hiramski 27.01.08, 21:19 www.zachod.pl/articles/view/obradowali-mlodzi-demokraci Skoro to był zjazd całego regionu młodych demokratów to byli tam także ludzie z południa województwa... 100% poparcia... No no, jednak mozna się dogadać z Zieloną... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dick Re: Młodzi Demokraci 100% poparcia :))) IP: *.net.fone.pl 27.01.08, 22:00 szkoda, ze tylko u mlodych tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
hiramski Re: Młodzi Demokraci 100% poparcia :))) 27.01.08, 22:27 Hey dick ;) Zawsze coś... Może jeszcze będą z nich ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Młodzi Demokraci 100% poparcia :))) 27.01.08, 22:33 "...będą z nich ludzie ..." ... oni maja nadzieje że beda politykami... a ty ich spychasz do posledniego gatunku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Młodzi Demokraci 100% poparcia :))) IP: *.dial.telus.net 27.01.08, 23:00 Hey werty, Mlodym Demokratom nalkezy pogratulowac, to prawda... Jednak musisz przyznac ze ...jeden kandydat....100% poparcia...to brzmi tak demokratycznie, ze prawie....socjalistycznie.. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Młodzi Demokraci 100% poparcia :))) IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.08, 23:43 Bernard napisał: > ...jeden kandydat....100% poparcia... co w tym dziwnego. może ma jakiś dobry pomysł? jak kiedyś ktoś rzucił pomysł - zróbmy województwo, będziemy mieć stanowiska i taaaak żyć na koszt podatnika - to też miał 100% poparcia. natychmiast się dogadał ministrant z gorzowa z komunistą z zielonej góry. biskup pobłogosławił, policjantka notatkę połknęła, żeby nawet po 10 latach nikt się nie dowiedział co ustalono... nie tylko młodzi politycy potrafią się dogadać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Młodzi Demokraci 100% poparcia :))) IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.08, 22:57 dick napisał: > szkoda, ze tylko u mlodych tak jest eee, w rosyjskiej demokracji też tylko jeden kandydat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Młodzi Demokraci 100% poparcia :))) IP: *.net.fone.pl 28.01.08, 22:51 a kim są młodzi demokraci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Młodzi Demokraci 100% poparcia :))) IP: *.dial.telus.net 28.01.08, 23:02 Hey anka, aneczka, aniusia ty moja... Mlodzi Demokraci sa jak......Demokraci.... Tyle ze...mlodzi... :):) PS. Blondynka, co....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Młodzi Demokraci 100% poparcia :))) IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.08, 23:05 Ten pajac zostal szefem mlodziezowki PO? Dobre sobie, chodzilem z nim do szkoly sredniej. Niezle sie ustawil, ale do polityki sie nadaje bo szczeroscia nigdy nie grzeszyl. Zawsze mu patrzylo falszywie z oczu. (i nie tylko patrzylo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Młodzi Demokraci 100% poparcia :))) IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.08, 23:15 ale zakłamanie! nazywają się demokratami, a należą do partii wrogiej demokracji. przecież wszyscy pamiętają że establishment platformy na wynik poprzednich wyborów "odpowiedział buntem. Jawnie odmówił uznania moralnej prawomocności wyborów. To nie PiS, tylko właśnie establishment przyczynił się do demolowania demokracji jako systemu, w którym zwycięzca wyborów uzyskuje demokratyczną prawomocność do przeprowadzania zmian. ... kwestionowano radykalnie moralny mandat PiS-u do sprawowania władzy - i to było groźne dla kultury demokratycznej. Nie dostrzegano, że Kaczyński nie wpuścił populistów do resortów, które tworzyły rdzeń władzy państwowej - MSZ i służb specjalnych." www.gazetawyborcza.pl/1,76498,4871149.html Odpowiedz Link Zgłoś
