e_werty 20.01.08, 23:01 www.scribd.com/doc/395118/psychologiczny-test Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejusa Re: psychologiczny test 20.01.08, 23:11 czesc werty, wybralem 5 i jablko, chyba sie do testow nie nadaje. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: psychologiczny test IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.08, 03:33 fajne. pokazuje, że jak się przyzwyczaić do dodawania, to się 2 i 5 dodaje nawet gdy nie potrzeba. wybrałem 7 i por. dlaczego por? nie wiem. może dlatego, że krótka nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: psychologiczny test 21.01.08, 08:50 do kitu ten test... wybrałam 9 i pomidor Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: psychologiczny test 21.01.08, 10:58 Jablko i pomidor to nie warzywa. Wybralem 11 i pieprzona marchewke. Jestem idiota. Ide skoczyc z mostu. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: psychologiczny test 21.01.08, 11:11 login_tymczasowy napisał: > Jablko i pomidor to nie warzywa. > > Wybralem 11 i pieprzona marchewke. > Jestem idiota. > Ide skoczyc z mostu. pomidor jest warzywem. :) w przeciwieństwie do marchewki. Jako, ze na półwyspie iberyjskim robią dżemy z marchewki - marchewka jest w Unii owocem. :)))) A 11 jest ok. ;) test jest durny, bo po zmóżdżaniu się człowiek odruchowo wybiera najprostrze rozwiązania. Stąd ta marchewka. Jednak jeśli jadło się przed chwilą kapustę - to najprostrzą odpowiedzią będzie w danej chwili kapusta. Ale skąd jabłko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: psychologiczny test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 11:47 6 i sałata...... Marchewka mi przez łepetyne przeszła uffff Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: psychologiczny test 21.01.08, 11:51 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > 6 i sałata...... > Marchewka mi przez łepetyne przeszła > uffff emsi - przecież wszyscy wiedzą, że jesteś wybitny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: psychologiczny test 21.01.08, 11:54 calama napisała: > pomidor jest warzywem. :) Coolinarnie. Botanicznie jest owocem rosliny zielnej. pl.wikipedia.org/wiki/Owoc Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: psychologiczny test 21.01.08, 12:05 login_tymczasowy napisał: > Botanicznie jest owocem rosliny zielnej. > rozumiem, że kobietom w ramach kwiatka wręczasz kalafior :P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: psychologiczny test 21.01.08, 12:10 calama napisała: > rozumiem, że kobietom w ramach kwiatka wręczasz kalafior :P Do kobiety tylko z flaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: psychologiczny test 21.01.08, 12:12 login_tymczasowy napisał: > Do kobiety tylko z flaszka. to jakieś warzywo? czy owoc? heh, to ja nie jestem kobietą? :P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: psychologiczny test 21.01.08, 12:16 Owocujace drzewo. www.traveller.pl/Australia/images/24320019.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: psychologiczny test 21.01.08, 12:22 login_tymczasowy napisał: > Owocujace drzewo. > a ta babeczka to owoc? dlaczego jaj twarz nakryłeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: psychologiczny test 21.01.08, 12:33 calama napisała: > a ta babeczka to owoc? > dlaczego jaj twarz nakryłeś? ;) Babeczka ma twarz pokryta lukrem, zamierzam ja schrupac. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: psychologiczny test 21.01.08, 12:35 login_tymczasowy napisał: > Babeczka ma twarz pokryta lukrem, zamierzam ja schrupac. Kanibal! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: psychologiczny test 21.01.08, 12:41 calama napisała: > Kanibal! :))) Ale czarujacy... Jakos wydawalo mi sie ze drzewo butelkowe ma owoce w ksztalcie butelek. Jeszcze lunchu nie jadlem a juz czegos sie nauczylem. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: psychologiczny test 21.01.08, 12:42 login_tymczasowy napisał: > Ale czarujacy... nie wierzę! :P > Jakos wydawalo mi sie ze drzewo butelkowe ma owoce w ksztalcie > butelek. > Jeszcze lunchu nie jadlem a juz czegos sie nauczylem. Do tej pory uczyłes się wyłącznie przez jedzenie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: psychologiczny test 21.01.08, 12:55 calama napisała: > > Ale czarujacy... > nie wierzę! :P Wszyscy to wiedza. Przylacz sie do wiekszosci. > Do tej pory uczyłes się wyłącznie przez jedzenie? :P Uczylem sie przez przypadek i z obowiazku szkolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: psychologiczny test 21.01.08, 13:00 login_tymczasowy napisał: > Wszyscy to wiedza. > Przylacz sie do wiekszosci. jestem zosia samosia - sama musze się przekonać > Uczylem sie przez przypadek i z obowiazku szkolnego. a z własnej ciekawości? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: psychologiczny test 21.01.08, 13:12 calama napisała: > jestem zosia samosia - sama musze się przekonać Mialas na to ponad rok. Skoro sie jeszcze nie przekonalas - nic z tego nie bedzie. Cala nauka poszla w las... > a z własnej ciekawości? Z ciekawosci wsadzilem kiedys drut do kontaktu. Pozniej to juz wierzylem informacjom zawartym w ksiazkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: psychologiczny test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 12:23 Widziałem w rejonach niewysokiego gościa w okularach co walił głowa w drzewo krzycząc na przemian OSIEM i POMIDOR!!! Jego rudawy pies patrzył z politowaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: psychologiczny test 21.01.08, 12:53 "Owocujace drzewo." ... niedaleko pada kobieta od flaszkowca... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: psychologiczny test 21.01.08, 23:07 dzieki jablku nie zrobilem sie testowym idiota, ale przez to jablko , jednak palantem jestem! a to wszystko przez brak dokladnosci i cierpliwosci. ale obciach! Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: psychologiczny test 22.01.08, 00:09 calama napisała: > najprostrze rozwiązanie >to najprostrzą odpowiedzią Calama, czy jakieś ostrze zrobiło ci z mózgu kapustę? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: psychologiczny test 22.01.08, 09:06 danny_boy napisał: > Calama, czy jakieś ostrze zrobiło ci z mózgu kapustę? nie ostrze, jest prostsze wytłumaczenie - zatoki :( pozostaje mi się cieszyć, że w końcu miną póki dopiekają... mam poważne problemy z myśleniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: psychologiczny test 22.01.08, 00:07 andrzejusa napisał: > wybralem 5 i jablko, Do tej pory się zastanawiam czy jabłko to jarzyna, czy warzywo. Odpowiedz Link Zgłoś