e_werty 12.01.09, 15:55 "Tym forum opiekują się marek_p i pretty01." ... i co? Śpicie? a na skrzynki z adresem gazety sypią się spamy... zablokujcie to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ckm Re: Spam IP: *.gorzow.mm.pl 12.01.09, 17:37 ty, jako najwiekszy spamer tego forum zamilcz wreszcie ,bo o mdlosci przyprawiaja twoje pseudowpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Spam IP: *.gprs.plus.pl 12.01.09, 18:46 Czym różnią się "wpisy" od "pseudowpisów" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Spam IP: 139.142.51.* 12.01.09, 19:33 Hey, spam, spam, spam, spam, spam.... SPAM! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Spam IP: *.icpnet.pl 08.03.14, 00:47 Jeszcze coś o Jędrzejczaku poproszę. I to są jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Spam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.03.14, 02:25 Gość portalu: Bernard napisał(a): > spam, spam, spam, spam, spam.... Mam coś o dobrym sekretarzu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Spam IP: *.icpnet.pl 12.04.14, 20:49 Spam, spam, spam, spam, spam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Spam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.04.14, 01:21 Gość portalu: gość portalu napisał(a): > Spam, spam, spam, spam, spam.... To może ruski dowcip? В yкрaинcкoй шкoле идёт yрoк. Учительницa cпрaшивaет: -Дити, якa нaция зa пoл-литрa зрoбэвcэ? -Кaцaпы,--хoрoм oтвечaют yченики. -Прaвильнo! А якa нaция любэ грoши, cейфы, бaнки? -Жиды,--хoрoм oтвечaют yченики. -Прaвильнo! А якa нaция зa червoнец прoдacть мaты, тaтy? В клaccе мoлчaние. И вдрyг c зaдней пaрты ктo-тo тихoнькo прoизнocит: - Зaтo як cпивaем... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Spam 15.04.14, 11:06 Spam ...spamuj po polsku.... Putin liczy na Piątą Kolumnę - zwłaszcza niemiecka... Brakuje jeszcze Trzeciej siły do rozbioru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Spam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.04.14, 05:44 e_werty napisał: > ...spamuj po polsku.... W ukraińskiej szkole trwa lekcja. Nauczycielka pyta: Dzieci, który naród za pół litra zrobi wszystko? - Kacapy, - chórem odpowiadają uczniowie. - Prawidłowo! - A który naród kocha grosze, sejfy, banki? - Żydy, - chórem odpowiadają uczniowie. - Prawidłowo! - A który naród za czerwońca sprzeda matkę, ojca? W klasie milczenie. W końcu ktoś z ostatniej ławki cichuteńko powiedział: - Za to jak śpiewamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Spam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.04.14, 13:08 Gość portalu: nicelus napisał(a): > e_werty napisał: > > > ...spamuj po polsku.... A po angielsku mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Spam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.14, 13:33 e_werty napisał: > Brakuje jeszcze Trzeciej siły do rozbioru! Austriacy tym razem nie wezmą udziału? Nie ma to jak ruskie dowcipy: Укрaинa. Мaть прoвoжaет cынa в aрмию, плaчет: - Сынкy, cынкy, кyдa ж тебе пиcaти???? - Пишите, мaмy, cрaзy y плен.... Ukraina. Matka odprowadza syna do armii, płacze: - Synku, synku, dokądże ja mam do ciebie pisać???? - Piszcie, matko, na początku w jenieckiej niewoli..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Spam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.14, 13:42 Albo taki: - Видишь cycликa? - Дa… - А егo нет. - Видишь рyccкие вoйcкa? - Нет… - А oни - еcть... - Widzisz susła? - Tak... - A jego nie ma. - Widzisz ruskie wojska? - Nie... - A one - są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Spam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.14, 14:48 e_werty napisał: > Putin liczy na Piątą Kolumnę To już będzie szósta, albo siódma,... jeżeli nie piętnasta... - Мы oбнaрyжили тoт мaршрyт, пo кoтoрoмy yвел врaгoв Ивaн Сycaнин! - Не мoжет быть! - Мoжет, и y нac еcть дoкaзaтельcтвa! Уже две грyппы пoльcких тyриcтoв пo немy oтпрaвили, ни oдин не вернyлcя! - Odkryliśmy śmiertelny szlak, po którym Iwan Groźny wyprowadził w pole wrogów. - Nie może być! - Może, i mamy na to dowody! Już dwie grupy polskich turystów na niego skierowaliśmy i żadna nie wróciła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Spam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.04.14, 08:37 e_werty napisał: > Spam > > ...spamuj po polsku.... > Putin liczy na Piątą Kolumnę... Myślisz, że spam może być cudowną bronią przyszłości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Spam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.14, 22:00 e_werty napisał: > Spam > > ...spamuj po polsku.... Nie wszyscy po polsku rozumieją, więc może lepiej spamować obrazkami? Nie wiem czy wszyscy rozumieją obrazki? Aby nie było jak w tym wierszyku dla dzieci: "My król wielki z bożej łaski zrozumieliśmy obrazki. Dwie drużyny wiodę zbrojne, by zakończyć zaraz wojnę." W internecie natrafiłem na zdjęcia kaliny. Też mam kalinę w ogrodzie. Zadałem sobie pytanie, czy wiele zdjęć tej samej kaliny to jest spam? Doszedłem do wniosku, że jest to spam jeżeli nie jest to Kalina Jędrusik. ;) Obrazki z tej wiosny z mojego ogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Spam 15.04.14, 18:08 Z innej mańki: kto lub co to jest "Haeftling"? Mnie się kojarzy z obozami niemieckimi. Ponoć to marka odzieżowa... Więźniowie szyja.... pasiaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Spam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.04.14, 07:19 e_werty napisał: > Z innej mańki: > kto lub co to jest "Haeftling"? Jest to osoba znajdująca się w Haft. Haft i Häftling - są to eleganckie, oficjalne, urzędowe nazwy więzienia i więźnia. Synonimami mogą być bardzo rzadko używane Arrest i Arrestant. Jednak areszt, wiadomo, jest pojęciem znacznie szerszym. Był spotykany w szkole, jest spotykany w wojsku i oznacza też zabezpieczenie rzeczy. Popularnie używa się najczęściej, również do jeńców wojennych, Gefängnis i Gefangener. Natomiast w żargonie Knast i Knastbruder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Spam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.04.14, 07:31 e_werty napisał: > Mnie się kojarzy z obozami niemieckimi. Więzień obozu koncentracyjnego to KZ-Häftling. > Ponoć to marka odzieżowa... Nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Spam IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.14, 14:20 e_werty napisał: > kto lub co to jest "Haeftling"? > Mnie się kojarzy z obozami niemieckimi. > Ponoć to marka odzieżowa... > Więźniowie szyja.... pasiaki! Znalazłem w internecie. Pomysł jest taki, by więźniowie robili coś sensownego, uszyte z dobrych materiałów ubrania ludzie chętnie kupowali i część dochodu przeznaczać na organizacje broniące więźniów politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Spam IP: 77.242.227.* 14.01.09, 01:11 Werty, forum to nie poczta, marek i pretty nie mają wpływu na treść korespondencji mailowej kierowanej do ciebie. Polecam program Spamihilator. Używam od dawna i może raz na miesiąc czy dwa prześliznie się się jakiś spamik Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Spam 14.01.09, 01:42 Portal Gazeta.pl przeprasza wszystkich użytkowników poczty Gazeta.pl, którzy odczuli przykre konsekwencje błędu w konfiguracji adresu jednej z grup mailingowych. Natychmiast po otrzymaniu informacji o zaistniałym błędzie adres grupy mailingowej został zablokowany. Wysłane maile mogły jednak spływać na skrzynki adresatów z opóźnieniem, także po zablokowaniu adresu grupowego. Zapewniamy, że żaden z adresów mailowych użytkowników poczty nie był i nie jest widoczny dla nadawców wiadomości wysyłanych na adres grupy mailingowej. Zespół Gazeta.pl Poczta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Spam IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.09, 18:16 a kto do ciebie napisał?!!!!!!!!!! chyba rydzyk albo lekarze!!!? czy znowu rozsyłałeś maile ,że się zabijesz? tak jak ostatnio?;-)))))))))))) ale ty ku... durny jesteś;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Spam 14.01.09, 09:00 e_werty napisał: > "Tym forum opiekują się marek_p i pretty01." Z pocztą to, jak Danny zauważył nie do nas. Swoją drogą, czasem coś proponujemy Gazecie i nie koniecznie nasze propozycje są wysłuchiwane - więc - tyle możemy :)) Tzn możemy wyciąć przeklinaczka Hiro, żeby konkretnie i osobowo miał się na kogo wkurzać :) Przyznaj - próbujemy trochę się z misji wywiązać, gdzie byś drugich takich miłych opiekunów znalazł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Spam IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.09, 18:06 Tzn możemy wyciąć przeklinaczka Hiro, żeby konkretnie i osobowo miał się na kogo wkurzać :) kocham cię za to!! to mój ulubiony i kochany idol;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Tym forum opiekują się marek_p i pretty01." IP: *.icpnet.pl 26.04.14, 18:32 R.I.P. Chcesz zostać moderatorem tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Hallo Insulaner! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.05.14, 08:53 Co słychać na "Zielonej Wyspie"? Oj, "wyspiarze", nadal uważacie, że żyjecie na wyspie? Jak tak dalej pójdzie, to znów Rosjan nic nie zatrzyma aż do Berlina... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Hallo Insulaner! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.05.14, 08:59 A poza tym, co słychać na "Zielonej Wyspie"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Wyspiarze mają się dobrze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.14, 10:00 Obawiamy się tylko, czy "przyjaciele" z zachodu nie dogadali się już (kolejny raz) przypadkiem z Rosjanami i malują transparenty z napisem : GRUNWALD POMŚCIMY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Teraz kolej na Rosjan. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.05.14, 10:51 Niemcy już dawno Grunwald pomścili. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Zamiast piosenki rosyjskiej... 11.05.14, 14:48 Pozdrawiam z Zielonej Góry... ...tutaj wszystko gra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...latek Re: Zamiast piosenki rosyjskiej... IP: *.gorzow.mm.pl 11.05.14, 22:59 Mija 25 lat... Gazeta zamarła i to forum też wymarło. Znaczy sie przestalo być potrzebne... Kiedyś tutaj o coś chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zamiast piosenki rosyjskiej... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.05.14, 22:25 Gość portalu: ...latek napisał(a): > Gazeta zamarła ... Nareszcie powód do paniki. Endlich ein Grund zur Panik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Zamiast piosenki rosyjskiej... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.05.14, 21:56 e_werty napisał: > ...tutaj wszystko gra! Coś mi tu jednak ... Zaz z ulicy na scenę, a zielonogórscy muzycy odwrotnie? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Wyspiarze mają się dobrze. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.05.14, 21:11 Mimo niezbyt dokładnie tego samego miejsca, była wyraźnie mowa o zemście za Grunwald. Bitwy drugiej wojny światowej pomijam, gdyż nie odwoływały się oficjalnie do zemsty za Grunwald. II wojna światowa była bardziej sprzeczka o to, czyj socjalizm lepszy dla świata, niż kontynuacją Grunwaldu. Odpowiedz Link Zgłoś