ludwiczek-1 Taksówki 21.02.08, 20:01 ES-KA !!!??? Co to za firma, odbiera telefony jakaś starsza pyskata baba, albo pamietam sytuacje gdzie telefon odebrali kierowcy w aucie, nie stać ich na bazowych???, a jak już mowa o kierowcach to nie dawno jechałem z pijanym, spuchniętym ziejącym na odległość alkoholem, chyba po kilkudniowej libacji do tego jąkającym sie kierowcą, gdy zwróciłem mu uwage i nastraszyłem policja, zatrzymał sie pospiesznie nie biorąc pieniedzy wyprosił mnie z auta. UWAGA NA CIEMNO ZIELONEGO MERCEDESA z nr bocznym chyba 458!!!!! CO TO ZA FIRMA ????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiechu Re: Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.08, 21:09 nie jest tak zle ,temu panu dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Taksówki dworcowe IP: *.tktelekom.pl 20.04.08, 02:45 A co sądzicie o taksówkach stojących przy dworcu pks-pkp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Taksówki dworcowe IP: 82.160.26.* 20.04.08, 22:41 > A co sądzicie o taksówkach stojących przy dworcu pks-pkp? To zależy jakiej marki i ile masz bagażu. Wygodnier jechać mercem niz polonezem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arleta Taksówki mieszko.... IP: *.tktelekom.pl 06.05.08, 02:01 Nikomu nie polecam jechać taksówką MIESZKO!!!!! Jest tam taki starszy wyrafinowany pan (niski, czarny z wąsem)który powinien prowadzić autobus a nie taksówkę. Potrafi wyprosić z taksówki jak jest za krótki kurs, a jak kasuje i nie ma wydać to jest oburzony że nie masz odliczonych pieniędzy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: Taksówki mieszko.... IP: *.tktelekom.pl 03.06.08, 19:09 znam tego gnojka potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrrr Tylko Gorzow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 17:08 Pozdrawiam bardzo milego kierowce z czarnego Mercedesa kombi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvbn Re: Tylko Gorzow IP: *.gorzow.mm.pl 11.07.08, 21:29 zawsze liczymy na wspaniały orgazm klientek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 28.08.08, 15:25 ja jezdze taksowkami z eski i jestem bardzo zadowolona z ich uslug Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga taxi tylko gorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 11:45 Najleprze taxówki w całym gorzowie to taxi tylko gorzów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 03.09.08, 03:21 z reguly zadko jezdze taxowkami ale ostatnio kiedy wracalam z dyskoteki bardzo sie zdziwilam poniewaz gdy weszlam do taxi zobaczylem mlodego fajnego kierowce a nie jakas stara zlotowe. pozdrowienia dla mlodego kierowcy z zielonego mercedesa eska taxi mmm :) wiecej takich kierowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianka Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 15.09.08, 23:20 witam!!! Ostatnio jechalam nowo powstala korporacja JOKER TAXI,bardzo nie mila i wulgarna obsluga!!!!!!!!!!!!!!Pan KIEROWCA oznajmil mi,ze jest z dawnego PLUS TAXI,a teraz jezdzi w Jokerze,bo Plus juz nie istnieje...???Jakiez bylo moje zdziwienie,kiedy zadzwonilam do PLUS TAXI i telefon odebrala sympatyczna Pani i oznajmila,ze PLUS istnieje i dobrze sie miewa.Bardzo nie ladnie postepuje konkurencja.Uwaga na granatowego opla vectra lub astra z JOKER TAXI,nr boczny bodajze 303...???Bezczelny typ.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 23:59 PLUS ŻENADA!!!!!!!!!! DYspozytorka bardzo nie sympatyczna, a gość z srebnej laguny to chyba najgorszy złodziej w tej firmie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozwodnik Re: Taksówki 07.10.08, 00:46 >a gość z srebnej laguny to chyba najgorszy złodziej w tej firmie!!! Fakt, są dużo lepsi złodzieje od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOOM Taksówki IP: *.net.pbthawe.eu 09.11.08, 17:00 Ja polecam właśnie JOKERa, znam już chyba prawie wszystkich kierowców bo często jeżdże, i powiem wam, że nie zdarzyło mi się trafić na takich bezczelnych cfaniaków jak piszecie o PLUSie. Pełen profesjonalizm i bardzo mili ludzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 12:43 bo to prawda taxi plus sie rozsypuje i kierowca wcale nie sklamal. kobieto nie gadaj bzdur ze opel numer boczny 303 cie wiozl skoro on wtedy na taxi jeszcze nie jezdzil ale coz ludzie maja fantazje tylko czemu tak klamia! a co do taxi joker to siec bardzo profesionalna! szybka obsluga i bardzo mila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 10:27 hahah sam klamiesz po pierwsze to 303 ma napisane z tylu a dokladnie dywizjon 303 i tak naprawde to opowiadaja o plusie takie bzdury ze to sie w glowie nie miesci joker taxi najgorsza korporacja w gorzowie a plus istnieje i istniec bedzie i zawsze bede z nimi jezdzila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Taksówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 21:43 brawo Basia plus istniej i bedzie istnial jaki maja w tym interes,ci ktorzy tak mowia i pisza powinni sie wstydzic,- dorosli ludzie co sobie pomysla o nich klienci jak sie dowiedza ,ze PLUS jednak istnieje ja sie dowiedzialam i wracam do PLUSA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Taksówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 21:54 plus istniej i bedzie istnial jaki maja w tym interes,ci ktorzy tak mowia i pisza powinni sie wstydzic,- dorosli ludzie co sobie pomysla o nich klienci jak sie dowiedza ,ze PLUS jednak istnieje ja sie dowiedzialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 08.12.08, 15:50 Moim zdaniem dobrze sie jeździ z Taxi Galeria Askana - Troche ich malo ale zato fajni kierowcy i nie robia zbednych kilometrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzoana Re: Taksówki IP: 94.254.248.* 11.02.09, 18:38 a próbowalaś TOP-TAXI super taksówkarze co niektórzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Taksówki IP: *.gprs.plus.pl 10.12.08, 20:27 W Gorzowie to firm jest chyba 12 prubowałam już chyba wszystkie no i ten JOKER TAXI spełnia moje oczekiwania bardzo mili kierowcy i czyste samochody!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Taksówki IP: 83.12.243.* 10.12.08, 22:14 a ja moi drodzy polecam pergo taxi bardzo mi sie miło z nimi jeżdzi juz kilka lat jest miła obsługa a i kieroawcy wporządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 12:04 Chyba czegos sie na wachalas ze tak piszez.Jokery to najgorsza firma w Gorzowie , mowimy o taxi.Widac jak czesto zmienieja auta;nieczca zeby ludzie ich rozpoznawano.Teraz kupil passata szarego , ten to dopiero zamiata, zna go caly Gorzow i nie tylko w Gorzowie.Rozdaje swoj numer telefonu klijentom lepszum zeby miec lepsze kursy.Zaco zmienil auto? my wiemy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jokerka Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 14.12.08, 15:31 Polecam Joker taxi. Doświadczeni i mili kierowcy, szybko dojezdzaja do klientow. Odradzam PLUS taxi! Niesympatyczni i zawsze sie spozniaja! www.jokertaxi.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Taksówki IP: *.gprs.plus.pl 29.12.08, 20:14 hehe co za burak. wiadomo o co chodzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijentka Re: Taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 11:54 Pisac to kazdy potrafi ale fakty mowia cos przeciwnego.Joker to korporacja slaba , jezdzi tam srebrna OMEGA gosc co sie JAKA i jest bardzo slaby i jego auto musi isc szybko na zlom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.09, 12:11 Naj lepsza korporacja to obecnie joker.nie ma lepszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Taksówki IP: *.gprs.plus.pl 14.01.09, 17:45 chlopie jezdzisz teraz w jakims joker*ze i cieszysz miche. a jak do plusa sie chciales dostac to pewnie na okólna na kolanach szles od samej katedry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 11:48 Chyba jezdzisz w tej koroiracji ze ja tak chwalisz.Zafira to chyba Opel?Opinia ogolna o was jest na NIE ogolna w srod klijentow.Jezdzicie jak wariaci a wozicie ludzi a nie ziemniaki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przewieziony Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 29.01.09, 21:15 JOKER Taxi...???Szczegolnie bardzo mily i dobry gosciu z zielonego Passata,ktory przewiezie czlowieka dluzsza droga.Oszust z Osiedla Poznanskiego,albo z tamtych rejonow...???Reszta kierowcow nie najgorsza.Pozdro dla Jasia z czarnego okulara:-) Odpowiedz Link Zgłoś
moni-k-a31 Taksówki 07.02.09, 21:30 dużo jezdze taksówkami i naprawdę różnie to bywa z tymi kierowcami... ale ostatnio poooooozytywne byłam zaskoczona, bo jechałam naprawdę z miłym i sympatycznym kierowcą z ,,Tylko Gorzów,, pozdrawiam młodego Pana z czarnego mercedea kombi. i życzę sobie i innym wiecej takich kulturalnych kierowców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Taksówki IP: *.uwoj.gorzow.pl 30.04.09, 13:36 również uważam, że w TG taxi są fajni faceci. mili, uprzejmi, ładni.. i w autach czasem sprzątają. ostatnio magister mnie wiózł. kwalifikacje odpowiednie, chylę czoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Taksówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 10:14 Chyba kolego nie wiesz co piszecie. Najlepsza korporacja taxi jest PLUS TAXI.Maja fajne auta i jest tam fajny kierowca z mercedesa okulara, jezdzi on nie zaczesto ostatnio.Jego auto jest super czyste i on sam jeat okej. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Taksówki 18.06.09, 10:16 Gość portalu: klient napisał(a): > Jego auto jest super czyste > i on sam jeat okej. > i on sam tez jest czysty ;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a taki ktoś Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 07.02.09, 22:45 ludie tak sobie czytam i wydaje mi się że na forum piszą tylko kierowcy , jeden od drugiego lepszy - tak się opisują pod różnymi nickami że aż głupio, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Taksówki IP: *.uwoj.gorzow.pl 30.04.09, 13:47 a bardzo prawdopodobne, że to same "złotówy" tu piszą.. mogli by się lepiej kamuflować Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Taksówki 30.04.09, 23:08 Gość portalu: agusia napisał(a): > mogli by się > lepiej kamuflować Ty też... Pisz tak dalej, a też będziesz mogła być kierowcą taksówki. Z kwalifikacjami odpowiednimi, jak to ujęłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAMILA Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 08.02.09, 20:41 UWAGA NIE POLECAM NIKOMU JAZDY TAKSOWKA KORPORACJI-PLUS TAXI ZWLASZCZA Z NUMEREM BOCZNYM 305.POJAZD JEST W FATALNYM STANIE TECHNICZNYM NADOMIAR JAKBY BYLO TEGO MALO CZUC W NIM WON NICZYM Z KOSTNICY SAM KIEROWCA PRZYPOMINA SWOJA POSTURA MROCZNEGO GRABARZA Z KIEPSKICH HORROROW Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Taksówki 08.02.09, 21:54 "...PRZYPOMINA SWOJA POSTURA MROCZNEGO GRABARZA ..." ... a ty uciekłaś mu spod łopaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzoana Taksówki IP: 94.254.196.