hiramski Re: Młodzi Demokraci 100% poparcia :))) 28.01.08, 17:07 Hey nicelus, PO jest wroga demokracji? Chyba przesadzasz. Kto w takim razie jet jej obroncą? PiS :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus nie przesadzam. to oczywiste :) IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.08, 17:21 każda partia przed kamerami twierdzi, że jest najlepsza, ale po cichu wszyscy wiedzą, że najlepszy jest pis. :) www.wprost.pl/ar/122495/Raport-ekspertow-SLD-tylko-PiS-ma-spojna-wizje-Polski/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus dlaczego włosi krytykowali pis? IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.08, 17:25 bo woleli raj tuski! www.sport.pl/pilka/1,80056,4877193.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard PiS to reinkarnacja narodowego socjalizmu. IP: *.dial.telus.net 28.01.08, 17:55 :):):):) i to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
hiramski Re: PiS to reinkarnacja narodowego socjalizmu. 28.01.08, 19:33 PiS to także socjalizacja reinkarnacyjnej narodowościowości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus kolesiostwo i ćwiąkalenie prawa... IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.08, 20:52 www.rp.pl/artykul/87839.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kampais Nicelus nie pij tyle IP: *.gorzow.mm.pl 28.01.08, 20:59 Nicelus nie pij tyle. Pieprzy ci się wszystko. Już nawet nie wiesz czym jest pis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus kampais, czas wytrzeźwieć! IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.08, 21:13 kampais napisał: > Nicelus nie pij tyle. Pieprzy ci się wszystko. > Już nawet nie wiesz czym jest pis. ja wiem czym jest pis, a ty wiesz tyle na ten temat, co ci niesiołowski powiedział. :) www.wprost.pl/ar/122323/Lepper-i-Giertych-najbardziej-idiotycznymi-politykami/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Nicelus jesy okay...tylko zagubiony.. IP: *.dial.telus.net 28.01.08, 21:25 Hey kampais , Nicelus nic nie musi wiedziec... Inni wiedza i mu mowia... On wie ze w sekunde po tym jak ktorys neuron w jego glowie "tylko mrognie"...natychmiast zostanie "ochrzczony" komuchem i po ptaszkach... Biedny nicelus...niechce by bylo "po ptaszkach"" On ptaszki kocha... A juz kaczuszki...uwielbia... Zapewne ma zdjecie calego stadka w sypialni... Na nasze komentarze szefowi sie poskarzyc nie moze... Szefowi telefonu nie pozwalaja miec... Chyba w mysl zasady: "Czym mniej wie tym zdrowsi jestesmy"... he he he I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa moje 100 % poparcia ale dla... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 08:18 Bardziej od Młodych Demokratów, Młodych PiSowców i innych Młodych .... cenię sobie tych młodych, którzy wyjechali za granicę i pracują tam uczciwie, a szczególnie tych wykształconych lub kształcących się. Poznałem młodą dziewczynę, która po dwóch latach pracy w banku w Polsce, po finansowanych przez siebie kursach angielskiego w tym specjalistycznych dwa urlopy zuzyła na szukanie pracy w UK i udało się. Pracuje w pewnej niedużej miejscowości w Anglii, w oddziale dyżego i znanego banku, zarabia nieżle. Ma 27 lat i kariera przed nią. Jak zapytałem ją o młodych angażujących się politykę, w Polsce powiedziała tylko ...brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: moje 100 % poparcia ale dla... IP: *.dial.telus.net 30.01.08, 08:53 Hey Klodawa, 'Jak jest piekna i panna...to chce sie skontaktowac... he he he he A tak powaznie... Tylko sie cieszyc z sukcesow "gownazerii" tak w kraju jak i...troszke poza.. To oni kaczki wyplenia... Bedzie dobrze.. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kłodawa Re: moje 100 % poparcia ale dla... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 14:28 Nie chce mi się odpowiadać na Twoje gorące , polityczne wyziewy. Dla mnie jesteś od pewnego czasu troll. Odpowiedz Link Zgłoś