danny_boy 29.10.06, 00:16 Werty, czy przekroczyłeś milion postów, że jesteś na zielono? Zdradź tajemnicę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: Zielony werty 29.10.06, 11:19 "...że jesteś na zielono..." Gdzie? .... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Zielony werty 29.10.06, 15:49 Hej "dany chłopcze" - co z tym "zielonym"? Moze monitor ci przeklamuje....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _tymczasowy Re: Zielony werty IP: *.server.ntli.net 29.10.06, 16:08 Danny wrocil z clubbingu i nie dosc, ze wciagnal tam za dluga sciezke, to jeszcze nie zdjal technookularkow zielonych. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Zielony werty 29.10.06, 20:20 milion postow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tego sie nie da zrobic! tego akurat nie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Zielony werty 29.10.06, 20:40 ale popatrz werty, inni swoje ambicje o ciebie opieraja! sami nigdy nie napisza miliona postow, ale gdybys ty napisal, zawsze moga powiedziec: TO MOJA ZASLUGA!!! bidni i smieszni ci ludzie, ale niestety, spoleczenstwa skladaja sie w 90 %, z bidnych i smiesznych ludzi. smutne to , ale niestety prawdziwe! pozdrowienia werty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Już czarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 01:49 Powróciło na czarny kolor. Coś ta Wyborcza miesza z forum. Szkoda, że nie zrobiłem zrzutu ekranu, teraz mnie o halucynogeny posądzają. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Już czarny 30.10.06, 09:20 "Powróciło na czarny kolor..." ... pewnie Marek_p kombinowal jak tu zimą pszczoły dokarmiać zielenina? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Już czarny 30.10.06, 09:27 Gość portalu: Danny napisał(a): > Powróciło na czarny kolor. Coś ta Wyborcza miesza z forum. Szkoda, że nie > zrobiłem zrzutu ekranu, teraz mnie o halucynogeny posądzają. na zielono się świeci ktoś kogo sobie w Moim Forum wpiszesz jako przyjaciela:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Już czarny 30.10.06, 10:22 "...wpiszesz jako przyjaciela" ... o!!! to znaczy że ktoś sie waha! Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Już czarny 30.10.06, 10:33 e_werty napisał: ... o!!! to znaczy że ktoś sie waha! nie ciesz się;) już jesteś czarny - ściągnął z Ciebie brzemię;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Już czarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 19:23 Nie do końca, po prostu się nie zalogował. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Już czarny 30.10.06, 20:42 "...nie ciesz się;) już jesteś czarny..." ... jako rzekła "sympatyczna" - be.em(wu?)... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Już czarny 31.10.06, 07:54 e_werty napisał: ... jako rzekła "sympatyczna" - be.em(wu?)... eeee... no nie szufladkuj mnie jak wszyscy;) wolę VOLVO:) a nick od inicjałów;) Odpowiedz Link Zgłoś