* 10.02.09, 01:17 Dla mnie jest najlepszą korporacją TOP-TAXI bardzo miła i profesjonalna obsługa.Pozdrawiam panów i pania z tej korporacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret nova taxi IP: *.gorzow.mm.pl 22.02.09, 16:56 a co sadziceie o nova taxi? mi osobiscie posrednio sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkk:) Re: nova taxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 13:04 Nova taxi najlepsza Taxi w Miescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 23.04.09, 23:15 jocker ,plus spoko taxi najwiekszy szajs to tylko gorzów i askana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Taksówki IP: *.range86-130.btcentralplus.com 24.04.09, 01:19 nie wiem co to za gość ale chyba tylko jeżdzi autobusami a nie taksówkami jak można oceniać całą firmę jak się jechało tylko raz albo wcale chyba że jesteś z konkurencji a tylko podajesz się za gościa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: Taksówki IP: 78.133.198.* 29.04.09, 12:37 jakaa taryfa ostatni najtanie.musze w nocy na dworzec ,czy to podwójna stawka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Re: Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 16.07.09, 17:40 Byłem klijentem Mieszko. ale wkurzało mnie to że z kim bym nie jechał a przeważnie po 22.00 każdy wołał inną cenę trasa zawsze była ta sama a kwota różniła sie nawet o kilka złotych. Nie polecam, a jeżeli już ktoś jeździ to niech prosi o włączenie licznika. Jestem zadowolony teraz z eski są uczciwi. Odpowiedz Link Zgłoś
adziogwpl0 Askana Taxie 26.07.09, 22:45 A czy macie jakieś zdanie o odłamie przestarzałego tylko gorzow a mianowicie mowie o Askana Taxi. Srednia wieku wynosi 27 lat najmodsza pod wzgledem kadry korporacja w kraju, 957388888 lub 791 123 123.... ja z nimi jezdze i goraco polecam chlopaki znaja sie na rzeczy i nie kluca sie o kazda "Złotówkę"... zadzwoncie i sami sprawdźcie .... www.taxi.Gorzow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smietnik Re: Askana Taxie IP: *.gorzow.mm.pl 27.07.09, 05:36 znaja sie na rzeczy? haha dobry zart na poczatek dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teraz ja ;) Re: Askana Taxie IP: *.gorzow.mm.pl 21.08.09, 13:30 A co powiecie o paniach z Ladys taxi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teraz on;) Re: Askana Taxie IP: *.gorzow.mm.pl 25.08.09, 02:03 najlepsza jest pani "z trzema czworeczkami" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: Taksówki IP: *.gorzow.mm.pl 19.10.15, 10:29 Nie polecam taksówki "tylko gorzów", bardzo nieprzyjemna dyspozytorka, która myśli, że wszystko jej można. Pozdrowienia dla tej niemiłej kobiety ! Odpowiedz Link Zgłoś
izuncia8 Plus Taksi Gorzow wlkp 29.06.16, 10:59 Pierwszy raz spotkałam się z takim hamstwem i niemiła obsługa klienta. Zadzwoniłam zamówić taksówkę z Gorzowa do Karnina na konkretną ulice - która istnieje. Pani która ze mną rozmawiała twierdziła ze nie ma takiej ulicy i ze ma klientów a ja jej głowę zawracam. Oczywiście w tym czasie pan z taksówki sam znalazł ulice i dojechał. A pani która ze mną rozmawiała okazała się nie sympatyczna wredna i nie na miejscu, w trakcie gdy grzecznie tłumaczyłam jej gdzie to jest, bezczelnie mnie wylaczyla. Zadzwoniłam jeszcze raz ale pani nadal byla opryskliwa i wredna. Oczywiście gdy zapytałam o kogoś z kierownictwa powiedziała ze ona jest szefem... skoro ktoś taki prowadzi firmę i rozmawia z klientami powinien umieć się zachować ale cóż. .. czego żądać od wolu prócz mięsa i rosołu. .. na szczęście pan taksówkarz był bardzo mily aż żal ze ma takie szefostwo. Zatem pan taksówkarz ok, za to obsługa telefoniczna beznadziejna... moze pani z natury jest taka podła i mapy chyba tez ma stare skoro twierdzi ze nie ma ulic po których codziennie chodzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś