Gość: borys Re: Nowe wieści z życia Pyzy. IP: *.bajt.krakow.pl 02.09.03, 12:28 Po nocach płakałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Nowe wieści z życia Pyzy. 02.09.03, 21:42 no teraz ma o co sobie wyostrzyć język-na przyszłość hiro pozdro PYZĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
p_y_z_a Re: Nowe wieści z życia Pyzy. 03.09.03, 21:20 Nie płakałam, bo Pyzy nie płaczą. Ząb pojawił się znienacka. Obślinienia. Pyza Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Nowe wieści z życia Pyzy. 03.09.03, 21:56 p_y_z_a napisała: > Nie płakałam, bo Pyzy nie płaczą. Pozdrów mamę, Pyzo niepłacząca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Nowe wieści z życia Pyzy. IP: *.bajt.krakow.pl 05.09.03, 08:22 p_y_z_a napisała: > Nie płakałam, bo Pyzy nie płaczą. Może chora? Dzieci przeważnie płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Nowe wieści z życia Pyzy. 05.09.03, 01:25 p_y_z_a napisała: > Mam zęba. > Pyza Masz zabka i juz potrafisz pisac. Jestes niesamowita dziewczynka. :-))) Pozdroweczka od bardgorzowski P.S. Pytanko: Ktore slowo bylo Twym pierwszym slowem, czy to wypowiedziane, czy tez to napisane ? ;-? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Nowe wieści z życia Pyzy. 07.09.03, 23:40 bardgorzowski napisał: > Pytanko: > Ktore slowo bylo Twym pierwszym slowem, czy to wypowiedziane, czy tez to > napisane ? ;-? Pierwsze słowo powinno brzmieć "tata". P_y_z_o - pamiętaj: ta_ta, ta_ta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula753 Re: Nowe wieści z życia Pyzy. IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.03, 15:01 marek_p napisał: > > Ktore slowo bylo Twym pierwszym slowem, czy to wypowiedziane, czy tez to > > napisane ? ;-? > Pierwsze słowo powinno brzmieć "tata". P_y_z_o - pamiętaj: ta_ta, ta_ta :) Pierwsze słowo Pyzy powinno brzmieć: fo_rum, fo_rum go_rzow :) Pozdrawiam serdecznie Pyzę, mamę i rodzinkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Nowe wieści z życia Pyzy. IP: *.bajt.krakow.pl 08.09.03, 08:34 A Koza straciła kolejnego mleczaka. Wróżce czy innej myszce, w którą na wszelki wypadek wierzy, wyznaczyła stawki taryfikacyjne. ps. Pod Pegazem w Gorzowie wklejają dzieciom niebieskie plomby! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Nowe wieści z życia Pyzy. 21.09.03, 22:17 W mojej rodzinie za wróżkę/myszkę robi babcia. Co któremu ząb wypadnie, lub z pazerności- bo trzeba by z dzień poczekać a w skarbonce pustki- zostanie wykręcony, wyskakuje z dziesiątaka :)))) Pozdrowienia! Ps. Pyza się nie chwali osobiście, bo zajęta jest ostatnio wyrabianiem prawa jazdy na chodzik, ale w pyzadłowym pysiu zębów sztuk jest dwa. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Nowe wieści z życia Pyzy. 22.09.03, 08:31 pretty01 napisała: > zajęta jest ostatnio wyrabianiem prawa > jazdy na chodzik, W nauce chodzenia najlepszy jest moment prowadzania za palce. Kręgosłup odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Nowe wieści z życia Pyzy. 22.12.03, 12:39 Wczoraj staneła w domu pierwsza w pyzowym życiu choinka! Pyza, zrazu nieufna i zdziwiona, jest zachwycona. Skutkiem Pyzy zachwytu bombki wiszą tylko na górnej części choinki, gdzie nie sięgają małe, lepkie, ciekawskie rączki. Wesołych Świąt!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Nowe wieści z życia Pyzy. 22.12.03, 21:04 pretty01 napisała: > Wczoraj staneła w domu pierwsza w pyzowym życiu choinka! Pyza, zrazu nieufna i > zdziwiona, jest zachwycona. Skutkiem Pyzy zachwytu bombki wiszą tylko na > górnej części choinki, gdzie nie sięgają małe, lepkie, ciekawskie rączki. > Wesołych Świąt!! pilnuj PYZY bo na choince zazwyczaj wiszą lampki /230v/ wesołych i przyjemnych-hiro Odpowiedz Link Zgłoś