martatuska 27.12.08, 21:35 Czy wie ktoś czy w Gorzowie serwują air brush? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? 27.12.08, 21:44 "...air brush..." ... to jest malowanie natryskowe a nie "opalanie"... P.S. Chyba że się pomalujesz air brusch'em na brązowo... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? 27.12.08, 21:48 Werty, ty zgryźliwy tetryku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Lakiernia samochodow... IP: 139.142.51.* 28.12.08, 05:15 Hey, :):) Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Lakiernia samochodow... 28.12.08, 09:00 Kiedyś widziałem na imprezie dziewczę zaszpachlowane tą technologią. Po kilku godzinach pocenia na parkiecie, miała szpachel wszędzie, poza skórą:) Wyglądała przeuroczo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Lakiernia samochodow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 10:33 Może nie miała na sobie air tylko pedzel brusch....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: polecam zamoczenie ... ;) IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.08, 10:48 pędzel byłby trawlszy. tak jak przy konserwacji drewna. od metody natryskowej jest skuteczniejsza metoda malowania, następnie metoda zanurzeniowa, a najskuteczniejsza metoda ciśnieniowa. ciśnieniowej by nie wytrzymała, ale kąpiel w tym "świństwie" mogłaby dać trwały efekt... ps. a właściwie co za "świństwo" się do tego używa? czy to jest koncentrat dymu wędzarniczego? ten sam w którym zamacza się kiełbasy żeby wyglądały na uwędzone? Odpowiedz Link Zgłoś
martatuska Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? 28.12.08, 13:27 dzięki chłopaki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 14:27 Nie ma za co dziewuszko! Zapytaj na forum ZG...oni tam są specjalistami od wyszukiwania usług i znaja Gorzów...bo do stolicy lubią jeździć :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? 28.12.08, 15:26 Widziałam kiedyś reklamę w oknie gabinetu kosmetycznego- róg Dąbrowskiego-Krzywoustego. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? 28.12.08, 15:35 "Widziałam kiedyś reklamę..." ... malowania natryskowego!!??? Ja sobie jajca robiłem! Baby są aż tak głupie że malują sobie "opaleniznę"???? Zamalowują celulitis??? A mózgi także sobie szpachlują? Im gładszy mózg tym głupszy... zmniejsza się powierzchnia szarych komórek... Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? 28.12.08, 16:01 Pominę to o babach i inne i przejdę do sedna, bo, jak sądzę, to wszystko z emocji, boś odkrył właśnie nieznane sobie pokłady życia. Taki np. link znalazłam, ku edukacji- www.vip-antycellulit.com/airbrushtan.html A może właśnie na to czekałeś? ;) I olbrzym się w Tobie obudzi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? 28.12.08, 16:57 "...nowoczesnej metodzie bezpiecznego opalania natryskowego "Air Brush Tanning System" właśnie ubrałaś w zdrowy, naturalny złocisty odcień brązu." ... przecież to bzdura! Malowanie ciała jest szkodliwe - nie ma neutralnych barwników! Zamiast malowac można się wymoczyć w nadmanganianie potasu! Także brąż... i dezynfekcja... ale nie bez szkody dla organizmu! Po takich zabiegach skóra traci natiralne własciwości - chemia wnika do organizmu i niszczy naturalne pigmenty. No dlaczego nie można malować sie pędzlem a tylko natryskiwać farbę? "Wypędzlować" można sie samemu... a air brusch wymaga sprężarki... Czy pomalowana blondynka staje się mądrzejsza? Jeżeli tak to malarze natryskowi działają wbrew swoim interesom... Cywilizacja zatacza krąg - aborygeni także malowali swoje ciała... w neolicie pewnia także - stosowali "usto brusche" opluwając sie nawzajem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? IP: 77.242.227.* 03.01.09, 20:42 e_werty napisał: >Ja sobie jajca robiłem! Air brushem?! O, kuźwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? 03.01.09, 22:47 Gość portalu: Danny napisał(a): (...) :)))) Danny, brakowało mi Cię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? IP: 77.242.227.* 04.01.09, 11:32 :)))) Danny, brakowało mi Cię :)) Zarumieniłem się (i to nie od air brusha) :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? 03.01.09, 22:59 "...Air brushem?!..." ... niedługo wielkanoc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? IP: 77.242.227.* 04.01.09, 11:26 >> "...Air brushem?!..." > ... niedługo wielkanoc... Nie tłumacz się, wcześniej są walentynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? 04.01.09, 14:01 "... walentynki..." ... walę tynki? Pomalowane "sprejami"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.09, 17:36 e_werty napisał: > ... walę tynki? przy tynkach zdarzają się odpryski, a przy opalaniu wypryski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? IP: 77.242.227.* 05.01.09, 03:42 >a przy opalaniu wypryski zwłaszcza na tej części, którą werty air brushem robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: opalanie natryskowe air brush gdzie? 28.12.08, 18:17 To nie dla mnie, ale, jak widać, są amatorzy. W Stanach to całkiem spora gałąź całego tego przemysłu kosmetycznego. Na jednym z kanałów natknęłam się nawet kiedyś na reality show z udziałem pracowników sieci solariów - "opalali" tez tam właśnie natryskowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus > reality show IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.09, 17:40 jak już wcześniej zauważyłem, wierzymy tylko w to co zobaczymy. dlatego, odkąd jest telewizja, wierzymy we wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: > reality show 04.01.09, 18:02 "...jest telewizja, wierzymy we wszystko..." ... nie wierzę! P.S. Nie mam telewizora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: > reality show IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.09, 18:32 > P.S. > Nie mam telewizora... znałem różnych dziwaków. takich jak ty się tu lansujesz też. ps. używasz przestarzałej nomenklatury monitory pc bez nikakich odbierają sygnał tv . Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: > reality show 04.01.09, 19:04 "...monitory pc bez nikakich odbierają sygnał tv ..." ... hmmmm żaden z moich trzech monitorów jakoś nie odbiera sygnału... może nie dociera do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: > reality show IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.09, 22:30 e_werty napisał: > ... nie wierzę! > > P.S. > Nie mam telewizora... pisałem tak ogólnie. ty jesteś tylko wyjątkiem, który potwierdza regułę. Odpowiedz Link Zgłoś