calama 11.04.08, 12:39 nie żebym tęskniła... ale dawno się nie pojawiał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kumentator Re: a gdzie werty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 12:53 calama napisała: > nie żebym tęskniła... ale dawno się nie pojawiał... Niech zwycięży miłość! Choćby na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: a gdzie werty? 11.04.08, 12:55 Gość portalu: kumentator napisał(a): > Niech zwycięży miłość! > Choćby na forum... Na forum to połowe z Was kocham. ;) Forumowo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za-warciak Re: e_ werty - mroczny obiekt pożądania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 13:08 e_ werty, mroczny obiekt pożądania Freud się kłania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: e_ werty - mroczny obiekt pożądania... 11.04.08, 13:32 Gość portalu: za-warciak napisał(a): > e_ werty, mroczny obiekt pożądania > Freud się kłania ;) hehehe Twoja reakcja to jak opowiadanie, co widzi się na obrazkach - test jakiegośtam. Są tam bezkształtne plamy i istotne jest to, co kto widzi. Czyli co siedzi w jego mrocznej podświadomości. ;) Jedni widza kwiatki, inni krew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za-warciak Re: e_ werty - mroczny obiekt pożądania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 13:38 Bezpośrednią inspiracją była Twoja wypowiedź... >Na forum to połowe z Was kocham. ;) Forumowo. ;)< dalej piszesz: > Jedni widza kwiatki, inni krew. Tylko kwiatki, najchętnej duży bukiet bzu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: e_ werty - mroczny obiekt pożądania... 11.04.08, 13:44 Gość portalu: za-warciak napisał(a): > Bezpośrednią inspiracją była Twoja wypowiedź... bardzo się ucieszyłam, że mogę kogoś zainspirować ;))) > > Jedni widza kwiatki, inni krew. > > Tylko kwiatki, najchętnej duży bukiet bzu...:) Już niedługo będzie kwitł. Bzu chyba nie można nie lubić. :) A zapach może odurzyć. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: e_ werty - mroczny obiekt pożądania... IP: *.dip.t-dialin.net 11.04.08, 13:57 calama napisała: > ... - test > jakiegośtam. rorschach-test hermann rorschach był szwajcarskim naukowcem przezywanym już w dzieciństwie "klex". jego metodę wykorzystał później freund do swojej psychodiagnostyki. www.emotion.de/img/wissen/rorschach_150x175.gif ps. a nie wiesz przypadkiem gdze są teraz ci, którzy platformę do władzy w sejmiku wybrali??? jakoś na forum gorzowskim cicho. ;) www.zachod.pl/articles/view_guest/krzysztof-szymanski-po__ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird1 Re: a gdzie werty? IP: *.gorzow.mm.pl 11.04.08, 21:29 Przeczytał ten sam artykuł co ja czytałem i sie załamał . Informacja jest porażająca . Jego miasto Kraków łyka kościół katolicki . Aktualnie powierzchnia wyszarpnieta miastu to kilkanascie razy wiecej niz pow. Watykanu. Może sukienni zarekwirowali chatę wertemu i bidak poszedł pod most. Chwilowo jeszcze w rękach miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny pisior Re: a gdzie werty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 09:53 e_werty w roli kościelnego? O Boże!!! Skoro chce mieć dach nad głową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog radzie Re: a gdzie werty? IP: 82.160.209.* 12.04.08, 14:32 "People ask you for criticism, but they only want praise." Ludzie proszą o krytykę, ale tak naprawdę chcą wyłącznie pochwał. Somerset Maugham Odpowiedz Link Zgłoś
thebird1 Re: a gdzie werty? Działa na polu walki .... 16.04.08, 12:19 Nie dość ,że zabieraja Kraków to przyczyna znikniecia może być przyłączenie się do Razingera w walce z pedofilią i homo seksualimem wsród zaborców Krakowa . 22 razy wiecej łykneli ziemi z nieuchomościami niz liczy sam Watykan. Mozna się załamać mieszkając w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: a gdzie werty? Działa na polu walki .... 16.04.08, 12:23 Moze odcieli smocza jame od internetu? werty padl, login zamilkl... Halo jest tam ktos w Kraku? howgh Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy_smok_wawelski Re: a gdzie werty? Działa na polu walki .... 16.04.08, 13:12 redcloud napisał: > Moze odcieli smocza jame od internetu? werty padl, login zamilkl... > Halo jest tam ktos w Kraku? > howgh bez przesady! net mam. za wertym i loginem tęsknisz... a za mną to co? Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: a gdzie werty? Działa na polu walki .... 16.04.08, 16:08 najlepszy_smok_wawelski napisał: > za wertym i loginem tęsknisz... a za mną to co? ...co najwyzej za stekiem ze smoka :) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy_smok_wawelski Re: a gdzie werty? Działa na polu walki .... 16.04.08, 17:17 redcloud napisał: > ...co najwyzej za stekiem ze smoka :) steku z siebie nie zrobię ... ale przyznam żem smoczyca :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: a gdzie werty? Działa na polu walki .... 16.04.08, 18:51 taaak;)to zjedz dziewicę smoczku;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: a gdzie werty? Działa na polu walki .... 16.04.08, 22:25 czesc werty, wiem , ze tylko smierc cie z gorzowskim forum rozlaczy, tak samo jak i mnie! jezeli juz nie zyjesz, to wiedz, ze byles tego forum czescia i to wazna! za malo takich waznych czesci na gorzowskim forum jest! zawsze bede wspopminal wertego jako mojego dobrego kulesia!! byles moim przyjacielem werty, a ja twoim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird Re: a gdzie werty? Działa na polu walki .... IP: *.gorzow.mm.pl 17.04.08, 09:59 No i wertego ukatrupili hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy_smok_wawelski Re: a gdzie werty? 18.04.08, 12:38 zjadłem go na podwieczorek hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: a gdzie werty? IP: 82.160.209.* 19.04.08, 16:04 najlepszy_smok_wawelski napisał: zjadłem go na podwieczorek hehehe To widocznie go wyżygałeś, bo jest na wątku "ksiagarnie" ... ? Prawda, że pijany i zażygany jak swinia ? Ale on zawsze nie umiał się dobrze prezentować na forum ? Zamiast stosować się do etykiety forum, doczepił sobie etykietkę, coś tam, ble, ble, ble, ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog radzi .. Re: a gdzie werty? IP: 82.160.209.* 19.04.08, 16:12 No tak ... ? e_werty ... ? Ten egzemplarz jest po prostu nie resocjonowalny, nie reformowalny, nie naprawialny, nie wyleczalny, nie rekultywowalny, nie ..., itp. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Jestem 19.04.08, 17:36 Chwilowa nieobecność... musiałem zmienić kwaterę bo Smoki sie rozpanoszyły w Kraku! Pozdrawiam - :) Dzięki za pamięć! Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy_smok_wawelski Re: Jestem 19.04.08, 17:40 smoki wszędzie się panoszą - nie tylko w Kraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Jestem smokiem z Wrocławia ... IP: 82.160.209.* 19.04.08, 17:51 e_werty napisał: Smoki się rozpanoszyły w Kraku! Mówisz zwłaszcza o tych co chleją, jak "smok" ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Jestem smokiem z Wrocławia ... 19.04.08, 18:11 "...o tych co chleją, jak "smok"..." ... z Loch Ness... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Re: Jestem smokiem z Wrocławia ... IP: 82.160.209.* 19.04.08, 18:17 No to już dobrze ... Przynajmniej odpowiedź była grzeczna ... ? A już się bałem, że smok ... ale z takim h ... ? Odpowiedz Link Zgłoś