Gość: BezSens IP: *.net.pulawy.pl / 10.44.26.* 16.05.03, 20:31 I tak będzie 3:0 dla Prokomu, po tym jak Polonia ledwo co wygrała ze Stalą widać na cą ja stać.. Po co było pisać ten artykuł nie rozumiem.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hoobe Re: Koszykarze Polonii walczą o finał IP: *.satfilm.net.pl / 10.0.1.* 17.05.03, 08:25 Panie Romanski-co Pan wypisuje, ze niby co- lepiej grac 7-mką niż pełną 10-tką? " Przy kontuzji Rolandasa Jarutisa trener Dariusz Szczubiał w ostatnich meczach korzystał praktycznie tylko z siedmiu graczy, i to też był dobry pomysł. Mniejsza liczba zmobilizowanych i skoncentrowanych jest zawsze lepsza niż 12 "równych" i walczących o miejsce w piątce."-przeciez to niedorzeczne. Prosze popatrzec jak gra Urlep, graja wszyscy bo by grac na maxa przez 40 minut (na wysokiej skutecznosci)nie ma szans. Takze Szczubiał powinnien pojsc po rozum do głowy i dac szanse Pacosze badz Grudzinskiemu, bo jesli zdarzy sie tak, ze jesli kilku z owej 7-mki spadnie za faule, to Ci wchodzacy tez powinni wczesniej poczuc gre. ciekawe, bardzo ciekawe-jak mozna dorobic teorie to z gory zalozonej tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Koszykarze Polonii walczą o finał IP: *.acn.waw.pl 17.05.03, 21:26 Gość portalu: BezSens napisał(a): > I tak będzie 3:0 dla Prokomu, po tym jak Polonia ledwo co > wygrała ze Stalą widać na cą ja stać.. Po co było pisać ten > artykuł nie rozumiem.. ==================================== Po to,żeby taki matoł jak ty czegoś sie dowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Koszykarze Polonii walczą o finał IP: 195.94.206.* 19.05.03, 10:46 Gość portalu: BezSens napisał(a): > I tak będzie 3:0 dla Prokomu, po tym jak Polonia ledwo co > wygrała ze Stalą widać na cą ja stać.. Po co było pisać ten > artykuł nie rozumiem.. ________ 3:0 będzie, ale dla Polonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Koszykarze Polonii walczą o finał IP: *.acn.waw.pl 19.05.03, 20:35 No i jak matole?? Już 2:0 dla Polonii:)) Odpowiedz Link Zgłoś