj się ja Cię proszę kupisz sobie nowy magnetofonik weźmiesz kredyt w prowidencie oni są tacy dobrzy dla ludzi widziałem w tiwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Przepraszam..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:22 Polały się łzy me czyste, rzęsiste Na me dzieciństwo sielskie, anielskie, Na moją młodość górną i durną, Na mój wiek męski, wiek klęski; Polały się łzy me czyste, rzęsiste... ______________________________________________ Przepraszam, że żartowałem z ARTYSTY przez wielki A, Tfurcy , przez wielkie TFU, Wspaniałemu Człowiekowi przez wielkie WC.... Przepraszam znawców Prawdziwej Sztuki. Ja, niegodny profan, dopiero dziś zrozumiałem, że dzięki Tej Muzyce , stałem sie lepszy. andriusza przepraszam, że klaszcząc głośno popsułem jakośc nagrania na kasecie ferrum forte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wzruszyłem sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:27 Kurcze, jeśli wszyscy płakali to musiało to być przejmujące doświadczenie. A wszystko to zawdzięczamy, no komu...? Wiadomo, co nie Bernard? Prezydent w dowód wdzięczności dla Bernarda, w porozumieniu z Andrzejem transmitowali koncert za Ocean. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Wzruszyłem sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:33 to jest cos co porywa za serce, nawet jak nie chcesz,opierasz sie a łzy same napływają, pierwszy raz tego doswiadczyłem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianka jedna Re: Wzruszyłem sie... IP: *.gorzow.mm.pl 09.12.07, 22:38 Chłopaki, co Wy? Jakie wzruszenie, że niby co? Rąbanka słowno- muzyczna za taki szmal? A gdzie w tym był Gorzów? Nawet nie chce mi się żartować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Wzruszyłem sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:42 Gorzów był w tym, i będzie. Gorzów trwa w muzyce Róbika Piotra. I dzięki niemu tylko od 30 minut ceny nieruchomości poszły w górę, paliwa spadły. Żona mnie bardziej kocha. Tylko ten Kasprzak andriuszy nie daje mi spokoju, czy antena złamana nie zniekształciła przekazu za ocean. Co powie benio, czy zanuci w odpowiedniej tonacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Wzruszyłem sie... IP: *.dial.telus.net 10.12.07, 01:22 Hey emsiziomal , He he he he :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guga Re: Wzruszyłem sie... IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.07, 19:21 Gdzie był Gorzów? Gorzów płacił! I to wystarczy. Prezio płakał bo taką ma naturę. Kicz go porywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeeR Re: Wzruszyłem sie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:40 A jakieś szczegóły? Skąd łzy i szloch? Tak smutno było? Czy też może były to łzy szczęścia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za-warciak Re: A gdzie jest Andrzej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:35 Wy tu gadu, gadu a Andrzej może jescze został i płacze raz ze szczęścia i traumatycznego wzruszenia dzięki Panu Rubikowi a ponadto z żalu bo mu emsiziomal (perfidna sztuka) zniszczył sprzęt nagrywający... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: A gdzie jest Andrzej? 09.12.07, 23:01 i takiego moge cie polubic ziomal! do jasnej cholery, ten rubik to jednak gosciu! poparzcie na ta orchidee, tego, orkiestre, na tych wszystkich, i natych ktorych nie widzicie! czy wy ludzie zawistyni i wiary malej nie widzicie ze ten nie caly milion, to na 156 osob podzielic trzeba bedzie? rubik nam to za darmo robi, a z wlasnej kieszeni dolozy, na te zwierzatka biedne, co to nasz prezydent o nich zapomnial!! panie prezydencie ! daj pan na te bezdomne zwierzatka! wiele pan na tym zyskasz!!! ziomala widzialem, wcale nie klaskal, tylko rece , bez rekawiczek w kieszeniach ogrzewal. i wcale nie plakal! tacy jak on, nigdy nie placza! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: A gdzie jest Andrzej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:08 och andrzejku, jesteś jestem taka szczęśliwa a juz myslałam, że mam przed soba nieprzespaną noc i poduszka mokra od łez.... ps. co z twoim sprzętem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Rubik to fenomen, Psałterz Wrzesniowy jest cudowny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:10 muzyka.onet.pl/10172,1655136,newsy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Rubik to fenomen, Psałterz Wrzesniowy jest cu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:12 Psałterz Listopadowy jest wspaniały a grudniowy zaje>bisty. Psałterz Floriański za to zdecydowanie przereklamowany choć Rubik pokazał w nim też swoja maestrię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: A gdzie jest Andrzej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:10 andriuszy nadłamali antenkę w Kasprzaku....ze sprzętem chyba wszystko OK! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: A gdzie jest Andrzej? 09.12.07, 23:18 pchal sie ziomal do cieplego , i to jego wina , ze antene! mi zepsuli lotry jedne, katoliki , co to o milosci blizniego mowia, a blizniego nie szanuja, i sprzetu jego! sprzet Iwonka w porzadku, ale antenki szkoda! wiesz Iwonka?, wiecej takich ziomali, to czlowiek kulturalny, poza antenka i zeby moze stracic!!! ja bym tam tych wszystkich, co to tylko mowia , ze rubika kochaja, czy jego muzyke , jakos tak, to bym do pierdla zamykal, i niech im rece przy budowie stadionow zamarzaja! na chwale tuska! Iwonka! ze sprzetem wszystko okej, antenke sie naprawi! to gdzie i o ktorej sie spotkamy? dawaj namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal Prezydent ma głos! 10.12.07, 09:20 Prezydent Tadeusz Jędrzejczak Reakcja publiczności jest najważniejsza, w końcu dla tych ludzi to robimy, a nie dla gustu prezydenta. Mamy wielki sukces na zakończenie obchodów 750-lecia Gorzowa. Nie pamiętam koncertu, który miałby niecałe 2 godziny głównej części i prawie 1,5 godziny bisów. Jestem bardzo zadowolony. To oratorium ma kilka pięknych piosenek, które będą przebojami. _______________________________________________________ Gratuluję Panie prezydencie..moze wziąłby sie Pan z produkcje Przebojów Iwan odszedł od Delfina i potrzebują kogoś do współpracy. Dadam..kogoś z kasą! ps Jako, iz stałem i przeżywałem przed telebimem nie wiem czy obiecana TV była ? Dementuję także informację, ze to ja złamałem andriuszy antenkę. To chyba (F)jona z (Fi)olką , się nań rzuciły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.dial.telus.net 10.12.07, 09:32 :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: A gdzie jest Andrzej? 10.12.07, 19:55 "... co z twoim sprzętem?..." ... nie martw sie - żonka by go zabiła gdzyby se uszkodził! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmergiel Re: Wzruszyłem sie... IP: *.energis.pl 21.12.07, 16:29 Tez bym plakal. Taka kasa za taka chale... Juz mi sie na lzy zbiera.. Szmergiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Wreszcie Polska mówi o Gorzowie pozytywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 09:41 muzyka.onet.pl/0,1655405,newsy.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Wreszcie Polska mówi o Gorzowie pozytywnie 10.12.07, 19:08 co by nie mowic, niezle to wszystko wygladalo! a ze milion? warto bylo wydac! nie samym chlebem czlowiek zyje, czasami potrzeba troche szalenstwa!! a rubik jest okej! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guga Re: Wreszcie Polska mówi o Gorzowie pozytywnie IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.07, 19:26 Fajnie, że nie wydałaś tego miliona ze swojego portfela. A może trochę wydałeś. Teraz będziemy drugim Krakowem (chociaż z Rubika...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Po co mówic o Gorzowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 19:49 Tak! Tak! Słuchajcie sobie Rubika ile chcecie ale za własne pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Po co mówic o Gorzowie? IP: *.dial.telus.net 10.12.07, 23:07 Hey adas, Alez sluchaja za wlasne pieniadze... Gorzowiacy placa podatki, pacanie ..a wiec...wlasne pieniadze czy nie??? Brawo Gorzow Brawo Rubik Brawo Prezydent i Rada!!! :):):) PS. Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Pacan Bernard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 14:43 Mylisz sie Bernardzie i sam jesteś pacan! 2.5 tysiąca ludzi słuchało za pieniądze wszystkich podatników (których jest w Gorzowie nieporównanie więcej! Słuchali między innymi za moje pieniądze... Uważam, że pieniądze wszystkich podatników absolutnie nie powinny być przeznaczane na żadne kiczowate koncerty i napychanie kieszeni przebrzmiałym gwiazdom! Ładnych gospodarzy miasta mamy! Gdybym tak gospodarzył już dawno bym poszedł z torbami... Najgorsze jest to, że tu wszystko się rozpłynie. Ludzie trochę ponarzekają, nikt nikogo nie rozliczy... i Bernard dalej będzie obrażał ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wreszcie Polska mówi o Gorzowie pozytywnie 10.12.07, 20:03 Nie o Gorzowie ale o Rubiku który zrobił Gorzowianom prezent z okazji 750 lecia lokacji... