Dodaj do ulubionych

Multimedia vs. Insant

22.10.03, 08:50
Multimedia ze swoja oferta dotarla w koncu na cale osiedle Staszica. Z
pewnych wzgledow kusi mnie nieco ich oferta (wraz z promocja) na internet +
TV kablowa, ale z drugiej strony obawiam sie dolaczyc do grona "potencjalnych
przyszlych niezadowolonych". Czekam na opinie Gorzowian na temat odbioru TV
kablowej oraz stanu mozliwosci internetowych firmy Multimedia. Jestem dotad
abonentem TVK Insant "Staszica" i nie wiem w sumie czy mam obstac przy tym,
przy czym jestem, czy zdecydowac sie na Multimedia. Za duzo zlego sie o nich
nasluchalem.Pozdrawiam forumowiczow.
Obserwuj wątek
    • redondo1 Re: Multimedia vs. Insant 22.10.03, 08:56
      A masz w tym Insannt coś tam Teletop?
      • bar10der Re: Multimedia vs. Insant 22.10.03, 09:06
        Nie ma tam tego Teletopa, ale do konca roku ma byc cos podobnego a mianowicie
        TMG - Telewizja Miejska Gorzowa.Typowa konkura Teletopa tylko ze w wersji
        Staszicowej.
        • redondo1 Re: Multimedia vs. Insant 22.10.03, 09:14
          O TVP3 - to dopiero nuda. Tę telewizję można porównać jedynie do przemówień
          premiera Jaroszewicza.
    • Gość: TV A kto im tam pozwolił wejść na Staszica ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 11:10
      Kto wziął ? Kaczmarek ?
    • redcloud Re: Multimedia vs. Insant 22.10.03, 11:41
      Hej Bar10der ja bym poczekal! Promocje w Multimediach są co chwila. Moze sam insant wkrotce sie poprawi i dasz
      sobie szanse na TMG. Mam jak najgorsze doswiadczenai z Multimediami - niestety jestem na nich skazany - u mnie
      to jedyna kablowka, dlatego powaznie zastanawiam sie nad wlasana antena. Jak tak dalej beda zmieniac kanały i
      podnosic ceny to kupie sobie pod choinke satelite.
      Howgh
      • redondo1 Re: Multimedia vs. Insant 22.10.03, 19:10
        Bierz multimedia chłopie. Będziesz miał TELETOP - dobra stacja. Taka fajna
        wesoła lokalna stacja- totalnie odjazdowa. Wchodź w to.
    • Gość: poinformowany Re: Multimedia vs. Insant IP: *.gorzow.mm.pl 23.10.03, 08:37
      Nie spiesz się z Multimediami.
      Są dwa niezależne pomysly na wprowadzenie Internetu do kablówki nalezacej do SM
      Staszica - Insant jest tylko obecnym operatorem :-) Za miesiac powinna juz byc
      decyzja.
      Czy bedzie TeleTop? - na razie trudno powiedziec bo to zalezy od Multimediow,
      osobiscie troche watpie.
    • Gość: Dżizas Re: Multimedia vs. Insant IP: *.teleton.pl 23.10.03, 23:02
      Yo Ziomek.Daj sobie spokoj z tymi baranami.Jak uderzysz do Multimediow to
      jestes dla mnie looser.
    • Gość: pikolo Re: Multimedia vs. Insant IP: *.gorzow.insant.pl 04.02.15, 22:03
      Ja z Insantem jestem już ładnych kilka lat i specjalnie nic dobrego nie można o tej firmie powiedzieć są dni że tylko płakać się chce a najgorzej to weekendy strata pakietów szczególnie wieczorem co prowadzi do częstego przerywania duży spadek szybkości itd. Jak zgłosisz to usłyszysz odpowiedź że wszystko jest OK i jak coś to pewnie wina po stronie odbiorcy , norma że pewnie masz wirusa . Profesjonaliśći z nich jak z koziej d... trąbka . Sam nieraz wkurzony najchętniej gdzieś bym już się przeniósł tyko gdzie ? i tak się z nimi męczę . Pozdrawiam
      • Gość: ./. Re: Multimedia vs. Insant IP: *.gorzow.mm.pl 06.02.15, 05:42
        Temat wrócił po 12 latach he
        • Gość: niezadowolny Re: Multimedia vs. Insant IP: *.gorzow.mm.pl 15.11.15, 15:50
          Temat powrócił może również dlatego, że od niedawna INSANT wyłączyła nam sygnał TVP Sport tłumacząc to jakąś podwyżką ze strony nadawcy. Niekiedy tak bywa lecz nie może to być powodem pozbawiania kibica tak właściwie podstawowego programu sportowego... Pomijając fakt, że nie ma dostępnych tak podstawowych programów jak POLSAT NEWS czy EUROSPORT 2... Jeśli tylko powodem jest cena to podnieście ją o kilka procent i nie szukajcie jakiś dziwnych usprawiedliwień... Ja coraz poważniej zastanawiam się o przejściu do MM.
          • boss285 Re: Multimedia vs. Insant 27.12.15, 23:04
            Ja podpislem umowę z gostkiem z multimedia intranet60+140 kanałów cyfrowych w tym mnóstwo jest sportowych a o to mi chodziło ceny spoko zanim podpisałem byłem w biurze ale u przedstawiciela okazało się dużo atrakcyjniejsza cena polecam nr tel kolesia 661-297-600Piotr nazwiska nie pamiętam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka