pontifexmaximus 23.10.03, 09:22 To najwspanielszy wynalazek Boga. Ale idąc w duchu ekumenizmu (wykraczjącym poza religię chrześcijańską) można powiedzieć, że kobieta jest najwspanielszym wynalazkiem Bogów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martha4 Re: Kobiety 23.10.03, 11:42 A kiedy mężczyźni zdali sobie z tego sprawę, postanowili coś z tym zrobić. No jak to, ta istota, zapierająca dech w piersiach, nie pozwalająca normalnie funkcjonować, mieszająca w umysłach i duszach męskich... ta istota jest niebezpieczna... Ale żeby zaraz od Boga??? Właśnie że nie! Kobieta to dzieło sztana! To dlatego te wszystkie symptomy i pomieszanie zmysłów i tak dalej. Całkiem niedawno przecież pozwolono nam chodzić samej po ulicy, nosić spódnice powyżej kostki, rozmawiać z obcymi facetami i głosować w wyborach. A niektóre religie do dziś twierdzą, że kobieta nie ma duszy. Po prostu mężczyźni od zawsze bali się kobiet;) "Słaba płeć, a jednak najsilniejsza..." Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Kobiety 23.10.03, 12:56 martha4 napisała: > Po prostu mężczyźni od zawsze bali się kobiet;) Takie wrażenie mogą niewątpliwie odnieść kobiety, które nigdy nie spotkały prawdziwych mężczyzn. :) Pytanie tylko, czy one same są prawdziwymi kobietami? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Kobiety 23.10.03, 14:31 bart.q napisał: > martha4 napisała: > > > Po prostu mężczyźni od zawsze bali się kobiet;) > > Takie wrażenie mogą niewątpliwie odnieść kobiety, które nigdy nie spotkały > prawdziwych mężczyzn. :) > Pytanie tylko, czy one same są prawdziwymi kobietami? ;)) A jaka jest definicja "prawdziwego mężczyzny"??? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Kobiety 23.10.03, 14:42 martha4 napisała: > A jaka jest definicja "prawdziwego mężczyzny"??? To bardzo proste. Prawdziwy mężczyzna nie boi się kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Kobiety 24.10.03, 13:01 bart.q napisał: > martha4 napisała: > > > A jaka jest definicja "prawdziwego mężczyzny"??? > > To bardzo proste. Prawdziwy mężczyzna nie boi się kobiet. Ależ współczesny jak najbrdziej nie boi się:) Nie dotyczy wszystkich...;) Ja mówiłam o tych mężczyznach, którzy nie pozwalali kobiecie być człowiekiem. Tych, którzy spisywali Koran, czy też działali w imię świętej inkwizycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Kobiety IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.10.03, 17:44 bart.q napisał: > martha4 napisała: > > > Po prostu mężczyźni od zawsze bali się kobiet;) > > Takie wrażenie mogą niewątpliwie odnieść kobiety, które nigdy nie spotkały > prawdziwych mężczyzn. :) > Pytanie tylko, czy one same są prawdziwymi kobietami? ;)) Zdefiniuj, kto to jest PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA, to powiem Ci, czy spotkałam takiego. Pozdrawiam! Prawdziwa kobieta( tak o sobie myślę, ale może się mylę, bo Ty chyba wiesz, kto to jest PRAWDZIWA KOBIETA). Hi! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kobiety 31.10.03, 20:48 Gość portalu: Klara napisał(a): > Zdefiniuj, kto to jest PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA, to powiem Ci, czy spotkałam > takiego. Pozdrawiam! Prawdziwa kobieta( tak o sobie myślę, ale może się mylę, > bo Ty chyba wiesz, kto to jest PRAWDZIWA KOBIETA). Hi! Mogę Cię zapewnić, że będziesz wiedziała jak go spotkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
cdorotka Re: Kobiety 23.10.03, 11:51 jasne ze tak zawsze sie mas baliscie zamylkliscie nas w wiezach, zakrywaliscie nam twarz bo baliscie sie naszego uroku i madrosci, wy faceci potraficie machac tylko ta swoja marna szabelka Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Re: Kobiety 23.10.03, 13:11 marną szbelką (?) - kurde, a co na to Freud? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzuki Re: Kobiety IP: *.telan.pl 23.10.03, 14:45 ktoś chyba za bardzo się uniósł. Marna szabelka? Żałosne... umiejętność rozsądnej konwersacji to jest to... Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Kobiety 23.10.03, 20:33 Oj Kobiety, Dziewczyny czegoz to od nas jeszcze oczekujecie ? Przeciez dla Was jestesmy gotowi zamienic sie we lwa wystawiajacego swa piers, aby oslonic Wasze slabe, piekne i kruchutkie powloki cielesne, coby zadnego uszczerbku nie doznaly. :-) A, ze szabelka czasami marna jest ? No coz, wazniejszy jest osiagniety skutek. POzdrowy ;-) b.G. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Kobiety 23.10.03, 20:44 Doskonalszą istotą od kobiety jest tylko kobieta-niemowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Kobiety 23.10.03, 20:48 marek_p napisał: > Doskonalszą istotą od kobiety jest tylko kobieta-niemowa :) Ale sluch powinna miec dobry. No chyba, ze sie wraca czasami o zbyt wczesnej porze. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Kobiety 23.10.03, 20:52 marek_p napisał: > Doskonalszą istotą od kobiety jest tylko kobieta-niemowa :) ciekawe, co na to Twoja żona? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Kobiety 23.10.03, 20:55 panna_marianna napisał: >> Doskonalszą istotą od kobiety jest tylko kobieta-niemowa :) > ciekawe, co na to Twoja żona? :o) Sami mi ten tekst sprzedała :) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Kobiety 23.10.03, 20:56 marek_p napisał: > panna_marianna napisał: > > >> Doskonalszą istotą od kobiety jest tylko kobieta-niemowa :) > > > ciekawe, co na to Twoja żona? :o) > > Sami mi ten tekst sprzedała :) Miało być sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Kobiety 23.10.03, 21:03 marek_p napisał: > marek_p napisał: > > > panna_marianna napisał: > > > > >> Doskonalszą istotą od kobiety jest tylko kobieta-niemowa :) > > > > > ciekawe, co na to Twoja żona? :o) > > > > Sami mi ten tekst sprzedała :) > > Miało być sama :) nieważne :) 'sama sprzedała', ale kobiety są:) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Kobiety 24.10.03, 20:50 panna_marianna napisał: > ale kobiety są:) Oooo... mamy wspolne upodobania ! Ja tez lubie kobiety. Ale ... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Kobiety 24.10.03, 20:55 bardgorzowski napisał: > Oooo... mamy wspolne upodobania ! Ja tez lubie kobiety. Patrzaj no, jakie to wszystko asekuranckie się zrobiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Kobiety 24.10.03, 20:58 marek_p napisał: > Patrzaj no, jakie to wszystko asekuranckie się zrobiło :) A jak po cichaczu zajrzy i ... zobaczy, przeczyta ? Do Lizy Minneli niepodobna, jednak na zimne jest warto podmuchac. ;-) b.G. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kobiety 25.10.03, 20:04 bardgorzowski napisał: > (...) warto podmuchac. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Kobiety 26.10.03, 19:40 tezgucio napisał: > bardgorzowski napisał: > > (...) warto podmuchac. ;-) " Kobieta powinna powstrzymac swoje kokieteryjno-prowokacyjne zachowanie aby umozliwic mezczyznie wyksztalcenie pozagenitalnych form osobowej komunikacji" Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Kobiety 26.10.03, 20:27 panna_marianna napisał: > " Kobieta powinna powstrzymac swoje kokieteryjno-prowokacyjne > zachowanie aby umozliwic mezczyznie wyksztalcenie pozagenitalnych form > osobowej komunikacji" Aaaaa ... ktoz to pierwszy wyglosil ten tekst ? Ja, naiwny myslalem, ze z Kobieta mozna sobie pogadac na rozne tematy ... takie tez. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Kobiety 26.10.03, 21:30 bardgorzowski napisał: > Aaaaa ... ktoz to pierwszy wyglosil ten tekst ? w każdym razie nie ja. > Ja, naiwny myslalem, ze z Kobieta mozna sobie pogadac na rozne tematy ... takie > > tez. ;-) no to pogadajmy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Kobiety 26.10.03, 22:07 panna_marianna napisał: > bardgorzowski napisał: > > > Aaaaa ... ktoz to pierwszy wyglosil ten tekst ? > w każdym razie nie ja. To byl pewniak. Skoro " ... " . :-) > > Ja, naiwny myslalem, ze z Kobieta mozna sobie pogadac na rozne tematy ... > takie > > tez. ;-) > no to pogadajmy :o) > No teraz slow mi brakuje. :-) Ale moze by tak o ..., a moze ... No nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Kobiety 27.10.03, 16:24 bardgorzowski napisał: > > > Aaaaa ... ktoz to pierwszy wyglosil ten tekst ? > > w każdym razie nie ja. > To byl pewniak. Skoro " ... " . :-) Przeczytałam na forum Kobieta, ktos to napisał, a inny ktoś umieścił w swojej sygnaturce. Musiałabym staranniej sprawdzić. > No teraz slow mi brakuje. :-) > Ale moze by tak o ..., a moze ... > No nie !!! wiedziałam, teraz wykręcasz się sianem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Kobiety 30.10.03, 06:01 panna_marianna napisał: > > No teraz slow mi brakuje. :-) > > Ale moze by tak o ..., a moze ... > > No nie !!! > wiedziałam, teraz wykręcasz się sianem :o) Jestem tego pewien, ze wiedzialas. ;-) Ktora kobieta nie wie o czym mezczyzna mysli ? :-) "... wykrecasz sie sianem ..." - Ze co prosze ? Ja sianem ... ? Alez skad !!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Kobiety 30.10.03, 15:08 bardgorzowski napisał: > Jestem tego pewien, ze wiedzialas. ;-) Ktora kobieta nie wie o czym mezczyzna > mysli ? :-) jak słusznie zauważyłes każda kobieta wie :o) > "... wykrecasz sie sianem ..." > - Ze co prosze ? Ja sianem ... ? Alez skad !!! nie??? a co? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Kobiety 31.10.03, 13:19 panna_marianna napisał: > jak słusznie zauważyłes każda kobieta wie :o) Przyznajesz mi racje ? A ja liczylem, ze mnie poprawisz, jak to Kobieta, i ... wyjdzie na moje. ;-) > > "... wykrecasz sie sianem ..." > > - Ze co prosze ? Ja sianem ... ? Alez skad !!! > nie??? > a co? :-)) Moge poprosic o nastepny zestaw pytan lub tez na zgode wykorzystania jokera ...? :-) Pozdrawiam b.G. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kobiety 27.10.03, 22:23 bardgorzowski napisał: > panna_marianna napisał: > >" Kobieta powinna powstrzymac swoje kokieteryjno-prowokacyjne > > zachowanie aby umozliwic mezczyznie wyksztalcenie pozagenitalnych form > > osobowej komunikacji" > Ja, naiwny myslalem, ze z Kobieta mozna sobie pogadac na rozne tematy ... > takie tez. ;-) Właśnie o pogadanie chodzi. I nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kobiety 24.10.03, 21:08 pontifexmaximus napisał: > To najwspanielszy wynalazek Boga. Ale idąc w duchu ekumenizmu (wykraczjącym > poza religię chrześcijańską) można powiedzieć, że kobieta jest > najwspanielszym wynalazkiem Bogów. Wynalazkiem czy stworzeniem? Oczywiście idąc w w/w duchu. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Kobiety 24.10.03, 21:11 stworzenie wynikiem wynalazku cos nowego wynalazca, stworca, kreator kreatura? Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Kobiety 24.10.03, 21:31 ... stworzonym Wynalazkiem. Ach, coz bysmy bez nich poczeli ? My biedni ... b.G. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kobiety 24.10.03, 21:54 arwena napisała: > stworzenie wynikiem wynalazku > cos nowego > wynalazca, stworca, kreator > kreatura? znaczy się twór czy wytwór? Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Kobiety 30.10.03, 10:48 ...gdy Bog tworzył świat, spedził wiekszość część dnia szóstego, tworząc kobiecą sylwetkę. Bo przecież trudno się w niej nie dopatrzyć kunsztu rzemieślnika, najlepszego w swoim fachu. Kształty, krągłości i symatria - wszystko to składa się na arcydzieło. Ich skóra jest delikatna, gładka i doskonała, ich włosy gęste, mocne i pełne świeżości.... Kobiety - myślę, że wszyscy się z tym zgodzą - są oślniewająco piękne. Michael Moore I ja się pod tym podpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Kobiety 30.10.03, 11:06 pontifexmaximus napisał: > ...gdy Bog tworzył świat, spedził wiekszość część dnia szóstego, tworząc > kobiecą sylwetkę. Bo przecież trudno się w niej nie dopatrzyć kunsztu > rzemieślnika, najlepszego w swoim fachu. Kształty, krągłości i symatria - > wszystko to składa się na arcydzieło. Ich skóra jest delikatna, gładka i > doskonała, ich włosy gęste, mocne i pełne świeżości.... Kobiety - myślę, że > wszyscy się z tym zgodzą - są oślniewająco piękne. Michael Moore > I ja się pod tym podpisuję. Ja również. A poza tym to dzięki nim mamy tylko 7 dniowy tydzień. Bóg tak się zmęczył tym tworzeniem dnia szóstego, że siódmego wziął wolne. Pomyślcie co by było gdyby zabrał się za tworzenie kobiety np. dziesiątego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys IGNORANCI! IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 30.10.03, 11:15 Szóstego dnia stworzył człowieka. Kobietę stworzył w nadgodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Mężczyźni 30.10.03, 11:48 ...Co się stało Bogu, kiedy przyszła kolej na nas? Widocznie wykorzystał wszystkie najlepsze pomysły, tworzac kobietę. Kiedy zabrał się do nas, chciał najwyraźniej jak najszybciej mieć to z głowy, żeby przejść do czegoś ważniejszego - choćby siódmego dnia odpoczynku. Zatem mężczyźni skończyli jak Polonezy, klecone naprędce na tasmie montażowej, z gwaracją, że padną po okreslonym czasie. Nasze ciała zostały stworzone do dźwigania, noszenia, ciągnięcia i rzucania przedmiotów, ale tylko przez jakiś czas. A ta dodatkowa rzecz, którą nas obdarzono? Wygląda na to, że Bóg - spiesząc się - chwycił zabłąkaną część, która akurat walała się po warsztacie, i nam ją doczepił - bo to na bank nie wygląda dobrze. Gdybyście wzieli taki dodatek i przykleili go do latarni albo do drzewa, stwierdzilibyście: "nie, raczej nie". Tymczasem na facecie nikt go nie kwestionuje. jak istota z Obcego obita na nowo przez Franka Purdue, ten samczy organ jest dowodem na to, że niekiedy - tak jak w przypadku powodzi w Bangladeszu ....- Bogu nie wszystko wychodzi dobrze. M. Moore :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Mężczyźni IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 30.10.03, 12:01 pontifexmaximus i M. Moore napisali: > ...Co się stało Bogu, kiedy przyszła kolej na nas? Widocznie wykorzystał > wszystkie najlepsze pomysły, tworzac kobietę. Kompletni ignoranci. NAJPIERW człowieka. Potem kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Mężczyźni 30.10.03, 12:40 Gość portalu: borys napisał(a): > pontifexmaximus i M. Moore napisali: > > ...Co się stało Bogu, kiedy przyszła kolej na nas? Widocznie wykorzystał > > wszystkie najlepsze pomysły, tworzac kobietę. > Kompletni ignoranci. Pontiemu chyba kartki się skleiły. > NAJPIERW człowieka. > Potem kobietę. Bramki Ci się pomyliły. Biorąc pod uwagę, że NAJPIERW stworzył wiele innych różności (jakieś robale, płazy i inne gady) powinno być: najpierw robala Później człowieka POTEM kobietę A tak w ogóle to nie wychodź z domu bez śniadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teżborys Re: Mężczyźni IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 30.10.03, 12:44 tezgucio napisał: > A tak w ogóle to nie wychodź z domu bez śniadania. A wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Mężczyźni 30.10.03, 17:10 Gość portalu: teżborys napisał(a): > tezgucio napisał: > > A tak w ogóle to nie wychodź z domu bez śniadania. > A wieczorem? A wieczorem w szczególności nie wychodź bez śniadania. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Mężu Wiedzy Wszelakiej 30.10.03, 12:33 Gość portalu: borys napisał(a): > Szóstego dnia stworzył człowieka. > Kobietę stworzył w nadgodzinach. Ale którego dnia? Odpowiedz Link Zgłoś