hiiro 20.02.08, 20:13 dobrze,że nie mam po wyroku zakazu............. tylko się zalogowć nie mogę jako hiro pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejusa Re: No cześć to ja hiro wróciłem 20.02.08, 20:23 jesli to ty hiiro,to osobiscie witam, ale mi tu prowokacja "pachnie", bo hiiro wpadal i od drugiego slowa nhuje i inne takie lacialy, a ty tak grzecznie? opowiedz cos o sobie , np. skad wrociles, oczywisci jezeli chcesz! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: No cześć to ja hiro wróciłem 20.02.08, 20:48 sorki ale to ja !po niby resocjalizcji:-)albo jakuś tak.jak macie atkie chody to żeby mnie logowanie odblokowaki!na hiro-ja tam swoje hasło znam! Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: No cześć to ja hiro wróciłem 20.02.08, 20:57 no widzę,że znasz mnie jak dupa człona! a o opoweściach to zapomnij!a pamiętasz twa? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: No cześć to ja hiro wróciłem 20.02.08, 21:19 to jednak ty hiro, ale tu na forum jakby kultura zapanowala, i karolka dawno juz nie ma, i tylko faluazy jada po gorzowie jak po kabylej gorze, i kilku/tylko trzyma gorzowski sztandar, a gorzowskie wlodarze to mardy pozamykali, i ze strachu przed falubazem siedzac cicho! co do tej dupy i czlona, to niektore dupy dobrze czlona znaja, inne nie znaja go wcale. ale to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: No cześć to ja hiro wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 21:30 no to już 3 głupków wioskowych mamy.... benio i andriusza mają kola Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: No cześć to ja hiro wróciłem 20.02.08, 21:42 a ty już postanowiłeś nic nie pisać -masz jak:-)a kto to kur5wa jest? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: No cześć to ja hiro wróciłem 20.02.08, 22:29 ty mnie ziomal do Bernarda nie porownuj! cosik mi do niego brakuje, proporcje zdalo by sie znac ziomal! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: No cześć to ja hiro wróciłem 20.02.08, 22:41 Nooo znalazła się zguba:) Trochę trudno mi uwierzyć ale mam nadzieję że to Ty Hiro. Znowu będzie wesoło w starej brygadzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: No cześć to ja hiro wróciłem 21.02.08, 23:12 Ty się Budrys śmiej, a ja to się go boje, bo zaraz od komunistycznych cenzorów mi przyłoży, a żaden komuch ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: No cześć to ja hiro wróciłem 22.02.08, 00:52 No tak to już jest Mareczku, że nikt nie lubi ludzi u władzy;P Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: No cześć to ja hiro wróciłem 23.02.08, 08:40 budrys77 napisał: > Znowu będzie wesoło w starej brygadzie:) "Starej" brygadzie? Nie pamiętam Cię tu w 2002 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: No cześć to ja hiro wróciłem IP: *.dial.telus.net 23.02.08, 19:07 Hey blic, W 2002 brygad juz nie bylo... he he he he Budrys nawiazuje do przedinternetowej wersji forum gazety... To bylo tak dawno temu, ze....morze Martwe bylo dopiero chore... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgora Re: No cześć to ja hiro wróciłem IP: *.ztpnet.pl 23.02.08, 19:31 coś krótko siedziałeś frajerze ładnie się rozprułeś hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: No cześć to ja hiro wróciłem 24.02.08, 11:21 Nawet Ty, Bernard, metuzalemie forum, nie masz tak długiej forumowej brody żeby pamiętać pierwsze forumowe spotkania w pubie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l_t Re: No cześć to ja hiro wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 12:15 blic napisał: > Nawet Ty, Bernard, metuzalemie forum, nie masz tak długiej forumowej > brody żeby pamiętać pierwsze forumowe spotkania w pubie. ;) Nie pamieta, bo nie bywal. Ale tworczosc Benia byla omawiana. Spotkania w pubie odbywaly sie, gdy F weszlo w wiek dojrzaly. Teraz to sklerotyczna starosc... Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: No cześć to ja hiro wróciłem 28.02.08, 15:03 Gość portalu: l_t napisał(a): > Spotkania w pubie odbywaly sie, gdy F weszlo w wiek dojrzaly. Teges... Adam? Bo wszystko nadal w Wo(a)lu Tajemnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird1 Re: No cześć to ja hiro wróciłem IP: *.gorzow.mm.pl 23.02.08, 20:06 możesz nas oswiecić i uprzedzic za co miałeś kłopoty . Za forum ,a może komus dałeś w twarz ?. Kiedyś przewidywali ,na tym forum ,że za stronę o policjantch z Łobza to bekniesz . Oświeć nas i tych starych i nowych . Przyda sie by nam sie taki fart nie trafił Odpowiedz Link Zgłoś
kajmakan Powiedziałbym,bernardynie (bynajmniej nie zakonnik 24.02.08, 04:36 raczej "git". Oni tak to nazywają.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ony Re: Szkoda, na tym forum i tak prymitywów dostate IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.08, 01:24 Doceniamy samokrytyke - stara partyjna szkoła dobrze wyedukowała - towarzysz wie co nalezy zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłodawa Tusk mówił, że wrócisz. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 06:25 Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: No cześć to ja hiro wróciłem 28.02.08, 11:14 hiiro napisał: to ja hiro wróciłem O rany :) To ja może odwołam swój wyjazd na narty... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: No cześć to ja hiro wróciłem 28.02.08, 12:34 jedź smiało na te narty. ja już przypilnuję porządku:-) pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Hiro na posterunku! IP: *.dial.telus.net 28.02.08, 16:59 Hey hiro, Marek wlosy z glowy wyrywa... he he he he :):) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: Hiro na posterunku! 28.02.08, 18:21 a co ma marekpe z prety wspólnego? pozdro starego jełopa benia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Hiro na posterunku! IP: *.dial.telus.net 04.03.08, 01:54 Hey hiiro, Dziekuje za pozdrowienia ...ty forumowy pacanie he he he he he Prety i marekpe ??? Sadze, ze absolutnie nic... :):):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: No cześć to ja hiro wróciłem 04.03.08, 01:26 "...odwołam swój wyjazd na narty..." ... sprawdzalaś czy masz jeszcze narty? Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: No cześć to ja hiro wróciłem 03.03.08, 23:36 Pięć lat temu byłeś bardziej zadziorny ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: No cześć to ja hiro wróciłem IP: *.dial.telus.net 04.03.08, 01:55 Hey martha, To ten sam hiro... Jedynie fryzure zmienil... he he he :):):):):):)) Odpowiedz Link Zgłoś