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Wreszcie Polska mówi o Gorzowie pozytywnie 10.12.07, 21:14 nie wazne werty czy o gorzowie dobrze, czy zle mowia, czy w kontekscie rubika , czy marcinkiewicza! wazne , ze o gorzowie mowia!!!! moje marzenie: rozbija sie airbus 380 pod gorzowem! 645 ofiar smiertelnych!!! wszyscy dowiaduja sie... , zartowalem i nikomu nie zycze!!!! wystarczy ekstraklasa koszykowki kobiet, ekstraklasa pilki recznej, ekstraliga zuzla, i "pierwsza"liga pilki noznej mezczyzn!!! tylko szkoda eksrtaklasy pilkarek noznych! (:(:(: pozdrowienia werty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wreszcie Polska mówi o Gorzowie pozytywnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 21:17 Ale czemu to ważne? Nie rozumiem! Wyjaśnijcie proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hektor Re: Wreszcie Polska mówi o Gorzowie pozytywnie IP: *.gorzow.mm.pl 10.12.07, 21:29 Wdzięczni mieszkańcy Tobie dziękują! W mroku zawarcia,zziębnięci pod kapiącymi z dachu nieba kroplami - stali - Ci słabsi, gorsi i mali, prawie zapomniani. Prezydent gest miał, nie byle jaki, kazał ekran zawiesić i wnet opróżniły się w mieście czworaki i doń przybyły. Dziadkowie,matki, żony i kochanki, córki i teście i któż tam był jeszcze? Choć nikt tu ławek nie poustawiał, nikt nie oświetlił i nawet nie było ochrony - tłum był szczęśliwy i zadowolony. A tuż za ścianą koncertowano, splendor wielki i pycha. Kosztowne stroje pozamawiano na cześć Piotra Rubika! Gdzie wielkie stacje telewizyjne? Gdzie są rozgłośnie radiowe? Znowu sie dowiesz, lecz z prasy brukowej, co Rubik zrobił w Gorzowie. Może by Doda, występ fakira, połykaczy ognia i kapeli z Remizy? To by pokazali w CNN, BBC i Polsacie, a tak światowy tylko z nazwy macie - koncert dla prowincji. Świat się nie poznał, świat nie rozumie naszego dobroczyńcy. To nie "Oratorium dla świata", lecz dla prowincji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho Re: Wreszcie Polska mówi o Gorzowie pozytywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 21:44 musiałes napisać to taki wewnętrzny imperatyw grafomani juz tak mają... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamyk Re: Wreszcie Polska mówi o Gorzowie pozytywnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 21:50 I Rubik...pisząc Oratorium dla Świata Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Wreszcie Polska mówi o Gorzowie pozytywnie 10.12.07, 22:25 czesc Kasiu, jeszcze raz napisze, specjalnie dla ciebie: nie wazne , czy o nas pisza dobrze czy zle? wazne , ze o nas pisza!!! uruchom swoja inteligencje Kasiu, albo pozowl rodzicom ci cos powiedziec, czasami rodzice na prawde ciekawe rzeczy mowia. pozdrowienia Kasiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.dial.telus.net 10.12.07, 23:15 Hey hoho, Przestan, Jest fajne... Kiedy ostatni raz "rozbudzeni" forumowicze "grafomianie" taka uskuteczniali... Brawo... Gratulacje dla miasta... Gratulacje dla Rubika... Gratulacje dla Prezydenta: Prezydent obiecal.... I wbrew tylu przeciwnosciom - slowa dotrzymal!!!!! :):):) PS. Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 08:58 www.wrzuta.pl/audio/35VcauS3kg/polski_teolog_karol_wojtyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Dla kogo dobry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 16:52 Dla Bernarda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Da Re: Dla kogo dobry? IP: *.centertel.pl 21.12.07, 13:56 Gdzieś (chyba w GL)przeczytałem,że w TVN była wzmianka o tym koncercie i komentarz w stylu : "i dzięki temu o Gorzowie mówili w bardzo popularnej stacji tv".To chore, zabarwione prowincjonalnością i drobnomieszczaństwem, jeśli kogoś podnieca taki sukces Gorzowa!Za milion zł taka reklama?Ciekawe ,czy Ludzie, którzy się podniecają tym koncertem zapłaciliby za bilet 400 PLN,gdyby ponad 130 tys.mieszkańców ze swoich podatków nie dopłaciłoby do biletów wstępu?Ludziska zacznijcie wymagać od swoich wybrańców,żeby szanowali naszą kasę i piętnujcie tych,którzy karygodnie i bezkarnie ją trwonią! Odpowiedz Link Zgłoś